نقل قول:
من تعجب می کنم چرا کنون سنسور 30 دی را ارتقاء نداده؟ انتظار می رفت دوربین جدید بیش از 10 مگا پیکسل باشد.
نقل قول:
احتمالا سنسورها به حد مرز اپتیکی لنزها نزدیک شده اند و در این سایز سنسور، افزایش رزولوشن بیشتر شاید خیلی مزیتی در بر نداشته باشد... مگر اینکه لنزهایی با کیفیت بالاتر داشته باشیم و آنوقت هزینه لنزها ... سر به فلک می کشد
راستش رو بخواهید من انتظار نداشتم که دوربین جدید کنون تغییر خاصی کنه...
1- اینکه در فروم های کنون از مدتی پیش پرچمهای سیاه بالا بود!
2- اینکه همانطور که آقای شهبازی فرمودند میتوانیم امیدوار باشیم که کم کم بازی مگاپیکسل تعدیل بشه! اگر توجه کنید کمپانی ها کمی ترمز کشیده اند...
کنون سعی کرده اشکالات دوربین رو بطور کامل برطرف کنه....(کاری که نیکون سعی کرده در دی 200 انجام بده و برای این دوربین سنگ تمام بگذاره) و این میتونه برای خریدار بسیار مهم باشه...
نقل قول:
چرا فکر میکنی نداشتن Spot metering احماقانه است.این رو می پرسم چون خودم تابحال از این پارامتر
استفاده مهمی نکردم.چون با جبران نوردهی به صورت دستی به راحتی قابل جبران است.
به گمان نورسنجی نقطه ای یکی از مهمترین روش های نورسنجی است(به نظر من یکی از دو! نوع! متوسط گیر مرکزی و این حرفا بازی با مدارات میباشد!)
و به هیچ وجه ارتباطی به جبران نورسنجی نداره..... در محیط های پرکنتراست در صورتی که نورسنجی نقطه ای نداشته باشید توصیه میکنم دوربین رو در مد دستی قرار دهید و دستی، ذهنی، چشمی نورسنجی کنید! بسیار بهتر میتوانید عکاسی کنید....
نورسنجی نقطه ای همون حلوای نمیدونم چی چیه! که تا نخوری ندانی!
نقل قول:
یکی از دلایلی که خود من از این سری از لنزهای کانن خوشم نمیاد همین است.چون لنز اگر کیفیت خوبی داشته باشه به سختی کنار گذاشته میشه.اما دوربین نه.همه ماهرچقدر هم که به دوربین خودمان وفادارباشیم اگر پول برای تعویض وارتقا به یک مدل بالا تر داشته باشیم درنگ نخواهیم کرد.با چنین شرایطی اگر از چنین لنز هایی استفاده کنیم
بعد از ارتقای دوربین باید آنهارو در کمد نگهداری کنیم یا به عبارت دیگر دور بیندازیم.
این مساله یکی از بزرگترین مشکلات سری کنون هست....
البته کسانی که دوربین فول فریم دارن جدای مسایلی که دارن، در مورد انتخاب لنز و مساله کیفیت... مشکلی در باب
انتخاب لنز خواهند داشت....
اگر 1.6 باشی و لنزهای EFS انتخاب کنی... مشکل upgrade داری.... برای دوربین های 1d با کراپ 1.3 این مشکل حل نشده و گمان نمیکنم بشه....
نقل قول:
به نظر من آینده ازآن دوربینهای
فول فریم خواهد بود سنسورهاکوچک فقط در دوربینها ارزان قیمت استفاده خواهد شد چه در نیکون و چه در کانن.
البته اگر چنین رخدادی برای نیکون روی دهد همان نگرانی که برای آینده لنزهای کانن وجود دارد نیکون را هم در برمیگیرد.
کاملا بعید میدانم!
نقل قول:
و از همه مهمتر ... من هي رفرش ميکنم !! ولي آپگريد شده ي 350D رو روئيت نميکنم !!! کسي چيزي ميبينه ؟!!؟
عیسی جان! نکن! انگشتت کوتاه میشه! نمیاد! حداقل تا فتوکینا نمیاد! اگر هم بیاد که بعید میدونم با این وضعیت هیچ تفاوت عمده ای نخواهد کرد....