کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ضمن تشکر از جناب آقای قبادیوالله من متانول رو هم توصیه نمی کنم. آن که برخی جاها توصیه شده است اتانول است نه متانول
اصولا Lens paper که هرگز...
نورنگار یک وسیله ای دارد به نام Sensor Cleaner ارزان است و به تنهایی شاید بتواند کمکی کند.
اصولا روش های خشک را بیشتر توصیه می کنم تا روش های خیس .
یک ست از تمیز کننده های سنسور پاروی تمیزکننده حسگر غیر فول فریم رو از نورنگار سفارش دادم!
در مورد استفاده از متانول هم من اولین بار تو همین فروم دیده بودم
و در طول فروم نیز چنیدن بار تکرار شده !!
حتی اتانول را از ترس بوجود آمدن اشکال استفاده نکردم !
با توجه به صحبت و راهنمایی شما استفاده از متانول مناسب نیست!!
البته من هم از چند نفر تحقیق کردم ، آنها هم در مورد متانول احتمال اثر اون بر روی فیلتر پایین گذر رو مطرح کردن!
بالاخره اتانول باید استفاده بشه یا متانول
والله به نظرم هیچ کدام مناسب نیست و مواد مخصوص این کار بهترین کار است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان عزیز از هیچ نوع الکل استفاده نکنین سنسور دوربین خیلی حساسه ماده گرافیکی روی سطح سنسور را از بین می برد و همیشه لک دار می شود فقط از محصولات visibledust استفاده کنین من این محصول رو دارم خیلی عالی هست
اگه محصول sensor cleaning visibledust را ندارین فقط از دمنده پوار استفاده کنین دست به سنسور نزنین
سلام بر دوستان عزیز
متاسفانه من ایران نیستم و شهری که الان ساکن هستم زیاد بزرگ نیست که نمایندگی دوربین داشته باشه واسه تمیز کردن دوربین و لنز.
میخواستم بدونم برای تمیز کردن سنسور و بادی و یا لنز میشه از اسپری dust off استفاده کرد
یا حتما باید از دمنده ها استفاده بشه?
تنها چیزی که بیشتر نگران کننده هست اینکه وقتی از اسپری استفاده میشه دمای اون منطقه سرد تر میشه
تو اینترنت و یوتوب کسی از اسپری واسه بادی استفاده نکرده. فکر کردم شاید علت خاصی داره
ممنون میشیم اگه راهنمایی بفرمایید
Dare to dream, Dare to try
Pentax K200D /DA18-55 ,50-200mm,50 f1.7 ,Pm28 f2.8
با عرض ادب و احترام به دوستان. بنده به شدت به محصولی برای پاک کردن سنسور دوربینم احتیاج دارم چون اکثرا تو انواع مسابقات اتومبیل رانی و ... بودم نوع لکه ها روغنی و بنزینی و ... می باشد یکبار هم به جایی برای تمیز کردن مراجعه کردم و متوجه شدم که چقدر غیر اصولی سنسور بد بخت با پنبه و ... مثلا تمیز شد اما در اصل نشد!. تصمیم گرفتم خودم با یک محصول معتبر این کار را انجام دهم اما یکجوری محصولات ویزیبل داست نایاب شده ، فروشگاه پیکسل هم نداشت. با توجه به اینکه سنسور بر اثر استفاده از پنبه دچار لک در کناره ها شده و چند برنامه هم در همین هفته در پیش است لطفا راهنمایی بفرمائید به کجا مراجعه کنم.
همه چیز تا وقتی برای دیگران اتفاق می افتد شوخی و تفریح است.
سلام
چند روز پیش مسافرت بودم و دوربین sony slt-a57 رو هم با خودم برده بودم الان که برگشتم متوجه یک لک شدم روی عکسها:
http://img.ir/fKy.jpg
متاسفانه قبل از اینکه بیام خونه و تحقیق کنم در مورد نحوه برطرف کردن این لک برادر بنده دست به کار شده بودند و با گوش پاک کن افتاده بودند به جان دوربین الان نه تنها لک نرفته بلکه اثر گوش پاک کن هم روی آیینه نیمه شفاف دوربین باقی مونده
من مقاله سایت در مورد تمیزکردن سنسور رو خوندم ولی چون تجهیزات ندارم و میترسم اگه دست بزنم از این هم بدتر بشه میخوام ببرم بیرون
از دوستان اصفهانی کسی جایی سراغ داره برای اینکار ؟
اگر هم روش ساده ای وجود داره دوستان بگند تا خودم دست به کار بشم!
ممنون
سلام لک آینه با لک سنسور فرق داره و آینه گرچه حساس است اما به حساسی سنسور نیست. اول ببینید وضعیت سنسور چگونه است. یک الگو از غبار سطح سنسور تهیه کنید. میتونید با اف 22 از آسمان عکس بگیرید. لک ها ببینید. بعد با استفاده از دمنده غبار ها را پاک کنید (بدون تماس با سنسور) بعد باز عکس بگیرید ببینید وضعیت چگونه است. بعد لک های آینه و یا غبار زیر فکوسینگ اسکرین را بررسی کنید