من فکر میکنم بین 5 تا 5.5 میلیون باشه اولش وبعدش تو قیمت ثابت 5 میلیون بمونه، 70 دی اولش با قیمت 4.5 بود الان از4تومن هم اومده پایین
من فکر میکنم بین 5 تا 5.5 میلیون باشه اولش وبعدش تو قیمت ثابت 5 میلیون بمونه، 70 دی اولش با قیمت 4.5 بود الان از4تومن هم اومده پایین
آيفون ٦ پلاس، اولين اسمارت فون با دوربين لرزه گير اپتيك !!!!
فكر كنم بين 1500تا 1700 باشد.
7d در زمان معرفي 1700 دلار قيمت داشت. 70d در زمان معرفي 1200 دلار قيمت داشته است و الان 1100 دلار است. 6d هم 1700-1900 دلار است. d7100 هم بين 1100- 1200 است. d610 هم 1900-2000 است.
با توجه به امكانات بدنه ي 7d m2 كه در شايعات آمده است، حدس من روي 1600 دلار است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
چطور به این نتیجه رسیدید ؟ هیچ ایرادی تا به حال از این دوربین درز نکرده .
من هر دو دوربین 60d , 70 d رو تهیه کردم و 70d خیلی خوش دست تره و کیفیت بالاتری نسبت به 60d داره.
به نظر من دوستان باید به فکر لنز هم باشند و تمام بودجه رو صرف خرید بدنه نکنند.چرا که کیفیت عکسها به جز بدنه به لنز هم به مقدار زیادی وابسطه است.
ویرایش توسط MEHRDAD.D : Tuesday 9 September 2014 در ساعت 23:58
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
البته 100 دلار بالا یا پایین خیلی به حال ما فرقی نخواهد کرد، در هر صورت گران است.
با توجه به اینکه نیاز بسیاری از عکاسان به این بدنه یعنی بالاترین لول کراپدارها و عطشی که پس از چندسال قراره برطرف بشه و طبیعتا باید با بالابردن امکانات و قابلیت های جانبی اینکار انجام بشه، بنظرم قیمتی نزدیکتر به 6D داشته باشد تا 70D. و نه اینکه بین این دو قرار بگیرد.
ارادت
دوربین اکشن جدید از ریکو(پنتکس سابق) با طرحی عجیب به زودی معرفی می شود:
Ricoh-WG-M1-camera.jpg
مشخصات:
The new Ricoh WG-M1 is a weird looking action camera | Photo Rumors
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
اين دوربين قراره بهترين در نوع خودش باشه براي افراد حرفه اي (مانند عكاسان ورزشي و حياط وحش) پس مقايسه اون با ارزون ترين دوربين Full Frame درست نخواهد بود! اين دوربين بايد انتخاب اونهايي باشه كه 5DMIIيا 1Dx رو ميپسندند پس قيمت بالاتري هم خواهد داشت. شايد تاخير در ارائه اون هم دقت در بهبود قابل توجه در اين رده باشه.
جايي خونده بودم كه اين دوربين باقيمت 2000 دلار ارائه خواهد شد (يعني 7-8 مليون در شروع و شايد بعد از موج اوليه به 6.5 مليون در بازار بفروش برسه)
پاينده باشيد
مطمعنا 7D MII قیمتی معادله قیمت زمان معرفی 6D خواهد داشت وشاید حتی بیشتر!
حساب کنید که این دوربین حداقل تا ۳ سال پرچم دار کراپدار کنون میشه، و در طول این سالها باید جا برای کاهش قیمت داشته باشه!
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com