منم موافقم.. باید یکی لطف کنه با پیپت تو ظرفهای جداگونه بریزه.. حالا 10 نفر هم نشدیم بشیم 5 نفرم خوبه.. دوستان کسی میخواد اعلام آمادگی کنه تا ببینیم چند نفریم..
منم موافقم.. باید یکی لطف کنه با پیپت تو ظرفهای جداگونه بریزه.. حالا 10 نفر هم نشدیم بشیم 5 نفرم خوبه.. دوستان کسی میخواد اعلام آمادگی کنه تا ببینیم چند نفریم..
محمد منتظری
برای سطح لنز یه کیت هست که اکثر مغازه ها تو ناصرخسرو دارن که چند تا دستمال و یه مایع و یه فرچه داره.. قیمتش 3000 تومنه.. کیت های hoya هم هست که اونم فکر کنم 5-6 تومن باشه.. اما برای سطح لنزم من یه بار پیش آقای قدیری بودم که داشتن برای یکی دیگه توضیح میدادن و گفتن که این مایع ها بدرد نمیخوره و فقط سطح لنز رو هم یا باید هااااااا کرد یا اینکه از متانول استفاده کرد
محمد منتظری
خب اگه موافق هستيد من فردا ميرم ميخرم كه بعد هر كي هر چقدر خواست برداره
محمد جان اگه اين پست روديدي تا فردا صبح يك ادرس به من بده اگر نه كه خودم پيدا ميكنم ( براي متانول )
نادر جان اگه زحمتی نیست برات این کارو بکن... اما آدرس توپخونه رو بیا پائین تو ناصرخسرو.. فکر کنم دومین یا سومین مغازه مواد فروشی قیمت کردم که مغازش از بقیه شیک تره.. فقط دقت کن متانول آزمایشگاهی باشه تو شیشه های قهوه ای پامپ شدست که تولید آلمان هم هست... چون یه سری متانول غیر آزایشگاهی هم هست که تو دبه پلاستیکی میفروشن که لیتر 1000 تومنه.. فقط نادر جان دقت کن متانول سمیه... هم کور میکنه هم میکشه.. هم از راه تنفس هم از راه جذب پوستی، یه وقت خدائی نکرده بوش نکنی یا اگه رو دستتم ریخت با آب فراون بشور..
محمد منتظری
من می خواهم.
متشکر می شوم دوستان هم همکاری کنند.. من برای محمد و نادر نگرانم که یک وقت با آن یک لیتر متانول کار دست خودشان ندهند.
محمد جان!!! مواد فروشی؟؟؟
اقا پس اگه منو فردا تو فروم نديديد لطف كنيد بياييد تو جوبهاي ناصر خسرو دنبالم بگرديد
من فردا ميگيرم بعد باهم هماهنگ ميكنيم هر كي هرچقدر خواست برداره
:biggrin: من رشته ام مهندسی فراینده، برای همین یه چیزائی راجع بهش میدونستم.. اگه مواد فروش بودم الان 5d داشتم ;) .. یکی از پیچیده ترین خط های تولید پتروشیمی همین متانول عزیزه.. گفتم مسائل ایمنی رو گفته باشم، هر جا تو پالایشگاه تهران میری نوشته اول ایمنی بعد کار .. فکر کنم خدائی نکرده زبونم لال اگه کسی این وسط کور بشه دیگه نمیتونه سنسور دوربینش رو تمیز کنه
محمد منتظری
محمد جان شرمنده من سال 73 شيمي تو كنكور بالاي 90 زده بودم ولي الان هيچي يادم نيست اين متانول با الكل
متيليك كه بعضي ها اشتباهي ميل ميكنند وكور ميشن فرق داره ديگه ؟ يا همونه ؟