سلام
دوستان چگونه میشه کارت خبرنگاری یا عکاس خبری گرفت تا برای گرفتن هر عکس ( حالا هر جا که میخواد باشه!) آدم نخواد جواب صد نفر ادم رو بده و آخر هم مجبور بشه بدون عکس گرفتن محل رو ترک کنه!
سلام
دوستان چگونه میشه کارت خبرنگاری یا عکاس خبری گرفت تا برای گرفتن هر عکس ( حالا هر جا که میخواد باشه!) آدم نخواد جواب صد نفر ادم رو بده و آخر هم مجبور بشه بدون عکس گرفتن محل رو ترک کنه!
Canon 500D + 18-55 + 55-250
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
سلام
من فقط میخوام مدرک رسمی داشته باشم تا بتوان از آن در مواقع لزوم به نحوی استفاده کرد. اینکه بخواهند یا خواهند که صد در صد وجود داره مثلا در مورد مکان های خاص ! ولی خوب مثلا دیگه عکس گرفتن از یک پارک و درختان ان! یا مثلا جایی مثل نمایشگاه ها تخصصی مثل ماشین و کتاب و .... و مراسم ها فکر کنم با داشتن یک مدرک به مشکل کمتری بر بخوره!
کلا به جز معرفی از طریق خبر گزاری ها راهی هست که به صورت مستقل عمل کرد؟
پ.ن:من از قم هستم! فکر نمیکنم کارت عضویت در یک انجمن مدرک قابل قبولی باشه!؟
Canon 500D + 18-55 + 55-250
سلام،
یکی از اقوام من توی تبریز با عضویت در انجمن عکاسان اونجا یک کارت گرفته بود (که شاید بقول دوستمون فرهاد اگه قرار باشه عکس نگیرید مدارک خیلی بالاتر از اون هم مورد قبول نخواهد بود) که بعضی جاها کارساز بوده.
ایشون تعریف میکرد که یک بار توی استانبول میخواسته از یک مرکز خرید تازه تاسیس عکس بگیره که مامورین امنیتی اونجا جلوش میگیرن ولی با نشون دادن این کارت (که از قضا دوزبانه هم بوده) نتنها مانعش نمیشند که کلی کمکش میکنند و تحویلش میگیرند.
با تشکر
پ.ن: کسی میدونه انجمن عکاسان تهران (اگه وجود داره) هم چنین کاری میکنه و اصولا آیا عضو میگیره و شرایطشون چیه؟
البته عضویت رسمی منوط به تایید داوران انجمن هست و همینطوری هم نمیشه کارت گرفت ;)
ثانیا در موارد خاص حکم برای شما صادر نخواهد شد , مثلا برای عکاسی از شخصینهای سیاسی یا نشست سیاسی و یا یه کم شرایط متفاوت تر مثلا عکاسی از درگیری و شورش در خیابون هدف شما از عکاسی چی میتونه باشه که با عنوان کردن اون بخواید حکم بگیرید ؟ چون در اینجور مواقع همونطور که دوست دیگری هم اشاره کردن شما باید از سوی یه خبرگزاری معتبر معرفی بشین و همه اینا خودش هزار تا دنگ و فتگ داره و ...
در هر صورت همیشه واسه عکاسی از هر جایی و تو هر شرایطی با هر حکم و معرفی نامه ای باید کمال احتیاط رو کنید چون هیچ موقع نباید یادتون بره که اینجا ایرانه و هر لحظه قانون میتونه تو روز روشن و جلوی چشمان شما تغییر کنه و شما با اینکه کار قانونی انجام میدین مجرم شناخته بشین و اون موقع هستش که حسابتون با کرام الکاتبینه
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
سلام
درباره این موضوع در تاپیک های زیر فراوان بحث شده:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=937
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3237
بله ..شما درست مي فرمايين...
من فقط معرفي كردم... يعني كه ايشون ديگه خودش مي تونه يا نميتونه با انجمن رابطه برقرار كنه..مهم نيست....
من هم حكمي رو كه مي گم مثلا براي عكاسي توي جايي مثه پارك و جاهايي است كه حتي يك نگهبان و دربان (و يك كسي كه جزو كادرهاي اداري است ) مي تونه به آدم گير بده ... اون هم فقط براي دست به سر كردن...
عكاسي از سياسيون و شورش ها و غيره نياز به يك خبره در اين كار دارد و كسي كه هم عضو يك خبرگزاري نباشه اصلا بايد فكر اين كارها رو از ذهنش بيرون كنه!
همينطوري هم به خبرنگارانمون گير ميدن... چه برسه بايك كارت عضويت...
بله..عضويت هم در دونوع هست... رسمي و غير رسمي..
هدف معرفي بود...
اين حكم كه هم گفتم فقط بدرد جاهايي مي خوره كه نظارتش در حد دربان و نگهبان و يا حتي حراست باشه..
همونطور كه هم ايجاد كننده ي تاپيك فرمودند در حد پارك و اطراف شهر...
اگه مي خواستن از سياست مداران و كله گندگان عكاسي كنند كه جايي ديگر مثه يك خبرگزاري كه كارت ميده اونم فقط براي افزايش آمار خبرنگاراش بهتون معرفي مي كردم..
اما من اگه بودم هرگز شاتر دوربين عزيزم رو براي همچين كارهايي نمي زدم...(عكاسي از كله گندگان)
به خدا حيفه دكمه ي شاتر!
ویرایش توسط I Mis : Sunday 9 May 2010 در ساعت 20:56
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
بطور منطقی عکاسی در فضاهای عمومی در کشورهای مختلف آزاد است.یکی از اقوام من توی تبریز با عضویت در انجمن عکاسان اونجا یک کارت گرفته بود (که شاید بقول دوستمون فرهاد اگه قرار باشه عکس نگیرید مدارک خیلی بالاتر از اون هم مورد قبول نخواهد بود) که بعضی جاها کارساز بوده.
ایشون تعریف میکرد که یک بار توی استانبول میخواسته از یک مرکز خرید تازه تاسیس عکس بگیره که مامورین امنیتی اونجا جلوش میگیرن ولی با نشون دادن این کارت (که از قضا دوزبانه هم بوده) نتنها مانعش نمیشند که کلی کمکش میکنند و تحویلش میگیرند.
عکاسی در فضاهای خصوصی و دولتی و اینها نیازمند مجوز و یا هماهنگی.(مثلا داخل مرکز خرید. ولی از بیرون هماهنگی لازم نیست.)
حالا نکته چیه؟
شما کارت عکاسی خبری دارید از کشور ما و یا اصلا آژانسی بینالمللی... به کشور دیگری میروید و پلیس به دلیلی جلوی کار شما را میگیرد.(منظر حراست داخلی پاساژ و اینها نیست) شما با افتخار کارت عکاسی خبری مثلا دوزبانه خود را مثل نشان میتی کمان بیرون میاورید و انتظار دارید احترام بگذارند و مشکلات حل شود.
اگر آن پلیس آگاه به قوانین کشور خود باشد(در بسیاری از کشورها) اصولا شما را بازداشت میکند!(در بعضی جاها هم آویزان!)
عکاسی خبری حرفهای در بسیاری از کشورها نیازمند هماهنگی با دستگاههای مربوط است. (مثلا در کشور ما با وزارت ارشاد، بخش رسانههای خارجی)
ولی اینکه شما به عنوان توریست دوربین دستتان باشد و از زمین و زمان عکس بگیرید مشکلی نیست.(در کشورهای آزاد تر راحت تر و در کشورهای اسمشو نبر کمی سخت تر ولی بصورت قانونی مشکل خاصی نیست.)