منکه دیروز بردم یه فروشگاهی تو شهرستان گفت بیست تومن میگیریم برا گرد و غبار، اگه لازم به تی کشیدن هم باشه میشه شصت تومن! ما هم بیخیال شدیم
Printable View
منکه دیروز بردم یه فروشگاهی تو شهرستان گفت بیست تومن میگیریم برا گرد و غبار، اگه لازم به تی کشیدن هم باشه میشه شصت تومن! ما هم بیخیال شدیم
دوست عزیز متانول و اتانول سوای نقطه جوش که متانول فرارتر هست تفاوت ذاتی با هم ندارند و در بحث حلالیت اگه چیزی بخواد توی اتانول حل بشه ( فرضا قطعه پلاستیکی از یک جنس خاص که در تماس با اتانول دچار حل شدگی بشه و آسیب ببینه) حتما در متانول هم حل میشه.
متانول ارزونتره و مشکل انتظامی هم نداره و میتونید براحتی خالص اون رو پیدا کنید ولی احتمالا اتانول رو همراه با افزودنیهایی خواهید یافت ( حتی غیر رنگی) که با تبخیر اتانول اون افزودنی ها رو قطعه باقی خواهند ماند.
فکر نمیکنم محصولات "ویزیبل داست" نیاز به تبلیغ داشته باشن چون اساسا بهترین هستند و شما حتی در صورتی که حاضر به پرداخت میلغ گزافی هم بابت اون باشید تو این بازار و در این زمان خیلی خیلی سخت بتونید پیداش کنید.
من از چند برند دستمال واسه تمیز کردن لنز دارم و تفاوت دستمال ویزیبل داست با بقیه واقعا تفاوت معنا داری هست.
میتونید این ویدئوی آموزشی رو که یک مجموعه کامل برای آموزش تمیزکاری سنسور هست رو دانلود کنید تا ضمن آشنایی با این کار ببینید که صرفا داره از محصولات "ویزیبل داست" استفاده میکنه.
KelbyTraining.com - Laurie Excell - Cleaning Your Camera Sensor
فایل پیوست 49021
فایل پیوست 49022
فایل پیوست 49023
اون دوستی که فرمودید فقط 3 پست دارن رو بنده نمیشناسم و قصد دفاع هم ازشون ندارم، صرفا سعی کردم کمکی کرده باشم. امیدوارم بدردتون بخوره.
سلام
توضیحات کامل رو آقای دلیری فرمودند . اما به عنوان کسی که خیلی با این مقوله تمیز کردن سنسور درگیر بودم،عرض میکنم که :
اولاً دو روش برای تمیز کردن سنسور هست : روشک خشک و روش تر
روش خشک برای از بین بردن ذرات ریز گردو غبار به کار میره ، میشه از فوتفوتک یا اسپرس باد (یا محصولات ویزبل داست) برای این کار استفاده کرد
روش تر زمانی استفاده میشه که ذرات به سنسور چسبیده باشند مثل ذرات روغنی و به این راحتیها نرند
در مورد اتانول و متانول در منابع راهنمای خارجی به متانول اشاره شده . اما در مورد تمیز کردن سنسور ، اگر سنسور LPF داشته باشه که اکثر دوربینها دارند،خیلی جای نگرانی نیست اگر با یه چیز نرم محکم روی سنسور کشیده بشه و به پیکسلها آسیب نمیرسونه (به عنوان کسی که با لنگ سنسور دوربینم رو تمیز کردم عرض کردم :shock: ) خخخخ
حتا به نظر من بخاطر وجود LPF میشه بعد از تمیز کردن سنسور با پنبه و متالول (میتونید از گوش پنبه و متالول استفاده کنید) میشه با این قلمهای کربی مخصوص تمیز کزدن لنز روی سنسور رو هم تمیز کردم (البته اینو خودم امتحان نکردم اما قطعاً بهتر از لنگ عمل میکنه)
کلاً خیلی سخت نگیرید،فقط مراقب باشید رو سنسور رو خش نندازید.LPF مقاومتر از چیزیه که فکر میکنید.
LPF : Low Pass Filter
تا وقتی براتون اتفاق نیفتد میگویید مقاوم است. یکی از دوستان در سالهای نه چندان دور، هنوز دو هفته از خرید دوربین جدیدم(منظور مرحوم دی۲۰۰) نگذشته بود می خواست لطف کنه زد سنسور رو(یا به قول شما LPF روی سنسور رو) یک خط مشتی انداخت.
لنگیهم در کار نبود. یکی از همین پاروها، احتمالن این یکی برای پارو کردن برف ساخته شده بود.
چه فرقی بین استفاده اتانول و متانول هست؟آیا متانول رو هم میتونان در داروخانه ها یافت؟
اظهار نظر های مختلف و گاه کاملا متفاوتی در این تاپیک مطرح شده و بنده نیز پس از زیر و رو کردن این تاپیک و خواندن تمامی پست ها ،بهترین روشن را همان محصولات ویزیبل داست میدانم اما با توجه به فرمایشات عزیزان با تجربه و در حالی که امکان دسترسی به محصولات ویزیبل داست مقدور نیست، همچنین این موضوع که نمیشود به هر تعمیرکای اعتبار کرد (حتی قدیمی ترین و مجربترین تعمیر کارهای دوربین) ، بهترین روش یا به عبارتی کم خطرترین روش برای رفع این مشکل چیست؟ بخصوص برای ما که از تهران و تعمیرگاه مرکزی دوربین دور هستیم
بنده از چند تا از مغازه های قدیمی صنف دوربین در شیراز که میپرسیدم ، حتی اسم ویزیبل داست تا بحال به گوششان نخورده بود!
سلام.
راحت ترین، ارزان ترین و دم دسترین روش به نظرم استفاده از Blower های دستی ( دمنده) است.
اگر پس از چند بار تمیز کردن نتیجه نگرفتید یا چند درصد باقی ماند باید سراغ روش های دیگر رفت.
فایل پیوست 49162
ازسشوار میشه درحالت خنک استفاده کرد؟!:? بااحتیاط و با تنظیم فاصله میشه اگه دمنده دم دست نباشه ،فک میکنم؟
با سلام
من از یک نوع دستمال بنام magic که از الیاف نانو ساخته شده برای پاک کردن شیشه های مغازه ام استفاده می کنم . وگاها لنز و سنسور را هم تمیز می کنم.
این دستمال در دو نوع ساخته شده یکی برای پاک کردن سطوح صیقلی و شیشه ای و دیگری که کمی زبر وخشن هست برای تمامی اجسام مانند سطوح آشپزخانه کاربرد دارد و با ابعاد 20 در 20 سانت در بسته بندی کارتنی در اکثر لوازم آشپز خانه و خرده فروشی ها یافت می شود.
با این دستمال به سادگی فقط با آب {فقط با مرطوب نمودن با آب }لکه های چربی پاک می شوند
خاصیت این دستمال چون با الیاف نانو ساخته شده دارای جذب بالایی است و گردوخاک و چربی در بافت نانو به سادگی جذب می شود به همین خاطر نیازی به اتانول یا متانول و یا هرنوع محلول پاک کننده نیست.
من برای تمبز کردن سنسور دوربینم از آن استفاده می کنم.
امید وارم تبلیغ کالا نشده باشه در این صورت پست را اصلاح فرمائید.
آه و افسوس که اگر به واسطه دمش هوا این غبار سنسور دوربین من برطرف میشد که خوب بود ....
بنده به واسطه کار در کارخانه تولید دارو که لازمه آن وجود محیط clean room است ، به هوای فشرده تمیز با قدرت های مختلف و همچنین یک محیط کاملا بدون غبار دسترسی دارم اما چه سود...!
متاسفانه کار من از دمندگی گذشته و باید به فکر شستشوی تر باشم و به دنبال بهترین و کم خطرترین روش میگردم
فایل پیوست 50490
F/36 - 58mm
فایل پیوست 50488
F/25 - 22mm
سلام دوستان.
چند وقت پیش که بعد از مدت ها خواستم عکس با دیاف بسته بگیرم متوجه لکه های زیادی رو سنسورم شدم.
بردم تعمیرگاه ایده آل تمیز کردند اما هیچ تفاوتی توی لکه ها دیده نمی شه.
چکار می شه کرد؟
پ.ن. عکس ها با اغراق ادیت شده برای واضح شدن لکه ها
يعني موقيت لكه ها هم عوض نشد بعد از تميز كردن؟
معمولا غبارهاي خشك سنسور با يه فوت ساده هم جاشون عوض ميشه. آيا سنسور رو جلوي چشم شما تميز كردن؟ ممكنه يادشون رفته باشه كه تميزش كنن.
یک وقت از لنز نیست؟
با لنزهای دیگه هم امتحان کردید؟
یا از لنز هست یا کلا به دوربین شما دست هم نزدن احتمالا فراموش کردن. چون میزان لکه های دو عکس تقریبا یکسان هست و اندک تفاوتی که وجود داره احتمالا به دلیل تفاوت پارامترها و شرایطی است که عکس گرفته شده (پس زمینه ٬ آپرچر و فاصله کانونی و ...) .
بنده فکر می کنم که این لکه ها، لکه های روغن باشند چون اگه غبار بودند به سادگی و با blower راحت از بین می رفتند اتفاقی که برای سنسور دوربین من افتاده بود. حالا برای تمیز کردن ذرات چسبناک مثل روغن اساتید نظر بدند. در مورد سشوار هم فکر نمی کنم روش مناسبی باشه چون باعث می شه قطعات و مدارات الکترونیکی و حتی خود سنسور به طور غیر طبیعی داغ شوند و این کار به طور قطع در عملکرد صحیح آنها تاثیر منفی خواهد داشت.
10روز پیش در یکی از تعمیرگاهها بودم برای تست دوربین و لنز یک نفر ایشون رو معرفی کردن که منم رفتم اونجا یک نفر اومد که دوربین 5d مارک 1 آورده بود به تعمرگاه مربوطه گفت که سنسور رو تمیزکنین و توضیح داد که گوشه های بالا چپ و راست پر لکه است تو عکسهام.تعمرگاه رو دیدم با تعجب یک شتشو دهنده ال سی دی که روش هم کلمه tft زده بود برداشت و پنبه رو با اون آغشته کرد و در5 دقیقه سنسور رو تمیز کرد در 3 مرحله فکر کنم و چند تا عکس بدون لنز گرفت و ادعا کرد که تمیز شد بعد طرف لنز 28-135 که دستش بود رو انداخت و گفت که اجازه بده بره بیرون عکس بندازه منم با کمال پررویی گفتم که میشه منم ببینیم چطوری تست میکنین البته به این مسله اشنا بودم فقط حس کنجکاوی بهم دست داد که واقعا تمیز شده یا نه طرف با دیاف 22 از اسمون عکس انداخت بعد هر دو عکس رو تو مغازه حدود 7-8 دقیقه دوتایی بررسی کردیم دیدم که با تعجب با عکس های قبل واقعا فرق داشت و کل لکه ها رفته بود جز یکی دو تا کوچولو که اونم به چشم نمیومد البته یه دونه هم بزرگ وسطش بود که وقتی زوم کردم دیدیم عکس یکی دو تا کفتره که باعث خنده جفتمون شد.وقتی طرف رفت (هزینه هم ازش 17ت گرفت البته به نظر بنده ارزش داشت )از تعمرکار پرسیدم این چیه گفتند که همون اسپری های معمولی که شیشه ال سی دی و ... رو تمیز میکنند که همانطورکه عرض کردم کلمه tft روش هک شه بود شکلشم همچین شکلی بود البته دقیقا یادم نیست ولی مطمین بودم که کلمه tft روش نوشته شده بود
یکی از ابزارهای مناسب و جدید برای تمییز کردن سنسور، ژل های مخصوص هست که توسط شرکت لایکا هم استفاده میشه. بدون خیس کردن سنسور و خیلی راحت قابل استفاده است. ساخت کشور آلمان هست. به نظر من تمیز کردن سنسور اون هم با روشهایی که منجر به خیس شدن سنسور میشه باید با دقت خیلی بالایی و توسط مواد قابل اعتماد و توسط افراد خبره انجام بشه.
سلام
این یکی از لینکهایی هست که در سایت منصوروف راجع به ایت ژل صجبت کرده و اتفاقا دوربین D600 نیکونش رو با این ژل تمییز کرده ، عکس قبل و بعدش هست
ضمنا انشاله تا چند روز دیگه ده تا از این ژل ها به دستم میرسه.
Would You Buy This?
با سلام و تشکر از شما جهت لینک. بنده از این نوع gel stick تو همون سایت منصورف دیده بودم اما شما گفتید که ژل تعجب کردم و گفتم که شاید همونی نباشه که من دیدم. البته تقصیری هم ندارید و واقعا نمیشه معادل فارسی برای اون پیدا کرد و همون ژل بهتره.
پیرو عرایض شما می خوام بگم که منصورف چند وقت پیش تو نمایشگاه نیویورک چند تا از این ژل ها رو دیده و با توجه به اطلاعات قبلیش فورا یکی خریده و خیلی هم ازش تعریف کرده و گفته بود که خیلی وقت پیش بود که دنبالش می گشتم اما پیدا نمی کردم تا اینکه تو نمایشگاه نیویورک دیدم و بلافاصله خریدم.
تمیز کردن سنسور هم با اون خیلی راحت هست. توی جعبه یک سری چسب هست ( مثل نوار چسب ) که چسب مخصوص هست. ژل رو می چسبونید روی قسمتی از این چسبها و ژل خودش چسبنده میشه و اون رو نه خیلی آروم و نه خیلی محکم نقطه وار می زنید به سنسور. یعنی میزنید به سنسور و بعد از چند لحظه برش می دارید و تو نقاطی که احساس می کنید گردو غبار هست این کار رو تکرار می کنید. لازم به ذکر هست که بعد از هر دفعه تماس ژل با سطح سنسور اون رو دوباره باید با همون چسبها تماس بدید تا دوباره چسبنده بشه. جهت درک بیشتر موضوع پیشنهار می کنم که ویدئوی آموزشش رو حتما ببینید که جناب shetab2 لطف کردند و لینکش رو قرار دادند.
جناب shetab2 شما تا چند روز دیگه 10 تا از اینها به دستتون می رسه ؟ اگه جوابتون مثبت هست ؟ آیا قصد فروش هم دارید؟ قیمت ؟
با تشکر.
سلام
امروز بالاخره فرصتی دست داد که من تستی از کثیفی سنسور دوربینم انجام بدم و تمییزش کنم. البته هیج کدوم از لنزهایی که من دارم عدد دیافراگمشون بیشتر از 16 نبود و این لکه های روی سنسور روی عددهای مثل 22 بیشتر دیده میشوند. به هرحال از یک کاغذ A4 استفاده کردم (شبیه تستی که قبلا یکی از دوستان انجام داده بود) و با بسته ترین دیافراگم عکس گرفتم. در ACR هم بعد از پروقایل لنز، contrast و clarity را 100درصد کردم و در فتوشاپ هم سعی کردم تا حد امکان لکه ها بیشتر نمایان بشه.
که وجود یک لکه مدتی بود در عکسها مرا ذیت میکرد و اینجا هم کاملا واضح هست. بعد با استفاده از ژل ( Sensor Gel Stick ) سنسور رو (با هزار سلام و صلوات ) پاک کردم. خوشبختانه نتیجه خیلی خوب بود و همان تنظیمات عکس قبلی رو اعمال کردم ولی اکثر لکه ها از بین رفته بودن. (خیلی جرات فشار دادن این ژل رو ندارم )
فایل پیوست 55643
فایل پیوست 55644
سلام
چند شب پیش این دسته ی ژله ای رو در یکی از ویدئو های سایت Fstoppers دیدم.
قیمتش یکمقدار بالاست ولی چیز بسیار جالبی هست ، از کجا تهیه کردید؟
فایل پیوست 55650
مشکل جذب گرد و غبار توسظ سنسور یکی از مشکلات شابع بین تمام دوربین های دی اس ال آر هست، چطور با پیشرفت علم هنوز نتونستن این مشکل رو رفع کنن!
مثلا یه جوری به سنسور بار الکتریکی بدن که هر جسمی رو از خودش دور کنه...
زیرا دقیقا قضیه برعکسه ...
سنسور به دلیل فرایند فتوالکتریک ( تبدیل تصویر به تصویر الکترونیکی ) و ایجاد سیگنال بر اساس فتون های تابیده شده و ایجاد ولتاژ دارای بار الکتریکی است و طبعیتا ، جاذب گردوغبار خواهد بود ...
برعکس کردن این فرآیند ، با توجه به ماهیت کار سنسور ، امکان ندارد ...
برای همین است که وقتی لنز روی دوربین نیست ، دوربین باید خاموش باشد ، تا ولتاژی ایجاد نشود و گردوغبار بیشتر جذب سنسور نشود ...
دوست عزیز چنین محصولی از سری محصولات شرکت visible dust وجود دارد.
https://www.visibledust.com/technolo...t=zeeion_facts
همچنین این ویدئو رو هم ببینید:
http://wideopencamera.com/cameras/fi...the-dust-away/
سلام
کسی هست که بهم بگه دوربینی که یک ماهه گرفته شده، و از روزی که لنز روش سوار شده به هیچ عنوان دیگه لنز از روش جدا نشده، چرا باید این همه گرد و غبار رو سنسورش باشه!؟ :?:-(:::waw:::
فایل پیوست 55930
در دیافراگم های (آپرچر) بسته تر بیشتر از این نمایان می شه!!!
دوست عزیز با سلام،
عکسی که شما برای تشخیص گردو غبار روی سنسور گرفته اید مناسب نیست.
مقدار اپرچر ظاهرا در بسته ترین حالت قرار دارد. اما قسمتهای پایینی عکس که شامل جسم سیاه رنگ، ساختمانها و تپه ها می شود برای تشخیض گردو غبار مناسب نیست چون امکان داره غباری در اون ناحیه وجود داشته باشه اما غیر قابل تشخیص باشه. برای حل این مشکل عکستون رو باید از کاملا از آسمان بگیرید.
بله اگه لنز، weathersealed نباشه و همچنین ass gasket هم نداشته باشه و در محیطهای پر گردو غبار استفاده بشه احتمال اینکه سنسور کثیف بشه هست. به هر حال این ذرات معلق دائما در هوا وجود دارد و ما هم همیشه مقداری از اونها رو استنشاق می کنیم و هیچ بعید نیست که به داخل دوربین هم راه پیدا کنند.
موفق باشید.
سلام شفیع جان
دوربین دی 7100 شما از بدو تولد این مشکل رو داشت و شما تازه به این مشکل پی بردین
این دوربین بر خلاف اینکه بهترین دوربین قطع دی ایکس دنیا هستش اما این مشکل رو داره(البته این مشکل به حدی ریز هستش که نمیشه بهش گفت مشکل)
شما برای رفع این مسئله باید برین تعمیرگاه مجاز تا سنسور شمارو یه بار تمیز کنن و بعد این لکه ها برطرف میشه
مشکل شما از ضد گرد و غبار نبودن لنز و تعویض در شرایط نادرست و اینها نیستش
موفق و پایدار باشید
همونطور كه دوستمون گفتن عكس خوبي انتخاب نكرديد ،چون ٢/٣ عكس تيره هست و مشخص نيست ، و به احتمال زياد اوضاع احوال سنسورتون خراب تر از اين حرف هاست ، وقتي روي سايز نرمال اينجوري لكه ها مشخص باشه ، روي actual سايز بايد خراب تر باشه ، البته توي بعضي از فروم ها از مشكل اين دوربين شبيه به مشكل d600 گفتن اما اميدوارم مال شما اينطور نباشه ، در هر صورت بعد از يك ماه خريد و همونطور كه گفتيد جدا نكردن لنز از دوربين ،اين همه لكه منطقي به نظر نميرسه ،بهتره كه به نمايندگي مجاز براي تميز كردن سنسورتون مراجعه كنيد
در جواب به این دوستمون و رد کردن صحبت های ایشون عرض کنم که دی 600مشکل لکه های روغنی رو داشت که از شاتر بود و باعث میشد که سنسور دوچار لکه های روغنی بشه
اما دی 7100 مشکل لکه روغنی نداره و در تایپیک مورد نظر برای همین دوربین کاملا مشخص هستش که این مشکل فقط مربوط به گرد و خاک هستش و چیز دیگه ای نیست و یکی از دوستان که الان اسمشو یادم نیست گفتن که با مراجعه به تعمیرگاه و پاک کردن سنسور کاملا این مشکل برطرف شد و خرج زیادی هم در بر نداشت
به شما پیشنهاد میکنم که نزد جناب قاسمی ببرین تا اینکارو براتون انجام بدن و هیچ مشکلی هم برای دوربینتون به وجود نمیاد
موفق و پایدار باشید
ممنون محمد جان، از بقیه دوستان هم تشکر می کنم.
البته این صفحه ای که من توش این سئوال رو مطرح کردم صفحه ی (نظر دهید) عکس ها نبوده حالا من کاری ندارم عکسم ساختمون داره کوه داره و معیار خوبی نیست و از این جور حرفا ...
اصلا واسم تعداد نقاطش هم مهم نیست، حالا یک نقطه یا صد نقطه!!! مهم اینه که سنسور کثیف هست! و این موضوع برای من که در خیلی از مواقع با دیافراگم (آپرچر) خیلی بسته کار می کنم تحملش کمی سخته!
به احتمال زیاد از همون بدو شروع به کار دوربین، سنسور کثیف بوده، چون حتی برای جا زدن لنز اولین بار، خیلی احتیاط کردم، حتی از وقتی دریچه بدنه و لنز رو باز کردم نفسم رو حبس کردم تا حرکت هوا باعث نشه حرکت گرد غبار در هوا سریع بشه!
خب واقعا برای همچین دوربین معروف و شناخته شده ای، همچین گرد و غبار های کارخونه ای، نقطه ضعفه بزرگیه
راستش من با دوربین آلفا 100 بعد از 6 سال کار کردن همچین مشکله تابلویی نداشتم!
در مقاله ای به صورت بیان یک فرضیه گفته شده بود، حتی کثیف شدن یا کثیف بودن سنسور این مدل دوربین (D7100) خیلی می تونه آسیب پذیر باشه، حتی تمیز کردن سنسور! به دلیل نداشتن فیلتر low pass حساسیت و آسیب پذیری سنسور زیاده!
یعنی واقعا نمایندگی های مجاز نیکون برای تمیز کردن این سنسور این حساسیت رو در نظر می گیرن یا عین گوسفنده قربونی با دوربین رفتار می کنن!؟
اون قابلیت تمیز کننده سنسوری که در خود دوربین هست، واقعا تا چه حد کارایی داره!؟
سلام شفیع جان
شما که مثل من دسترسی آسونی به فروشگاه یا تعمیرگاه های دوربین ندارین
پس بهتره یا قدری تحمل کنین و یا با فتوشاپ لکه های خیلی ضایع رو از بین ببرین و یا یه برنامه بچنین و برین تهران تا دوربین رو براتون یه تمیز کاری بکنن(منظورم به سنسور دوربین هستش)
یقینا در پاک کردن سنسور احتیاط لازم رو انجام میدن..از طرفی دوربین شما گارانتی داره و از طرف دیگه اگر سنسور رو خراب کنن هم برای کمپانی گرون تموم میشه و هم برای اون نمایندگی.
میگن که گارانتی تو ایران هیچ کارایی ای نداره اما من مخالفم...اگر پیگیری جدی انجام بدین حاظرن بیان تو خونتون مشکل اون وسیله ی مورد نظر رو حل کنن.(این مسئله رو خودم تجربه کردم)
از بابت لکه های سنسورتونم از این بابت خاطر جمعتون کنم که مشکل حاد نیستش و اصلا جای نگرانی وجود نداره و شما میتونین با بردن دوربین به نمایندگی مورد نظر و یا نزد جناب آقای قاسمی سنسورتون رو تمیز کنین بدون هیچ مشکلی....((فکر کنم نمایندگی به رایگان این کارو انجام بده..البته مطمئن نیستنم))
راجب تمیز کننده خود دوربین هم بگم که کارایی داره اما اون مال غبار های بسیار بسیار ریزی هستش که تازه روی سنسور نشسته باشن، نه این غبارهایی که از خود کمپانی روی سنسور بودن.
موفق و پایدار باشید
سلام
چون در خارج از کشور پس از معرفی دوربین خیلی سریع دوربین در دسرس مردم قرار میگیره و تا مردم دوربین رو خوب بشناسن یکم وقت میبره،با مشاهده این موضوع خیلی پیش پا افتاده مردم از کاه کوه میسازن و گمان میکنن که این مشکل دقیقا همان مشکل لکه ی روغنی دی 600هستش.
اما اینطور نیستش.
این مشکل فقط مرتبط با گرد و غبار سنسور هستش و اصلا مسئله ی حادی نیستش....حالا چرا این مشکل بر روی همه ی دوربین های دی 7100هستش رو خودمم سر در نمیارم.
شما آقای نژادی عزیز هم قبل از اینکه بحثی رو پیش بکشین اول تحقیق های لازم رو انجام بدین و بعدا دیگران رو راهنمایی کنین،حالا چه این دوربین از کمپانی نیکون باشه و چه دوربینی از کمپانی کنون و الی غیر......(امیدوارم از من که آماتور هستم بابت حرفهام ناراحت نشین)
موفق و پایدرا باشید
با عرض سلام خدمت دوستان،
همونطور که می دونید مشکل d600 به قدری حاد و فراگیر شد که نیکون مجبور شدd610 رو به جای اون تولید کنه و اینکه سنسورهای d600 با پاشش روغن که حاصل عملکرد شاتر بود کثیف می شدند هیچ شکی نیست.
اما در مورد d7100 مشکل به اون اندازه حاد نیست چرا که این کثیفی سنسور برای همه d7100 دار ها صادق نیوده. برای بعضی بوده برای بعضی نبوده و این کاملا به شانس طرف بر می کرده که دوربینش که برای اولین بار از جعبه در میاد با سنسور کثیف باشه یا تمیز.
بنده هم با نظر جناب باروجی موافقم که این لکه ها روغن نیستند و همشون گردو غبار هست چرا که D7100 بعد از D600 ارائه شده و قطعا نیکون در بازه زمانی از تولید d600 تا d7100 متوجه مشکل d600 شده و سعی کرده تا اون رو در دوربینهای بعدی اصلاح کنه. حالا خدا می دونه که این گردو غبار ها از خط مونتاژ کارخانه روی سنسور نشستند یا از جای دیگه.
دوست عزيز كسي از حاد بودن اين قضيه صحبت نكرد جز خود شما !!!! مثل اينكه شما خيلي زياد به برند نيكون حساسيت داريد ! وقت ميزاشتيد ٢-٣ تا پست من رو ميخونيد متوجه ميشديد كه كسي رو اشتباهي راهنمايي نكردم ، در ضمن احتياج به تحقيق من هم نيست ، من اصراري بر اينكه اين همون مشكل d600 هست هم ندارم و خودمم معتقد به اين قضيه نيستم ،اما چيزي بود كه توي بقيه سايت ها هم به اون اشاره شده بود و با يه سرچ ميشد توي گوگل بدست آورد و در موردش مطلب خوند،
نه برادر
کارخونه ی نیکون که مال پدرم نیستش
هیچ سودی هم از این کارخونه به من نمیرسه
شما در پست خودتون یه جورایی اشاره کردین که این لکه ها روغن هستن:
من منظورم فروم هاي خارجي بود ، جمله nikon d7100 dust oil رو در google سرچ بفرماييد لينك هاي بسياري در اين مورد هست ، حالا چقدر اين مطلب صحيح هست رو من اطلاعي ندارم
شما اشتباه راهنمایی نکردین...یه جورایی صاحب بیچاره ی اون دوربین رو ترسوندین
از کجا معلوم بقیه سایت ها بر ضد کارخونه ی نیکون نباشن؟؟
سایت های معتبر که معرف حضور همه ی دوستان هستن این مشکل رو بررسی کردن و متوجه شدن گرد و غبار هستش.
تو فروم خودمونم یکی از دوستان به این مشکل برخورده بود و مدتی هستش که مشکلشو برطرف کرده و داره از دوربینش استفاده میکنه
من قصد جسارت نداشتم
به هر حال شرمنده
موفق و پایدار باشید
تجربه من در مورد گرد و غبار سنسور
دوربینم 1100D هست و سیستم تمیز کننده سنسور نداره،تا الان هم هر وقت گرد و غباری نشسته رو سنسور با این باد بزن ها که مخصوص تمیز کردن لنز هست، مشکل حل شده.
من خیلی هم بیرون از خونه لنز عوض میکنم و خیلی به ندرت اتفاق می افته که گرد و عبار بشینه رو سنسور. فقط سعی میکنم زمانی که لنز رو بادی نیست، بادی رو ، رو به پایین بگیرم
خلاصه به نظرم نباید خیلی دلواپس گرد و غبار بود و خودمون رو از استفاده از لنزهای مختلف محروم کنیم.
دوستان سنسور دوربین من خاک کرفته و این blower یا فوت کن فوتیکس هم بی تاثیره. آیا با فوت کن قوی تر مشکل حل میشه و غبار ها از سنسور جدا میشه یا اینکه باید ببرم نمایندگی تمیز کنن؟؟ هر چند دسترسی ب نمایندگی مشکله
از این مدل دارم متاسفانه کارامد نیست
http://www.pixel.ir/8756-large_defau...eaning-kit.jpg
درود،
دوست عزیز BLOWER ها هر چقدر بزرگتر باشن قدرت دمندگی بیشتری دارن. نوع آلودگی هم مهمه که چربی هست یا گرد و خاک یا چیز دیگه و اینکه آیا به سنسور چسبیده یا نه.
دقیق نمیشه گفت که اگه از BLOWER قویتر استفاده کتید مشکلتون رفع میشه. به نظرم به تعمیرگاه مراجعه کنید تا سنسورتون رو با روشهای خیس تمیز کنند بهتره.
از دردسر های خرید لنز جدید هست.البته گرد و غبار ها زیاد نیست اما روی اعصاب هستند. حتی با دمنده ای که دارم یدونه اش هم کم نشد . بدتر هم شد.
فوکوس اسکرین هم یک ذره غبار پشتش هست. قابل تمیزکردنه یا تعویض بشه بهتره ؟ با تعویضش ممکنه ایرادی پیش بیاد یا مثلا مثل روز اول نشه ؟
خدمات تعمیرگااه مرکزی ایده آل مورد تاییده ؟
درود
هرچه کمتر بادی رو دستکاری کنید بهتره!
اگر سبک عکاسیتون طوریه که در اف های بالا مثلأ 20 یا 22 خیلی عکس میگیرید احتمالأ این ذرات مشهود هستن.اگه نمیشه نرم افزاری برطرف شون کرد، ببرید تعمیرگاه برای تمیزکاری و خیال خودتون رو راحت کنید. در غیر اینصورت خیلی حساس نباشید.
ارادت
بله. درسته ولی سنسور که نیاز به تمیزکاری داره .
منتها لکه ای پشت فوکوس اسکرین هست . پرز مانند که در چشمی قابل مشاهده است.
با توجه به اینکه دوستان اشاره کردند در صورت تماس این صفحه به راحتی خش بر میداره خواستم خیالم راحت بشه که فوکوس اسکرین تعویضش با نمونه نو راحته ؟ و اینکه ایا مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
برای ۷۰ دی موجود دارن؟
ایا در اصفهان جایی برای این سرویس ها وجود نداره ؟
قبلا یک پیج پاسخگویی تعمیرگاه مرکزی بود ولی ظاهرا حذف شده.
درود،
دوست گرامی حتما دوربین رو ببرید تعمیرگاه تا هم سنسور رو تمیز کنند و هم فوکوس اسکرین رو و به هیچ وجه خودتون اقدام به تمیز کردن فوکوس اسکرین نکنید.
آدرس فروشگاههایی که نمایندگی ایده آل دوربین در اصفهان هستند رو براتون تو لینک زیر میفرستم:
اصفهان
این لینک رو هم ببینید:
http://www.isfpc.com/bk/%D8%A7%D8%AE...%B2%DB%8C.html
درود
بالاخره گرد و غبار یقه سنسور و فوکوس اسکرین و ویزور دوربین ما رو هم گرفت ! فروم رو که تا اینجا خوندم تعداد دوستانی که دوربین رو به بخش مرکزی سرویس ایده آل برای تنظیف سپرده بودند و ناراضی بودند کم نیستن . روشهای الکلی و پارچه و اینا هم که از قرار چندان مفید نیست . با دوستی که در لهستان ساکنه صحبت می کردم برای تهیه ژل و محصولات ویزیبل داست برایم بفرستد چیزی که بیشترین تائید رو بین دوستان داشت فقط قبل از سفارش می خواستم بدونم کسی این محصولات گرین کلین که یک وارد کننده پایتخت برای فروش گذاشته رو استفاده کرده و اینکه به درد بخور هست یا نه ؟
به یکی از دوستان خارج از کشور سپردم تا از این ژلهای معروف تمیز کننده سنسور تهیه کنه و بفرسته اما ازون جا که تا اون بخواد کاری رو انجام بده یکی دو ماه طول میکشه دل رو به دریا زدم و یکی از این کیتهای دو پاروی گرین رو خریدم و روی سنسور استفاده کردم چون اولین بارم بود شاید نتونستم کامل تمیز کنم ولی در هر صورت نتایج رو میزارم تا دوستان ببینند . یکی قبل از تنظیف با کراپ و دیگری بعد از تنظیف :
فایل پیوست 77450
فایل پیوست 77451
درباره تمیز کردن سنسور منم تجربیات موفق و ناموفق داشتم!!
دی 7100 نو ی من از اول گرد و غبار داشت و رو مخم بود(کلی گشتم برا فروش اینترنتی نبود و یه نوع خیلی جالب تمیز کننده تو سایتای خارجی دیدم که ژله ای بود مکعب مانند و میزدن به سنسور و گرد بهش بچسبه که اونم از حارج نشد )و خودم همون پارو های 2تایی رو ساختم با پارچه تمیز کننده عینک یا لنز بااینکه میدونستم مناسبش نیست ولی انجام دادم نتیجه بد نبود ولی بعدا زیاد تکرار کردم و سنسور رو خراش دادم اخرم تعمیرگاه مرکزی انجام داد و لی خشش ها پایداربود
الانا از اون 2پارو های گرین دارم و چندبار با احتیاط استفاده کردم و بخوبی تمیز شده بدون خش اداختن
این سالهای اخیر که زیاد پیش میادبیرون لنز عوض کنم و گرد باشه ، طبق تجربه و توصیه بزرگان صبور شدم و یاد گرفتم باهرلکه ای بفکر تمیز کردن نیافتم و گهگاه که زیاد شد و دیافراگم بسته زیاد استفاده شه تمیز کنم
فوکوس اسکرین خیلی حساس تره و اون دمنده ها گاها نتیجه خوبی میده
سلام دوستان دوربین من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که این لکه روی تمام عکس ها میندازه
دوربین canon 80d
چطوری میشه درست کرد؟؟
درود
این لکه یا مربوط به ساختار سنسور هست و یا همانطور که دوستمون گفتند روی سنسور ایجاد شده
امیدوارم مشکل در روی سنسور و به قول ایشان چیزی شبیه به لک باشه. در مجموع شما تنها کاری که می توانید بکنید این هست که در ابتدا چک کنید لک قابل مشاهده با چشم هست یا نه؟
در منوی دوربین بخش CleanSensor وجود داره که با باز کردن شاتر و قطع برق سنسور راه را برای تمیز کردنش فراهم می کنه.
اکیدا پیشنهاد می کنم اگر تا به حال سنسور تمیز نکردید و یا ابزار مخصوص ندارید از تمیز کردن و دستکاری آن اجتناب کنید و صرفا ببیند آیا این لکه روی سنسور ایجاد شده یا نه؟ و در نهایت به یک فرد فنی و ترجیحا اگر بادی دارای گارانتی هست به مرکز خدمات ارجاع دهید.
ارادتمند
نور ليزری به دوربين خورده؟
همونطور که آقا مصطفی گفت دوربين رو روی حالت منوال کلينينگ بزاريد
بعد از 1 دقيقه دوربين رو خاموش روشن کنيد
احتمال زياد مشکل حل ميشه