نوشته اصلی توسط
delbaz
این طوری نیست
حداقل اگه این اتفاق بیافته من اولین نفری هستم که از اون استقبال میکنم
یکی از مزیت های ال سی دی متحرک اینه که به راحتی میتونید سطح ال سی دی رو به سمت داخل قرار بدید ( البته منظور ال سی دی هایی با چرخش همه جانبه است نه تیلیت ) و از سطح ال سی دی حفاظت کنید
تعیین دقیق مقدار نور رسیده به سنسور ( شبیه کامپکت ها ) گزینه ایه که میتونه در عکاسی بهتر و تصمیم گیری برای نوردهی , به عکاس کمک کنه و این مزیت دیگه ای برای ال سی دی محسوب میشه
معمولا ال سی دی ها پوشش 100 درصد کادر رو به همراه دارند
در ال سی دی ها میشه گزینه ها و تنظیمات بیشتری رو روی صفحه نمایش داد
در تابش خورشید به سطح ال سی دی میتونید اون رو بچرخونید و در جهتی قرار بدید که اذیتتون نکنه
در عکاسی هایی که نمیخواید خودتون مستقیما به سمت سوژه باشید از این ال سی دی متحرک به خوبی میتونید استفاده کنید ( عکس برداری مخفی ) یعنی لنز به طرف سوژه باشه اما شما حداقل 90 درجه با سوژه چرخش داشته باشید و به ال سی دی نگاه کنید
میدونید که خیلی مواقع اگه شما و دوربینی مثل 5D M II و یک لنز بلند , رو به سمت سوژه باشید , طرف احتمالا از ترس سکته میکنه
در فیلم برداری هم که دیگه نیاز به توضیح نیست
در کل این یک شوخی نیست. من گاهی که با دوربین های آتلیه , در فضای بیرون کار میکنم ( 40 دی و 5D M II ) این کمبود رو حس میکنم. زیاد هم اهل ژست و این جنگولک بازی ها نیستم . واقعا در برخی مواقع برام اذیت کننده است که روی زمین دراز بکشم.