نمیشه به جای اینکه کسی دوربین نو بخره ، دست دوم بخره ولی بده شاتر و سنسور رو تعویض کنن؟ فکر میکنم به صرفه تر باشه؟
Printable View
نمیشه به جای اینکه کسی دوربین نو بخره ، دست دوم بخره ولی بده شاتر و سنسور رو تعویض کنن؟ فکر میکنم به صرفه تر باشه؟
جهت تکمیل فرمایش جناب مقدادی دوربین دست دوم اگر سال تولید از زمان حال خیلی قدیمی باشه علاوه بر کارکرد بالا تکنولوژی سالهای قبل را داره! اون هم در عصری که هر ساعت داره یک فناوری جدید عرضه می شه.
اگر یک نگاهی در دوربین های تولیدی کمپانی های مختلف در طول یک سال داشته باشید متوجه می شوید تفاوت پیکسل دوربین ها در یک سال و حتی بیشتر خیلی نیست و فناوری های جانبی مثل بافر عکاسی پی در پی، قدرت پردازشگر، نورسنج، کیفیت بدنه و ... ارتقاع یافته اند!
در ثانی: فکر می کنید هزینه تعویض شاتر و سنسور و اتاق آینه کم باشه؟
سال 86 یک دوربین 20D رو که در اثر تابش نور مستقیم خورشید اتاق آینه، شاتر آب شده بود و تا حدودی سنسورش آسیب دیده بود رو برای تعمیر دادیم حدود 300 دستمون رو گرفت!!! (قیمت آک دوربین آن سال 700 هزار تومان بود!)
حالا دیگه خدا داند با این وضعیت بازار و کمبود قطعات چقدر هزینه تعمیر چنین موردی خواهد شد! (ولی حداقل روی 1/3 قیمت نو حساب کنید)
در مورد لنز هم اگر فناوری و سطح کیفیت تغییر کنه بله ولی اگر منظورتون یک تاریخ انقضا برای یک لنزه قطعیت نداره
بعنوان مثال لنز 17-85 کنون مدتها زبانزد همه بود و حدود 4 سال که من قیمتش رو دنبال می کردم قیمتش حدود 500 بود (قبل از گرانی دلار) و کارکرده لنز اگر تمیز بود حداقل 400
تا اینکه لنز 15-85 وارد بازار شد. ولی هنوز هم خیلی از اطرافیان خودم که هر دو لنز را دارند از اولی راضی هستند و ازش بیشتر از دومی استفاده می کنند!
در کنار این مسئله گاهی هم شرکت های سازنده تولید یک لنز را تکرار می کنند مثلا کنون24-70 F/2.8 که در حال حاضر در دو نسخه USM I و USM II در بازار موجود و اختلاف قیمت حدود 2 یا 3 میلیونی داره!
خوب حتما دلیل داشته که شرکت این کار رو کرده و وقتی بگردید و review های مربوطه را مطالعه بفرمایید متوجه می شوید سرعت فوکوس، ویگنیت و حتی شارپی لنز نسخه دوم به مراتب بهتر شده! در این زمینه خاص بله در مورد لنز هم صدق می کنه
البته عمر مفید قطعات الکترونیکی محدوده! ولی نه به قدری که برای لنز مشکلی ایجاد کنه. مهمترین نکته در سلامت لنز عدم آسیب اپتیک و لایه نشانی سطح اپتیک، سلامت بدنه و قطعات مکانیکی و عملکرد صحیح پرده های دیافراگم هستند.
ولی در کل و بجز استثنا ها من به این نتیجه رسیدم لنز خوب برای عکاس حکم طلا رو داره که چه ازش استفاده کنه و چه نه، به شرط اینکه سالم و تمیز نگهداری بشه اکثر اوقات قیمتش ثابته و حتی در شرایط خاص اقتصادی ممکنه گرانتر هم بشود!
سلام
من به عکاسی ماکرو غلاقه زیادی دارم!
یکی از راه های ماکروگرافی از حشرات، (البته نمی دونم درسته یا غلط) زنده گیری حشرات بخت برگشته و فریزر کردن آنها جهت ثبت عکس است!!!
خوب چندبار اینکارو کردم و چندتایی رو در فریزر گذاشتم (البته کاملا" بهداشتی و بی خطر)!
مشکلی که هست بعد از فریزر کردن این نگون بخت ها، چون در محیط سرد قرار میگیرن مچاله شده و از حالت طبیعی در میان...
کجای کار ایراد داره؟ نکنه اصل فریزر کردن کلا" اشتباهه و...؟؟!!!!
سلام دوستان
2 تا سوال دارم بسیار ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تو براکتینگ دوربین کجا رو اشتباه می کنم که بعضی وقتا من تنظیمات رو روی مثلا 7 شات میذارم اما دوربین 15 شات میزنه!!!
سوال دوم اینکه میخوام پا برهنه وارد وادی دلچسب HDR بشم اما متاسفانه نمیدونم چکار کنم تا عکسام اور اکسپوز یا آندراکسپوز نشن
اگه یه خورده بخوام واضحتر بگم منظورم اینه که مثلا اگه قراره از غروب و رو به خورشید عکس بگیرم نور خورشید باعث به وجود اومدن مشکل میشه در حالی اولین قدم برای گرفتن یه عکس HDR اینه که مشکل اندر یا اور نداشته باشیم برای حل این مشکل چیکار کنم؟
بازم ممنون از راهنماییتون
در acr ابزاری هست برای تنظیم وایت بالانس -در یک آمورش دیدم برای تنطیم وایت بالانس از سفید چشم استفاده کرد
پس چرا از کارت خاکستری میگن استفا ده کنید
ما آخر نفهمیدیم که برای تنظیم وایت بالانس مرجع تنطیم باید خاکستری باشد یا خاکستری 18% یا سفید
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید