.
در مورد کارایی که شک ندارم کاراتر خواهد بود اما
من که ظاهر همچین قطعه ای رو نپسندیدم. یه جورایی انگار وصله پینه شده به بدنه
Printable View
http://nikonrumors.com/wp-content/up...mera-X810.jpeg
واقعا نیکون میخواد دوربین بیآینهی خودش رو با این سنسور سایز بده بیرون؟
چرا آخه!
http://nikonrumors.com/2011/07/21/pi...px/#more-21106
برای رقابت با پنتاکس شاید!نقل قول:
چرا آخه!
...
کامنت های جالبی هست راجع به اندازش
مدتها قبل شایعاتی مطرح شده بود مبنی بر ارایه محصول یا ماونتی با پیشوند Q از سوی نیکون که به تدریج فراموش شد
http://forum.akkasee.com/attachment....3&d=1311323089 http://forum.akkasee.com/attachment....4&d=1311323089 http://forum.akkasee.com/attachment....5&d=1311323089
اما حالا بصورت خیلی جدی تر , امکان استفاده مشترک نیکون و پنتاکس از مونت Q مطرح شده , به عنوان کنسرسیومی برای رقابت با M4/3 و ...کد:http://nikonrumors.com/2010/09/17/what-is-nikon-q-part-2.aspx/
http://nikonrumors.com/2010/09/16/no-other-products-expected-to-be-released-for-photokina-except.aspx/
در صورت صحت این خبر مضحک , بنده حق شنیدن کلیه کنایه ها و متلک هایی که برای پنتاکس Q به کار بردیم ؛ برای نیکون محفوظ میدارم .
:::shame on you:::
تازه دارد معلوم می شود که انتقاد ها به بدنه سری NEX سونی مصدر و معیاری نداشته.وقتی مجبور شوید یک سنسور APS-C را در یک بدنه که حتی از میرورلس های المپوس و پاناسونیک کوچک تر است قرار دهید یقینا یک قوس زشت بالا و پایین بدنه خواهید داشت.یا خدا یا خرما!اما خدا بهتر است.داشتن یک سنسور APS-C یقینا بسیار جذاب تر از یک سنسور فسقلی چند میلیمتری استlol
نیکون سند مرگ اش را با این سنسور امضا می کند! ( البته در رده میرولس ها )
به نظر من M43 با توجه به تنوع لنزها همچنان پیشرو است در این صنعت.
بسیار عالی ! تاثیر رقابتی این همکاری احتمالی، شامل حال کیفیت لنزهای Q هم میشود. ضمنا مطمئن باشید اون قیمت 800 دلاری پنتاکس تعدیل خواهد شد و به قیمت که رسید ( مخصوصا با ورود دیگر سازنده ها) نظرهای مخالف، ملایم تر خواهد شد.نقل قول:
اما حالا بصورت خیلی جدی تر , امکان استفاده مشترک نیکون و پنتاکس از مونت Q مطرح شده
این سایز سنسور و لنزهاش جای ما رو که تنگ نخواهد کرد.نقل قول:
بسیار عالی ! تاثیر رقابتی این همکاری احتمالی، شامل حال کیفیت لنزهای Q هم میشود. ضمنا مطمئن باشید اون قیمت 800 دلاری پنتاکس تعدیل خواهد شد و به قیمت که رسید ( مخصوصا با ورود دیگر سازنده ها) نظرهای مخالف، ملایم تر خواهد شد.
اگر با قیمت مناسبی در بازار باشه خیلی هم خوبه.
ولی به گمان من خیلی از عکاسان حرفهای که از نیکون و کانن استفاده میکنند و یا آماتورهایی که دوست دارند بدنهای با مشخصات خوب ولی کوچکتر از DSLR ها همراه داشته باشند علاقه دارند دوربینی با مشخصات NEX سونی داشته باشند. البته نه به اون زشتی! بعد نوبت برسه به تولید سنسورهای مربع و دایره و بندانگشتی!
با این سایز سنسور فکر میکنم به یک سفر زمان یا دست کم وودویی چیزی نیازه که بتونه با خانواده نکس برابری کنه.درسته ظاهر دلچسبی ندارن ولی انصافا سنسورهای خوبی دارن و خروجی تصویر بسیار خوب.خود من به زودی قصد خرید از خانواده رو دارم ولی به خاطر احتمال معرفی نکس 7 دست نگه داشتم.به نظر من حتی شانس رقابت با میکرو 4/3 ها رو هم نداره.
نیکون و پنتاکس میتونن این محصولات رو تولید کنن و خودشون با هم رقابت کنن!
این دقیقا یک جانب این مسئله است، روی دیگر که به نظرم یکی از فلسفه های اصلی وجود این سنسورهای کوچک بر این بدنه هاست سایز لنزهاشونه و تعدادی هم به شرط قیمت مناسب به این سمت میان ... نظرتون درباره یک لنز 500-50 با کیفیتی قابل قبول که در جیب جا بشه چیست!نقل قول:
ولی به گمان من خیلی از عکاسان حرفهای که از نیکون و کانن استفاده میکنند و یا آماتورهایی که دوست دارند بدنهای با مشخصات خوب ولی کوچکتر از DSLR ها همراه داشته باشند علاقه دارند دوربینی با مشخصات NEX سونی داشته باشند.
نکته ارزشمند این دروبینها به نسبت دوربینهای کامپکت این است که در یک دوربین کامپکت (دارای لنز ثابت ) شما از واید تا تله را در یک لنز دارید و این موضوع معمولا به قیمت از دست دادن کیفیت اپتیک در فواصل انتهایی میشود .
بنابراین تعویض لنز در چنین دوربین های باعث تمرکز روی فاصله کانونی خاص میشه ... مثلا فرض کنید 300mm f2.8 نتیجه این سیستم احتمالا با دوربینهای دیگر قابل قیاس نباشد اما امکان داشتن کیفیت مناسب در رده کامپکت را فراهم میکنه ...
با این فرمایشات شما موافقم عزیزان.ولی مخاطب این رده چه کسانی خواهند بود؟! هیچ کدام از خود شما دوستان حاضرید صدها دلار خرج این تجهیزات بکنید؟
وقتی کامپکتهای با کیفیتی مثل جی 12 و رقباش وجود دارن تعویض لنز روی این رده بیشتر شبیه به یک ژست هست!
این چه فرمایشی است که دوستان می فرمایند؟
اصولا این رده از دوربین ها نیامده اند که جای کامپک ها را بگیرند.اگر کسی دنبال یک دوربین کوچک با لنزی که شونصد ایکس زوم داشته باشد و فاصله کانونی اش بین 1 میلیمتر تا 1 میلیارد متر باشد اصولا نمی رود دنبال اینچنین ابزاری....
داشتن سنسور بزرگ یکی از اهداف اولیه این ابزار ها بوده و هست و تا به حال بهترین اش را از سونی دیده ایم و بعد هم از سیستم 3/4 میکرو.
سیستم 3/4 که بسیار عالی و کم نقص است.حتی بسیاری سنسور های کراپ 2 را هم بسیار کوچک می دانند.چه برسد به یک سنسور فسقلی!
در حال حاضر شایعاتی است مبنی بر ارائه فول فریم NEX یعنی سونی به خوبی نیاز عکاسان حرفه ای را متوجه شده و به دنیال رفع آن است.
این وسیله ها که اسباب بازی نیستند !
اگر نیکون بر روی سنسور کوچک سرمایه گذاری کند یقینا باید از حالا فاتحه اش را برای رقابت در این سیستم با سونی و الیمپوس و پاناسونیک و سامسونگ( و در آینده شاید کانن ) بخواند.
و مورد بعدی اینکه یکی دیگر از موضوعات استفاده از لنز ها و ابزار های موجود ( لنز ها و فلاش ها فول فریم و کراپ دار ) در آن سیستم بر روی این ابزار ها است.یقینا اگر قصد داشته باشید یک لنز 14-24 نیکون را بر روی این سیستم داشته باشید به یک فاصله کانونی 70 تا 80 میلیمتری می رسید.شاید با یک لنز 200 میلیمتری بتوانید حفره های کره ماه را رصد کنید ( شوخی )
به هیچ وجه موافق یک دوربین بدون آینه و با قابلیت تعویض لنز آن هم با یک سنسور فسقلی نیستم و آن را یک حرکت کاملا احمقانه و شاید یک دیوانگی می دانم.
ریکو هم نتوانست با آن سیستم من در آوردی اش به جایی برسد.حالا هم نیکون یقینا همان مسیر را طی خواهد کرد.
برای من کماکان سوال هست که چرا نیکون باید راه بی بازگشتی رو که سایرین قبلا رفتن رو الان بره؟ ایا این یک عقب گرد نیست؟ ایا شاهد یک حقه بازاری هستیم برای جلب نظر ها به سوی یک شایعه و معرفی چیزی خلاف اون در اینده؟
خب یکی از دلایلی که g12 افسانه ای نشد و مثلا 10 برابر الان فروش نداره همین دامنه فاصله کانونی محدود است دیگر.
به نظرم وقتی به قیمت رسید مخاطب هاش اونایی اند که مثلا الان hs20 , fz100 , hx100 و امثالهم میخرند.
دوستمون مثال خوبی زد:
ژست هم که باشد ، از نوع خوبشه:)نقل قول:
... مثلا فرض کنید 300mm f2.8 نتیجه این سیستم احتمالا با دوربینهای دیگر قابل قیاس نباشد
خیلی ها مثل شما فکر نمیکنند و 700 تومن رو یکجا میدند fz100 . این طور نیست؟
جناب قبادی
یعنی واقعا فکر میکنید که شرکت نیکون با آن همه سابقه و رقابت برای در دست گرفتن بازار دوربین های دیجیتال ( و قبل از اون آنالوگ ) و موفقیت نسبی در این زمینه که حتی توانسته بالاتر از سونی و دوشادوش کنون به این مهم دست پیدا کنه , و با وجود این همه بازار یاب حرفه ای که بر خلاف من و شما , کوچکترین تغییرات بازار رو رصد میکنن و بر مبنای اون کلی تجزیه و تحلیل انجام میدن و بعد از کلی نظر سنجی و زمینه چینی اقدام به تولید و عرضه یک محصول میکنند , اندازه من و شما نمیدانند که چه امری به مصلحت اون ها است و چه چیزی نیست؟
و فکر میکنید که مثلا سرشان را در برف کرده اند و متوجه دوربینی مثل نکس سونی نیستند یا اصلا این دوربین رو ندیدند؟
و فکر میکنید فقط سونی متوجه نیاز عکاسان حرفه ای شده ؟
شما قبل از این هم در مورد فیلم برداری دوربین های DSLR مطالب زیادی در مورد خنده دار بودن و بچه گانه بودن و ... مینوشتید
با عرض معدرت من فکر میکنم این ها کمی دور از منطق هستند
و به دوستان هم توصیه میکنم قبل از اینکه خواستگاه و هدف این دوربین ها مشخص بشه , چنین تجزیه و تحلیلی رو انجام ندن و اجازه بدن ببینیم آیا این دوربین ها از سوی شرکتی مثل نیکون ( که دومین شرکت مطرح بازار بعد از کنون است ) اصلا به تولید میرسند یا نه و تازه به چه قیمتی. شرکت هایی مثل کنون و نیکون تقریبا سهم کلی در بازار دوربین های دیجیتال دارند و حرکت اون ها معمولا حساب شده تر از دیگر شرکت ها مثل پنتاکس و ... است .
در میان پست های دوستان , پست آقای شاهین اکبری و ارائه یک سیستم همه گیر به نظر منطقی تر میاد
با این حال بهتره صبر کنیم و ببینیم و قصاص قبل از گناه نکنیم
این محصول برای رقابت با پنتاکس و رقبای آینده مانت Q است به هیچ وجه بعید نیست یک رده محصول جدید دیگر برای رقابت با سری nex در نیکون یا کنون تعریف شود.
سوالی دارم: کدوم راه بی بازگشت رو فرمودید و کدوم سایرین؟ (نظر شخصی) نه فکر نمیکنم حقه باشد.
یک رده بینا بین هم وجود دارد و مثلا حرفه ای هایی که دنبال یک دوربین همراه! میگردند با یک لنز معرکه 400-28 با دیاف ثابت f2.8 (که چنین لنزی میتونست با g12 ترکیبی رویایی ایجاد کند. قبلا لنز مشابه این روی fz20 سوار بود )
جناب دلباز بنده چند مثال از اشتباهات تاریخی کمپانی های خیلی بزرگ تر از نیکون و کانن مثال بزنم که بعد از مدتی با شکست مواجه شده اند؟
همین سونی:
بتامکس ( کافی است یک سرچی بکنید تا داستان اش و این که چیست برایتان مشخص شود )
hi8 باز هم یک سرچ کنید.
یا همین یکی دو سال پیش HDDVD توشیبا مایکروسافت ( دیگر از مایکروسافت بزرگ تر در آینده نگری و ... سراغ دارید خوشحال می شوم بدانم کیست و کجاست )
یا کداک با سنسور های Cmos ( چه کسی باور می کرد که دنیای Cmos اینقدر گسترده شود ؟ )
یا Intel با GPU های چند هسته ای
یا سیمبین ( چچند شرکت در آن حاضر بودند از نوکیا بزرگ ترین گوشی ساز تا سونی اریکسون و سامسونگ و ......... ) آیا شکست نخورد؟؟؟
یا...........
موارد بسیاری هستند که شرکت های بزرگ هم اشتباهات تاریخی کرده اند.این ها فقط چند نمونه از مواردی است که در دنیای فناوری های نوین است.
بنده می توانم یک لیست 100 موردی از اشتباهات تاریخی کمپانی های خودرو سازی برایتان ردیف کنم که مثلا 11 سال پیش همه دنیا AdBlu را یک اشتباه می دانستند حالا در حالی اجباری شدن در کل اروپا و آمریکا است.در 11 کشور بیش از 3 سال است که اجباری است.
یا سرمایه گذاری عظیم گروه های خودرو ساز بر روی بایو دیزل ! که به شکست منجر شد و بیش از 12 خودرو ساز بزرگ جهان اعلام کردند که دیگر قادر به تولید نیستند.
یا پلت فرم مشترک رنو نیسان که آن هم شکست خورد و از هم جدا شدند.
آنقدر مثال هست که از بحث ما خارج است.اما یقینا این کمپانی ها هم بازاریاب داشته اند.یقینا دور اندیشی کرده اند.اما با شکست مواجه شده اند.
یعنی شما می فرمایید آنها بازاریاب حرفه ای نداشتند و نیاز بازار را متوجه نمی شدند؟
جناب قبادی مدتهاست که این دوربینهای سنسور کوچک وجود دارند و بسیار پرفروشند با این تفاوت که لنزشون تا بحال ثابت بوده. مشکل شما فقط با قابلیت تعویض لنزشونه؟ این که چیز بدی نیست.نقل قول:
به هیچ وجه موافق یک دوربین بدون آینه و با قابلیت تعویض لنز آن هم با یک سنسور فسقلی نیستم و آن را یک حرکت کاملا احمقانه و شاید یک دیوانگی می دانم.
یه چیزی این وسط هست که باید توجه کنیم.
اینجا یه اتفاقی وجود داره که تا این لحظه کانن و نیکون در اون شریک هستند! یعنی هیچکدام این دو کمپانی سراغ ساخت دوربین کوچکی با سایز سنسور ۱.۵ و یا بزرگتر نرفتند.(یقین دارم که در بخش طراحی اونها وجود داره)
این دو شرکت بازار DSLR ها رو بطور کامل در اختیار دارند. تقاضای بازار برای دوربینهاشون هم اگر بیشتر از ظرفیت تولیدشون نباشه کمتر نیست!
تولید دوربینی در ردهی Q این بازار رو تحت تاثیر قرار نمیده. اما تولید دوربینی در ردهی NEX چرا!
گمان میکنم کانن و نیکون سقف خاصی برای تعداد فروش DSLR در نظر دارند. بعد تولیدات جدید در ردههای جدید به بازار خواهد آمد.
این حجم فروش تضمین کنندهی سود فعلیست و تغییرات سنسورسایز و دهنهی لنز و ... تضمین کنندهی فروش بعدی.
خلاصه اینکه اگر الان این دوربین به بازار بیاد بخشی از سود این شرکتها در طول زمان ازدست خواهد رفت!
درسته که چیز بدی نیست
من کم سواد تر از اون چیزیم که توی این بحث شرکت کنم ولی نظر شخصیم رو می گم
بازار دوربین به نظر من برای چند دسته آدم داره دوربین ارائه میده
یه عده که DSLR داران حرفه ای هستند و با این موضوع کلا کاری ندارند
یه عده کسانی هستند که دوست دارند یه دوربین با کیفیت عالی ولی سایز کوچک داشته باشند (NEX)
یه دسته هم عده ای از DSLR داران هستند که به یه دوربین همراه با کیفیت خوب نیاز دارند ( مثل G12 ) چیزی که این عده نیاز دارند یه دوربین کوچیکه ، نه دوربینی که لنزش عوض شه ، یه دوربین که توی جیب یا نهایتا توی یه کیف خیلی کوچیک جا بشه (پس به درده این عده هم نمی خوره)
عده ی بعدی کسانی هستند که می خوان عکاسی رو شروع کنند (SLR Like) ، اگه کسی بخواد 600$ (قیمت حدسی ، مگر این دوربین با چند لنز خوب قیمتی زیر 300 $ داشته باشه که فکر نمی کنم این جوری باشه) خرج این ست بکنه که عکاسی رو شروع کنه ، عده ی زیادی از این افراد میرن سراغ D3100 و همتای کنونی اش
یه عده ی دیگه هم هستند که می خوان فقط یه دکمه فشار بدن و عکس رو داشته باشن (این عده عمرا سمت این دوربین نمی رن)
حالا با توجه به این دسته بنده ها به نظرم افراد خیلی محدودی به این سمت کشیده بشن
پس علت این سرمایه گذاری چی می تونه باشه؟
یه اشتباه بزرگ ؟؟
باید منتظر ماند و دید
پ.ن : امکانش زیاده که افرادی از دسته ی سوم به سمت دسته ی دوم کشیده بشند
(این دسته بندی، یه دسته بندیه خیلی سریعه نه با دیدگاه کارشناسی و استفاده از نگارش دقیق ، اگر کسی به انتقاد پرداخت لطفا به موضوع اصلی بحث بپردازد ، نه جنبه ی فرعی)
سپاس
جناب قبادی
اگر شما یک لیست صد موردی درباره اشتباهات کمپانی ها دارید من میتونم یک لیست هزار موردی برای شما ارائه کنم
اگر شما لیستتون در مورد شکست های تجاری است که در اون چند مدیر و یا تاجر سهیم بودند
من میتونم شکست سیاستمداران مختلف رو براتون مثال بزنم که آینده یک ملت یا دولت رو رقم زدند
اما شما متوجه منظور من نشدید
بحث سر این نیست که یک کمپانی اشتباه میکند یا نه
بحث سر اینه که اگر قراره اینقدر با اطمینان در مورد اشتباه بودن یک حرکت صحبت کنیم این کار باید با برررسی جوانب مختلف صورت بگیره
وگرنه از نظر من حتی حرکت سونی برای ساخت دوربینی مثل نکس با سنسور فول فریم هم میتونه اشتباه باشه
و شاید به معنی تمام شدن و یا اعلام شکست در پروژه ورود به دنیای دوربین های DSLR حرفه ای
بحث این بود که شما قاطعانه میگوئید که نکس سونی نیاز تمام عکاسان حرفه ای است
پروژه نیکون هنوز به بازار نیامده شکست میخورد
فیلم برداری دوربین های SLR مسخره است
و ...
اما این ها همه نظر شما است
روزی که پنتاکس دوربین های رنگارنگ خودش رو تولید میکرد همه به اون میخندیدند
حتی خود من به شوخی این عکس رو ساختم و در فروم پنتاکس هم ارائه کردم
http://www.pentaxforums.com/forums/a...ced-delbaz-jpg
و شاید در تمام اینترنت پخش شد
اما مساله این بود که پنتاکس اتفاقا بازار خوبی برای این محصولاتش بدست آورد و فروش خوبی روی اونها داشت
پس اون چیزی که من و شما فکر میکنیم با اون چیزی که قرار است اتفاق بیافتد زمین تا آسمان ممکن است فرق داشته باشد
دلایل شکست برند های مختلف معمولا با بررسی عوامل و علل مختلف و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و شرح کامل جوانب کار , توجیه میشه
اما شما خوشبختانه قبل از ورود و تولید محصولات و فراتر از تمام بازاریاب های اونها عمل میکنید و طی چند خط فتوی کلی صادر میکنید
این برای من جای سوال داره
صحبتهای شما تا به اینجا درست جناب دلباز...
سوای مثال پنتاکسیتون البته.چون دست کم این بدنه یک اس ال آر بود،فقط رنگارنگ شده بود.مسلما به همین دلیل هم خیلی ها رو به سمت خودش جذب کرد.
مشتاقم بدونم به نظر شما دلایل موفقیت این محصول چی میتونه باشه؟
یک کلام . نیاز مشتری
من این عکسن رو در فروم پنتاکس ارائه کردم ( فقط برای شوخی )
در همون روز اول شاید 20 نفر ابراز علاقه کردند و گفتند اگه پنتاکس چنین دوربینی رو برنه حتما برای بچه هاشون اون رو خواهند خرید
در نظر داشته باشید برای خیلی از این کشورها, این اختلاف صد یا دویست یا حتی هزار دلاری خیلی هزینه گزافی نیست. منتها در مملکت ما که سرجمع کل حقوق یک کارمندمون 400 هزارتومنه , خب معلومه که حتی ده هزار تومنش هم ده هزار تومنه
مگر الان شما در تاپیک های این فروم دوربین نیکون دی 7000 رو با کنون 60 دی مقایسه نمیکنید؟
فکر میکنید کنون 60 دی چه قیمتی داره در بازارهای اونور آب؟
900 دلار
به نظرتون میشه اون رو با دوربین 1700 دلاری نیکون مقایسه کرد؟
خب بازار ایران اینطوریه.
اما همه جای دنیا که اینطوری نیست
به قول معروف دلی تنگه , شهری که تنگ نیست
========
من اصلا از سیستم ارائه لنز برای دوربین هایی با سنسور کوچیک دفاع نکردم
اما هنوز به بازار نیومده هم , شکستش رو اعلام نمیکنم
اگر سری لنز های Q با قیمت خیلی کم تولید بشه و دوربین های این سری هم به تولید انبوه برسند , چرا بازار و مشتری نداره . خیلی هم خوب فروش خواهد رفت.
اگر مطمئن باشید که دوربینی از پنتاکس و دوربینی از نیکون و یا احتمالا شرکت های دیگه , از یک نوع لنز استفاده میکنند , و قیمت پائینی دارند و مثلا لنز 20-100 (مثلا عرض میکنم ) که روی این دوربین ها احتمالا 120-600 خواهند شد , با قیمت 150 دلار عرضه بشه , چرا از اون بدتون بیاد. واقعا بدتون میاد ؟؟؟
همین patent ارائه شده فکر کنم از سامسونگ که برای بهبود عمق میدان در دوربین هایی با سنسور کوچک رو در نظر بگیرید و ببینید در صورت اجرای این طرح چه پیشرفت بزرگی حاصل خواهد شد
خب تکنولوژی که پیشرفت میکنه در همه جهات پشرفت خواهد کرد
چه اشکالی داره اگه این پیشرفت صورت بگیره
حالا اگر من از این دوربین ها خوشم نیاد ( که واقعا خوشم هم نمیاد ) باید اون رو یک طرح شکست خورده بنامم؟
یا اینکه حداقل صبر کنم و کمی از آینده اون رو ببینم و بعد قاطعانه اعلام نظر کنم؟
قطعا با پیدا شدن بازارهای دیگه و نیازهای دیگه , قیمت دوربین های اختصاصی مثل G12 و ... هم پائین تر خواهد آمد
پس بهتره سریع فتوای شکست صادر نکنیم.
شاید استقبال طوری باشه که خود ما هم همیشه یکی از این دوربین ها رو تهیه کنیم
کما اینکه در فیلم برداری دوربین های DSLR هم همین حرف ها و حدیث ها افتاد و بعد تبدیل به یک باید شد
امیدوارم جناب دلباز و دوستانی که جواب میدهند یک قیمت مناسب برای بدنه رده Q برآورد کنند . 800 دلار فکر نکنم جواب بدهد چه قیمت باشد تا حسابی وسوسه کننده باشد؟
بدنه ای با مشخصات hs20 یا fz100 به نظرم 400 هم بیارزد.شما حساب کنید میتونید رو این بدنه ها 50 م.م f1.2 داشته باشید؛ 400 م.م f2.8 هم با لنزی دیگر داشته باشید. اما قیمت این لنزها در مانت APS کجا ... در مانت Q ( به قول خود سازنده، لنز اسباب بازی ) کجا ؟
-----------------
ای داد بیداد امروز هرچی پست میزنم با آقای دلباز خط رو خط میشم واقعا ببخشید :(
من نظر خيلي خاصي روي بحثي كه در جريان است ندارم ولي من هم روزي در مورد نقل قول فوق مثل شما فكر مي كردم ولي بعد از چندين برخورد با خارج نشين ها (چه اروپا و چه امريكا) و به خصوص اونها كه مليتشان اصليه (نه ايراني هاي مهاجر) به اين نتيجه رسيدم كه درست برعكسه. ايراني ها حتا كم درآمد ترينشون معمولا خيلي راحت تر و بي مهابا خرج مي كنند. اكثريت آدم ها در امريكا حتا براي خريد يك مجله 7 دلاري شيش و بش مي كنند و اگر بخواهند يك وسيله 30 دلاري بخرند فكر مي كنند كه دارند خيلي ولخرجي مي كنند ولي در ايران اينگونه نيست (عاميانه بگم ايراني ها نظر بلند ترند). در امريكا اگر چيزي را واقعا نياز نداشته باشند آن را نمي خرند. اگر با 600D كارشان راه بيفتد 60D نمي خرند و اگر 60D كارشان را راه بيندازد 7D نمي خرند حتا اگر درآمدش را داشته باشند. ولي در ايران ممكن است يكي مكنت مالي هم نداشته باشد ولي اين باور غلط كه هميشه بايد بهترين را داشته باشند باعث مي شه كه اگه با يك ixus كارشان راه بيفتند حتا با قرض و قوله 5D MKII بخرند.
سلام
به نظرم بیاییم کمی راجع به محاسن سنسور های کوچک بحث کنیم .
آیا سنسور کوچک حسنی ندارد؟
نقل قول:
واقعا نیکون میخواد دوربین بیآینهی خودش رو با این سنسور سایز بده بیرون؟
چرا آخه!
http://nikonrumors.com/2011/07/21/pi...px/#more-21106
نقل قول:
نیکون سند مرگ اش را با این سنسور امضا می کند! ( البته در رده میرولس ها )
اگر یادتان باشد تصویر تبلیغاتی دوربین پنتاکس رو در مقایسه با Dx های نیکون نشان می داد. همان موقع من پیش خودم گفتم کمی عجیبه معمولاً چنین کاری نمی کنند.نقل قول:
اما حالا بصورت خیلی جدی تر , امکان استفاده مشترک نیکون و پنتاکس از مونت Q مطرح شده , به عنوان کنسرسیومی برای رقابت با M4/3 و ...
در صورت صحت این خبر مضحک , بنده حق شنیدن کلیه کنایه ها و متلک هایی که برای پنتاکس Q به کار بردیم ؛ برای نیکون محفوظ میدارم .
به هر حال الان هم نمی فهمم دوستان فروم ما چه اصراری دارند که بگویند از کارشناسان شرکتهایی چون نیکون بهتر متوجه شرایط بازار هستند.
من به شخصه اعلام نکردم که از کارشناسان بیشتر متوجه می شومنقل قول:
به هر حال الان هم نمی فهمم دوستان فروم ما چه اصراری دارند که بگویند از کارشناسان شرکتهایی چون نیکون بهتر متوجه شرایط بازار هستند
عین جمله ی مناین جا یه فروم عکاسی استنقل قول:
باید منتظر ماند و دید
پس باید راجع به یه همچین مسائلی بحث بشه
نه اینکه فقط راجع به کدام یک بهتر است بحث کنیم
یا فقط به بحث ویرایش بپردازیم (اون موقع میشد فروم گرافیک)
وجود یه همچین بحث هایی بنظرم برای همه بار علمی بیشتر رو همراه میاره
در صورت قیمت پایین این محصول میتونه جذاب باشه.اما واقعا 800 دلار قیمت درد آوری هست.
درود
من فکرمی کنم شرکت نیکون صبورترین شرکت دردنیاست بنابراین حداقل تازمان پاسخ nexدربازارازنظرفروش ،صبرخواهدکرد(۱.تولیدچنین محصولی مطمیناوقت زیادی برای نیکون نخواهدگرفت ودرصورت نیازبه تولیدسریعاساخته خواهدشد)(۲.فعلا ارتقامدل هایی مثل d700وd300s که فروش تضمین شده داردودرتخصص نیکون هست ضروری تربه نظرمی رسد)
برای کنون هم فکرنمی کنم تازمان انجام این ریسک توسط نیکون و...دست یه چنین کاری بزند.
معمولا شرکتهایی که شکست تجاری کمتری درسابقه دارند،اعتباربیشتری نیزدارندمثل: اپل،تویوتا، مایکروسافت(که البته باشکست ویستااعتبارش کمی خدشه دار شدوحتی بخشی ازبازاررااز
دست داد)
با عرض سلام خدمت دوستان
من با تله گرافی و دیگر محاسن این نوع دوربین ها موافقم
بطور مثال کیست که دوربین کوچکی با لنز 50 1.4 که براحتی درون جیب یا کیف ویا.......................جای بگیرد را نخواهد
باور کنید من عاشق همچین دوربینی هستم
ویا لنز تله بسیار کوچکی
به هر حال من بیصبرانه در انتظار ورود چنین دوربین هایی با لنزهای پرایم با دیاف باز می باشم و آن را به دوربین های همچون g12 ترجیح می دهم
یکی از مسایلی که مقداری ما را دچار marketing myopia کرده این است که عمده دوستانی که در فروم اینجا فعالند کسانی هستند که اطلاعات و دانش خوبی از عکاسی دارند یعنی میتوانند ارتباط میان سایز سنسور و... را تحلیلی کنند. ما فراموش نکنیم که بخش بزرگی از بازار این دوربین ممکن است کسانی باشند که اصلا ندانند سایز سنسور چیست و چه نقشی در تصویر تولیدی دارد. خیلی از افرادی که پا به عرصه عکاسی میگذارند از دیدن چنین محصولی ذوق زده میشوند. بنده به عنوان یک استفاده کننده از DSLR امیدوارم نیکون روزی دوربین بدون اینه و جمع و جوری بسازد که من بتوانم لنزهای موجودم را رویش ببندم اما بخش بازار یابی و تولید نیکون به دنبال افزودن بر سود شرکت است یعنی تلاش میکند تا وارد ان قسمتی از بازار بشوند که بالاترین بازده را در کوتاه ترین زمان داشته باشد و شک نیست که ساخت چنین دوربینی اولویت اصلی انها نیست.
یک مثال بزنم یک روز دوستی گلایه میکرد که چرا پروژه های نفتی ایران در خزر فعال نیست و بنده عرض کردم که علتش این است که وقتی شما منابع سرمایه گذاری محدودی دارید سراغ جایی میروید که بالاترین بازده را داشته باشد یعنی در اهواز هر بشکه نفت تولیدی در نهایت برایتان 15 دلار تمام میشود و در خزر 50 دلار خوب طبیعی است که انتخاب اول شما خزر نیست. در بازار دوربین هم من شک ندارم که نیکون دوست دارد هر چه زودتر جانشین دی3 و دی700 و دی300 را تولید کند، لنز 400-80 را به روز کند! لنز 200-70 اف 4 را بسازد و.... اما منابع محدودند و چنین امکانی وجود ندارد. برای نیکون هم مهم نیست که من چی دوست دارد انها چیزی میسازند که بیشترین پول را در کوتاه ترین زمان برگرداند.
ساخت این دوربین ممکن است غلط باشد و ممکن است موفق باشد اما من هم معتقدم که شکست ان به این وضوح قابل پیش بینی نیست.
مسئله سر تفاوت نگاه ما با استراتژیست های دوربین سازان است که هدفهای متفاوتی را دنبال میکنیم.
دوستان فکر نمیکنید دیگه دارید خیلی تند میرید؟نقل قول:
بطور مثال کیست که دوربین کوچکی با لنز 50 1.4 که براحتی درون جیب یا کیف ویا...جای بگیرد را نخواهد
پرنده گرافی مگه فقط فاصله کانونیه لنزه؟
سرعت فوکوس، جزئیات(برای دیده شدن بافت پر)، داینامیک رنج، ارگونومی(در این شاخه شما مجبورید زمان زیادی رو دوربین به دست باشید)، کیفیت بدنه، سیلینک لنز و بادی و... بدون اینها کدوم حرفه ای میره پرنده گرافی؟ کسی که این همه نقص رو قبول میکنه چرا سوپر زوم لایک نمیخره؟ اصلا چند درصد آماتور ها پرنده گرافی میکنند؟
--------------------
حقیقت اینه که من هم دلیل چنین کاری رو درک نمیکنم
تا جایی که میدونم گروه هدف این رده:
1. عکاسانی که به کیفیت کاری slr ها عادت کردند و نمیتونن با نویز بالا، عمق میدان کم، لایو ویو ی مایوس کننده، عدم تعبه ویزور، لنز های بی کیفیت و... در دوربین های کامپکت کنار بیان؛ اما برای عکاسی از مهمونی ها و پیکنیک هاشون نیاز به یک دوربین سبک و کوچیک دارند.
2. آماتور هایی که میخوان عکس های خوب داشته باشن و در اوقات بیکاریشون هم میخوان توی یک زمینه خاص و بصورت پراکنده عکاسی کنند اما به هر دلیلی حاظر نیستند پول گزافی بابت داشتن یک slr خرج کنند.
حالا این رو هم اضافه کنید که کاربران نیکون و کانن انتظازر دارند دوربین بدون آیینه تولیدی [احتمالی] بتونه با لنز های موجودشون کار کنه
اما احتمالا نیکون میخواد دوربینی رو ارائه کنه که احتمالا هیچ کدوم از این دو گروه رو جذب نخواهد کرد مخصوصا که روی میز گزینه ای مثل سونی یا المپوس وجود داره...
این یکی رو دوست عزیز فکر کنم باید اندکی آهسته تر برویدنقل قول:
نمیتونن با نویز بالا، عمق میدان کم، لایو ویو ی مایوس کننده، عدم تعبه ویزور، لنز های بی کیفیت و... در دوربین های کامپکت کنار بیان
چون هر چه سسنور کوچک شود عمق میدان بیشتر می شود نه کم تر
کسی حرفی از پرنده گرافی با چنین دوربینی نزد
اگر بحث بر سر فروش باشه شاید موفقیت داشته باشه.ولی برای من بارها پیش اومده که دوستان از من راهنمایی خواستن برای خرید دوریین با کیفیت! بعد از معرفی کامپکتهای خوب وقوی بازار همیشه سری نکس سونی و میکرو 4/3 ها رو هم به خاطر اندازه جمع و جورشون(که اولویت اکثر این عزیزان هست) رو پیشنهاد دادم.از کیفیت و امکانات اونها به شدت استقبال کردن ولی به محض اینکه اسم تعویض لنز خرید لنزهای دیگه و سایر تجهیزات اومده به سرعت منصرف شدن و به سمت همون کامکتها رفتن.
درسته که اکثریت بازار اصلا نمیدونن سنسور چی هست!(اندازش به جای خود) ولی معنی دردسر های تعویض و هزینه اضافی رو به خوبی میشناسن.
نکته دیگه هم این موضوع هست که همونطور که بهنام جان هم اشاره کرد همه چیز به لنز بر نمیگرده،سیستم فوکوس اونها و عمق میدان(به خاطر سنسور) هم مطرح هست.اصلا بیاید تصور کنیم دیافراگم این لنزها 1 باشه(صرف نظر از قیمت بالا) عمق میدان با همچین سنسوری چقدر میشه؟! تنها مزیتش اینه که احتمالا مجبور نیستیم حساسیت رو بالا ببریم و عکس کم نویزتری خواهیم داشت.
اما واقعا این موضوع ارزش پرداخت مثلا 1000 دلار رو(لنز و بدنه) داره؟
خرید یک اس ال آر رده پایین یا بدون آینه های دیگه که روز به روز هم کوچکتر میشن به صرفه تر نیست؟
سلام
آقای غفاری
شما معمولا در این طور موارد کم پست میزنید و همیشه نظرات منطقی و مستدل دارید
به هر حال تمام گفته های شما دقیقا نظرات من هم بود
درست در آخرین پستم روی همین موارد میخواستم صحبت کنم اما وقت تنگ بود و باید سر کلاسم حاضر میشدم
با خوندن این پست شما یک لحظه شک کردم که نکنه این ها رو من نوشتم :::happy:::
امیدوارم تمام این تلاش ها هم به بالاتر رفتن کیفیت سخت افزار و نرم افزار عکاسی منتهی بشه و هم قیمت ها رو پائین بیاره
گاهی فکر میکنم که اگر تقاضا برای دوربین های حرفه ای بازار مشابه همین دوربین های کوچک و جمع و جور بود , حتما قیمت دوربین های حرفه ای هم افت خیلی زیاد تری میداشت
به هر حال لذت میبرم از پست های شما
البته فرهاد جان من اصلا نگفتم که اون ها خیلی راحت پول خرج میکنند.
اسکاتلندی ها به خساست در تمام دنیا معروفند
منظورم پول و درآمد بود
یعنی من و یک فرد آمریکایی در مقابل مثلا هشت ساعتی که کار میکنیم , پول یکسانی بدست نمیاریم ( با در نظر گرفتم مشابهت های کاری )
البته یک استاد ریاضی داشتیم بنده خدا ده سال در آمریکا تدریس کرده بود
میگفت که ایران بهشت تنبل هاست
خب آخه این ایرانی بنده خدا حق داره که بره جنس خوب بخره
با خرج هایی که این روزا هست چه کامپکت بخره و چه 5 دی , آخر برج چیزی براش نمیمونه
پس تصمیم میگیره حالا که شرایط یکسانه حداقل اون خوبه رو بگیره
ولی با تمام این حرف ها متناسب نبودن درآمد و مخارج در اینجا یک واقعیته و دیگه ربطی به خساست یا ولخرجی نداره
اتفاقا همین موضوع گاهی حسرت رو به همراه داره و کاریش هم نمیشه کرد
یعنی دیگه بحث خواستن و نخواستن نیست . بحث نتوانستنه.
سلام دوستان عزیز
خبر مربوط به تولید دوربینی با قابلیت تغییر و اصلاح نقطه فوکوس بعد از عکس برداری خاطرتون هست ؟
شرکت Lytro جدیدا ویدیویی را منتشر کرده است که از این دوربین فوق العاده برای عکاسی از یک مدل فشن استفاده می گردد. :::yess:::
http://photorumors.com/wp-content/up...eld-camera.jpg
http://photorumors.com/wp-content/up...tro-camera.png
اطلاعات تکمیلی و توضیحات مربوط به سیستم دوربین light-field
در این دوربین با تعبیه اپتیکی خاص (plenoptic) سیستمی به نام نور زمینه خواهیم داشت. این سیستم حاوی یک سری میکرولنزهایی است که وظیفه تفکیک اشعه های نوری بر اساس زاویه نور ورودی بر روی پیکسل های سنسور را بر عهده دارد . اطلاعات بدست آمده در مورد زوایای نور وارده و نورهای تفکیک شده امکان محاسبه مجدد برای تغییر و جابجایی نقطه فوکاس بعد از عکس گرفته شده را امکان پذیر می سازد البته با رزولوشنی پایین تر .
برای دیدن ویدیو به لینک زیر بروید
لینک
متاسفانه اشکال تایپی هست و دیگر قابل اصلاح هم نیست همانطور که همه میدونن دوربین های کامپکت عمق میدان زیادی دارند و به خصوص در مقادیر واید و نرمال حتی در کوچکترین دیافراگم هم چندین متر جلو و عقب سوژه همه چیز واضحه و خوب این اصلا مطلوب یک عکاس نیست!
---
پ.ن: با تشکر از آقای دلباز غلط املایی اصلاح شد
از مدیران محترم تقاضا میشود در پست شماره 2490 همین تاپیک عبارت "عمق میدان کم" به "عمق میدان زیاد" تغییر کند
انگار هاسلبلاد هم داره یه کمی تکونی به خودش میده و یک سرمایع گذارخوب هم برای اینکارپیدا کرده .
این غول سازنده سنسور قطع متوسط انگار یه چیزی دراسیا پیدا کرده که می خواد دراین زمینه رشدو سرمایع گذاری کنه جالبه بدونید مشتری اصلی این شرکت رو اسیایی ها تشکیل میدن یعنی بیشترین فروش رو از این بخش دارن .
و هدف اصلی هاسلبلاد اینبار آسیاست .
خدارو چه دیدی شاید اینبار قصد رغابت با نیکون و کانون و امسال این شرکتهارو داشته باشه و می خواد با قیمت معادل برابر فول فرم و سنسورهای دیگه ی دوربینهای کانون و نیکون دوربین تولید کنه ونظرش هم اینکه یه خورده هم دراین زمینه فعالیت کنه ، ضمن اینکه کارقبلیش رو هم ادامه بده .
با نوع کیفیت ساخت و کیفیت سنسور و اعتبار زیادی که داره می تونه کمی عرصه رو برای دیگر سازندها دوربین خیلی تنگ کنه ولی تنها ایرادیش قیمت نجومی این دوربینهاست که اگه این مورد رو با ساختم دوربینها قیمت متوسط انجام بده این مشکل هم حل می شه .
یا حداقل می تونه برای شرکتهای دیگه سنسور تولید کنه مثلا هیمن نیکون .
دراین مورد هم دیگه سیگما نمیتونه با یه سنسور جدید خود نمایی کنه .
یعنی هدف هاسلبلاد از این کار می تونه این موارد باشه ؟
هم خدا هم خرما ، فکر کنم اینبار دنبال همین خرما باشه .
http://press.hasselblad.com/press-re...new_owner.aspx
http://www.ventizz.de/en/pm110630.php
سلام ...
ظاهرا خبر هایی از Canon EOS 1Ds Mark III است ! به نوشته وب سایت Canon Rumors این دوربین از وب سایت Canon کانادا حذف شده ! همچنین کمیاب هم شده است. در حال حاضر B&H و Amazon موجود ندارند، Adorama آن را برای فروش عرضه میکند .
فکر کنم یه خبر هایی هست :) جدا وقتشه !
(عکس تزئینی است ! :biggrin:)
این آگست لعنتی! هم نمیاد ببینیم تکلیفمون با دی۴۰۰ و دی ۴ نیکون چی میشه! :)
فایل پیوست 14639
هوووم سامسونگ...
نشریه "Men's Journal" در شماره آگوست امسال تصویری از یک عکاس به همراه دوربین SLR نیکون رو به عنوان یک تبلیغ قرار داده. تا این جای کار همه چیز عادیه. نکته کمی غیر عادی و مشکوک اینه که لنز روی دوربین شبیه لنز های متعارف نیکون نیست. آیا ممکنه که این لنز یک لنز معرفی نشده از نیکون باشه ؟ یا این لنز الان هم وجود داره ولی کمتر دیده شده؟
فایل پیوست 14642فایل پیوست 14643
سلام
شبيه لنزهاي تامرون هم هست. ملت اونور دنيا هم خوب بيكارند ها:::waw:::
اسم آفريقايي ها و عربها و ايراني ها بد در رفته!
نه , تامرون که نیست , اغلب کاربران حدس زدند که همان 400-80 قدیمی بدون رینگ سه پایه و هود باشد!
درز کردن عکس لنز جدید نیکون , در تبلیغ یک عینک آفتابی , از آن حرفهاست . .. :cool:
درود
It has begun: Nikon announcement on August 24th
به تاریخ معرفی و رونمایی محصولات جدید نیکون نزدیک میشویم
ظاهرا هماهنگی که نیکون با خبر گذاری ها در چند کشور مختلف انجام داده برای August 24th, 2011 است
و 100% از منابع خبری مختلف هم تایید شده است
منبع: Nikon Rumors
سلام
آنقدر ها هم وضعیت سنسور دوربین جدید و بیآینهی نیکون بد نیست .
Nikon Mirrorless 2.7x crop factor Sensor Vs Pentax Q 5.7x crop factor Sensor
Nikon Mirrorless 2.7x crop factor Sensor Vs Micro Four Thirds 2.0x crop factor Sensor
منبع
ظاهرا باید تا 24 آگوست منتظر بود تا مشخص شود واقعیت است یا خیر.
کد:http://www.photographybay.com/2011/07/27/nikon-dslr-announcement-pegged-for-august-24-2011-d4-d800-and-d400-rumored-as-possibilities/
این شرکت Noktor هم عجب لنزی ساخته......:::waw:::
معلوم نیست قیمتش چند میلیونه:::confused2:::
فایل پیوست 14701
http://nikonrumors.com/2011/07/27/ne...px/#more-21188
http://photorumors.com/category/noktor/
.
قیمتش باید خیلی کمتر از اینها باشد , این لنز قبلا ً با مونت M4/3 به قیمت 750$ عرضه شده بود, شایعه جدید مربوط به تولید این لنز با مونت نیکون و برای فول فریم است که احتمالا ً نباید با افزایش قیمت هنگفتی همراه باشد.
نکته ای که باعث شده مهرداد خان قیمت 8350 دلاری را برای آن بیاورند, احتمالا ً اشاره به قیمت این لنز در سایت شرکت سازنده دارد , ولی در مقابل قیمت نوشته شده
HKD $ 8350
یعنی 8350 دلار هنگ کنگ! که نرخ برابری آن در برابر دلار آمریکا 0.13 است :::happy:::
کد:http://noktor.com/products.php
http://www.dpreview.com/news/1003/10030102noktor50mmhyperprime.asp
فایل پیوست 14704
canon powershot G13 woth micro four third sensor
Articulating screen like the 60D
- Effective Pixels: 16.0 million
- Sensor Size: 17.3 x 13mm (Four Thirds System!!!)
- 1080p Video
- Lens 28-140mm F1.8-4.5
کد:http://photographymc.blogspot.com/2011/07/canon-g13-micro-43-compact-camera.html
بعلاوه... فکر نمیکنم به دللایل خرافی یا ...؟؟! هیچ برندی در تولید محصولاتش از عدد 13 استفاده کرده باشد. همانطور که در هواپیما صندلی سیزده و در آسمانخراش ها طبقه سیزدهم نداریم، گمان نمیکنم شاهد کنون جی13 باشیم... جی14 باور پذیر تر است !
شاد باشید، موفق و سربلند.
سلام :)
در حال حاضر تقریبا موفق به اتمام توسعه نسل جدیدی از دوربین های دیجیتال شده ایم که منجر به لذت استفاده کنندگان از عکس های خود خواهد شد
این جمله ای بود که در مصاحبه با دو تن از مدیران نیکون و در خلال گزارش وضعیت های مالی شرکت بعد از زلزله اخیر به زبان آمد :
به نظر شما نمود این بحث مطرح شده از سوی مدیران نیکون رو می شه تو آواخر سپتامبر و در دوربین های جدیدی که قرار است معرفی شوند ، ملاحظه کرد ؟
در زیر نیز نشانه دیگری که موید بحث مطرح شده می باشد در نقشه راه و چشم انداز شرکت معظم نیکون قابل مشاهده است.
منبع و اطلاعات بیشتر
سلام
ظاهرا مشخصاتی از وزن و ابعاد دوربین 1Ds Mark IV در این سایت قرار داده شده
کد:
http://gigapansystems.com/compatible-cameras.html#epicprolist
در صورتی که مطلب صحت داشته باشد از دو دوربین Mark IV و 1DsMarkIII اندکی سنگین تر است مضاف بر تغییرات جزیی در ابعاد
بله این مطلب یک شایعه است و هیچ مدرک و سندی ندارد ولی بعضی مواقع همین شایعات و نظرات است که شرکت ها را سوق می دهد و مطمعنا شرکت ها هم به این شایعات که از طرف کاربران عادی بخش مبشود اهمیت خواهند دادنقل قول:
این مطلب فعلا فقط یک شایعه است.