این بستههای آماده eBay به صرفه هستند؟ (اینها مثال هستند. لطفا برای نظر دادن لینکهای پیشنهادی در مورد بستههای مشابه در بالای هر صفحه را هم مورد توجه قرار دهید):
Nikon D90 Digital SLR Camera Body + 5 Lens 16gb NEW USA = US $1,314.00
Canon EOS 50D Digital SLR Camera +3 Canon Lens +16GB = US $1,458.00
یعنی مابهالتفاوت قیمتی را که روی بادی کشیدند و به جاش چند تا لنز و سهپایه و حافظه و فیلتر و .... میدن ارزش داره؟ یا به جای همه این لوازم یک لنز گرون قیمتتر کارآئی بیشتری داره؟
مثلا در مورد Nikon این ۵ تا لنز بیشتر از لنز کیت D90 (که خودش گستره وسیعی رو پوشش میده) دست آدم رو برای ژانرهای مختلف باز نمیکنه؟ به هر حال با توجه به اینکه این upgrade نیست و خرید اول محسوب میشه کیف و سه پایه و ... هم احتیاج هست.
***مشخصه که در زمینه لنز هیچ اطلاعی حتی تئوری و روی کاغذ هم ندارم. مدتی است که مشغول زیر رو کردن انجمنم و تقریبا تمام بخشهای مربوط به Dslr رو خوندم ولی خوندن پرسش و پاسخهای مربوط به لنز مثل بقیه موارد بازده یادگیری بالائی نداشت و من برای فهمشون نیاز به دائرهالمعارف اصطلاحات دارم ولی فقط ۴۸ ساعت دیگر برای سفارشی ۱۵۰۰ دلاری وقت دارم.
تازه هنوز انتخاب نهائی بدنه بین Nikon D90 و Canon 50D هم باقی مانده که گمان میکنم از اینجا به بعدش برای یک آماتور بیشتر روحی روانی باشد تا فنی
(اگر گمان میکنید که اشتباه میکنم بفرمائید)
تشکر پیشاپیش