بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
بنده فقط عرض کردم که اگر در شرایط مذکور فوکوس دارید تو شرایط اولیه اون مقدار نور کم دارید و نمی توانید فوکوس خودکار داشته باشید.اگر از طریقه ی استقرایی به نتیجه نرسیدیم، اون راه را هم امتحان میکنیم(با عدد و رقم)!!
اصولاً دوربین شما ایرادی ندارد. کاری هم از دست کسی بر نمی آید نهایتش اینه که بروید که دوربین از سری 1دی کنون بخرید اما آن بدنه ها هم معجزه نمی کنند و بلالاخره حد و مرزی دارند. از یک جایی به بعد فوکوس نخواهید داشت.
همان طور که دوستان هم گفتند استفاده از چراغ قوه روشی مرسوم است. البته اگر از فلاش استفاده کنید مشکل حل می شود که فکر نکنم علاقه ای به فلاش داشته باشید.
یک ترفند که میتواند کمک کننده هم باشد ، استفاده از یک چراغ قوه است که پرتاب زیادی هم میتواند داشته باشد ( چراغ قوه هایی که یک عدسی در جلوی آنها هست) نور را روی سوژه میاندازید و وقتی صدای بی بیپ اتوفوکاس را شنیدید میتواند آنرا خاموش کنید. این روشی است که یکی از دوستان که 7d دارند گاها بکار میبرند 1000d که جای خود.
با عرض پوزش از جناب روجایی که روش ایشان را لو دادم
همین روش چراغ قوه که انوش خان فرمودن بهترین روشه.من همیشه توی کوله پشتیم یکی از همین چراغها رو دارم که خیلی هم جمع و جورن قیمتشون هم نسبت به اون پرتاب نور نسبتا زیاد عالیه 12-10 تومن...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی