من مي خوام شروع به كاركردن با مديوم فرمت كنم يه بودجه حدود 1ميليون دارم يكم تحقيقات كه انجام دادم حالا به اين نتيجه رسيدم كه دوربين مديوم فرمت نو كه اصلا نميتونم بخرم.پس:
يكم از دوستاني كه مديوم كار كردن راهنمايي مي خوام
نظرتون رو در مورد اين دوربينها بگين ممنون مي شم نميدونم اگه احمقيت هم مي كنم بهم بگين ناراحت نميشم
1.هسلبلاد 500c يا 500c/m نظرتون چيه؟
2.پنتاكس چطوره؟
3.ماميا ؟
.......الان ميگيد مارو ببين گير چه ديوونه اي افتاديم
من هيچ اطلاعي در مورد مديوم فرمت ها ندارم
فقط بكش عوض بشه خوب چون در آينده دوست دارم بك ديجيتال هم بگيرم. و يك لنز نرمال هم روش باشه خوبه ديگه همين.
مثلا نمي فهمم بدون ويزور نورسنج چجوري ميشه نورسنجي كرد!خوب حتما نميشه ديگه!
يكم اطلاعات بديد يا بگيد از كجا ميتونم يك سري اطلاعات بدست بيارم..
اينم بگم كه من الان كلاسهاي عكاسي دارم ميرم البته اين هفته با استادهام هم مشورت مي كنم يعني مي خوام بگم همچين حرفه اي هم نيستم ولي خوب عكاسي بلدم حتي كار هم انجام دادم اين آخري يك سري كار ماكرو انجام دادم و آزاد هم عكاسي مي كنم طبيعت و پرتره و مستند اجتماعي فكر مي كنم با مديوم فرمت با اين كارهايي كه مي كنم مشكلي نخواهم داشت نميدونم؟شايد هم...... البته خوب براي بحث تبليغات كه فكر مي كنم بهترين انتخاب همين مديوم فرمتهاست. اما آيا شما هم اين نظر رو داريد كه :اي بابا حالا چه عجله اي داري عكاسي رو ياد بگير بعدا برو دنباله آفتابه و لگن.......
لطفا اگه چيزي معرفي كرديد يه سري اطلاعات دقيق هم در موردشون بدين. و
قبلا هم گفتم دوربيني كه بكش عوض بشه اگه لازم ويزور نورسنج دارهم بهش بخوره چيزه ديگه اي نمي دونم شايد شما كه اطلاعات بديد سخت پسند تر بشم
راهنماااااايييييييييي