دست شما درد نكند! با اين حساب باتريهاي بيچاره زيادي هم جواب داده اند!.من اون 46 تا شاتو بدون شارژ کردن زدم.یعنی از بسته باتری ها رو در اوردم و گزاشتم تو دوربین و یا علی ...
دست شما درد نكند! با اين حساب باتريهاي بيچاره زيادي هم جواب داده اند!.من اون 46 تا شاتو بدون شارژ کردن زدم.یعنی از بسته باتری ها رو در اوردم و گزاشتم تو دوربین و یا علی ...
سلام
تازه از بس هول بودم ببینم دوربین خرابه یا نه همو نجا توی پیاده رو ...
مغازه ای هم که رو به روش ایستاده بودم خودش فلاشر داشت.دیگه نور علی نور شده بود ! (اینجا ایهام داره ها !)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب whoami
این کمال لطف شما رو نسبت به بنده می رسونه ولی
باتری رو 4 تا فعلا خریدم و اگه مشکلی داشتند همین جا هم باتری پیدا می شود.
من بیشتر مشکل شارژر دارم(ترجیهن شارژر سونی اصل BCG-34HRD4)
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
باور بفرمایید اگه نصیحتهای آقای فرهاد را بپذیرید ضرر نمی کنید.
من شارژر دوراسل هم دیدم اصل بود. فکر کنم قیمت شارژر به تنهایی 25 تومان بود. فعلا گول باطری شارژر های سونی را نخور. ضمنا تا باطری مناسب نباشه تجهیزات بدردت نمیخوره.پس اول فکر بهترین باطری با بهترین هزینه باش. آقا فرهاد که به اون ضرب المثل معروف انگلیسی ها هم اشاره کردند.
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
سلام
من مشکل پولشو ندارم
فقط مسئله اینجاست که مطمئن نیستم اونجایی که ازش دارم شارژر یا باتری می خرم داره بهم جنس تقلبی میفروشه یا نه!
راستی این شارژری که شما می گویید قابلیت دیس شارژ و قطع جریان به صورت جداگانه برای هر باتری و داشتن 4 چراغ و همراه داشتن 4 باتری 2500 میلی و از همه مهمتر اینکه هر کس خریده راضی بوده ، را دارد؟
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
سلام
1. اون باتری های 2500 میلی تقلبی را بلاخره با یک شاژر قرضی برای اولین بار شارژ کردم.نتیجه 180 عکس با فلاش بود که هر بار هم کادربندی رو عوض می کردم تا دوباره فوکس انجام بشه.جالبه که نشانگر باتری هم ظاهر نشد پس شاید 100 تا عکس دیگه هم می گرفت
2.شارژر خوبی بود.با این که مارکش معروف نبود ولی برای هر 2 تا باتری 1 چراغ داشت و اگه هم باتری جا نمی رفت چراغش روشن نمی شد.
3.یه مشکل
باتری ها موقع شارژ یه کم گرم شدند.البته نه به حدی که دست بسوزه و لی به هر حال ...
بعد هم که داخل دوربین رفتند با 30 تا شات گرم شدند جوری که گرماشونو با دست گرفتن دوربین روی گریپ احساس می کردم.به نظرتون چون باتری ها تقلبی اند اینطوره ؟یا طبیعیه؟به هر حال برای دوربین خطری هست؟
با تشکر از وقتی که می گزارید.
آرمان صمیمی
سلام....
به نظرم داغ شدن باطری و شارژر تا حدودی اشکال ندارد.همین طور در موقع مصرف هم اگر بازری کمی داغ شود اشکالی ندارد اما اگر بسیار داغ شود احتمالا اشکالی در کار است و ممکن است برای دوربین شما مشکل ایجاد کند.باتری ها موقع شارژ یه کم گرم شدند.البته نه به حدی که دست بسوزه و لی به هر حال ...
بعد هم که داخل دوربین رفتند با 30 تا شات گرم شدند جوری که گرماشونو با دست گرفتن دوربین روی گریپ احساس می کردم.به نظرتون چون باتری ها تقلبی اند اینطوره ؟یا طبیعیه؟به هر حال برای دوربین خطری هست؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
موقع شارژ . گرم شدن اجتناب ناپذيره ولي... وقت مصرف كردن عجيبه ! حتي اگه پشت سر هم باشه فلاش زدنت باز هم عجيبه . اونم به حدي كه از پشت بدنه معلوم باشه !