خوبه اینجا در مورد PMA 2006 صحبت کنیم...
در مورد محصولاتی که این روزها معرفی شده و یا خواهد شد....
محصولاتی که شاید براتون جذاب باشه... و یا محصولاتی که انتظارش رو میکشید.... خلاصه صحبتها رو میشه اینجا جمع کرد.....
ابتدا در مورد DSLR ها :
Olympus E-330 فعلا تنها گزینه ایست که در این نمایشگاه دیدن داره.... قبلا در مورد این دوربین اینجا صحبت شده... دو سنسور مجزا و امکان رویت تصویر بصورت زنده و نامحدود در LCD این دوربین رو فعلا بی رقیب میکنه....
اما مهمترین اتفاقها در رده دوربین های کوچک داره میافته.....
ابتدا پاناسونیک Fz7 رو معرفی کرد... که اصولا دوربین بسیار جذابی خواهد بود و طرفداران زیادی داره....
و بعد نسخه جدید F10 & F11 فوجی معرفی شد با ایزو 3200!!!
فوجی F10 نسبت به تمامی دوربین های هم رده خودش تصاویر شارپ تر و کم نویز تری تولید میکرد... بطوری که ایزو 800 این دوربین قابل استفاده بود... حالا با وجود ایزو 3200 در دوربین F30 که در بسیاری از DSLR ها هم نیست! میتوان امیدوار بود که ایزو 1600 این دوربین نویز کمتری داشته باشه و قابل استفاده باشه...
داشتم پیش خودم فکر میکردم که دیگه وقتش شده یه F30 فوجی داشته باشم! و Dpreview رو رفرش کردم! دیدم پاناسونیک با توپ پر ظاهر شده!
ابتدا Panasonic Lumix DMC-TZ1 نسخه جالبی از دوربین های با زوم بالاست ... برای کسانی که چنین دوربینهایی رو میپسندن... با لرزه گیر موثر پاناسونیک... بدنه ای کاملا کوچک (که گویا کوچک ترین این رده دوربین هاست) و زیبا...
اما برای من از بین تمام دوربین های معرفی شده Panasonic Lumix DMC-FX01 رو بیشتر دوست دارم... انگار بر اساس سلیقه من درست شده!
به گمانم تغییراتی در سنسور و یا پردازش تصویر بوجود اومده باشه تا نویز کمتری تولید کنه... اما از همه اینا مهمتر ؟! حتی اگر روی این دوربین همون سنسور FX9 هم باشه بخاطر لنز 28 این دوربین رو حتی به F30 فوجی ترجیح میدم...
این چندماه بین انتخاب Fx9 و F11 بسیار سردر گم بودم! که پاناسونیک مشکل من رو حل کرد!
این وسط گمان میکنم باید منتظر خبرهای خاصی از کنون و نیکون هم باشیم
نیکون و کنون نه SLR LIKE های خودشون رو جدید کردن و نه Compact ها رو.... و به نظرم دوربین هاشون دیگه هیچ جذابیتی نداره!
و میشه انتظار DSLR های جدیدی رو از کنون و یا فوجی داشت
انتظار طولانی نخواهد بود....
در هر حال هر نکته فنی و یا جذابی در مورد دوربین های جدید معرفی شده در PMA به نظرتونی میرسه خوبه که اینجا بنویسین