من یه حافظه Kingston 2 گیگا روی دوربین fz50 گزاشتم ولی یه تعداد عکس که می گیرم از اون به بعد هرچی عکس میگیرم فایل عکس ساخته میشه ولی عکس نمایش داده نمیشه نمی دونم چرا لطفا راهنمایی کنید
من یه حافظه Kingston 2 گیگا روی دوربین fz50 گزاشتم ولی یه تعداد عکس که می گیرم از اون به بعد هرچی عکس میگیرم فایل عکس ساخته میشه ولی عکس نمایش داده نمیشه نمی دونم چرا لطفا راهنمایی کنید
سلام....
تقلب......
کارت شما احتمالا تقلبی است ، بار ها درباره ی مموری های تقلبی کینگستون در فروم گوشزد شده است.
از مموری دیگری استفاده کنید ، اگر دوربین درست بود ، به فروشنده ی مموری مراجعه کنید . کارت را پس دهید (البته اگر پس بگیرد و گارانتی داشته باشد )
اگر با کارت بعدی هم مشکل پا بر جا بود ، دوربنی مشکل دارد و به نمایندگی آن مراجعه کنید..
ممکن است کارت را با دوربین فرمت کرده اید ؟؟؟ به وسیله ی ویندوز و با فرمت Fat آن را فرمت کنید.....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من که خودم را از شر کینگستونهایم راحت کردم (3 تا یک گیگ داشتم که نصف قیمت فروختم).
به جای انها ترنسند خریدم که انصافا عالی هستند.
سلام....
این کینگستون هم بنده خدا اینقدر تقلبی داره که دیگه فکر کنم جمع کرده رفته ، اما من یک 1 گیگ دارم اصلا باهاش مشکل ندارم و سرعتش هم واقعا عالیه....
اما مشکل اینه دیگه اصل وجود نداره...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson