صفحه 3 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 32
Like Tree73تشکر

موضوع: مقايسه دوربينها در Dpreview

كاربر همراه armin1374 آواتار ها
    تشکر کرده
    570

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad_milad نمایش پست ها
    سايت مرجعي مثل Dpreview نشون داده كه خروجي D600 بالاتر و بهتر و بيشتر از Canon EOS 6D و Canon EOS 5D Mark II و Canon EOS 5D Mark III هست .
    ببخشید من میپرم وسط حرف , اگه این سایت گفته خروجی d600 بالاتر از 5D Mark III , پس چرا تمام افراد از d600 استفاده نمیکنن ؟ طبق گفته این سایت دیگه وجود دو دوربین d800 و 5D Mark III ضروری نیست و دو شرکت برای تفریح این دو دوربین رو ساختند !!!! یکی این قضیه رو واسه من توضیح بده .
    Amir Tavakoli، behzad_milad و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.
    هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

خوب چرا D600 رو نمي خريد ؟
    به چند دلیل:
    1- مشکل نشت روغن D600
    2- لنزها و فلاشی که دارم را از دست می دهم.
    3- برنامه دراز مدت دارم برای ورود به حیطه عکاسی حیات وحش و در برند کانن لنزهای تله ارزانتری وجود دارد که کیفیت بسیار عالی هم دارند.
    (البته فعلاً امکان خرید 6D یا d600 را هم ندارم چه رسد به لنز تله!)
    ارادتمند

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

نقل قول نوشته اصلی توسط armin1374 نمایش پست ها
    ببخشید من میپرم وسط حرف , اگه این سایت گفته خروجی d600 بالاتر از 5D Mark III , پس چرا تمام افراد از d600 استفاده نمیکنن ؟ طبق گفته این سایت دیگه وجود دو دوربین d800 و 5D Mark III ضروری نیست و دو شرکت برای تفریح این دو دوربین رو ساختند !!!! یکی این قضیه رو واسه من توضیح بده .
    پست شماره 11 را خوانديد؟ اين سايت اين حرف را نزده است. مقايسه امتيازهاي d600 با 5d mark iii امكان پذير نيست.

طبق گفته ي dpreview امتيازات نيكون d600 فقط با اين دوربين ها قابل مقايسه است:

canon 6d
    nikon df
    sony alpha 7
    behzad_milad و armin1374 تشکر می‌کنند.
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

اقاي نجاتي چرا هروقت شما كم مياري شروع به توهين كردن ميكني بهتره اول ياد بگيريد كه چگونه دريك محيط عمومي بحث ميكنن بعد بريد سراغ عكاسي .

من از يك سايت معتبر و سايتي كه دنيا قبول داره آمار رو ارقام نشونتون ميدم شما ميگي من بيشتر از اونها ميدنم و اونا اشتباه ميكنن .
    دليلت هم اينكه تو لايت روم عكس D600 اوت ميشه .

هر كس مطالب شما رو قبول نكرد چيزي نميفهمه (عجب ) منم اگه قبول كنم 6D بهتر از D600 هست مثل شما آدم بزرگ ميشم .

قبل از اينكه جواب سوالي رو بديد كمي هم ادب داشته باشيد .

من نه احتياجي به تاسف شما دارم نه جواب بي ادبي و طعنه اي شما رو ميدم چون شما بحث كردن رو با توهين كردن و بد دهني اشتباه گرفتي .
    من نه وقتي براي به حاشيه كشيدن بحث برسر اينكه Canon بهتره يا Nikon دارم نه هدفم اين هست .
    عجب استدلالي هر سايتي بگه Nikon بده اون سايت داره تقلب مي كنه و هرسايتي بگه Canon خوبه اون سايت خوبه .

خلاصه هركسي دليل منطقي داره ميتونه جواب بده اونم با احترام متقابل جواب بي منطق و بي ادبانه هم جوابي نداره .

ياحق
    شما اينقدر تعصب داريد كه حاضر نيستيد يكبار درست مطالب گفته شده رو بخونيد !! ( حتي فاميليه من به اون گندگي هم اونجا نوشته شده اما نميبينيد ) يا شايد هم خونديد و اشتباه متوجه شديد و حالا حاضر به كوتاه آمدن از اشتباهتون نيستيد!!! كي گفته اين بهتره يا اون بهتره كه بخوايم ثابت كنيم؟؟؟!!!! ،شماييد كه دوست داريد اين بحث رو پيش بكشيد و ظاهرا به خواستتون هم رسيديد ! من توهين نكردم ، واقيعت رو گفتم ،كسي كه فكر ميكنه فايل اصلي عكس يه پرينت سايزه اصلا نميشه باهاش بحث و گفتگو كرد

كاربر فعال behzad_milad آواتار ها
    تشکر کرده
    2201

اگه این سایت گفته خروجی d600 بالاتر از 5D Mark III , پس چرا تمام افراد از d600 استفاده نمیکنن ؟
    فقط بحث كيفيت نيست D600 در ویژگی ها ،کیفیت تصویر (خام)،کیفیت تصویر (JPEG)،نور پایین / با کارایی بالا ISO،حالت فیلم / ویدئو ، ارزش ، از 5D Mark III جلوتره .

حالا منم اينو ميگم اگه اين آمار و ارقام درسته دليل خريد دوربينهاي گرانقيمت چيه ؟

اگه اشتباهه با دليل و مدرك بگيد تا منم متوجه بشم كه چرا اين آمار دروغ هست .

به چند دلیل:
    1- مشکل نشت روغن D600
    2- لنزها و فلاشی که دارم را از دست می دهم.
    3- برنامه دراز مدت دارم برای ورود به حیطه عکاسی حیات وحش و در برند کانن لنزهای تله ارزانتری وجود دارد که کیفیت بسیار عالی هم دارند.
    (البته فعلاً امکان خرید 6D یا d600 را هم ندارم چه رسد به لنز تله!)
    ارادتمند
    چناب چگيني مورد 1- كه با D610 تموم شد . موارد بعدي رو هم انشالل ... موفق باشيد .
    Nikon D600

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

ف

چناب چگيني مورد 1- كه با D610 تموم شد . موارد بعدي رو هم انشالل ... موفق باشيد .
    خب شما پرسیده بودید چرا D600 نمی خرید، من پاسخ دادم.در خصوص D610: اختلاف یک میلیون تومانی با 6D به جای بند 1 پاسخ بنده قرار می گیرد.
    ارادت
    behzad_milad تشکر می‌کند.

كاربر همراه armin1374 آواتار ها
    تشکر کرده
    570

فقط بحث كيفيت نيست D600 در ویژگی ها ،کیفیت تصویر (خام)،کیفیت تصویر (JPEG)،نور پایین / با کارایی بالا ISO،حالت فیلم / ویدئو ، ارزش ، از 5D Mark III جلوتره .
    حالا منم اينو ميگم اگه اين آمار و ارقام درسته دليل خريد دوربينهاي گرانقيمت چيه ؟
    پس طبق حرف dp , نتایج دوربین d600 رو فقط با دوربین های df,6d و alpha 7 میشه مقایسه کرد . دیگه فکر میکنم جای شبهه ای نمونده که چرا نتایج d600 بالاتر از mark III .
    Dariush Chegini تشکر می‌کند.
    هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

نقل قول نوشته اصلی توسط nejadi نمایش پست ها
    دوست عزیز اصلا بحث اینکه اون بهتره یا اون بد تره نیست .....در مورد نتایج سایت دی پرویو هست و صحبت سر این هست که آیا میشه به این تست ها اطمینان کرد یا خیر .....به نظر من بهترین سایت موجود توی دنیا از نظر رویو همین سایت دی پرویو هست و نتایج قابل استناد ...اون پست من هم منظورم این بود که در پایان فاکتور های مهم تری مد نظر سایت قرار میگیره و امتیاز دهی میکنه همونطور که به D600 در image quality امتیاز بالاتری نسبت به 5D MKIII داده اما در مقایسه فایلها در ایزوی 100 و RAW اینطور نیست ....متاسفانه جایی هستم که کامپیوتر خودم نیست اما باز برای روشن شدن قضیه 2 تا فایل رو دانلود کردم و مقایسشون رو میزارم ...گرچه به نظرم خودتون هم میتونستید این کار رو به راحتی انجام بدید و احتیاج به دانلود نبود اگر به سایت dpreview مراجعه میکردید!!!
    سلام
    ببخشید پریدم وسط بحث. با قسمتهایی از صحبتتون موافق یا مخالفم که با رنگ قرمز مشخصش کردم.

در مورد اطمینان کردن به این تست ها باید بگم که میشه اطمینان کرد ولی نه 100%. چون فاکتورهای خیلی زیادی دخیله. از خطای انسانی و مشکلات لنز و دوربین هایی که مورد تست قرار میگیرند گرفته تا بحث پیشتیبانی مالی کارخانجات از سایتها و افراد ریوو کننده و ....
    بنظرم بهتره که اگه میخوایم به ریووها اعتماد کنیم همشون رو بخونیم تا یک نتیجه گیری کلی عایدمون بشه.
    وگرنه هممون به سوتی هایی که دپریوو در مشخصات دوربین ها داده آشنایی داریم یا به نظرات کن راکول در مورد d40 و 55-18!!!

در مورد قسمت دوم که فرمودید فاکتورهای مهم تری مد نظر قرار میگیره کاملا موافقم. همونجوری که خودتون فرمودید دپریوو به d600 امتیاز بالاتری نسبت به 5diii داده.
    بعنوان مثال shadow noise در d600 خیلی کمتر از 5d iii هست که مطمئنا در این امتیازدهی بی تاثیر نبوده. و البته بهیچ وجه منظورم این نیست که بگم مثلا d600 بر 5diii برتری داره یا نداره!
    shadow noise.jpg

در مورد کراپ عکسهایی که قرار دادید بنظرم بهتره که از قسمتهایی که فوکوس هستند یا نزدیک به مرکز لنز هستند برای مقایسه سنسور استفاده بشه تا خطا کمتر باشه
    من دو کراپ از فایلهایی که شما فرمودید رو تهیه کردم. در کراپی که من گرفتم بنظر میاد که هر دو بدنه خروجی تقریبا یکسانی دارند.

D600.jpg

5DIII.jpg

ممنونم
    nejadi، behzad_milad، jebrahim و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه alir. آواتار ها
    تشکر کرده
    627

یک موضوعی هم که باید بهش توجه بشه اینه که به تازگی dpreviw صحنه و وضعیت مقایسه را تغییر داده و ظاهرا بعد از این مقایسات در این محیط جدید صورت خواهد گرفت.
    احتمالا محیط قبلی اشکلاتی داشته که این کار صورت گرفته.

یک نمونه سمپل از محیط جدید قرار میدم:

Snapshot_2014-02-07_.jpg

این صفحه در بخش بررسی دوربینهای جدید در دسترس است (مثلا نیکون Df)

عکاس اگر واقعا عکاس باشد فرقی نداره که چه مارک و مدل دوربینی دستش باشه
    nejadi، behzad_milad و hamid.abroun تشکر می‌کنند.

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

نقل قول نوشته اصلی توسط alir. نمایش پست ها
    یک موضوعی هم که باید بهش توجه بشه اینه که به تازگی dpreviw صحنه و وضعیت مقایسه را تغییر داده و ظاهرا بعد از این مقایسات در این محیط جدید صورت خواهد گرفت.
    احتمالا محیط قبلی اشکلاتی داشته که این کار صورت گرفته.

یک نمونه سمپل از محیط جدید قرار میدم:

Snapshot_2014-02-07_.jpg

این صفحه در بخش بررسی دوربینهای جدید در دسترس است (مثلا نیکون Df)

عکاس اگر واقعا عکاس باشد فرقی نداره که چه مارک و مدل دوربینی دستش باشه
    ممنون ياد آوري به جايي بود ، من خودم اين صفحه رو نديده بودم ، اما الان كه دارم تست ها رو ميبينم نسبت به صفحه قبلي خيلي بهتره و به واقيعت نزديك تره و كلا عملكرد خيلي بهتري نسبت به صفحه تست قبلي داره

جالب اینجاست که شرایط عکاسی از لحاظ دیافراگم و سرعت شاتر نسبت به تست های قبل فرق کرده و دیگه خبری از تناقض در تست ها نیست
    ویرایش توسط nejadi : Friday 7 February 2014 در ساعت 11:49
    alir. و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین