دوربین من كنون 40 دی هست و باید 1.6 باشه.
دوربین من كنون 40 دی هست و باید 1.6 باشه.
ویرایش توسط mohammad1973 : Saturday 19 January 2008 در ساعت 11:05
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
از جبران كننده های نرم افزاری گرد و غبار سنسور فراموش نشود!
upgrade جدید برای نرم افزار SensorKleen :
http://www.popphoto.com/photonews/50...-shineoff.html
امین ظریف مهدیزاده
کاوه جان شما محبت دارید، من هرچه بلدم از شما دوستان خوب یادگرفتم.
ولی بسیار لذت میبرم که شما در همه جا عضو پروپا قرص کمک به دیگران هستید و از اینکه دوست خوبی چون شما دارم بسیار مسرورم.
جدا" از پشتکار شما در ضمینه راهنمائی دوستان سپاس گزارم.
امید وارم که دست در دست هم بتوانیم مشکلات یکدیگر را حل کنیم.
با سپاس مجدد.:biggrin:
كمك..............!!!!
داشتم به دوربینم ور میرفتم سنسور رو پاك كنم, بعد كه دقت كردم دیدم واااییییی, یه چیزی انگار خراش افتاده روش.......
كمكككك كنید....
آرین هاتفی
Nikon D70s | Nikkor AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED | Sigma 28-300mm F3.5-6.3 DG Macro | TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 LD MACRO 1:2 | Nikon Speedlight SB-600 | My Photoblog
خوب یك چند شات با آن در حالت های مختلف ( به خصوص اف های بسیار بسته ) بزنید.
نمونه های را ببینید.
اگر در آنها اثری از خراش و اینها بود معلوم می شود كه به سنسور آسیب رسانده اید.
اگر اثری نبود كه هیچ...
اما با چه چیزی در حال تمیز كردن بودید كه بر روی سنسور خراش انداخت؟
و اینكه اگر خراش افتاده باشد باید به تعمیرگاه مراجعه كنید و احتمالا با هزینه ی گزافی سنسور را تعویض كنید!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
یکی از مشکلات کاربران DSLR
کثیفی سنسور است
عزیزان لطف کنند و تجربیات ویافته های خود را در این زمینه بیان
نمایند
در ضمن یکی از دوستانم 30 دی دارند
که مدت یک سالی که خریدند سنسور را تمیز نکردند
آیا باید سنسور را تمیز کنند
چگونه وبا چه ابزاری
با تشکر
ویرایش توسط zednax : Thursday 6 March 2008 در ساعت 15:29 دلیل: تصحیح
ما بر خدا توکل میکنیم
فکر میکنم سروران، قبلا توضیحات کافی دادهاند. بحثها به قدر کفایت اطلاعات در اختیار شما خواهد گذاشت. اگر سوال خاصی دارید، مطرح کنید تا در مورد آن بحث شود.سروران لطفا تجربیات ویافته های خود را در این زمینه بیان بفرمایید
لزوم تمیز کردن سنسور، تابعی از زمان نیست. بلکه تابع کثیفی سنسور است. کثیفی سنسور هم تابعی از نوع کار عکاس و محیط عکاسی است.در ضمن یکی از دوستانم 30 دی دارند که مدت یک سالی که خریدند سنسور را تمیز نکردند. آیا باید سنسور را تمیز کنند
ببخشید که به جای سروران محترم، نطق کردم.
سلام
مدتی پیش لنز رو باز کرده بودم و داشتم اینور اونور می کردم که یهو دستم رفت رو شاتر...
آینه بالا اومد و من گفتم که یه فوتی به سنسور بکنم....
اما چشتون روز بد نبینه یک (واحد شمارشش رو بلد نیستم!) آب دهان از دهان مبارک روی سنسور افتاده...
و حالا لکه ای روی سنسور ایجاد کرده.
در عکس اثری ازش نیست(شاید من ندیده ام)
حالا می خوام ببینم اصولا این لکه از سنسور پاک میشه یانه؟ (آخه اصولا سنسور رو گرد گیری میکنند نه لکه گیری!!!)
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
اگر در عکسها تاثیری ندارد اصلا کاری به کارش نداشته باشید.
اگر مشکلی در عکس ایجاد کرد باید با روشهای Wet Clean تمیزش کرد که بهتر است این کار توسط کاردانش انجام گردد.