سلام. من می خوام دقیقاً بدونم به چه دوربینی میگن کامپکت و به چی میگن اس ال آر لایک؟ و اینکه آیا دوربین دیجیتال اس ال آر هم داریم؟ (نه اس ال آر لایک)
مرسی از همه دوستان
سلام. من می خوام دقیقاً بدونم به چه دوربینی میگن کامپکت و به چی میگن اس ال آر لایک؟ و اینکه آیا دوربین دیجیتال اس ال آر هم داریم؟ (نه اس ال آر لایک)
مرسی از همه دوستان
ویرایش توسط ames : Friday 9 September 2005 در ساعت 01:17
سلام.نوشته اصلی توسط ames
تفاوت بین دوربین های کامپکت و SLR Like اینه که شما روی دوربین های کامپکت نمی تونی فیلتر و لنز ببنده ولی روی دوربینهای SLR Like با استفاده از یک مبدل می تونی این کار رو انجام بدی. دوربین دیجیتال SLR هم وجود داره که دو تا از مدل های معروفش Canon EOS 300D و Nikon D70 هستن.
موفق باشی
رحمان حق پرست / Rahman HaghparastKonica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse
ممنون رحمان جان. ولی راستش من جایی تو همین فروم خوندم که dslr به دوربین هایی می گن که قابلیت نصب لنز اضافه رو دارن.نوشته اصلی توسط donvito
اما دلیل من برای طرح این سوال اینه: مثالاً برای دوربینی مثل Canon S2IS
بعضی ها و توی بعضی از سایتها این دوربین رو یه دوربین compact به حساب اوردن :
http://www.dpreview.com/reviews/comp...9000z&show=all
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1355
از طرفی بعضی دیگه از سایت ها اونو یه دوربین slr like یا slr-style میدونن:
http://www.imaging-resource.com/CAMD...submit=Compare
همه اینها در حالیه که این دوربین قابلیت نصب بعضی از لنز ها دو داره
میخوام بدونم این تقسیم بندی (Compact / SLR Like / SLR) دقیقا بر چه معیاریه؟
باز هم ممنون
ویرایش توسط ames : Friday 9 September 2005 در ساعت 18:24
Canon Powershot S2IS
www.irandg.com
با سلام و با اجازه از اساتيد،
دوست من، در تقسيم بندي دوربين هاي عكاسي موارد مختلفي لحاظ مي شود از جمله: امكانات، فرم واندازه، كارايي، سبك و غيره ...
دوربين هاي SLR مخفف عبارت Single Lens Reflection مي باشند و معمولا به فارسي به آنها تك عدسي انعكاسي گفته ميشود.
دوربين هاي SLR Like چنانچه از نامشان پيداست، در بعضي از جهات به SLR ها شباهت دارند ولي در بعضي جهات به دوربين هاي compact نيز شبيهند و معمولا از لحاظ رده بندي مابين ايندو قرار مي گيرند.
دوربين هاي Compact نيز جمع و جور تر و فشرده تر هستند و معمولا در جيب جا ميگيرند.
سواي از امكانات تعويض لنز، در دوربين هاي SLR به لحاظ امكانات خاص اين گروه مانند سنسور بزرگتر، حساسيت بالاتر، سرعت بيشتر، ويزور انعكاسي از درون لنز و شباهت هاي بسيار به دوربين هاي 35 ميليمتري فيلمي، براي مصارف حرفه اي تر كاربرد دارند.
اخيرا با معرفي چند مدل دوربين جديد، فاصله اين دسته بندي ها باز هم كاهش يافته است.
از توضیحاتتون ممنون. حالا بالاخره S2is جزوه کدوم نوع شد؟
Canon Powershot S2IS
www.irandg.com
جزو slr-like هستش...نوشته اصلی توسط ames
دقیقا در مورد این دوربین بین علما اختلافه....
ولی در حقیقت(یا بهتر بگم به گمان من!) این دوربین یه کامپکت هستش... همونطوری که توی Dpreview و .. دیدین...
s2is کامپکت هست چون evf نداره که داشتنش شرط لازم برای اس ال ار لایک بودن دوربین هست.
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
سلام
بارها و بارها شده كه در فوروم بر سر اين كه فلان دوربين كامپكت است يا SLR-Like ، بين دوستان اختلاف نظر به وجود آمده، خواستم اين مساله در جاي خودش دوباره مطرح شود كه همين تاپيك و تاپيك " بالاخره اين slr like چیه؟ " را پيدا كردم .
و اما تعريفي كه ويكي پديا در اين مورد ارايه ميدهد:
...+ مقاله كامل و ++Bridge cameras (دوربينهاي حد فاصل) يا همان SLR-like :
دوربينهاي ديجيتال پيشرفته اي كه از نظر وزن و اندازه مشابه كوچكترين دوربينهاي SLR ديجيتال هستند. ولي فاقد لنزهاي قابل تعويض، سنسورهاي بزرگ، آينه و سيستم انعكاسي اند كه هويت بخش SLR ها هستند.
علت اين نامگذاري ( Bridge cameras ) اينست كه اين دوربينها فاصله بين SLR ها و كامپكتها را پر ميكنند.
اغلب اين دوربينها كنترل كاملي بر روي تنظيم سرعت شاتر، ديافراگم، ايزو و وايت بالانس و نورسنجي را دارند.
عموما" خصوصيات اين دوربينها بسيار نزديك به DSLR ها است، به جز رنج حساسيتهاي كمتر ( ISO ) كه از سنسورهاي كوچكتر آنها ناشي ميشود و قابليتهاي توسعه كمتر (مثلا" لنزهاي قابل تعويض، باتري گريپ و فلاشهاي وايرلس و ...)
نكات:
1- قابليت استفاده از كانورتر را نميتوان به عنوان وجه تمايز SLR-like ها و كامپكتها برشمرد، مثال نقض آن سري W دوربينهاي سوني اند.
2- قابليت فلاش وايرلس نيز نميتواند وجه تمايز SLR-like و SLR ها باشد، مثال نقضش هم OLYMPUS-SP570 و ... كه امكان استفاده از قابليتهاي وايرلس فلاشهاي FL اولمپوس را دارند.
3- براي بعضي از مدلها نميشود به طور قاطع گفت كه كامپكت به حساب مي آيند يا SLR-Like ، مثلا" S3 IS يا S5 IS ، وحي منزل هم نيست كه حتما" در يك رده قرارش بدهيم، به عقيده بعضيها كامپكت اند و بعضي ديگر SLR-like !!
4- به نظر من در حالت كلي 3 دسته دوربين بيشتر نداريم، كامپكت، SLR-like و SLR (دوربينهاي DILC يا ديجيتال با لنز قابل تعويض نظير Panasonic-G1 را فعلا" حساب نكردم)
و با دسته هايي مثل آماتوري پيشرفته يا پيشرفته آماتوري و .... مخالفم (نظر شخصي بود)
اما در رده SLR دسته بنديهاي ديگري حاكم است كه حكايت ديگري است.
:)
سوال من اینه که :
چه فرقی میکنه؟
مثلا دوربین من اگر در رده اس ال آر لایک قرار بگیره مگر به قابلیت هاش اضافه میشه؟
یا اگر در رده کامپکت ها قرار بگیره از قابلیت هاش کم میشه؟