کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فكر كنم لیتری 11000 تومن خریده بودم حدود یك سال پیش
بهترین راه برای ما كه به كیتهای استاندارد دسترسی نداریم استفاده از ها دهان ! و گوش پاك كن هست . البته مواظب باشید به گوش پاك كن ناخالصی نچسبیده باشه و سنسور رو خط نندازه.
متانول دیگه مال موقعیه كه لكه های اساسی رو سنسور باشه و عملا بخواهیم سنسور رو بشوییم
با نادر عزیز موافقم...
بنده بعد از مدت ها تنها یك بار از روش خیس استفاده كرده ام.آن هم توسط دوست عزیز و گل و همیشگی ام مسعود خان قدیری...
اغلب بچه ها كه سنسور شویی كرده اند توسط همین عزیز نازنین این افتتاحیه صورت گرفته است....
سعی كنید تا آنجا كه امكان دارد از روش خیس استفاده نكنید.اغلب هم هیچ نیازی نیست.با روش خشك مشكل بر طرف می شود.
كاغذ مورد استفاده می تواند كاغذ سیگار خارجی ( از این كاغذ سیگار هایی كه دستی پیچیده می شوند ) باشد.چون هم نرم است و هم اغلب پرز كمی دارد.
اما بنده با یك ست حرفه ای 150 دلاری متعلق به پویان احمدی ( دوست عزیز و نازنین و خوش تیپ و آقای من ) این كار را كرده ام.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بالاخره ما رفتیم سراغ اقای قاسمی ظرف 1 دقیقه سنسور رو برای با متانول شست البته هنوز وقتی با دیافراگم باز عكس میگیرم و روی كامپیوتر زوم میكنم چند تا لكه هست كه دیگه بی خیال شدم بنظر شما پیگیری كنم یا نه؟
حالا میخواستم بدونم شستن با متانول به تعداد زیاد چه ضرری داره ؟؟؟؟
استفاده زیاز از متانول و كلا حساس بودن زیاد به سنسور و دایما به جان سنسور افتادن یك ایرادی دارد...
یك در همین پاك كردن ها سنسور خراشیده می شود...
یا اینكه كوتینگ سنسور از بین می رود...
و اما در مورد غبار ها...اگر از لنز نباشد...باید با اف بسته مثلا اف 22 از یك سوژه سفید ( مثل آسمان و یا دیوار ) یك شات بزنید اگر موردی باشد در بزرگنمایی خود دوربین نمایان می شود....
کاوه قبادیExposure.ir