سلام
شايد عنوان "لطفا راهنمايي كنيد" خيلي تكراري شده باشه، اصل قضيه اينه كه بعد از دو سه سال تحقيق و يادگيري و البته مبارزه با انواع بحرانهاي مالي و ... يه بودجه 2600 براي خريد دوربين جور كردم و انشاا... تو يكي دو هفته آينده خريد رو انجام خواهم داد.
تو اين دو سالي كه عضو فروم بودم خيلي چيزها از دوستان آموختم و بعد از اين نيز بيشتر خواهم آموخت، بر اساس اين آموخته ها و تجربه اندك خودم گزينه اصلي برام پك پاييني هست كه سعي ميكنم استراتژي انتخابي رو هم داشتم بنويس:
(چيزي رو كه يادم رفت بگم نوع عكاسي منه، اولويت هام تغريبا اينطوري هستن: 1- طبيعت (لندسكيپ) 2-ماكرو 3- اشياء 4- خانوادگي و مناسبتها)
بدنه :Nikon D90 : با Kit 18-105 VR: به خاطر رفتار نويزي بهتر (در مقابل رقبا)، كيت لنز خوب و رزلوشن بالاي LCD و قابليت فيلم برداري (در مقابل از ارنج لنزهاي كنون خيلي خوشم مياد) - قيمت حدود 1250
لنز : Nikon 50mm f/1.8D : به خاطر كيفيت اپتيكي بالا و ديافراگم بازش – براي شرايط كم نور و تا حدي اشيا، و پرتره (هرچند كه براي پرتره كمي كوتاه هست) اما قيمتش همه معايبش رو ميپوشونه – قيمت حدود 150
لنز : Sigma 10-20mm F4.0-5.6 EX DC HSM: به خاطر علاقه اي كه به عكاسي Landscape دارم و عكسهاي خوبي كه از اين لنز ديدم. قيمت حدود 520
لنز : Nikon 70-300 VR : به خاطر كيفيت اپتيكي قابل قبول (سايت SLR Gear) و وزن مناسب و البته قيمتش: حدود 530 - ايرادي اصلي كه داره فكر مينم فقط بايد تو شرايط پر نور استفاده بشه
لنز ماكرو: فعلا از تكنيك لنز معكوس استفاده خواهم كرد.
Tripod : فعلا يه سه پايه 70-80 تومني سوميتا يا اسليك با كمترين ارتفاع براي ماكرو ، چون اطلاعات زيادي در اين رنج قيمتي ندارم نميدونم دقيقا چه مارك و چه مدلي
SDHC: 8 گيگ ، توشيبا يا Transcend يا ... حدود 20 تومن
اصلي ترين چالشي كه برام مطرحه لنز تله زوم هست كه مردد موندم بگيرم يا نه چون كيفيت اپتيكال برام خيلي مهمه وبا بستن يكي دو استاپ براي رسيدن به شارپنس قابل قبول تو 300 ميليمتر بايد فقط تو آفتاب استوا عكس بگيرم. بعضي وقتها فكر ميكنم به جاي داشتن اين لنز يكي از شبه اس ال ار هاي سوپر زوم رو بگيرم، چون تغريبا كيفيت اين لنز با ديافراگم بسته و ايزو هاي بالا با ديافراگم بازتر و ايزوي پايين اونا يكي ميشه، ثانيا اينكه يه سري امكانات اضافه مثل ماكروي خوب و .... رو اضافه خواهم داشت.
در مورد تله هاي عالي مثل F2.8 VR 70-200 هم علاوه بر قيمت بالا ، وزن بالا يه مسئله هست كه شايد با نوع عكاسي من جور درنياد. اينجاست كه كمبود لنزي مثل AF 70-200 4L رو احساس ميكنم. البته به لنزهاي فكوس دستي قديمي هم فكر ميكنم نميدونم بتونم پيدا كنم يا نه همينطور از قيمت دقيقشون خبر ندارم.
در مورد جايگزين كيت لنز هم جايگزين مناسبي با كيفيت اپتيكال خيلي متفاوت پيدا نكردم 24-70 هم با اون قيمت نجومي فعلا در گزينه هاي انتخابي من قرار نميگيره.
انتخاب دوم :
بدنه : Canon 40D نسبت به D90 ايزوي محدودتر- رزولوشن كمتر LCD و در مقابل بدنه مقاومتر قيمت حدود 870 تومن
لنز: Canon 50 1.8 تومن + 24-105 IS با 1070تومن+ Sigma 10-20mm F4.0-5.6 با 520 تومن
كه با كارت حافظه و سه پايه ميشه 2700 ، 24-105 IS تو كيفيت ساخت خيلي از 18-105 بالاتره اما در مورد كيفيت اپتيكال تفاوت فاحشي تو Slr-Gear نديدم. در ضمن اينكه ديگه بودجه اي براي تله يا سوپر زوم نميمونه.
خب دوستان از اين به بعدش ريش و قيچي دست شماست، منتظر نظرات و راهنمايي هاتون هستم.
اما در مورد عنوان تاپيك ، فكر ميكنم بيشتر "چرت زدن" شتر باشه تا خوابيدن چون اين شتر براي خوابيدن به پنبه دانه كمتر از 5-6 ميليون رضايت نميده. ;)
ببخشيد كه طولاني شد