اقای میلانی من حتما میخوام خبر بدین..
Printable View
اقای میلانی من حتما میخوام خبر بدین..
سلام مجدد . ممنون از راهنمائی دوستان .
دیروز جاتون خالی تا قله توچال رفتم . تا ارتفاع 3500 متری وزش باد معمولی و برف می اومد و دمای هوا بین -5 تا -10 درجه بود . چون برف نسبتا شدیدی بود بعد از هر عکس دوربین رو داخل کیفش قرار میدادم و کمی هم خیس میشد که مشکلی پیش نیومد البته وقتی خواستم اتوفوکوس کنم لنز زحمت زیادی کشید و دلم براش سوخت ( بعلت وجود دانه های برف؟ ) و فوکوس دستی رو انتخاب کردم و بعلت تجربه کم و کم بودن نور و نبردن سه پایه عکسهای جالبی نگرفتم .
و ولی نزدیک قله وزش باد شدید( 45 50 درجه )و سردی زیاد -18 -19 و کولاک بقدری بود که اصلا اجازه توقف و در آوردن دوربین رو نمیداد که بخوام امتحان کنم.
بهر حال فکر کنم در شرایط سخت و هوای نامساعد بهتره دوربین رو جای امن و گرمی قرار داده و فکر استفاده ازش رو از سر بیرون کنم. به قول شما به ریسکش نمی ارزه .
سلام.
البته انتظار نداشته باشید کسی اینجا دستورات ابتدایی فتوشاپ رو به کسی آموزش بده.:biggrin:
سری به منوی image و گزینه Canvas size بزنید. برای حالت دلخواهتان کمی مکاشفه کنید چندان سخت نیست.
برای جایگذاری عکس دوم، از Ctrl+a و کپی و پیست استفاده کنید.! :cool:
موفق باشید.
من هم در کوهستان و در هوای سرد عکاسی می کنم تا حالا مشکلی برای دوربینم پیش نیامده یا شاید امده و من نفهمیده ام ولی یک بار در حال عکاسی در هوای سرد و بوران بودم که دوربین را خاموش کردم و وقتی دوباره روشن کردم که عکس بگیرم دوربین پیغام داد کارت حافظه اسیب دیده و متوجه شدم کارت حافظه سوخته حالا نمیدودم علت سوختن کارت حافظه به سرما ربطی داشته یا علت دیگه ای دارد.:think:;
من 2 تا سوال داشتم که فکر کردم این تاپیک برای این سوال های من مناسب باشه:
1- امکان نصب لنز سیگما روی بدنه 5DII وجود دارد؟ مثل 70-17؟ یا اینکه همانند سری EF-S نمیشه.
2-اگر هنگام عکسبرداری مثلا 7 ثانیه، فاصله کانونی تغییر کند آیا ضرری برای دوربین ندارد؟
ممنونم
سلام
سری DG لنزهای سیگما امکان اتصال به بدنه های فول فریم را دارند.
تغییر فاصله کنونی نه در بین عکس برداری و نه در هنگام آن مشکلی برای دوربین ایجاد نمیکند.کد:http://www.sigmaphoto.com/popup.asp