دوربین من كنون 40 دی هست و باید 1.6 باشه.
Printable View
دوربین من كنون 40 دی هست و باید 1.6 باشه.
از جبران كننده های نرم افزاری گرد و غبار سنسور فراموش نشود!
upgrade جدید برای نرم افزار SensorKleen :
http://www.popphoto.com/photonews/50...-shineoff.html
کاوه جان شما محبت دارید، من هرچه بلدم از شما دوستان خوب یادگرفتم.
ولی بسیار لذت میبرم که شما در همه جا عضو پروپا قرص کمک به دیگران هستید و از اینکه دوست خوبی چون شما دارم بسیار مسرورم.
جدا" از پشتکار شما در ضمینه راهنمائی دوستان سپاس گزارم.
امید وارم که دست در دست هم بتوانیم مشکلات یکدیگر را حل کنیم.
با سپاس مجدد.:biggrin:
كمك..............!!!!
داشتم به دوربینم ور میرفتم سنسور رو پاك كنم, بعد كه دقت كردم دیدم واااییییی, یه چیزی انگار خراش افتاده روش.......
كمكككك كنید....:eek:
خوب یك چند شات با آن در حالت های مختلف ( به خصوص اف های بسیار بسته ) بزنید.
نمونه های را ببینید.
اگر در آنها اثری از خراش و اینها بود معلوم می شود كه به سنسور آسیب رسانده اید.
اگر اثری نبود كه هیچ...
اما با چه چیزی در حال تمیز كردن بودید كه بر روی سنسور خراش انداخت؟
و اینكه اگر خراش افتاده باشد باید به تعمیرگاه مراجعه كنید و احتمالا با هزینه ی گزافی سنسور را تعویض كنید!
یکی از مشکلات کاربران DSLR
کثیفی سنسور است
عزیزان لطف کنند و تجربیات ویافته های خود را در این زمینه بیان
نمایند
در ضمن یکی از دوستانم 30 دی دارند
که مدت یک سالی که خریدند سنسور را تمیز نکردند
آیا باید سنسور را تمیز کنند
چگونه وبا چه ابزاری
با تشکر
:::love2:::
فکر میکنم سروران، قبلا توضیحات کافی دادهاند. بحثها به قدر کفایت اطلاعات در اختیار شما خواهد گذاشت. اگر سوال خاصی دارید، مطرح کنید تا در مورد آن بحث شود.نقل قول:
سروران لطفا تجربیات ویافته های خود را در این زمینه بیان بفرمایید
لزوم تمیز کردن سنسور، تابعی از زمان نیست. بلکه تابع کثیفی سنسور است. کثیفی سنسور هم تابعی از نوع کار عکاس و محیط عکاسی است.نقل قول:
در ضمن یکی از دوستانم 30 دی دارند که مدت یک سالی که خریدند سنسور را تمیز نکردند. آیا باید سنسور را تمیز کنند
ببخشید که به جای سروران محترم، نطق کردم.
سلام
مدتی پیش لنز رو باز کرده بودم و داشتم اینور اونور می کردم که یهو دستم رفت رو شاتر...
آینه بالا اومد و من گفتم که یه فوتی به سنسور بکنم....
اما چشتون روز بد نبینه یک (واحد شمارشش رو بلد نیستم!) آب دهان از دهان مبارک روی سنسور افتاده...
و حالا لکه ای روی سنسور ایجاد کرده.
در عکس اثری ازش نیست(شاید من ندیده ام)
حالا می خوام ببینم اصولا این لکه از سنسور پاک میشه یانه؟ (آخه اصولا سنسور رو گرد گیری میکنند نه لکه گیری!!!):eek:
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
اگر در عکسها تاثیری ندارد اصلا کاری به کارش نداشته باشید.
اگر مشکلی در عکس ایجاد کرد باید با روشهای Wet Clean تمیزش کرد که بهتر است این کار توسط کاردانش انجام گردد.
بله ، این لکه که بر اثر آب دهان ایجاد شده است پاک می شود. نگران نباشید.
اگر صفحه های قبل را بخوانید میتوانید با استفاده از روشی که دوستان ارائه داده اند (یعنی با ساختن پارو و داشتن متانول خالص و کاغذ مخصوص لنز) سنسور دوربین خود را تمیز کنید.
در ضمن هیچگاه به روی آینه و سنسور ، فوت نکنید! نهایتا اگر لازم شد میتوانید هنگام پاک کردن سنسور توسط پارو (که باید شرحش را بخوانید) با دهان ها کنید، نه فوت که آب دهان را پرتاب میکند!
موفق باشید.
والا از شما چه پنهان ...
من جرات این کار ها رو ندارم...
:redface:
چند پست آخر رو بخونید...
حالا میگم نمیشه جایی ، کسی چیزی به من معرفی کنید...
یا دوستانی که بلد هستند در حق من لطف کنند یه قرار بگذاریم تا بهم یاد بدند...
جناب دکتر والا من روش حساس شدم...نقل قول:
اگر در عکسها تاثیری ندارد اصلا کاری به کارش نداشته باشید.
یعنی نا خود آگاه هر نویزی لکه ای چیزی رو فکر میکنم از اون باید باشه(مصایب یک آماتور)
از طرف دیگه میترسم آب دهان چون اسیدی هست با سنسور واکنش بده :eek:... (این علاوه بر آماتوری بودن ، از اثرات زیاد شیمی خوندن هست!!!)
به تعمیرگاه مرکزی مراجعه کنید.
احتمالا به رایگان سنسور را برایتان تمیز خواهند کرد. ( دفتر ساختمان آلومینیوم )
البته بهتر است فرمایشات دکتر روشن دوباره بخوانید.
البته اگر به خیابان هفت تیر و بهار شیراز نزدیک تر هستید شعبه آنجا ( نزدیک تجهیزات حرفه ای ) هم این کار رو بصورت رایگان انجام خواهد داد.
ممکنه آدرس دقیق اش را لطف کنید ؟
آقای باور اگر منظورتون من هستم باید بگم چند وقت پیش اونجا بودم و آدرس هم یادداشت کردم اما الان اون رو ندارم. پس زیاد رو دقیق بودنش حساب نکنید اما تا اونجایی که یادم هست:
میدان هفت تیر، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک 167 ( اگر اشتباه نکنم )در واقع نزدیک مرکز تجهیزات حرفه ای عکاسی، طبقه چهارم واحد 6.
امیدوارم اشتباه نگفته باشم.
در تمام پستهای قبلی دیدم نوشته شده تمیز کردن سنسور در حالی در پروسه تمیز کردن ما در واقع فیلتر
روی سنسور رو تمیز میکنیم و نه مستقیما پیکسلهای سنسور رو
اگه اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید.
ببخشید؟!؟!
اون گرد و غباری که روی سنسور میشینه روی همون فیلتر که خارجی ترین لایه سنسوره میشینه دیگه.آخه مگه میشه خود پیکسلها رو تمیز کرد؟ :::big grin::: اصلا دسترسی به خود پیکسلها نه امکان پذیره و نه دلیلی داره! مهم تمیزی خارجی ترین لایه اس که همون فیلتریه که شما فرمودید.
یه سوال از خدمت اساتید ودوستان داشتم.
تازگی چند تا نقطه نورانی توی عکسهائی که زمینه تیره دارند دیده میشه.از کجا میشه فهمید که اینها هات پیکسل هستند یا ذرات غبار؟
لازم به ذکره که دوربین من SONY A200 هستش.
دوستان اگه کسی می دونه چه جوری می شه تمیز کرد به ما هم بگه
البته من D200رو یک بار با گوش پاکن و شیشه شور و یک دستمال مخملی تمیز کردم نتیجه داد
اما به دیگران توصیه نمی کنم
ست کامل نظافت تو ناصر خسرو 100تومان که باهاش می شه بین 10 تا 30 بار استفاده کرد
اما تعمیر کارها هر بار بین 25 تا 50 می گیرن
کسی اگه بلد بگه چون بقیه دوربین هام احتیاج به نظافت دارن
یه نکته دیگه اینکه:
وقتی توی مونیتور کامپیوتر روی این نقاط زوم میکنم،به شکل + هستند.
دوستان، این صفحه فوکوس ما هم بدجوری کثیف شده متاسفانه انگولک کردنش هم باعث بیشتر کثیف شدن شدنش شده. بدتر از اون هم اینکه این جریان مصادف شده با این عید و تعطیلات طولانی.
sensor و mirror رو به دلیل اینکه جلوی دست هست راحتتر میشه تمیز کرد ولی این صفحه فوکوس...!
میشه امیدوار بود که چربی و گردهایی که روش هست کامل از بین میره؟ چون جوری چسبیده که شک میکنم اصلا به صفحه فوکوس چسبیده.
سلام دوستان
من یک دوربین Canon 450D دارم و چند روز پیش بعد از ریختن عکسهایم روی کامپیوتر متوجه شدم در تمام عکسهایم یک لکه سیاه وجود دارد. اول امیدوار بودم که لنزم کثیف باشد. لنز را تمیز کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. با بقیه لنزهایم تست کردم و دیدم نتیجه مشابه هست. فهمیدم که متاسفانه سنسور دوربینم کثیف شده است.
آیا راهی برای اینکه خودم سنسور را تمیز کنم هست؟ آیا سنسور مثل روز اول میشود؟
در منوهای دوربین چیزی به نام manually clean sensor پیدا کردم که در این حالت بعد از زدن شاتر آینه بالا میرود و میتوان سنسور را تمیز کرد. آیا خودم میتوانم با این روش سنسور را تمیز کنم؟ اگر جواب مثبت است با چه چیزی باید این کار را بکنم؟
لطفا دوستانی که تجربه این کار را دارند مرا راهنمایی کنند.
ممنون.
تعمیرگاه مرکزی دوربین سنسور دوربینها رو مجانی تمیز میکنه.
درود دوست گرامی.
بله امکان پاک کردن سنسور توسط خودتان هست ولی باید دقت بسیار کنید که سنسور را زخمی یا بیشتر کثیف نکنید. تا آنجا که من میدانم و بسیار تحقیق کرده ام استفاده از تمیز کننده های Visible Dust و ابزار مربوط به آن برای پاک کردن سنسور بهتر از هر چیز دیگری است (شاید بتوان گفت حتی بهتر از فرستادن دوربین به تعمیرگاه ...) منتها همانگونه که گفتم باید کمی بیشتر دقت داشت. کار سختی نیست و با کمک ابزار آن به سادگی انجام خواهد شد.
از همان منوی نامبرده بالا باید زمان پاک کردن سنسور استفاده کنید و زمانیکه آیینه بالا نگه داشته شد با ابزار ویژه نامبرده در بالا میتوان سنسور را پاک کرد و پس از آن دوربین را یک بار خاموش میکنید که آیینه سر جای خود بازگردد و دوباره اگر خواستید روشن میکنید و تست میکنید با گرفتن یک یا چند عکس. نکته مهم این است که حتما پیش از اینکار باطری دوربین را شارژ کامل کنید تا در زمانیکه سنسور را پاک میکنید شارژ آن تمام نشود و دوربین بسته شود و آیینه روی پاروی پاک کننده فرود آید و ... :redface:
اگر خواستید میتوانم با پیام خصوصی نشانی فروشگاه اصلی محصولات Visible Dust را بفرستم. آنها هم خودشان حتما کمکتان خواهند کرد.
پیروز باشید.
سلام
برای تمیز کردن گردو خال Visibledust برسهایی برای mirror معرفی کرده که نوکشون زاویه 45 درجه با دسته دارند. لینکش در زیر
http://www.visibledust.com/products3.php?pid=603
می تونید با این کار کنید.
اما برای تمیز کردن mirror ها باز هم یک سری پارو معرفی کرده که اون هم زاویه 45 درجع داره که در لینک زیر بهتر مشخص شده و میتونید استفاده کنید.
http://www.visibledust.com/products3.php?pid=410
سلام
من خودم دوربینم رو فرستادم تعمیرگاه مرکزی بعد که گرفتنمش دیدم از اولش کثیفتر شده
تعمیرگاه مرکزی با پنبه این کار ور می کنن که اصلا کار درستی نیست و نمی تونند سنسور رو کامل تمیز کنند.
من توصیه میکنم این کار رو نکنید.
اینو هم اضافه کنم که متاسفانه دهانه دوربینم که قبلا کاملا تمیز بود بعد از پس گرفتن دوربینم بد جوری گردوخاکی شده.
سلام
در مورد تمیز شدن سنسور مثل روز اولش باید بگم که بله این امکان برخلاف عقیده بعضی از دوستان در این سایت امکان پذیره ولی باید لوازم کافی رو داشته باشید.
لوزام visible dust که خودم هم از اون استفاده میکنم بسیار مناسب هستند ولی کافی نیستند. در کنار تمیز کردن سنسور تمیز کردن Camera Chamber بسیار مهمه.
اگر نتونید camera Chamber رو خوب تمیز کنید مثل اینه که کاری اصلا نکردید بعد از چند عکس و مخصوصا در عکاسی با سرعت پایین دوباره سنسور کثیف میشه.
سلام
ببخشید من یه دسته گلی به آب دادم بد جوری گیرم کردم
لطفا اساتید به فریاد من برسن !!
چند لحظه قبل داشتم داخل سنسور فوت می کردم که چند قطره ریز روی سنسور افتاد!
خواستم تمیزش کنم (کلا یادم رفته بود نباید از الکل زرد استفاده می کردم) به سنسور از این الکل زدم، الان اثرش روی سنسور باقی مونده!
البته خودم می دونم در حال حاضر تنها راه تمیز کردن سنسور مراجعه به یکی از مراکز تعمیر هست ولی قبلش می خواستم ببینم کسی تا به حال اثر اتانول (الکل طبی) رو روی سنسور امتحان کرده ؟
نظرتون در این رابطه چیه ؟
بیشتر نگرانیم از اینه که باقی ماندن این لکه فعلی بلایی سر سنسور بیاره. اگر بشه تا شنبه حداقل موقتا تمیزش کنم
والله کار بسیار بد و خطرناکی کرده اید.
اثر الکل ممکن است باعث ایجاد لکه و رنگ بر روی Low Pass Filter شود و هرگز برطرف نشود. در ثانی چرا فوت کردید! مگر Blower را برای این کارها نساخته اند؟
دوستان بهترین راه برای پاک کردن لنز بیرونی دوربین که همیشه در معرض گرد و غبار و جای دست هست چیه؟
هزینه تمیز کردن لنز چند دوستان؟
کسی فیلم اموزشی داره برا کار با همین دمنده؟کار اسونیه میشه یاد گرفت؟؟
:::waw:::نقل قول:
والله کار بسیار بد و خطرناکی کرده اید.
اثر الکل ممکن است باعث ایجاد لکه و رنگ بر روی Low Pass Filter شود و هرگز برطرف نشود. در ثانی چرا فوت کردید! مگر Blower را برای این کارها نساخته اند؟
حق با شماست . در مورد فوت کردن هم متاسفانه کلا یادم رفته بود و تو بد شرایطی بودم
بعد از مطالعه کامل فروم داخل سنسور "ها" کردم و با کاغذ نرم روی سنسور کشیدم ظاهرا اثر الکل تا حد زیادی از بین رفت. تصویر خیلی بهتر از قبل شده!
فقط یه نکته مهم هست که از دوستان کمک می خوام بخصوص آقای قبادی
الان متانول پیدا کردم یه لیترش 5000 تومانه (99.7%) و همچنین lens paper
ایا این وسایل برای تمیز کردن سنسور مطمئنه؟
چند تا کلیپ هم از اینترنت گرفتم و مشاهده کردم .
بنظر شما در این شرایط میشه از متانول استفاده کرد؟؟
ضمن تشکر از جناب آقای قبادینقل قول:
والله من متانول رو هم توصیه نمی کنم. آن که برخی جاها توصیه شده است اتانول است نه متانول
اصولا Lens paper که هرگز...
نورنگار یک وسیله ای دارد به نام Sensor Cleaner ارزان است و به تنهایی شاید بتواند کمکی کند.
اصولا روش های خشک را بیشتر توصیه می کنم تا روش های خیس .
یک ست از تمیز کننده های سنسور پاروی تمیزکننده حسگر غیر فول فریم رو از نورنگار سفارش دادم!
در مورد استفاده از متانول هم من اولین بار تو همین فروم دیده بودم
و در طول فروم نیز چنیدن بار تکرار شده !!
حتی اتانول را از ترس بوجود آمدن اشکال استفاده نکردم !
با توجه به صحبت و راهنمایی شما استفاده از متانول مناسب نیست!!
البته من هم از چند نفر تحقیق کردم ، آنها هم در مورد متانول احتمال اثر اون بر روی فیلتر پایین گذر رو مطرح کردن!
بالاخره اتانول باید استفاده بشه یا متانول
والله به نظرم هیچ کدام مناسب نیست و مواد مخصوص این کار بهترین کار است.
دوستان عزیز از هیچ نوع الکل استفاده نکنین سنسور دوربین خیلی حساسه ماده گرافیکی روی سطح سنسور را از بین می برد و همیشه لک دار می شود فقط از محصولات visibledust استفاده کنین من این محصول رو دارم خیلی عالی هست
اگه محصول sensor cleaning visibledust را ندارین فقط از دمنده پوار استفاده کنین دست به سنسور نزنین
سلام بر دوستان عزیز
متاسفانه من ایران نیستم و شهری که الان ساکن هستم زیاد بزرگ نیست که نمایندگی دوربین داشته باشه واسه تمیز کردن دوربین و لنز.
میخواستم بدونم برای تمیز کردن سنسور و بادی و یا لنز میشه از اسپری dust off استفاده کرد
یا حتما باید از دمنده ها استفاده بشه?
تنها چیزی که بیشتر نگران کننده هست اینکه وقتی از اسپری استفاده میشه دمای اون منطقه سرد تر میشه
تو اینترنت و یوتوب کسی از اسپری واسه بادی استفاده نکرده. فکر کردم شاید علت خاصی داره
ممنون میشیم اگه راهنمایی بفرمایید
با عرض ادب و احترام به دوستان. بنده به شدت به محصولی برای پاک کردن سنسور دوربینم احتیاج دارم چون اکثرا تو انواع مسابقات اتومبیل رانی و ... بودم نوع لکه ها روغنی و بنزینی و ... می باشد یکبار هم به جایی برای تمیز کردن مراجعه کردم و متوجه شدم که چقدر غیر اصولی سنسور بد بخت با پنبه و ... مثلا تمیز شد اما در اصل نشد!. تصمیم گرفتم خودم با یک محصول معتبر این کار را انجام دهم اما یکجوری محصولات ویزیبل داست نایاب شده ، فروشگاه پیکسل هم نداشت. با توجه به اینکه سنسور بر اثر استفاده از پنبه دچار لک در کناره ها شده و چند برنامه هم در همین هفته در پیش است لطفا راهنمایی بفرمائید به کجا مراجعه کنم.
سلام
چند روز پیش مسافرت بودم و دوربین sony slt-a57 رو هم با خودم برده بودم الان که برگشتم متوجه یک لک شدم روی عکسها:
http://img.ir/fKy.jpghttp://img.ir/fKy.jpg
متاسفانه قبل از اینکه بیام خونه و تحقیق کنم در مورد نحوه برطرف کردن این لک برادر بنده دست به کار شده بودند و با گوش پاک کن افتاده بودند به جان دوربین الان نه تنها لک نرفته بلکه اثر گوش پاک کن هم روی آیینه نیمه شفاف دوربین باقی مونده
من مقاله سایت در مورد تمیزکردن سنسور رو خوندم ولی چون تجهیزات ندارم و میترسم اگه دست بزنم از این هم بدتر بشه میخوام ببرم بیرون
از دوستان اصفهانی کسی جایی سراغ داره برای اینکار ؟
اگر هم روش ساده ای وجود داره دوستان بگند تا خودم دست به کار بشم!
ممنون
سلام لک آینه با لک سنسور فرق داره و آینه گرچه حساس است اما به حساسی سنسور نیست. اول ببینید وضعیت سنسور چگونه است. یک الگو از غبار سطح سنسور تهیه کنید. میتونید با اف 22 از آسمان عکس بگیرید. لک ها ببینید. بعد با استفاده از دمنده غبار ها را پاک کنید (بدون تماس با سنسور) بعد باز عکس بگیرید ببینید وضعیت چگونه است. بعد لک های آینه و یا غبار زیر فکوسینگ اسکرین را بررسی کنید
خیلی ممنون
کارهایی که فرمودید را انجام دادم ولی لک های روی آینه با دمنده برطرف نشدند. ظاهرا اثر گوش پاکن هستند:
http://img.ir/JKy.jpg
من یک دمنده هاما دارم و فقط میخوام غبار های روی سنسور را در حد ساده پاک کنم
چون خیلی تعویض لنز میکنم
.حالا یک روش ساده برای تمیز کردن با دمنده هست که منم به سنسور صدمه نزنم چون تا بحال این کار را نکردم
یک سری به سایت ویزیبل داست بزنید در اونجا ویدیوهای اموزشی برای پاک کردن سنسور من جمله همین دمنده موجود است.
البته کار سختی نیست فقط مواظب باشید نوک دمنده با یک فاصله مطمئن به سنسور برخورد نکند و در ضمن باطری دوربین هم باید کامل شارژ باشد در هنگام تمیز کاری اینه بالا بماند.
اینها غبار روی سنسور است. لک و غبار روی آینه ارتباطی به تصویر خروجی شما ندارد و تنها موقع نگاه کردن از روی ویزور ممکن است لک روی آینه و فوکوسینگ اسکرین را ببینید.نقل قول:
کارهایی که فرمودید را انجام دادم ولی لک های روی آینه با دمنده برطرف نشدند. ظاهرا اثر گوش پاکن هستند:
این دوربین های slt آینه نیمه شفاف دارند و موقع شات زدن کنار نمیروند ، مقداری از نور رو به سمت ویزور منعکس میکنندو بقیه به سنسور میرسد+
راستش امروز صبح که هوا روشن شد زیر نو آفتاب اینه رو زدم بالا و روی سنسور رو دیدم خوشبختانه همه لکه ها روی اینه نیمه شفاف هستند باید بعد از تعطیلات ببرم پیش تعمیرکار تا تمیزش کنند
خیلی ممنون
سلام به دوستان عزیز؛
من خوزستان هستم و برای تمیز کردن سنسور دوربین خواستم بدونم که اهواز مرکزی برای این کار هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس
کسی از دوستان با arctic butterfly شرکت visibledust کار کرده؟ همون فرچه ای که باردار میشه و ذرات رو جذب میکنه.
میخوام سفارش بدم قبلش میخوام بدونم کسی تجربه کار باهاش رو داره؟
محصولات dust aid چطور؟ یه محصول دارن که مثل مهر میمونه و ذرات رو جذب میکنه؟
به نظرم یکی از بهترین جاهایی که می تونید در مورد کارایی این محصولات آگاهی پیدا کنید بخش نظرات فروشگاه آمازون هست.
برای مثال Arctic Butterfly از 5 ستاره 2 ستاره بیشتر نگرفته و بیشتر کاربران از خریدش ناراضی بودند و از کیفیت و کارایی پایینش صحبت کردند
امتیاز محصول DustAid Dust Wand Kit هم 5 ستاره از 5 ستاره هست.از بین 19 نفری که امتیاز دادند 17 نفر 5 و 2 نفر 4 ستاره دادند.تمام کاربرانی که از این محصول استفاده کردند کاملا ازش راضی بودند و این دلیل 5 ستاره شدنش هست.البته نا گفته نماند که قیمت این محصول هم تقریبا یک سوم Arctic Butterfly هست.
فرآیند sensor cleaning که با هربار روشن یا خاموش شدن دوربین خودبه خود اجرا میشه، چجوری کار میکنه؟
دوستان تو مشهد جای مطمئنی بزای تمیز کردن سنسور سراغ دارن ؟
نظرات رو خونده بودم البته در مورد خریدهام صرفاً جهت افزایش اطلاعات عمومی نظرات آمازون رو میخونم ولی به هیچ وجه به نظرات و بررسی های کاربران آمازاون اعتماد ندارم چون بسیار ضد و نقیض هستند و اکثراً توسط افراد عادی و آماتور نوشته میشن.(مخصوصاً در مورد کالاهایی که قیمتشون نسبت به محصولات مشابه بالاست ،مثل همین کالا)
در بررسی های تخصصی عکاسان خارجی،از محصولات شرکت "ویزیبل داست" تعریف زیاد شده و تا حدود بسیار زیادی قانع به خرید این محصول شدم ولی قبلش میخواستم نظر عکاسان هموطن رو هم بدونم.
البته همین arctic butterfly رو هم یه لینک از یه فروشنده ی دیگه همین محصول در آمازون بود که امتیاز بالا داشت و تعریف ازش زیاد شده بود.
پستم رفت زیر سوالمو تکرا ر میکنم :
دوستان تو مشهد جای مطمئنی بزای تمیز کردن سنسور سراغ دارن ؟
توی عکسهایی که می گیرم چند تا لکه سیاه هست لنز رو تمیز می کنم بازم هست که فکر کنم مال سنسوره. خودم می تونم تمیز کنم یا باید ببرم نمایندگی
در ضمن این عکس با عمق میدان زیاد و دیافراگ بسته 36 گرفته شده که نقاط خیلی واضح هستند در دیافراگم های باز دو نقطه سمت چپی محو می شود و نقطه سمت راستی بصورت خیلی کمرنگ اما بهر حال قابل مشاهده است
http://www.8pic.ir/images/23910923519969275134.jpg
[توی عکسهایی که می گیرم چند تا لکه سیاه هست لنز رو تمیز می کنم بازم هست که فکر کنم مال سنسوره. خودم می تونم تمیز کنم یا باید ببرم نمایندگی
دوست عزیز با یک لنز دیگه هم تست کنید
اگر مشکل همچنان پابرجا بود:
گردوغبار روی سنسور است
اما اگر در عکس با لنز دیگری دیده نشد گردو غبار در لنز و قطعات داخلی هست.
برای تمیز کردن از وسیله ای بنام فوتک که مانند دماغ گیر بچه هست منتهی در سایز بزرگتر بر روی سنسور با این وسیله هوا را وارد دوربین و متمرکز بر سنسور کنید تا گردو غبار از روی سنسور بلند شود.اما غبار بلند شده کجا بنشیند معلوم نیست.
در کارگاه های حرفه ای برای تمیز کردن سنسور در حد گردو غبار ابتدا دوربین را توسط دستگاه الکتریکی مغناطیسی باردار میکنند و با یک شی پلاستیکی که به سمت سنسور نزدیک می شود گرد و غبار را به سبب بار الکتریکی منفی حاصله برمی دارند در این روش غبار داخل دوربین به راحتی جمع آوری می شود و احتمال پنهان شدن غبار در دوربین به حد اقل می رسد.
توصیه می شود به نمایندگی ایده آل مراجعه فرمائید این کار را بصورت رایگان برای کاربران سایت عکاسی انجام می دهند.
میگم روش جارو برقی هم بد نیست ها. البته با درجه ی کم جارو که همه چیزه دوربین رو نشکه تو...
سلام
میخواستم ببینم برای تمیز کردن لکه های روس سنسور، از چه مایعی ای استفاده کنم. چون تعمیرگاه هم بردم تمیز کرد اما هنوز لکه ها هست. مجبورم خودم تمیز کنم.
اگر فیلم آموزشی هم هست بذارید ممنون میشم
اولا یادت باشه سنسور همونطور که اسمش معلوم خیلی حساسه! کوچکترین اشتباه یعنی 500-400 تومان خسارت. دوما الکل ایزوپروپیل خالص معمولا به عنوان مایع تمیز کننده به کار میره. اگر تهران هستید ببرید براتون تمیز کنند و ریسک نکنید. من با الکل سفید(اتانول) تمیز کردم اتفاق مهمی نیفتاد الا این که دوبار با کاربرد نامناسب پارو رو سنسور خش انداختم و هر بار به قیمت سه سال پیش 200 تومان ضرر کردم. بماند که سنسور خودمو ورداشتن و سنسوری که گذاشتن هم مطمئن نیستم صفر بوده باشه. چون سنسور منو هم ورمیدارن پاس فیلترشو که خش داره عوض میکنن و برای یکی دیگه استفاده میکنن. به قولی والله اعلم
گفتم که من بردم نمایندگی تمیز کرد ولی هنوز لکه ها هست برای همین خواستم خودم تمیز کنم
متاسفانه بحث ها متناقض مطرح شده
مثلا آقای قبادی در پست 181 در جواب به استفاده از اتانول یا متانول گفتند: "آن که برخی جاها توصیه شده است اتانول است نه متانول"mofakhamkhan
و پیشتر آقای قبادی در پست 91 یا 108 فرموده اند: " که باید از متانول استفاده شود"
بدترین نقطه تاریک این تاپیک جایی که کاربری با نامدر سه پست متوالی 184 و 185 و 186 ناگهان آمده اند گفته اند از هیچ نوع الکی اصلا استفاده نکنید و فقط از ویزییل داست استفاده کنید و گفته اند من دارم و استفاده کردم عالی است!! و جالب تر اینجاست که این کاربر هیچ پستی قبل و بعد از این پستها ندارد و الان که من این مطلب را ارسال می کنم تنها همین سه پست را دارند و پر واضح هست که نه تنها خواستند تبلیغ ویزیبل داست را بکنند که برای اینکار شما را از الکل هم ترسانده اند .. من اصلا کاری ندارم که الکل خوب است یا بد و می توان حدس زد که محصول ویزیبل داست خوب است... اما اینکه فقط با همین سه پست آمده به این انجمن و رفته هست فقط قصد تبلیغ صرف هست . . . کاش مدیریت این صفحه روش مناسب و تجربه شده رو تو همون پست اول میذاشتند تا اینقدر وقت کاربران هدر نره و به تناقض نرسندexpose
و البته کاربردر پست 84 فرموده اند که با استفاده از متانول میشه سنسور رو تمیز کرد و کاملا توضیح داده اند
کاش این فرهنگ تو ایرانی ها جا بیفته که واقعا راهنمایی کنیم و قصد تخریب یا تبلیغ چیزی رو نداشته باشیم اونم اینکه یه اکانت جدید بسازیم چند پست بزنیم ملت رو گیج کنیم و بعد خداحافظ
من نتیجه بگیرم خبر میدم. و داستان همچنان ادامه دارد