کسی از دوستان برای این مدل ریموت گرفته ؟ چه مدلی ؟ مدلی هست که به غیر از دکمه شاتر امکان فیلم برادری و زوم کردن هم داشته باشه ؟
کسی از دوستان برای این مدل ریموت گرفته ؟ چه مدلی ؟ مدلی هست که به غیر از دکمه شاتر امکان فیلم برادری و زوم کردن هم داشته باشه ؟
سلام
دوستان ببخشید من کاملآ مبتدی هستم و یه سوال داشتم
ما دوتا دوربین همزمان از این مدل گرفتیم یکی منو فارسی داره و اون یکی نداره می خواستم بپرسم چطوری اون یکی که منو فارسی نداره را فارسی کنم فقط زبان انگلیسی داره و چینی و ژاپنی همین سه تا زبان توی منو وجود داره لطفا راهنمایی کنید .ممنون
سلام به دوستان عزیز
چند وقت قبل تصمیم گرفتم برای دوربینم فیلتر پولاریزه و ان دی بخرم بدون اینکه از آدابتور استفاده کنم
تو خیلی از سایتها دنبال سایز حلقه دوربین گشتم که فیلتر مناسب خریداری کنم
تو سایتهای خارجی و فروم خودمون 2 تا سایز 52 و 58 میلیمترو پیدا کردم و هرچی گشتم به نتیجه دقیق نرسیدم و خلاصه فیلتر 58 رو خریدم و متاسفانه به دردم نخورد
خواستم از دوستان بپرسم کسی تجربه استفاده از فیلتر روی این دوربین داشته و از چه سایز لنزی میشه برای این دوربین استفاده کرد
سلام به دوستان
سوال دیروزم پابرجاست اما سوال دیگه ای هم برام پیش اومده
دوستان لطفا یه نگاه به این عکسهای ماکرو بندازید
SX50 HS ant macros: Canon PowerShot Talk Forum: Digital Photography Review
لنز مورد بحث رو چطور میشه روی دوربین اس ایکس 50 نصب کرد؟
یعنی باید یه جوری خوروندش یا اینکه تبدیلی چیزی داره؟
عکسهای فوق العاده ای هست اگه واقعی باشه
ممنون
درود به دوستان بزرگوارم.
تعدادی از عکس هایی که با sx50 گرفتم والبته هیچ کدوم هم در تاپیک های مدیریت شده تایید نشدن! امیدوارم دوستانی که این دوربین رو دارن بتونن عکس های بهتری بگیرن.
canon sx50 ali 149.jpg
9 071.jpg
11 115.jpg
rig 10 073.jpg
در ادامه عکس های تایید نشده من با این دوربین ، حیفم اومد این نمونه عکس رو براتون نذارم.
025pho.jpg
دوستانی که این دوربن رو دارند یه مقایسه ای بین اون با مدل های Sx420 is و sx530 hs بکنند ببینیم کدوم انتخاب مناسب تریه؟