دوستان دلیل تفاوت قیمت فاحش لنزی که کارتن داره با اونی که نداره چیه ؟ امروز تو یکی از فروشگاه های اینترنتی لنزی با کارتن 2.200 بود و بدون کارتن 1.700 !!!!
Printable View
دوستان دلیل تفاوت قیمت فاحش لنزی که کارتن داره با اونی که نداره چیه ؟ امروز تو یکی از فروشگاه های اینترنتی لنزی با کارتن 2.200 بود و بدون کارتن 1.700 !!!!
لنز های کیتی که جدا فروخته میشود کارتن ندارد و به کارتن سفید معروف است. هیچ تفاوتی با بقیه ندارند به جز کارتن. البته چون امکان تقلب و مثلا قرار دادن لنز ایراد دار هم وجود دارد (مردم بیشتر میترسند این اتفاق بیفتذ) طالب کمتری دارد و قیمتش ارزانتر است. اگر لنز دست دومی کلا کارتن نداشته باشد هم مثل لوازم بی کارتن دیگه ممکنه دزدی باشه و باز هم طالب کمتری دارد وقیمتش ارزانتر خواهد بود
دوستان آرشیو سایت 1x و Image Broker ارزش گرفتن و دیدن رو داره ( به جهت بالا بردن درک هنری ) ؟
با سلام و ارادت به همه دوستان و اساتید
سئوالم اینه: در یک سوژه، عکاس حرفه ای از کجا و اصولا" چگونه عدد دیافراگم و سرعت شاتر را انتخاب و از صحنه مورد نظر عکس می گیره؟
مثلا" من نوعی می خوام از یک گل عکس بگیرم: انتخاب عدد دیاف و سرعت شاتر، اشل و جدول استانداردی داره یا نه بر اساس تجربه است؟
اساتید فن لطفا" راهنمایی فرمایید.
سپاسگزارم
سلام
سوال شما جواب كوتاه و سرراستي ندارد:
براي دستيابي به نور كافي مورد نياز سنسور (يا فيلم عكاسي) سه عامل حساسيت (ISO)، مقدار باز بودن اپرچر (كه اشتباهاً به ديافراگم مصطلح شده است) و مدت زمان نوردهي (سرعت شاتر) موثر است ولي از سوي ديگر:
1- تغيير اپرچر علاوه بر تغيير در نوردهي باعث تغيير در عمق ميدان مي شود و انتخاب عمق ميدان مناسب، به نوع عكاسي مربوط است براي مثال در پرتره هاي محيطي معمولاً عمق ميدان كم و در عكاسي منظره حداكثر عمق ميدان انتخاب مي شود.
2-تغيير در سرعت شاتر باعث ثبت يا عدم ثبت حركات سوژه ( و همچنين لرزش دوربين) در عكس مي شود كه اين موضوع هم به نوع عكاسي بستگي دارد: در عكاسي از آب هاي روان، معمولاً از سه پايه و زمان نوردهي نسبتاً طولاني استفاده مي شود تا سطح آب حالت صاف و ابريشمي پيدا كند ولي براي عكاسي از يك پرنده در حال پرواز، سرعت شاتر تا حد امكان زياد انتخاب مي شود تا پرنده در عكس فريز شود. يا در عكاسي به روش پنينگ سرعت شاتر جوري انتخاب مي شود تا سوه فريز ولي پس زمينه داراي موشن بلار باشد.
انتخاب سرعت شاتر و اپرچر مناسب علاوه بر ميزان نور موجود، به نظرم به نوع عكاسي و تجربه عكاس بستگي دارد.
ارادتمند
می خوام واضح تر بپرسم. آیا بر اساس نوع عکاسی و نوع انتخاب عمق میدان یه عکاس حرفه ای باید همیشه از لایو ویوو استفاده کنه تا به نتیجه دلخواهش برسه یا نه از همان دریچه ویزور همه انتخاب هایش را انجام می ده؟
دوست من خودتون فرمودید عکاس حرفه ای ، اگر چنین باشد خود میداند که با کمترین تعداد آزمون و خطا به خواسته خود برسد !
اما یک تمرین خدمتتان دارم :
از سوژه های متفاوت و در زمان های متفاوت روند زیر را عکاسی کنید :
سرعت شاتر و میزان ایزو را ثابت نگه دارید و تلاش کنید تا با تغییر میزان گشادی اپرچر حد اقل 6-7 عکس بگیرید
اپرچر و میزارن ایزو رو ثابت نگه دارید و تلاش کنید تا با تغییر سرعت شاتر حداقل 6-7 عکس بگیرید
بعد از انجام کافی این تمرینات پی خواهید برد که کاربرد هرکدام چه هست و اینکه جدا از عمق میدان و حالت سوژه انتخاب مناسب
و صحیح این اعداد بر ثبت دقیق تر رنگ ها نیز دخالت دارد
بعد از این مرحله شما میتوانید روند کار با ایزو را نیز تمرین کنید ، تا قبل از این نمیشود چون میبایست درک کاملی از شاتر و دیافراگم بدست
بیاورید بعد بدنبال ایزو یا جبران نوردهی باشید !
ببخشید که بنده تازه کار دخالت کردم !