رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
اطلاع خاصی ندارم که سطح آپدیت برای این رده دوربینها چگونه است، اون پست رو هم نوشتم دوستمون الکی نگرده.
.
سلام
خدمت سروران خودم عرض کنم که بله رده کامپکت هم میان افزار دارد و آپدیت برخی از آنها منتشر می شود مثل لینک زیر که آپدیت دوربین PowerShot SX130 IS است.
http://usa.canon.com/cusa/consumer/p...ersAndSoftware
ویرایش توسط Miri : Friday 3 June 2011 در ساعت 20:59
سلام...!
امروز بعد از آپدیت 7دی به 1.2.5 بعد از حدود تقریبا 15-16 عکس یکهو دوربین هنگ کرد...! ابتدا فکر کردم از لنز سیگمای جدیدم باید باشد که پین هایش درست روی پین های بادی قرار نگرفته اند! (همیشه اولین متهم سیگما است!!! ;) ) اما با هر نحوی... اصلاح نشد تا باتری دوربین و باتری تاریخ را در نیاوردم! ارور دقیقش یادم نیست ( تو برنامه خبر بودم و گلی اعصابم خود بود چرا اینجوری شده! )
گفتم که دوستان دقت داشته باشید...!
یک سوال: امکان دانگرید نرم افزار های دوربین به ورژن پایین تر هست؟! اگر موضوع جدی شود.. (آخه من با ورژن قبلی همچین مشکلی نداشتم اصلا...!)
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
قبلا هم مشابه این بحث رو داشتیم.بدنه من و چند تن از دوستان هم گاهی بی دلیل هنک کرده(بدون هیچ الگوی خاصی) 7دی من تا به حال 3 بار هنک کرده.این مشکل توی بعضی از بدنه ها دیده شده.بدنه 7دی رو چه مدت هست خریدید؟ با نرم افزار قبلی این مشکل رو داشتید؟ بعد از آپدیت چند بار این اتفاق افتاده؟ یا فقط همون یکبار بوده؟...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
من هم هفته پیش آپدیت کردم و مشکل هنگ ندارم
فقط امروز احساس کردم کمی طول میکشه ذخیره کردن عکسها
NIKON D810+24-120+50