ظاهرا شما فرق سلیقه رو با انتخاب صحیح نمیدونید......سلیقه اون چیزیه که من دوست دارم...او چیزیه که به چشم من قشنگ میاد...اون چیزیه که به عقیده من خوبه...نه از نظر علمی و نه از نظر دیگران...فقط از نظر من....واون چیزیه که.......................شما خودتون دارین میگین حتی اگه ۲۰۰۰ دلار هم بشه نمیخرم، چون به کارم نمیخوره. اگه این سلیقه نیست، پس چیه؟
اما اون موردی که جناب برهانی به آن اشاره کردند....به هیچ وجه سلیقه نیست....فقط یک انتخاب صحیح از روی عقل و منطق است....سلیقه از روی بی عقلی و بی منطقی هم میتونه صورت بگیره....اما اگر چیزی رو که به کارمون نمیاد براش پول بدیم.....شما به آن میگویید سلیقه...پس حکم عقل و منطق هم کشکه؟
ولا اینکه خوشگل هم باشه که هست....اما به چه قیمتی.....؟برای چه استفاده ای؟وقتی من عکسهای 350 دی رو در اندازه 100×70 چاپ میکنم اون هم بدونه کوچکترین مشکلی....تازه شاید سال یک بار.....برم 5دی بخرم که چی بشه.....5دی زمانی برای من ارزش داره که یا پولشو داشته باشم و یا اینکه از حداکثر امکاناتش بتوانم استفاده کنم...خیلی از ما حتی از حداکثر توانایی های یک دوربین مثل دی70 و یا 350 دی استفاده نمیکنیم.....
پس منطق برای من اینچنین حکم میکنه نه سلیقه......
عکاس طبیعت اگر مشکل مالی نداشته باشه حتما 5 دی رو انتخاب میکنه.....مگر اینکه یک 20 دی برای کارهای مورد استفاده اون کافی باشه.....
چطور اختلاف APS با فول فریم کم هست؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟مثل اختلاف سنسور کامپکتها با SLR ها؟؟؟؟راستش من فکر نمیکنم Nikon به این زودیها دوربین full frame بسازه. اختلاف APS-C و full frame خیلی زیاد نیست. اصلا چرا باید هنوز معیارهای نگاتیو بر دیجیتال حاکم باشد؟
خرید D2X و لنز 400 مثل خرید 5D و لنز 600 است. کارکرد تقریبا یکی است و اختلاف قیمت برای مصرفکننده شاید قابل چشم پوشی نباشد. لنزهای واید هم که به گرانقیمتی لنزهای تله نیستند. فکر کنم APS-Cها فعلا به صرفهتر باشند.
.
این تکنولوژی مستقیما ربطی به نگاتیو نداره......این تکنولوژی صرفا برای بهبود کیفیت نهایی تصویر است......
کلاس 5دی و D2X کاملا متفائت است.....همچنین کارکرد یکسانی هم ندارند......کیفیت نهاییی در تصاویر این دو دوربین تقریبا یکی است اما برای مقایسه کیفیت نهایی مطرح نیست.....هر بخش از عملکرد ها به طور جداگانه بررسی میشوند.....
مثل نویز/داینامیک رنج/حساسیت/ثبت دقیق رنگ ها و...........
ظاهر لینکهایی که با پست قبلی خودم پیوست کرده بودم از چشم شما دور مانده.....
اگر لطف کنید و در این مورد بیشتر توضیح بدهید ممنون میشوم.......کارکرد سنسور هم که مثل نگاتیو نیست، نور باید مستقیم به آن بتابد وگرنه شاید تا دو استاپ کمتر نور ببیند و همین باعث میشود پوشش دادن سنسور full frame با لنز مشابه مشکلتر از پوشش دادن نگاتیو باشد.
همچنین در این مورد.... و ارتباط میکرو لنزها با فول فریم و نگاتیو.......شاید اگر بشود کارکرد سنسورها را با حذف میکرولنزهایش به نگاتیو شبیهتر کرد، راه تازه برای full frame باز شود