دوستان چیزی در مورد سیلینک بدنه چیزی ننوشته؟ میشه مثل دی 700 زیر شیر آب شستش یا نه ؟
ازالان حدود 12 ساعت دیگه همه چیز معلوم میشه .... دوستان کسی اشنایی استکهلم نداره فردا ساعت 9 بره کنفرانس خبری؟
دوستان چیزی در مورد سیلینک بدنه چیزی ننوشته؟ میشه مثل دی 700 زیر شیر آب شستش یا نه ؟
ازالان حدود 12 ساعت دیگه همه چیز معلوم میشه .... دوستان کسی اشنایی استکهلم نداره فردا ساعت 9 بره کنفرانس خبری؟
حمید رضا مرادی
G12
دیپرویو هم داره به بازار شایعات دامن میزنه! :cool:
تو سایتهای شایعات هم گفته شده بود که لایکا قراره در تاریخ 9 سپتامبر (18 شهریور) یعنی 2009/09/09 در ساعت 09:09:09 دوربین جدیدی را معرفی کند,خب با این همه نشانی, هر کسی که 1% آی کیو داشته باشه, متوجه میشه اون دوربین M9 است :biggrin:
Pre-IFA 2009: Leica has today revealed that we will know about 'the next generation of Leica Cameras' in just over a weeks time. According to an official video (presented by Rudi Spiller, CEO) there will be a live webcast at 9.00 AM EST on 09/09/09, there could be some numerical hint there. We will of course be reporting this live and bringing you full details on the day
* احتمالا ً با این اوصاف و این حساسیت روی تاریخ و زمان معرفی, باید منتظر یک هیولا نسبت به M8 باشیم!
اینکه زیر آب میشه شستش رو نمی دونم ولی چرا یه چیزایی اشاره کرده و گویا اون رو قابل مقایسه با دوربین های حرفه ای دونسته ( نمی دونم منظورش فول فریم هاست یا چیز دیگر)
In addition, EOS 7D also has a water droplet dust structure, magnesium alloy external components into a high-precision joints construction, battery storage, memory card slot cover, as well as operation buttons and so on around the sealing components used to protect the camera’s internal. Designed to take into account the body can increase the satisfaction of the owner of the design and make a good body shot more reassuring solidity. The shutter button is used with the EOS-1D series of the same type of buttons. Half-press the shutter button and press the shutter button completely different, operate handy. EOS 7D comparable to professional-grade camera with waterproof performance drops dust.The adoption of sealing parts departments as well as decorative skin tight structure so that the camera has a better performance of water droplets dust.
خب در شرایط فعلی که نیکون دوربین جدیدی تو راه نداره, ما هم برای اینکه بیکار نباشیم, با دیدن تیوب لامپ فلاش SB-700 اقدام به پایکوبی میکنیم
و اینهم 50-17 اف 2.8 تامرون (VC لرزشگیر دار)کد:http://nikonrumors.com/2009/08/31/nikon-sb-700.aspx
Mount: Nikon, Canon
Length: 26-78 mm (eq. 24×36)
Angle of view: 78 ° 45′-31 ° 11 ‘
Construction: 19 elements, 14 groups, 2 lenses LD (Low Dispersion)
Openings maximum / minimum: f / 2.8 to 32
Stabilizer: Yes, VC
Minimum Distance Focus: 0.29 cm
Maximum reproduction ratio: 1:4,8
Nb. of diaphragm blades: 7
Attachment size filter: 72 mm
Diameter x length / weight: 94.5 x 79.6 mm / 570 g
* تامرون برای معرفی این لنز, فقط منتظر بود سلمان رفوگران نسخه قبلی رو بخره :biggrin:کد:http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.focus-numerique.com%2Fnews_id-1517.html&sl=fr&tl=en&history_state0=
تغییرات دیگه ای هم در این لنز داده شده که در نسخه قبلی از یک المان UD استفاده شده بود که در نسخه جدید به 2 المان افزایش یافته
از موتور فوکوسش هم خبری نیست ؟ هنوز مثل نسخه قبلی صدای تراکتور میده ؟
حمید رضا مرادی
G12
عذرخواهی بابت آف تاپیک:
وحید حیف که اینجا صحن علنی فروم هست! :cool:
با توجه به نوع عکاسی من و با تجربه این مدت که نسخه بدون لرزشگیر دارم در نور نامناسب با f 2.8 و ایزوی 1600 (و گاهی فلاش) چندان نبود لرزشگیر اذیتم نکرده.در نور مناسب روز هم که ابدا احساس احتیاج به لرزه گیر نکردم.
البته شخص من ابدا برای همچین لنزی با این رنج و 2.8 f و مخصوصا با اون قیمتی که شما گفتی اگر هم موجود بود همین نسخه رو میخریدم
والا لنز موتور داری که بنده دارم نه تنها صدای تراکتور نمیده بلکه بسیار نرم و ظریف فوکوس میکنه به طوریکه فکر میکنید فاقد موتور فوکوس داخلی است! احتمالا شما به صدای فوکوس لنزهای کنون عادت دارید :cool:
خواستیم وارد جنگ با کاوه عزیز نشوم و از بحث تاپیک خارج نشم , ولی نمیشه ..... خودتون در مورد ظاهر لنر های کنون قضاوت کنید .ارسالی توسط Kaveh Ghobadi
فرها جان درست فرمودند بیشتر به لنز های بسیار زیبای سونی عزیز شبیه است و از کانن بعید است اینقدر ذوق و هنر داشته باشند
این 100 ماکرو جدید ظاهری متفاوت با لنز های قبلی کنون داره ؟:
24LII
.
اینم لنز 20 سال پیش کنون :
80-200
پ ن :
خدا را شکر که سونی هم لنز تولید میکند ...
ویرایش توسط ARASH II : Tuesday 1 September 2009 در ساعت 21:19
آرش زمانی5DII A7RII ✗
آرش خان, اون تشبیه را که آقا فرهاد کردند :cool:
اینجا هم پارتی بازی؟
حالا درسته ما هر دومون یک دشمن مشترک! به اسم سونی داریم, ولی دیگه بی انصافی نکنین :biggrin:
نمیخواهم جانب یکی از طرفین را بگیرم, ولی شاید کاوه منظورش شباهتهایی بین این لنز و بعضی لنزهای سونی (زایس) بوده
* هر سه این لنزها مشکی اند, استوانه ای اند,.... :biggrin:
فکر می کنم تامرون بهتر بود به جای 50-17 رو 250-18 VC می ذاشت. هر چند بعضیا 270-18 لرزشگیر دار رو در حقیقت VC دار کردن همون 250-18 و آپگرید اون می دونن ولی 250-18 کیفیت بهتری از 270-18 داره. من که عملا خودم تست نکردم ولی تو ریویوهایی که دیدم عقیده دارم بهترین لنز سوپرزوم همین 250-18 تامرون بود که مشکل بزرگش نداشتن لرزشگیره.