آقا نادر
من هم خواهان 100 سی سی هستم منتهی احتمالا تا آخر بهمن نمی توانم خدمت برسم و تحویل بگیرم... امکان رزرو وجود دارد؟
آقا نادر
من هم خواهان 100 سی سی هستم منتهی احتمالا تا آخر بهمن نمی توانم خدمت برسم و تحویل بگیرم... امکان رزرو وجود دارد؟
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
اين كاغذهاي تميز كننده لنز را از كجا ميشود تهيه كرد؟ عينك فروشيها؟بعدشم سرش رو یه کاغذ یک بار مصرف تمیز کننده لنز زدم
راستش سنسور بنده نيز بدجور كثيف شده است. با فشار باد ناشي از يك سيستم خودساز! موفق به تميز كردنش نشدم.
جناب محبي براتون پيغام زدم و در خدمتم
جناب بهمن ابادي سهم شما هم محفوظه هر موقع خواستيد بفرماييد
جناب روشن اين دستمال ها مثل دستمال كاغذيه منتها بدون پرز و فكر نكنم عينك فروشيها داشته باشند در تجهيزات
حرفه اي - كنون بلواركشاورز و ناصر خسرو موجود است فقط ايرانيشو نخريد كه بيشتر كثيف ميكنه
آقا نادر از لطفتان بسیار ممنونم.
دوستان من فعلا در تورنتو (کانادا) هستم... اگر کسی از اینجا چیزی می خواهد بفرمایید تا بگیرم. البته قیمتها نوعا نسبت به تهران خودمان گرانتر است ولی از لحاظ کیفی مطمئن هستند. اگر می خواهید اطلاعات قیمتی را داشته باشید سایت های ذیل را ملاحظه بفرمایید:
www.downtowncamera.ca
www.futureshop.ca
www.bestbuy.ca
www.blackphoto.com
به قیمت هایی که ذیل هر کالا می بینید باید 14% هم مالیات اضافه کنید...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
يه سوال برام پيش اومد اگه به جاي متانول از اتانول يا اسيتون استفاده بشه چه مشكلي پيش مياد:confused:
پويا رحيم زاده
چه فرقي داره حالا الكل چوب باشه يا الكل طبيعي گندم :biggrin:
خلوص هر دو هم فكر ميكنم در سطح هم باشه:cool:
پويا رحيم زاده
برای متانول بهتر است که از قوطی دارو های قطره ای استفاده شود. هم استفاده از آن کنترل شده تر است و هم اینکه خطر استفاده از متانول (تنفس و تماس آن با پوست خطرناک است) را کاهش می دهد.
DellM60
براتون پيغام دادم در خدمتم