آرش جان احتمالا ما نمیتونیم بخونیم وگرنه دوربین مدیوم فرمت صا ایران 35 مگا پیکسلی هم حتما توش بوده!!!!
راستش زیاد اعتمادی به سایتهای اینترنتی نیست ولی خوب ساختن وسیله مزاح دوستان هم بس پسندیده است!!
فقط میدونم که اگه نیکون اسم مارک II رو روی دوربیناش بذاره، اونوقت کنون هم دوربین بعدیش میتونه 1Ds2X و شاید Digital Rebel 2Hs باشه.. بعدش دعوا میافته بینشون و ... بقیه داستان در سایت بعد!!
حالا این حرفها که در مورد این سایت آسیای دور بود، ولی جناب اخباری اگر تونستید منبع خبر D80 رو پیدا کنید ممنون میشم، نیکون سه رده دوربین دیجیتال اس ال آر داره: تو سری entry level که D70 و medium level دوربینهایی مثل D100 و D2Hs همینطور سری حرفه ای دوربین D2X ... خبر D200 تو سری medium level ها موثقه و بعدش میمونه آپگرید کردن سری حرفه ای (که ظاهرا خبری ازش نیست هنوز..) و سری entry level که D70 باشه...
ولی نکته اینجاست که نیکون D50 رو داده بیرون که احتمالا خودش اونو جز Entry levelها حساب میکنه و اگر نظر من رو بخواهید من فکر میکنم دی50 برای بدست آوردن سهمی از بازار دوربینهای زیر 1000 دلار بوده و فکر میکنم که یک تصمیم صرفا تجاری بوده.. ولی چنانچه بخواد خیل طرفداران عظیم D70 رو همچنان نگه داره باید به فکر نسل بعد این دوربین باشه.. من که فکر نمی کنم کسی که D70 دست گرفته بره و D50 بگیره.. (مثلا بهتاش جان شما اینکارو میکنی؟) از طرف دیگه D200 رو حدس میزنم دوروبر 2500 حتی شاید 3000 دلار باشه که خوب بازهم D70ی ها به طرفش نمیرن.. احتمال میدم که خبری که جناب اخباری دریافت کردن مربوط به مثلا "مطالعات و بررسی بر روی دوربینی در رده D70 " بوده باشه که بازهم جای خوشحالیه! هرچقدر که این کانن مثل مسلسل دوربین شلیک میکنه به بازار، نیکون کاملا تک تیر کاره!!