یه سوالی از اساتید فروم داشتم در مورد یک شبهه که برام پیش اومده :
من تمام لنزها و بادی اصلیم با نیکون هست . چند وقت پیش یه لنز 70-200 کنون گرفتم با اف 2.8 آی اس دار . بعد به سرم زد که ازش بجای 70-200 نیکون استفاده کنم و برای همین یه بادی دست دوم کنون 350 دی خیلی تمیز خریدم و بهش وصل کردم . چند تایی باهاش عکس گرفتم و به نظرم خیلی عالی اومد البته عکس جدی یعنی از پرنده و ... نگرفتم و تو شرایط ساده و با مود های عادی کار کردم .
سوالی که برام پیش اومده این هست که با توجه به وصل کردن این بادی به این لنز , کیفیت عکسی که دستم میاد از نظر شما در چه حدی هست ؟ خب من دوربین 40دی یا 50 دی کنون بهش وصل نکردم تا تفاوت کیفیت رو روی اون بدنه ها هم تست کنم . میخوام بدونم :
- چقدر میتونه بین بدنه ها با این لنز اختلاف وجود داشته باشه ؟
- مشابه نیکون همین لنز یعنی 70200 اف 2.8 کیفیت تصویرش از این دوربین بالاتره ؟
- منطقی هست که این لنز و بادی رو بفروشم و یک لنز 70-200 نیکون بگیرم ؟ با توجه به اینکه با این ست من نیاز به تعویض بادی ندارم و کارم راحت شده و هر جا نیاز به تله دارم سریع کارمو راه می ندازه !
- پیشنهادی , نظری , راهنمایی ای , انتقادی , هر چیزی هم اگه به ذهنتون میرسه با کمال میل استقبال میکنم و ممنون میشم نظراتتون رو بدونم
" در ضمن هدفم از استفاده این لنز عکاسی اجتماعی , حیاط وحش بوده و در ضمن من پولی بابتش ندادم و یک جور هدیه به حساب میاد یعنی من فقط پول بادی بابتش پرداخت کردم 270 دلار "