سلام
در کنگره جهانی موبایل امسال[FONT='b koodak', tahoma, sans-serif] محصول جدیدی بنام D[/FONT]ryWired معرفی شد که با ایجاد یک پوشش جدید که بر پایه نانوتکنولوژی ساخته شده است، قادر است تلفنهای هوشمند و تبلتها را پس از افتادن در عمق ۹ متری آب به مدت ۳۰ دقیقه از آسیب دیدن حفظ کند.برای آزمایش ونمایش محصول ابزارها در آکواریومی قرار داده شده بودند که به طور مداوم به ایجاد موج در آب اقدام میکرد و به دستگاهها آب میپاشید.
همچنین سایر دستگاههای الکترونیکی نیز به کمک این پوشش در مقابل مقدار باورنکردنی از آب مقاوم خواهندشدو به این ترتیب برای عکاسی در بارندگی وجاهای رطوبتی دراینده نگرانی نحواهدبود.
DryWired-Startup.jpg
GadgetNews Redirector
Panasonicوعده داده حسگرهای جدیدی را با حساسیت بسیار بالا و فن آوری «میکرو جدا کنندههای رنگی» (Micro Color Splitters)عرضه کند:
Panasonic-diffraction-sensor-versus-Bayer-color-filter-array.jpg
پاناسونیک برای بالاتر بردن حساسیت حسگرها روش جذب نور اختراع کرد. این اختراع filter array متداول را با «میکرو جدا کننده های رنگ» جایگزین می کند تا اطلاعات و جزئیات جدید و بهتری از رنگ بدست آید. مشخصه و برتری کلیدی این روش در این است که بجای جذب نور توسط فیلتر و رسیدن نیمی از ان به حسگر، کل نور به طور کامل به حسگر میرسید که به این ترتیب نویز کمتری در شرایط نوری کم تضمین می گردد.پاناسونیک می گوید، رنگینه هایی که در فیلترهای متداول به کار می رود حداقل ۵۰ درصد نور ورودی را قبل از آنکه به نورگیرهای حسگر برسند جذب می کند. این در حالی است که میکرو جدا کننده های رنگ تمامی نور ورودی را به حسگر تحویل می دهند. در عمل این فن آوری یک استاپ کامل حساسیت حسگر را بالا می آورد و در نتیجه یک استاپ نویز کمتر می شود. به معنای ساده وبرای مثال همان میزان نویزی که در ایزوی ۱۶۰۰ در یک حسگر معمولی می بینیم از ایزوی ۳۲۰۰ در حسگر جدید خواهیم دید.
1- r.jpg
t.jpg -2
1-Developed method using a micro color splitter
و Conventional method using a color filer-2
http://panasonic.co.jp/corp/news/off...n130204-6.html
درود
عکسی که گذاشتید مربوط به گوشی Sony Experia Z هستش که یکی از نخستین گوشیهای (گجتها) هستش که بر مبنای استاندارد جدید IP55 و IP57 برای مقابله با شرایط محیطی مانند آب و گرد و غبار طراحی و به بازار ارائه شدند.
هرچند مشکل راه حلهای فعلی سختی دسترسی به درگاههای مانند USB و ... هستش ولی طراحها دنبال پیدا کردن راه حلهای مناسبتری برای این مشکل هستند تا دیگه درگاهها نیاز به درپوش هم نداشته باشند.
ویکیپدیا را هم برای دونستن بیشتر میتونید بخونید:
و من امید وارم که بزودی شاهد طراحی دوبینهای جدید عکاسی هم بر همین مبنا باشیم
پاینده باشید
Xperia Z
درسته کلا عکس با خبر نمیخونه...از این تکتولوژی در این گوشی استفاده نمیشه و قراره در گوشی بعدی نوکیا استفاده بشه(البته بقیه هم میخوان استفاده کنن)خوبیش اینه که بر خلاف مدل های قبلی هزینه خیلی کمتری اضافه میکنه بین 10 تا 20 دلار...
نکته دوم اینه که وزن محصول رو زیاد نمی کنه :)
سلام
کلا این تکنولوژی ارتباطی با گوشی سونی یا نوکیا یا... نداره. این تکنولوژی بااستفاده از خواص نانو پوششی را روی هروسیله الکترونیکی(که دراینجا ۴ مدل تلفن همراه ازمایش شده )ایجادمیکند که مانع نفوذرطوبت میگردد. البته من به اشتباه نوشتم که نام این تکنولوژی DryWired هست، درواقع نام شرکت تولیدکننده اون DryWired هستش.
ضمنا همین الان هم ازاین تکنولوژی در کشور خودمون هم استفاده میشه (برای ضداب کردن دیوارمنازل یاایجادپوشش ضدگردوغبار روی خودرو وهمچنین بجای ایزوگام روی پشت بام ها و...) ولی نشنیده بودم که برای لوازم الکترونیکی بشه استغاده کرد اون هم در عمق۹متری .
درواقع نانوتکنولوژی الان در بهینه سازی بسیاری از گجت ها و لوازم مصرفی درحال کاربری بیش ازپیش هست.به عنوان مثالی دیگر:
#دانشمندان موسسه فناوری ماساچوست در آمریکا با استفاده از فناوری نانو، شیشهای ابداع کردهاند که بخار نمیگیرد، از انعکاس نورهای درخشنده و خیره کننده جلوگیری میکند و به صورت خودکار تمیز میشود. به نقل از وب سایت pcmag این شیشه که دانشمندان ماساچوست آن را با استفاده از فناوری نانو ساختهاند، به خاطر قابلیت عدم انعکاس نورهای خیره کننده، تقریبا نامرئی است. سطح این شیشه طوری ساخته شده است که قطرات آب را از خود دور میکند و از این طریق میتواند خود را از گرد و غبار نیز تمیز کند.(به طورحتم دراینده برای سنسورویا عدسی لنزودیگرقطعات حساس به گردوغباردوربین و... نیزاستفاده شود تا مشکلاتی نظیرd600 بوجودنیاید)
#
درود
مشکل اصلی در طراحی این گجتها درزهاست نه سطوح، آب که از شیشه که رد نمیشه، برای نمونه درز بین شیشه و قاب پلاستیکی یا درز درپوش شکاف کارت حافظه و بدنه و ... .
هدف طراحی درزهاییه که در بلند مدت و شرایط محیطی گوناگون بتونه از نفوذ رطوبت و گرد و خاک جلوگیری کنه. برای همین سطوح گوناگونی از محافظت (Ingress Protection Rating) تعریف شده.
پاینده باشید
خوب برادر دراین مورد هم دقیقا همین مشکل رو رفع کردن دیگه. من که ننوشتم اب ازشیشه ردمیشه. توی ازمایشی هم که عکسش رو نشون داده و ازش یادشده هم دقیقا قبدشده که تلفنهای همراه مختلف رو توی اکواریومی که تولیدموج میکردقراردادن وبااین حال به دلیل وجود همون پوشش اون گجت ها هیچ اسیب رطوبتی رو ندیدند.
پ ن: برادرجان اب که قبول دارید از پارچه عبورمیکنه؟! اگه الان برید و لباستون رو در مراکزی که الان هست وهزینه اش فک کنم حدود ۲۰-۳۰ تومنی میشه (والبته میدونیم که شاید به صرفه نیست برای لباس معمولی) ، پوشش نانو ایجادکنید( به ضخامت حدودچندمیکرومیلیمتر) دیگه حتی قطره ای اب هم رد نخواهد شدازلباستون. حالا در این مورد هم اون درزها رو رفع مشکل کردن دیگه وآب ازشون عبورنمیکنه.
پس موضوع خبر به نظرتون چی بوده اصلا؟ لینک رو ببینید لطفا.
ممنونم.
پ ن ۲؛ باتوجه به اینکه دوربین درپوش داره روی درگاههاش شاید بااستفاده از نانوبشه اون رو کامل ضداب کرد. تابحال به فکرم نرسیده بود. البته برای جلوگیری از نشستن گردوغبارروی دوربین هم خیلی خوبه. فردا میرم میپرسم واگه مشکلی برای وسایل اینچنینی نباشه که میگم به دوستان. کارمفیدی هستش.
من حدود 3-4 سال پیش ویدیویی در یوتیوب دیدم که از این اسپری های ضد آب برای یک آیفون استفاده شده بود. البته گفته میشه اینها معمولا بوی ناخوشایندی دارند و نتیجه هم به صورت آماتور شاید خیلی صاف و زییا نباشد و در نهایت پس از مدتی اثز آنها میروند بنابراین قابلیت اطمینان این محلول های رویین تن نما برای کاربرد مد نظر شما مورد سوال خواهد بود.