-
SLR یا SLR like ؟ لطفا نظر بدهید!
سلام بر دوستان
یکی از علاقمندان عکاسی هستم که هر از چندگاهی سری به طبیعت زده (خصوصا ییلاقات شگفت انگیز شمال) ضمن تفریح و تقرج عکس هم می گیرم. گاهی هم آنقدر از عکسهایم خوشم می آید! که فکر می کنم اگر آنها را به نمایشگاهی یا جایی ارسال کنم، داوران محترم از دادن جایزه اول مضایقه نکنند!!
دانشجوی ارشد IT هستم و درگیر با پروژه هایم از اینرو به سختی فرصت سفر عكاسی دست می دهد و با توجه به اغتنام وقت دوست دارم عكسهایی با بالاترین كیفیت از جهت رنگ، نور، وضوح و پرسپکتیو به ثبت برسانم. ضمنا برای امور گرافیک و چاپ کاتالوگ، بروشور و غیره هم به ندرت عکاسی می کنم. آخرین دوربینی هم که داشتم و با کلی ضرر فروختم Canon A640 بود.
چند روز قبل با قاطعیت رفتم جمهوری تا دوربینی Canon 400D تهیه کنم که دیگر هوس تعویض و تغییر آن به سرم نزده از جهت کیفیت دوربین خاطرجمع شده به رفع نقایص و افزودن تجربیات و دانش عکاسی خود بپردازم. با کمی جستجو متوجه مسایل زیر شدم:
1- دوربین های SLR فاقد نمایش زنده بوده باید قید عکاسی از زوایای غیرمتعارف با استفاده از LCD چرخان را که بسیار با آن مانوس هستم را می زدم.
2- دور فیلمبرداری را باید خط می کشیدم هر چند امکان خوبی است اما چشم پوشی از آن به سختی مورد اول نیست.
3- حجم و وزن یک SLR به سختی آنرا همراه دائم می کند. بنابراین قید شکار صحنه ها (یا عکاسی عندالوقت) را باید می زدم.
4- گرفتن خروجی مناسب و بی نقص از یک SLR تا حد زیادی به تجهیزات جانبی، لنزهای گرانقیمت و توانایی حرفه ای عکاس بستگی دارد و بنده با یک دوربین SLR و لنز کیت خودش و بضاعت اندک عکاسی، ممکن است خروجی در حد یک شبه SLR هم نتوانم بدست آورم.
اکنون 2 انتخاب برای خود متصور شده ام:
الف- خرید یک شبه SLR مثل Fujifilm s 9600 یا Canon S5 is که البته مطالعه کامنت های همین فروم مرا که اگر بدار می آویختند دنبال Fuji نمی رفتم به این سمت متمایل نمود.
ب- خرید یک SLR مثل: Olympus E-510 با توجه به دو لنز کیت و نمایش زنده و تجربه لذت بخشی که سابقا با یک المپیوس 3 مگاپیکسلی داشته ام.
باور کنید داتا کم حرف هستم اما نمی دانم چرا نوشته ام اینقدر طولانی شد. از آنجائیکه نظرات اساتید با تجربه این فروم برایم تعیین کننده خواهد بود لطفا مرا راهنمایی کنید که:
اولا: چه نوع دوربینی برایم مناسب است؟
ثانیا: اگر پیشنهاد شما یک شبه SLR مثل Fuji باشد آیا این قابلیت را دارد که خروجی اش مثلا در یک نماییشگاه عکاسی رسمی و استاندارد، جدی گرفته شده و قابلیت مسابقه ای داشته باشد؟ با تشکر فراوان
-
پاسخ: SLR یا SLR like ؟ لطفا نظر بدهید!
چه سوالات سختی !
1- دوربین های SLR فاقد نمایش زنده بوده باید قید عکاسی از زوایای غیرمتعارف با استفاده از LCD چرخان را که بسیار با آن مانوس هستم را می زدم.
حتا SLR های جدید كه نمایش زنده دارند هم LCD چرخان ندارند ( به غیر از Lumix L10 )
2- دور فیلمبرداری را باید خط می کشیدم هر چند امکان خوبی است اما چشم پوشی از آن به سختی مورد اول نیست.
فیلمبرداری دوربین های عكاسی كامپكت و SLR Like هم در واقع به شوخی بیشتر شبیه است و قابلیت تكیه به عنوان یك دوربین فیلمبرداری را ندارد.
3- حجم و وزن یک SLR به سختی آنرا همراه دائم می کند. بنابراین قید شکار صحنه ها (یا عکاسی عندالوقت) را باید می زدم.
در این مورد باید یك اولترا كامپكت همیشه همراه عكاس باشد. با یك تیر دو نشان زدن سخت است !
4- گرفتن خروجی مناسب و بی نقص از یک SLR تا حد زیادی به تجهیزات جانبی، لنزهای گرانقیمت و توانایی حرفه ای عکاس بستگی دارد و بنده با یک دوربین SLR و لنز کیت خودش و بضاعت اندک عکاسی، ممکن است خروجی در حد یک شبه SLR هم نتوانم بدست آورم.
هر كه را طاووس خواهد جور هندستان كشد .
اکنون 2 انتخاب برای خود متصور شده ام:
الف- خرید یک شبه SLR مثل Fujifilm s 9600 یا Canon S5 is که البته مطالعه کامنت های همین فروم مرا که اگر بدار می آویختند دنبال Fuji نمی رفتم به این سمت متمایل نمود.
ب- خرید یک SLR مثل: Olympus E-510 با توجه به دو لنز کیت و نمایش زنده و تجربه لذت بخشی که سابقا با یک المپیوس 3 مگاپیکسلی داشته ام.
باور کنید داتا کم حرف هستم اما نمی دانم چرا نوشته ام اینقدر طولانی شد. از آنجائیکه نظرات اساتید با تجربه این فروم برایم تعیین کننده خواهد بود لطفا مرا راهنمایی کنید که:
اولا: چه نوع دوربینی برایم مناسب است؟
در این مورد كسی نمی تواند به شما كمكی بكند تنها خودتان هستید كه تصمیم گیرنده ی نهایی هستید فقط این را یادتان باشد كه آن گل بی خاری كه همه دنبالش می گردند هنوز تولید نشده و به عبارتی فعلن در زمینه ی عكاسی هنوز مشكل خدا و خرما پابرجاست و باید یكیش رو انتخاب كرد.
ثانیا: اگر پیشنهاد شما یک شبه SLR مثل Fuji باشد آیا این قابلیت را دارد که خروجی اش مثلا در یک نماییشگاه عکاسی رسمی و استاندارد، جدی گرفته شده و قابلیت مسابقه ای داشته باشد؟ با تشکر
ممكن است شما عكسی با یك قوطی حلبی كه روزنه ی نوری در جلویش تعبیه شده باشد و صفحه ی حساسی در پشتش بگیرید كه بتواند معتبر ترین جایزه ی عكاسی دنیا را از آن خود كند و من با یك هسلبلد 39 مگاپیكسلی عكسی بگیرم كه به درد لای جرز بخورد. دوربین فقط وسیله است. هر چند كسی منكر فایده ی داشتن وسیله ی خوب نیست.
در پایان براتون آرزوی موفقیت و خروج از سر درگمی می كنم:::happy:::
-
سلام
بنده هم اول می خواستم 6500 بخرم چون واقعا از 9600 بهتره در ضمن شما كه ظاهرا فلاش نمیخواید بخرید كه 9600 براتون مناسب تر باشه
ولی كی میگه خروجی دی 40 با لنزش (18-55)از 9600 بد تره؟
اكه این جوری بود كه دیگه...:mad:
مسئله دیگه اینه كه شما گفتید یه جورایی دوست دارید عكس های حرفه ایی بگیرید و اون هم مستلزم اینه كه بعضی مواقع فوكوس دستی كنید كه در اون صورت این كجا و آن كجا! اصلا فوكوس دستی با ال سی دی مثل اینه كه شما برای طناب زدن از دو انگشت فقط استفلده كنید
شما در شبه محدودیت ایجاد عمق میدان دارید
مگه وزن 9600 چقدر ار دی 40 بیشتره؟
عمر باتری.مگه شما نمیگید جنگل و طبیعت میرید پس اگه بخواید عكسهای با دقت بگیرید با 4 تا سونی اصلی عمرا نتونید كل سفر رو سر كنید.
كلا یه 9600 با بند و بساطش از یه دی 40 ارزونتره كه
دی 40 با 18-70 525 هفته پیش بود
شما نمونه ها رو با لنز كیت خودش تو اینترنت ببینید بعد اینطوری به این دی 40 بیچاره بتوپید(:::big grin2::: سازمان حمایت از حقوق نیكون)
ولی خوب شبه هم مزیت هایی داره دیگه.......
-
با سلام من به شخصه با خود slr موافقم .ولی همین مشکل رو داشتم وبالاخره slr-like خریدم.در امتیاز دهی و تو ضیحات کامل چند سایت و اخر سایت panasonic در نمونه های عکاسی قویترین دوربین بدون تردید fz50 بود .البته در کلاس slr-like
به ادرسهای زیر رجوع کن
http://www.dpreview.com/reviews/pana...z50/page19.asp
http://forums.dpreview.com/forums/re...1&changemode=1
http://panasonic.co.jp/pavc/global/l...z50/index.html
http://panasonic.co.jp/pavc/global/l...dels/fz50.html
bence mate عکاس معروف دنیای پرندگان :http://panasonic.co.jp/pavc/global/l...ery/index.html
البته تبلیغ نشه این نظر شخصی منه چون این دوربین که در امضام میبینی نزدیکترین دوربین به slr هاست.
من به شما قول میدم با slrها در ایزو های تا 400 قابل مقایسه است.و این فقط با مقایسه برات ثابت میشه.به امید بهترین انتخابت.
-
سلام
گفتنی ها رو فرهاد خان گفتند, به نظر من هم اگر پول و حوصله خرید لنزهای متعدد و ...را ندارید یا یك SLR-LIke خوب مثل Panasonic-FZ50 و SONY-R1 یا حتی Panasonic-FZ8 بخرید و یا هم اینكه یك OLYMPUS-E1 یا ...كه همراهش دو تا لنز داشته باشه كه سالیان سال (یا حتی برای همیشه) شما را بی نیاز كند.
در مورد كیفیت عكس و ...هم هنوز خیلی از دوستان با دوربینهایی مثل Canon-A70 و ...عكسهای شگفت انگیزی میگیرند....
ولی به نظر من چون شما تازگی دوربین خوبی مثل Canon-A640 را (با كلی ضرر!!!!) فروختید, حتما" دلیل محكمی برای این كار داشته اید و قطعا" دوربینهایی مثل Canon-S5 IS یا FUJI-S9600 چندان بهتر از آن نخواهند بود.
اگر بگویید دلیل فروختن 640 چه بوده و دنبال چه چیزی هستید كه در آن نبوده, بهتر میشود كمك كرد.
.
.
.
نقل قول:
شما نمونه ها رو با لنز كیت خودش تو اینترنت ببینید بعد اینطوری به این دی 40 بیچاره بتوپید( سازمان حمایت از حقوق نیكون)
چی شد؟؟؟ كی توپیده؟؟؟ من كه چیزی نمیبینم!!!!
-
من به شخصه چون می خواستم در ابتدا هزینه زیاد نکنم و در طول این مدت تجربیات خودم را بالاتر ببرم رفتم سراغ s9600. به هیچ وجه خروجیش رو نمیتونی با slr مقایسه کنی. slr به مراتب بهتره ولی باید کلی هزینه لنز کنی. خود من چند وقت دیگه میرم سراغ slr. نمیگم خروجیش خوب نیست ولی با slr قابله مقایسه نیست. در ضمن من موقع خرید از نزدیک خیلی چیزها رو امتحان کردم. فوکوس و زوم رینگش با fz50 قابله مقایسه نیست (خیلی بهتره) در ضمن کنترل نویزش به مراتب بهتره (در ایزوهای بالا) و لنزش رنج مناسبتری داره ولی یه خورده لنزش در تله های بالا کندتره و is نداره.
به شخصه 6500 و 9600 رو توصیه میکنم. در ضمن canon s3 از s5 بسیار معقولتره!
اگر توان پرداخت بالاتری دارید میتونید برید سراغ sony r1. واقعا با پولی که میدید حداکثر پول لنزشو دادید! واقعا دوربین ردیفیه.
-
سونی از وقتی مینولتا رو خرید تو زمینه SLR Like ها خراب شد!
۸۲۸ و R1 سرعت عمل بسیار بالایی داشتن... که میتونستن با بسیاری از DSLR ها مقایسه بشن!
خلاصه فعلا که زده تو کار SLR LIKE های جینگول... زوم بالا و این چیزا...
ببخشید این وسط نرخ تعیین کردم! رو دلم مونده بود حرف R1 شد صدام درومد!
-
با تشکر از آقا فرهاد و سایر دوستان که زحمت پاسخ را کشیدند.
راستش فکر کنم کمی متمایل به SLR-Like شدم! یکی از عللی که از دست A640 خودم خسته شده بودم این بود که نمی توانستم درست روی نقطه مورد نظر از سوژه فوکوس کنم یعنی فوکوس در اختیار دوربین بود گاهی چندین نقطه فوکوس نشان میداد اما نمیشد که یکی را انتخاب کنم فوکوس دستی هم آنقدر دنگ وفنگ داشت که معمولا قیدش را می زدم موقع عکاسی ماکرو هم فوکوس خیلی اذیت کننده بود و معمولا عمق میدان و فوکوس با هم جور در نمی آمدند. مسئله دیگر محدوده واید بود که در یک اتاق متوسط جوابگو نبود. عکسهای indoor هم اینقدر تم نارنجی داشت که خودم را که هم می کشتم حتی با وایت بالانس دستی رنگ درست و حسابی به من نمی داد. اعتقاد به تصحیح نرم افزاری مثلا با فوتوشاپ هم ندارم چون خلاصه یک سری جزییات را از دست می دهید یعنی تحویل رنگ درست یک وظیفه سخت افزاری است (البته به نظر اینجانب!) البته باید اذعان کنم که تصاویری که از طبیعت و در نور طبیعی می گرفتم تقریبا بی نقص بود. ضمنا در مناطق ییلاقی هم به محض اینکه یک ذره مه می آمد پایین مدام اخطار لرزش نشان می داد و خیلی شانس می آوردم اگر یک عکس واضح می توانستم بگیرم ضمنا فقط یک حلقه برای بند گردنی داشت و من که می دیدم دوستانم چگونه با استفاده از بند گردنی و مهار دوربین جلو لرزش را می گرفتند خیلی غصه می خوردم:confused:
البته از مزایای این دوربین استفاده از باطری قلمی بود و من با یک شارژر رفرش دار سونی و 4جفت باطری اصلا مشکلی از جهت انرژی نداشتم.
فیلمبرداری این دوربین هم خوب بود ولی در صدابرداری گند می زد!
مجموع این مسایل و عشق خرید یک دوربین SLR باعث شد که در فروش دوربین فوق هیچ تردیدی نکنم!
اما حالا اساتید محترم بگویند اگر یک دوربین شبیه SLR بخرم و بعد ببینم که خروجی اش حتی به پای دوربین قبلی خودم هم نمی رسد چه کار کنم و به کی بگم؟!
لطفا مرا راهنمایی کنید که چه انتخابهایی برای خرید یک SLR-Like دارم ضمن اینکه می خواهم معایب دوربین قبلی ام را نداشته باشد و ضمنا حتما رینگ فوکوس دستی داشته باشد و یک لنز پدر مادر دار رویش باشد؟
یه سوال دیگه هم اینکه آیا این عکسهایی که در سایتهایی مثل dPREVIEW از sampleهای دوربینها می گذارند در شرایط خاص نورپردازی گرفته میشود؟ یا اینکه در حالت عادی هر کسی می تواند چنین عکسهایی بگیرد؟
با تشکر:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
با تشکر از آقا فرهاد و سایر دوستان که زحمت پاسخ را کشیدند.
راستش فکر کنم کمی متمایل به SLR-Like شدم! یکی از عللی که از دست A640 خودم خسته شده بودم این بود که نمی توانستم درست روی نقطه مورد نظر از سوژه فوکوس کنم یعنی فوکوس در اختیار دوربین بود گاهی چندین نقطه فوکوس نشان میداد اما نمیشد که یکی را انتخاب کنم فوکوس دستی هم آنقدر دنگ وفنگ داشت که معمولا قیدش را می زدم موقع عکاسی ماکرو هم فوکوس خیلی اذیت کننده بود و معمولا عمق میدان و فوکوس با هم جور در نمی آمدند. مسئله دیگر محدوده واید بود که در یک اتاق متوسط جوابگو نبود. عکسهای indoor هم اینقدر تم نارنجی داشت که خودم را که هم می کشتم حتی با وایت بالانس دستی رنگ درست و حسابی به من نمی داد. اعتقاد به تصحیح نرم افزاری مثلا با فوتوشاپ هم ندارم چون خلاصه یک سری جزییات را از دست می دهید یعنی تحویل رنگ درست یک وظیفه سخت افزاری است (البته به نظر اینجانب!) البته باید اذعان کنم که تصاویری که از طبیعت و در نور طبیعی می گرفتم تقریبا بی نقص بود. ضمنا در مناطق ییلاقی هم به محض اینکه یک ذره مه می آمد پایین مدام اخطار لرزش نشان می داد و خیلی شانس می آوردم اگر یک عکس واضح می توانستم بگیرم ضمنا فقط یک حلقه برای بند گردنی داشت و من که می دیدم دوستانم چگونه با استفاده از بند گردنی و مهار دوربین جلو لرزش را می گرفتند خیلی غصه می خوردم:confused:
البته از مزایای این دوربین استفاده از باطری قلمی بود و من با یک شارژر رفرش دار سونی و 4جفت باطری اصلا مشکلی از جهت انرژی نداشتم.
فیلمبرداری این دوربین هم خوب بود ولی در صدابرداری گند می زد!
مجموع این مسایل و عشق خرید یک دوربین SLR باعث شد که در فروش دوربین فوق هیچ تردیدی نکنم!
اما حالا اساتید محترم بگویند اگر یک دوربین شبیه SLR بخرم و بعد ببینم که خروجی اش حتی به پای دوربین قبلی خودم هم نمی رسد چه کار کنم و به کی بگم؟!
لطفا مرا راهنمایی کنید که چه انتخابهایی برای خرید یک SLR-Like دارم ضمن اینکه می خواهم معایب دوربین قبلی ام را نداشته باشد و ضمنا حتما رینگ فوکوس دستی داشته باشد و یک لنز پدر مادر دار رویش باشد؟
یه سوال دیگه هم اینکه آیا این عکسهایی که در سایتهایی مثل dPREVIEW از sampleهای دوربینها می گذارند در شرایط خاص نورپردازی گرفته میشود؟ یا اینکه در حالت عادی هر کسی می تواند چنین عکسهایی بگیرد؟
با تشکر:::love2:::
سلام
چرا از فوكوس یك نقطه ای استفاده نمیكردید؟؟؟ :::confused2:::
اگر میخواهید باز با آن علامت كذایی لرزش دست روبرو نشوید, باید دوربینتان لرزشگیر داشته باشد, از طرفی به طور ضمنی گفتید كه لنز واید هم میخواهید, پس یا باید OLYMPUS-SP550 را بخرید و با نویز آن بسازید و رینگ هم ندارد, یا برای Panasonic-FZ18 صبر كنید (كه تازه ببینیم چی از آب در میاد) یا SONY-R1 بگیری (كه گرونه) یا قید واید رو بزنی و Panasnic-FZ50 رو بگیری یا قید لرزشگیر رو بزنی و FUJI-S9600.
نقل قول:
عكسهای استودیویی بله, ولی عكسهای بیرون هم بدون تكنیك نیست, در هر صورت جعلی نیستند. :::big grin:::
-
اگه می تونید هزینه بیشتری در این زمینه داشته باشید، پیشنهاد من دوربین Canon 40D هست.
البته این رو با توجه به مسائلی که اشاره کردید گفتم. کار کردن با این دوربین واقعن لذت بخشه!!
-
آقا بهتاش سلام و تشکر از پیشنهادتون
بدنبال پیشنهادتون سایتهای مختلف را بدنبال Canon 40D گشتم و واقعا مشخصاتش خیره کننده است بخصوص علایق من را هم می شه توش دید نظیر نمایش زنده LCD بزرگ و شفاف و خلاصه کلی امکانات جالب. قیمتش هم حدود 1200 دلار بود البته نمی دانم قیمت بدنه خالی یا با لنزکیت این قیمت است. راستش برای خرید یک دوربین این قیمتی باید یه مدتی صبر کنم تا پس انداز کنم! ولی می دانم ارزشش را داره. ضمنا به دوربین fuji s8000fd هم برخوردم که مشخصات جالبی داشت از جمله اینکه لرزشگیر داره و رم های sd را ساپورت می کنه (قابل توجه اساتید محترم که هر وقت صحبت از فوجی می شد به خاطر عدم تجهیز به لرزش گیر و رم های XD کلی افسرده می شدند)
lol اما متاسفانه رینگ فوکوس نداره و یک لنز اتوماتیک داره!:mad:
حالا موندم فعلا یک دوربین SLR-Like مثل فوجی s6500fd بگیرم تا بعد برم سروقت Canon 40D یا نه دندون رو جگر بذارم و بمونم تا بودجه ام برای 40D تکمیل بشه؟!
به هر حال هرگز فکر نمی کردم برای خرید دوربین اینقدر تو الا بلا بمونم!
از دوستان و اساتید محترم که در این چند مدت بحق چیزهای زیادی ازشون یادگرفتم متشکر می شم که مرا از نظرات صائب خودشون بهره مند کنند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
آقا بهتاش سلام و تشکر از پیشنهادتون
بدنبال پیشنهادتون سایتهای مختلف را بدنبال Canon 40D گشتم و واقعا مشخصاتش خیره کننده است بخصوص علایق من را هم می شه توش دید نظیر نمایش زنده LCD بزرگ و شفاف و خلاصه کلی امکانات جالب. قیمتش هم حدود 1200 دلار بود البته نمی دانم قیمت بدنه خالی یا با لنزکیت این قیمت است. راستش برای خرید یک دوربین این قیمتی باید یه مدتی صبر کنم تا پس انداز کنم! ولی می دانم ارزشش را داره. ضمنا به دوربین fuji s8000fd هم برخوردم که مشخصات جالبی داشت از جمله اینکه لرزشگیر داره و رم های sd را ساپورت می کنه (قابل توجه اساتید محترم که هر وقت صحبت از فوجی می شد به خاطر عدم تجهیز به لرزش گیر و رم های XD کلی افسرده می شدند)
lol اما متاسفانه رینگ فوکوس نداره و یک لنز اتوماتیک داره!:mad:
حالا موندم فعلا یک دوربین SLR-Like مثل فوجی s6500fd بگیرم تا بعد برم سروقت Canon 40D یا نه دندون رو جگر بذارم و بمونم تا بودجه ام برای 40D تکمیل بشه؟!
به هر حال هرگز فکر نمی کردم برای خرید دوربین اینقدر تو الا بلا بمونم!
از دوستان و اساتید محترم که در این چند مدت بحق چیزهای زیادی ازشون یادگرفتم متشکر می شم که مرا از نظرات صائب خودشون بهره مند کنند!
سلام
البته 40D بصورت بدنه خالی در ایران 1450000 و با لنز كیت 1950000 عرضه میشود كه خیلی زیاد است.
به نظر من با یك چیزی مثل 6500 یا 9600 یا FZ50 شروع كنید بهتر است. :)
-
با تشکر از آقا وحید
راستش خیلی دل دل می کنم یک فوجی 6500 بگیرم البته همانطوریکه گفتم من هرگز به فوجی فکر نمی کردم ولی اشنایی با همین فروم مرا به این برند علاقمند کرد. حالا نگرانی من از این است که نکنه این دوربین را بگیرم و بعد کیفیتی به مراتب کمتر از canonA640 دستگیرم بشه :::angry:::
می دونم از این جمله زیاد خوشتون نمیاد و دوست دارید خرید بر اساس نیازمندی ها باشد ولی باور کنید تا کسی وارد وادی حرفه ای نشود خیلی نمی تواند نیازهای خاصی داشته باشد. از این جهت از شما خواهش می کنم کمی بیشتر در رابطه با مقایسه این دو دوربین برایم توضیح بدهید ضمن اینکه از جهت هزینه هیچ مشکلی برای خرید یک دوربین مثل 9600 یا گرانتر ندارم ولی تا انجائیکه دستگیرم شد 9600 با وجود گرانتر بودن خروچی ضعیف تری نسبت به 6500 دارد. راستش یا یک جستجو تمام مطالب مربوط به فوجی را در کل سایت زیرررو کردم و برآیندش همین بود که خدمت تان عرض کردم. منتظر راهنمایی هاتان هستم.
با تشکر :hlaugh:
-
سلام مجدد به تمام دوستان
راستش چند روزی بیشتر از عضویتم در این فروم نمی گذرد اما باور کنید آنقدر معتاد! شده ام که روزی حداقل باید دو بار به عشق خواندن مطالب جالبش کانکت شوم! این روزها که دانشگاه تعطیل است و بالطبع محرومیت از اینترنت پرسرعت، اتصال دایال آپ واقعا غیرقابل تحمل است ولی من با تمام این اعصاب خوردیها حدود 200 مگ تا حالا دانلود داشته ام!:hammer2:
به طور کلی از اینکه در کشورمان یک فروم غیرانتفاعی و تخصصی همراه با مدیرانی معقول و با علم فراوان و بروز می بینم خیلی خوشحالم و به خود می بالم. البته پیشنهادات فکر کنم سازنده ای هم دارم که جمع بندی کرده و می نویسم تا شاید به سهم خود کمکی کرده باشم. ادبیات نوشتاری این فروم را می پسندم مخصوصا چاشنی طنزهای بجا و مطایبات متین و دلنشینش را! گاهی با خواندن مطالب احساس می کنم در یک خانواده صمیمی هستم و این خیلی جالب است. :drink:
القصه با خواندن مطالب این فروم بر دانایی ام خیلی افزوده شد (همانگونه که بر سرگشتگی ام! ، خدایا بر این سردرگمی بیافزا!!) - خودمانیم مباحث عکاسی عجب شیرین است ها ! آدم را از کار وزندگی می اندازد!- مدیران این سایت باور بفرمایید اگر نسخه آف لاین این سایت را سی دی کنند من کلی از آن را می خرم! .:::bliss:::
وقتی مطلب کوزه گر در کوزه افتاد جناب آقای فرهاد را خواندم عین این سریالهای پلیسی پستها را تعقیب می کردم و باور بفرمایید ناهار بنده یخ کرد و قیدش را زدم اما بسیار جالب بود که جناب فرهاد هم که استاد هستند کمی طعم دلشورگی خرید یک دوربین را بچشند که البته مطمئن هستم با صرفه ترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب خواهند نمود.:clap:
بنده هم اکنون جهت کسب فیوضات از راهنمایی بزرگواران احتیاجات خود را شفاف تر خواهم کرد:
1- حرفه ای نیستم شغل دیگری دارم اما به عکاسی عشق می ورزم و معمولا به چیزی که عشق بورزم خیلی سریع در آن پیشرفت می کنم (تمجید از خود را کیف می کنید!)
فکر کنم همیشه در حد یک آماتور علاقمند باقی بمانم
2- به عکاسی طبیعت بسیار علاقمندم.
3- عکاسی از چهره ها را هم دوست دارم اما تا کنون این نوع عکاسی نداشته ام
4- عکاسی ماکرو برایم خیلی مهیج است و دوست دارم در این زمینه بیشتر فعالیت کنم
5- دوست دارم از دوربین برای عکاسی در جشنها و محیطهای بسته مثل منزل استفاده کنم
6- از عکسهای واید خیلی لذت می برم
7- یک فلاش اسپیدلایت قدیمی کنون هم دارم 244T که البته فکر کنم خیلی قدیمی باشد ولی بدم نمی آید ازش استفاده کنم
8- بودجه ای معادل پانصدهزارتومان کنار گذاشته ام ولی اگر کارآیی و کیفیت خوبی بدست آورم در بالا بردن سقف هزینه هم مشکلی نخواهم داشت.
با این تفاصیل خودم روی گزینه های زیر تردید دارم:
1- SLR-Like: panasonic FZ50 , Fuji S9600
2- SLR: D40 Nikon , Olympus E-510
در مورد لایک در مروری که روی سمپلهای سایت مگاپیکسل داشتم به طور کلی پاناسونیک را عکسهای شفافتر و با شارپنس و درخشانی بیشتری نسبت به فوجی یافتم اما خب پارامترهای عکاسی دو دوربین کاملا یکسان نبود و شک برانگیز بود. ضمنا چون عکسهای سمپل همه حجم پایینی دارند من خیلی تفاوتها را از روی این عکسها نمی توانم تشخیص دهم همه این عکسها برایم بی روح و تخت هستند. (خب آماتور یعنی همین دیگه!)
اما شخصا دلم با فوجی است و خیلی دوست داشتم برعکس این حالت بود!! یعنی فوجی عکسهای شارپتری داشت! حیف!:cry3:
در مورد دوربین اس ال آر هم از این جهت المپیوس را انتخاب کردم که هم 10 مگاپیکسل است هم لرزه گیر و غبارگیر دارد هم نمایش زنده ضمنا دو تا لنز با رنج معقول هم دارد و این برای یک ظاهربین مثل من چیزی مثل یک عروسی کم خرج و کم دردسر است. فقط نمی دانم این عروس باعث خوشبختی خواهد شد یا نه به طلاق و ازدواج مجدد خواهد انجامید.
d40 هم با توجه که تاپیک هایی که خواندم هم ارزان است هم نامدار یعنی برند درست و حسابی دارد. هم آب پاکی را رو دست آدم می ریزد که حالا که یک بدنه حداقل داری سعی کن یک لنز خوب بگیری!.
از اساتید خواهشمندم که از دادن پاسخ و راهنمایی امساک نکنند که والا بنده حالا حالاها باید از این مطالب بلند بالا نوشته و کلی تاپیک اینور و اونور بالا بیارم!
با تشکر فراوان lol
-
5 فایل پیوست
چند نمونه از عکسهایم را فقط از این جهت که با حال و هوای نوع عکاسی مورد علاقه ام آشنا شوید در اینجا قرار می دهم.
فایل پیوست 3259
فایل پیوست 3260
فایل پیوست 3261
فایل پیوست 3262
فایل پیوست 3263
-
3 فایل پیوست
ادامه:
فایل پیوست 3264
فایل پیوست 3265
فایل پیوست 3266
با تشکر فراوان - منتظر پاسخ دوستان عزیز هستم.
-
حسن عزیز
هر چند همیشه میگویم که در زمینه خرید تجهیزات عکاسی نباید زیاد وسواس به خرج داد و ریزبینی کرد اما در مورد شما تناقضی وجود دارد:
از سویی با توجه به نیازهای شما و هزینه معقول، خرید SLR-Like منطقی تر است
از سوی دیگر با توجه به توصیفاتی که از حس خود به عکاسی گفتید، به نظر بنده خرید SLR برای شما معقول تر است اما عیبش این است که در ابتدا همه چیزهایی را که در SLR-likeها با هم دارید، در اینجا ندارید.
در نهایت توصیه من این است که تکلیف خودتان را با عکاسی مشخص کنید: اگر در این راه حداقل سودای یک آماتور جدی را در سر دارید و اگر از هزینه های بعدی آن نمی هراسید، SLR را انتخاب کنید.
-
با سلام خدمت حسن اقای گل .اگر قصد خرید slr-like دارید من در مورد fz50 حداقل میتونم کاملا روشنتون کنم .حتما در تایپیک دوربین شما چیست به fz50 سری بزنید فکر نکنم سوالی براتون باقی بمونه البته فقط در مورد دوربین خودم. شما هر دو صفحه تایپیک رو کاملا مطالعه کنید.دروغ نباشه فکر کنم کاملترین تایپیک معرفی دوربین توسط فقط یک نفر در این سایته.نمونه عکسها با لوازم توسط عکاسان حرفه ای خارجی وبدون لوازم توسط عکاس اماتور بنده:::big grin::: کلی لینک برای همه موارد گذاشتم.باز اگه سئوالی داشتید میتونید میتونید از طریق پیام خصوصی ازم بپرسید.سری هم به این دو ارس بزنید:
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/page18.asp
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/page19.asp
-
فکر می کنم منم یه زمانی تو این دو راهی گیر کردم وووووووووو
من یه d slr konica minulta dynax 5d گرفتم و خیلی هم از عكسا و انتخابم راضی بودم و تو فكر خرید لنز و.. ولی حالا می بینم لنزی نخریدم و از اون لنز با زوم 3 برابر استفاده می كنم در حال كه اون زمان می تونستم یه نیكون8800 بگیرم و یا اولترا زوم و .. خیلی چیزای دیگه رو مثل ماكروی خوب لنز با محدوده زیاد دوربین كوچیك(البته واسه جابجایی می گم ) درسته كه بااین دوربین ها هم میشه عكسای خیلی بهتری گرفت و شما امكان خرید لنز و لوازم دیگه هم داری ولی كاملتر كردن یه دوربین حرفه ای با هزینه تر و سخت تره نسبت به خرید یه شبیه حرفه ای
-
با توجه از آنچه که در مورد این دوستمون می بینم توصیه ی اکید میکنم پس از پس انداز مناسب یک اس ال آر تهیه کنید چون با توجه به توقع و علاقه ی شما قطعا پس از مدت کوتاهی از انتخاب شبه اس ال آر پشیمان خواهید شد. دوربین E-510 المپیوس با توجه به تواناییهایی که داره دوربین بسیار خوب و مناسبی بشمار میاد فقط شرطش اینه که مایل باشید در آینده هم در همین برند المپیوس به عکاسی ادامه بدین تا لوازم جانبی و لنزهاتون روی دستتون نمونه.برخلاف تمام مخالفتهایی که با المپیوس میشه حقیقتا کیفیت عکسهای اون با مدلهای همرده اش مثل 400d کانن و d80 نیکون و k10d پنتاکس اختلاف زیادی نداره و با دو لنز کیتش قیمت مناسبی هم داره که کیفیت ساخت لنزهاش شاید بنظر شخص من جالب نیاد و خیلی پایینتر از لنزهای E1 باشه اما باز هم لنزهای قابل قبولی هستند. قطعا نتیجه کار شما با این دوربین بهتر از تمام شبه اس ال آرها خواهند بود. هرچند من بشخصه از بین دوربینهایی که به همراه لنز پایه قیمتی زیر 1.300 دارند به کانن 30d و پنتاکس K10d علاقه ی بیشتری دارم.
در مورد دوست عزیزمون بهرنگ هم باید بگم واقعا عکسهای خیلی خوبی با Fz50 گرفته ای که نشانه ی ذوق و دقت بالای توست و قطعا این دوربین یکی از بهترین شبه اس ال آرهای موجوده اما بقول خودت لوازم جانبی مثل کانورتورهای واید و تله برای اون براحتی گیر نمیان و تازه اگر هم باشند یک حساب سرانگشتی میگه قیمت این دوربین به همراه دو کانورتور واید و تله و باطری اضافه و مموری کارد و... به بالای یک میلیون تومان خواهد رسید.(در بهترین حالت 550 دوربین و 170 کانورتور واید و 190 کانورتور تله و 50 باطری زاپاس و 40 مموری کارد و تازه قیمت کیف و بقیه جزییات را هم اضافه کنید.) خوب دوست عزیز با تمام تواناییهایی که این دوربین در عکاسی روز داره مطمئنا تا حالا به مشکلات این دوربین در عکاسی شب و زیر نور فلورسنت و نویز بالا در ایزوهای بالاتر از 400 برخورد کرده ای. من فکر میکنم کمتر کسی حاضر بشه بپذیره سراغ این دوربین با لوازم جانبیش بره. با این هزینه براحتی میتونی یک دوربین حرفه ای بخری که در نهایت جای زیادی برای تهیه ی لوازم جانبی بهتر در آینده خواهی داشت. البته باز هم همه ی اینها به دامنه کار بستگی داره. شبه اس ال آرها با همه ی محدودیتهایی که نسبت به اس ال آرها دارند این مزیت را دارند که هیچوقت نگران غبار روی سنسور نخواهی بود
-
سلام خدمت حسن آقاي گل... چند وقتيه كه اين تاپيك رو مي بينم ولي خوب چون سوالش يه جوريه (نمي دونم چجوري) تا الان بهش سر نزده بودم...
داستان انتخاب بين SLR و SLR Like داستان جديدي نيست... مسلما انتخاب يك SLR خوب (نگيم خيلي بالا مثل همين 40D) و عكاسي با اون خيلي خيلي لذت بخشه... من همين دوربيني كه بهتاش عزيز به شما معرفي كرده رو يه بار جلوي خودش از مسعود قديري گرفتم دستم.. خوب .. راستش احساس كردم فاصله بين دوربين من تا اين دوربينه فاصله تكنولوژي پيكان مدل 60 با ماكسيماست... فقط اون لنزي كه روي اون دوربينه بود به كل دوربين من مي ارزيد. مسلما چنين ابزاري كمك شاياني به عكاسي من و شما خواهد كرد
اما به گفته جناب آقاي روشن بايد تكليف خودت رو با عكاسي روشن كني ... من هم سر همين دوراهي بودم.. به من دوربين نيكون d40 , d80 پيشنهاد شد. كه حدود قيمت d40 با لنز كيتش همون حدود 540 بايد باشه الان... ولي من تصميم گرفتم كه اول يه SLR LIKE نسبتا خوب بگيرم... تكنيك عكاسي رو تجربه كنم... چندتا كلاس برم... چندتا عكس بگيرم ... تا اصلا ببينم اينكاره هستم يا نه. زمانيكه خواستم خريد كنم با توجه به قابليتها و قيمت بهترين دوربيني كه ديدم همين 6500 بود كه البته خريدمش... يه كلاس عكاسي رفتم ... و يه مدتي هم هست كه دوربين دستم گرفتم
الان كه چند ماهي از خريدم مي گذره.. بسيار بسيار خوشحالم كه همون اول يه SLR نخريدم.. ببينيد دوست عزيز به قول يكي از بچه ها (اسمش يادم نيست) خودنويس خوب آدم رو نويسنده نمي كنه... عكسهاي دوستاني چون آقاي خليلي - قديري يا اون آقاي كوهنوردي كه اسمش يادم نيست - پردازشهاي زيباي آقاي دلباز و ديگران زاييده چندين سال عكاسي و سر و كله زدن با اين حرفه است. اگه مثل من تازه كاريد و براي تفريح عكاسي مي كنيد مطمئن باشيد در بهترين حالت يك سالي طول مي كشه تا خوب بتونيد ببينيد و سوژه پيدا كنيد. تا اون موقع هم باور كنيد يه Like خوب جوابتون رو ميده.. كما اينكه جواب من و چندتا از دوستان شبيه من رو داده.. حرفه اي تر كه شديد.. اگر خواستيد يه جهش بزرگ رو به جلو بكنيد ... يه دوربين حرفه اي با تجهيرات كامل بگيريد.. اينطوري نه از نظر مالي ضرر كرديد و نه چيزي رو از دست داديد.
و اما بين fz50 و 6500fd .... من اون دوربين پاناسونيك رو خبر ندارم چجوريه .. بايد از دوستاني مثل آقا بهرنگ گل بپرسي ... ولي توي مقايسه قيمت و قابليت به نظرم 6500fd با توجه به 200 تومن پايين تر بودنش بهتره.
* زوم وايد خيلي خوبي براي عكاسي از مناظر طبيعت داره...
* زوم تله اش هم چندان تفاوتي نداره -
* به اون 10 مگا پيكسلش هم نگاه نكن ..براي من كه تا حالا اين 6 مگ هم كافي بوده .. چاپ هم كردم .. فوق العاده جواب داده ...
* واسه رم هم يه بار پول مي دي و خلاص ... حالا 20 تومن بالاتر زياد دردآور نيست ...
* باطري هم من با هر ست 4 تايي سوني 2500 ميلي آمپر 400 تا عكس با فلاش مي گيرم... بدون فلاش تا 800 تا هم گرفتم.. پس 20 تومن هم شارژر و باتري بگير كه نه تنها دوربين بلكه جاهاي ديگه هم به كارت مياد ...
* اون پاناسونيكه 60 ثانيه زمان حداكثر شات داره كه مال من (فوجي) 30 ثانيه داره.. راستش رو بخواي دو سه بار كه خواستم از ماه و ستاره عكس بگيرم 30 ثانيه جواب نداده .. ولي فكر نكنم 60 ثانيه هم خيلي دردي رو دوا كنه بايد براي اينكارا بري طرف SLR و بالبش
* من پاناسونيكه رو دستم نگرفتم... ولي خداييش فوجي خيلي خوش دسته .. وزن و ابعادش هم مناسبه .. تا حالا كسي رو نديدم از ايناش ايراد بگيره
* Visor جفتشون مزخرفه ... (الكترونيكيه) ... اگه TTL بود فوق العاده مي شد... توي زوم كردنا يه كمي سرعتت پايين مياد.. اگه TTL مي خواي بايد بري طرف SLR
* كيفيت عكاساي فوجي هم واقعا خوبه (براي من ارضا كننده بوده) - تو چندتا سفر با h5 و s3is همراه بودم .. همه مي گفتند عكساي من بهتره ... هم رنگاش هم نويزش و هم شارپنسش ....
(***) توي ايزوي بالاي 400 تا 800 و زير نور فلورسنت و از اين چيزا هم به نظر مي رسه توي Likeها رقيب چنداني نداشته باشه .. شايدم اصلا نداشته باشه (نمي دونم) ولي فكر كنم نويز ايزوي 1600 اين دوربين توي محيط indoor از نويز ايزوي 400 دوربين پاناسونيك كمتر باشه (به گفته دوستان)
*** تنها عيبي كه مي تونم بهش بگيرم نداشتن لرزشگيره كه يه كمي كار رو سخت كرده... (مي گن پاناسونيك خداي لرزه گيره) من اكثر مواقع همراهم يه سه پايه يا تك پايه سبك و كوچولو هست كه اين مشكل رو هم برطرف كردم... با اينحال ازش فوق العاده راضيم (البته توي سرعتهاي شات كمتر از يك شانزدهم).. توي سرعتهاي بالاي يكدويستم با حداكثر زوم هم گير نمي افتي (توي نور روز - ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر عموما چنين سرعتي داري - به شرطي كه هوا صاف باشه و ...)
لپ كلام.. بين فوجي و پاناسونيك مختاري .. ولي بين SLR و SLR LIKE پيشنهاد مي كنم يه like بگير... خوب كه راه افتادي برو همه زورت رو بزن و بهترين SLRي كه به كارت مياد رو بگير. (اين به نظر عقلاني تر مي رسه)
* يه تاپيكي به نام كوزه گر تو كوزه افتاد (مال فرهاد عزيزه) برو به اونم يه سري بزن.. نتيجه هاي اخلاقي** خوبي مي توني بگيري
موفق و پيروز باشي
-
با سلام چون به عکاسی از مناظر علاقمندید حتما سری به ادرس زیر بزنید پشیمون نمیشید: فوری:
و به قسمت Scandinavia Trip سری بزنید.من که کف کردم !!!!!!!!!!:eek:
:eek:http://www.pbase.com/twg/root
:eek:http://www.pbase.com/twg/fz50
-
سلام
حسن آقا تو رو به خدا با ما نكنید این كارو:::shame on you:::
آخه شما این دی 40 بد بخت رو دارید با اینها مقایسه میكنید؟(مشهدی جان اینجاست كه میگم حقوق نیكون همیشه در حال پایمال شدنه!)
ببینم شما به 10 مگا پیكسل المپیوس چه نیازی دارید؟مگه عكس صنعتی میگیرید یا مگه آرشیتكت هستید(البته قرار نیست كه هر كی اینكاره است از این دوربینا بخره قابل توجه كاوه)
من واسه خودتون میگم والا به ما چه!:pest:
والا اگه به عكس انداختنه من عكس هایی از كا 750 خودم ديدم كه كف كردم، شما بريد سمپل عكس هاي موبايل هايي مثل كا 800 يا ان 73 رو ببينيد ، عمرا نميتونيد با يه دوربين آ550 هم اون عكسا رو بگيريد(من دارم يه آماتور مثل خودمو ميگما و گرنه سمپل هاي شركتي آ 550 رو هم ماها نميتونيم با اس 3 بگيريم و مسلسل)
آقاي عزيز به قول بچه ها شما دوربينو ببر ايشالله پول لنزو بساط هم جور ميشه. از لنز بازي هم نترس چون حالا كه دوربين نداريد با اين همه لنز هاي جور وا جور مواجه ميشيد و گرنه نهايتا 2 يا 3 تا لنز واسه ماها بسه و اگر مثلا براي دي 40 اين همه رنج لنز هست واسه كساييه كه عكاسي حرفه ايي ميكنن و يا دي 40 دوربين بك آپ ايشانه
(البته دوستان دقت كنند بنده حرفام خيلي آماتوريه و گر نه به من خرده نگيريد)
البته منكر اين نيستم كه شما با شبه هم ميتونيد عكس هاي خيلي خوبي بندازيد ولي به قول كاوه .............. .... .. .
عرضي نيست ديگه شرمنده.
-
آف تاپیک!
جناب توسلی امضای بسیار زیبایی دارین .. به شما و نیچه تبریک میگم!
-
کد:
جناب توسلی امضای بسیار زیبایی دارین .. به شما و نیچه تبریک میگم!
خواهش دارم!!!:::love2:::
شرمنده میكنید
فكر كنم فردریش جان!:::big grin2::: اینو واسه فروم ما گفته.
راستی برا شادی روحش دعا كنین تبریك لازم نیست
راستی نكته دیگه ایی كه به ذهنم میرسه و صد ها بار گفتم اینه كه اگه رفتید یه شبه رو 50 ،60 تومن ارزونتر از دی 40 خریدید و فردا یه دونه گوگولی بابا رو دیدید آه از نهادتون بلند میشه ها!!!! گفته باشم
درسته كه رو كاغذ خیلی از فاكتور های دی 40 با 6500 و اف زد 50 یكیه ولی به قول آقای دینارود اینها فقط شباهتشون اینه كه هر دو دوربین هستند و هر دو عكس میگیرند ولی این كجا و آن كجا لذا تو انتخاب مقایسه ناپذیرند.
از من میشنوی برو یواشكی یه دی 40 بگیر 520 با 18-70 و با هاش زنگی كن!!!lol
-
سلام
نقل قول:
مشهدی جان اینجاست كه میگم حقوق نیكون همیشه در حال پایمال شدنه!
بابا مگه من چی گفتم؟؟!!! من اصلا" تا حالا در دعوای كانن-نیكون شركت داشتم؟؟؟
به نظر من هم حسن جان, با توجه به عكسهای زیبایی كه گرفتی, بعید میدونم نیازی به زوم بالای SLR-Like ها ( كه مهمترین نقطه قوت آنها نسبت به اس ال آرهاست) نیاز پیدا كنی و Nikon-D40 با توجه به كیفیت مناسب لنز كیتش بهترین انتخابه و نیازی به هزینه های آنچنانی نداری (برای خرید دوربینهایی با لرزشگیر و Live View و غبار گیر سنسور و ....)
من بودم, همینو میخریدم. :)
-
قربون آدم چيز فهم!:::love2:::مشهدي جان خيلي ممنون كه يه بار در عمر يه نفر طرف ما رو گرفت.:::blushing:::
آره همينطوره تازه اينو ميدونيد كه براي ايجاد عمق ميدان كه ظاهرا (نه مطمئنا شما بهش خيلي علاقه داريد)
واقعا 6500 يا fz50 به خاك پاي دي 40 هم نميرسند.
يعني به عبارتي در كار شما يك دي 40 با يك 18-70 يا 18-135 اصلا در اين قيمت ها رقيب ندارد
بي برو برگرد بخريد ، ببريد سرخه حصار حال كنيد.:::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهرنگ
با سلام خدمت حسن اقای گل .اگر قصد خرید slr-like دارید من در مورد fz50 حداقل میتونم کاملا روشنتون کنم .حتما در تایپیک دوربین شما چیست به fz50 سری بزنید فکر نکنم سوالی براتون باقی بمونه البته فقط در مورد دوربین خودم. شما هر دو صفحه تایپیک رو کاملا مطالعه کنید.دروغ نباشه فکر کنم کاملترین تایپیک معرفی دوربین توسط فقط یک نفر در این سایته.نمونه عکسها با لوازم توسط عکاسان حرفه ای خارجی وبدون لوازم توسط عکاس اماتور بنده:::big grin::: کلی لینک برای همه موارد گذاشتم.باز اگه سئوالی داشتید میتونید میتونید از طریق پیام خصوصی ازم بپرسید.سری هم به این دو ارس بزنید:
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/page18.asp
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/page19.asp
با سلام خدمت حسن اقای گل اگه این پست منو خونده بودید در تایپیک دوربین شما چیست به fz50 سری بزنید من تقریبا تمام نمونه عکسامو گذاشتم .همون عکسهای روزمره اماتوری میگم .ولی اگه عکس 10 مگا پیکسلی می خواهید .تقریبا بدون ویرایش 5مگابایت حجمشونه فکر نکنم توسط ایمیل ارسال بشه.اگه این کار امکان پذیر باشه که بعید میدونم حتما اولین فرصت براتون می فرستم.ولی در کل قصد من وادار کردن شما به خرید fz50 نیست بلکه روشن کردن شما در مورد دوربین خودمه تا حد امکان .با تمام نظرات مثبت و ایراداتی که داره .ودر سایتهایی که براتون معرفی کردم به اونها هم صدرصد اشاره شده.امیدوارم بهترین انتخابرو به تناسب علاقه.امکانات بدرد بخور دوربین.هزینه خرید .کیفیت برند. ومحدوده استفاده خودتان انتخاب کنید.با تشکر مجدد از دوستان.:)
-
سلام سلام...........
گول بهرنگ رو نخوری ها!:::big grin:::
همین که من و مشهدی گفتیم
تازه خبر جالب اینه که اگه دوربینو (دی 40 بابا رو میگم) با یه 17-70 سیگما بخرید،ماکروی خوبی هم خواهید داشت
یعنی دیگه بزن بریم صفا:cool:
-
سلام
مجددا از تمام دوستانی كه در این بحث شركت داشته اند سپاسگزارم
در موضوع تحقیق مسئله ای به نام Narrow Down وجود دارد كه مراد از آن كاهش دامنه تحقیق از یك مسئله بسیار فراگیر و وسیع به یك حوزه باریك و Detail می باشد. كه این فرآیند مهم حوزه های تخصصی بسیاری را فراهم كرده رشد و توسعه می دهد.
این را از این جهت عرض كردم كه تاپیك: SLR یا SLR Like ظاهرا به موضوعی عام اشاره دارد كه نمی توان پاسخی در حد یك كلمه یا جمله به آن داد و بهتر است بحث در ابعاد جزئی تر این موضوع دنبال گردد.
مطمئنا تازه واردهای!! زیادی (تا كی به ما بگویند تازه وارد خدا میداند:redface:) چنین سوالی برایشان مطرح می شود و امیدوارم وقتی به این پست از تاپیك حاضر می رسند دیدگاه جدیدی در آنها شكل گرفته موضوع را از زاویه های باریك مختص به سلیقه خودشان بررسی نمایند.
بنده با جمع بندی از نظرات دوستان مشتاق خرید یك SLR همراه یك لایك شدم تا به این بلاتكلیفی پایان دهم!!(شوخی!):cool:
راستش اگر ابهامات زیر كمی شفاف گردد متمایل به خرید Nikon D40 شده ام:
1- اگر مجبور شوم توقعات خود را از عكاسی فقط در یك مورد خلاصه كنم. عكاسی منظره و طبیعت است. با توجه به این آیا می توانم لنز كیت این دوربین را موقع خرید با یك لنز كاملتر تعویض كنم؟ هدفم این است كه یك دوربین تك لنز اما با محدوده وسیع داشته باشم (مانند لایك ها).
2- آیا برای عكسبرداری سوپرماكرو و ایجاد عمق میدان به لنزهای خاصی نیاز دارم؟ (چطور است كه خود لایك ها با یك لنز همه این کارها را انجام می دهند؟
3- آیا استفاده از ویزور به جایLCD خیلی عذاب آور است؟ یك از دوستان این فروم گفته بود LCD روی SLRها بیشتر به یك شوخی شبیه است؟ شوخی یعنی چه؟ یعنی واقعا فاقد كاربری مفید هستند؟
4- اگر بخواهم بعدها بدنه دوربین را عوض كنم لنزهای فعلی تا چه اندازه بدردم خواهند خورد؟ منظورم این است كه تكنولوِجی ساخت لنزها همگام با خود دوربینها ارتقا یافته و در آینده خرید لنزهای با کیفیت تری را توجیه پذیر خواهند نمود؟
5- اگر لنزها را دیر به دیر (شاید اصلا!) و یا در مکان های تمیز عوض کنیم باز باید نگران نشستن غبارها روی سنسور بود؟
6- آیا لنزهایی که قابلیت اتصال به این دوربین را دارند خود دارای لرزشگیر هستند؟
7- آیا اگر کمی بودجه خود را برای خرید افزایش دهم به نتیجه بسیار بهتری خواهم رسید؟ ببینید بحث مقایسه مشخصات فنی و عملکردهای دوربین های مختلف (مثل Nikon D80, Canon 400D و غیره) را ندارم. برای من مهم این است كه مثلا اگر یك عكاس حرفه ای بخواهد بطور مثال از میدان آزادی یا یك كلبه روستایی در یك دشت پهناور در شرایط روز عكس تبلیغاتی بگیرد و این كار را برای هر یك از دوربین های فوق به طور مجزا با رعایت فاصله زاویه و شرایط نوری برابر انجام دهد. آیا می توان تفاوت فاحشی در خروجی ها مشاهده کرده و عکسها را به ترتیب کیفیت رده بندی کنیم یا خیر؟ اختلاف ها ناچیز بوده و برای یک مشاهده گر نه چندان حرفه ای قابل اغماض می باشد؟ (فرض کنید عکسها همگی در سایز ِA4 چاپ شوند)
با تشكر مجدد.:::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
1- اگر مجبور شوم توقعات خود را از عكاسی فقط در یك مورد خلاصه كنم. عكاسی منظره و طبیعت است. با توجه به این آیا می توانم لنز كیت این دوربین را موقع خرید با یك لنز كاملتر تعویض كنم؟ هدفم این است كه یك دوربین تك لنز اما با محدوده وسیع داشته باشم (مانند لایك ها).
.
بله, لنزهایی وجود دارند كه دامنه ی وسیعی داشته باشند مثلا از 200_18
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
2- آیا برای عكسبرداری سوپرماكرو و ایجاد عمق میدان به لنزهای خاصی نیاز دارم؟ (چطور است كه خود لایك ها با یك لنز همه این کارها را انجام می دهند؟.:
بله، اگر هم نخواستید لنز مخصوص ماکرو بخرید سروته گرافی کار جالبیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
3- آیا استفاده از ویزور به جایLCD خیلی عذاب آور است؟ یك از دوستان این فروم گفته بود LCD روی SLRها بیشتر به یك شوخی شبیه است؟ شوخی یعنی چه؟ یعنی واقعا فاقد كاربری مفید هستند؟:
نه من که خیلی راحت باهاش کنار اومدم. شبیه شوخی نیست کاربری مفید هم داره: مثلا سرعت شاتر، دیافراگم،سایز عکس، iso،و..... و یا برای فوکوس دستی که دقت بالایی لازم داره تو LCD می خواهید فوکوس کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
اگر بخواهم بعدها بدنه دوربین را عوض كنم لنزهای فعلی تا چه اندازه بدردم خواهند خورد؟ منظورم این است كه تكنولوِجی ساخت لنزها همگام با خود دوربینها ارتقا یافته و در آینده خرید لنزهای با کیفیت تری را توجیه پذیر خواهند نمود؟.
باید ببینید که بدنه رو تغییر می دید یا برند رو مثلا اگه نیکون بخرید و بعدا تغییر برند به کنون بدید لنزهاش به همدیگه نمی خوره.
یادتون باشه هرچقدر که تلاش کنید همیشه یه چیز جدید تر و بهتر داره تولید میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
5- اگر لنزها را دیر به دیر (شاید اصلا!) و یا در مکان های تمیز عوض کنیم باز باید نگران نشستن غبارها روی سنسور بود؟.
نه، زیاد مشکلی نداره فوقش 7،8 ماه یه بار سنسور رو تمیز می کنید....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
6- آیا لنزهایی که قابلیت اتصال به این دوربین را دارند خود دارای لرزشگیر هستند؟:
بله. مثلا لرزشگیر IS & OS در کنون و سیگما و یا A100 Sony لرزشگیر روی بدنه....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam_703
بله, لنزهایی وجود دارند كه دامنه ی وسیعی داشته باشند مثلا از 200_18
می توانم نتیجه گیری كنم كه این لنز در محدوده 55-18 عین لنز كیت عمل می كنه علاوه بر آن محدوده تله وسیع تری دارد؟بله، اگر هم نخواستید لنز مخصوص ماکرو بخرید سروته گرافی کار جالبیه.
منظورتان را درست نگرفتم!؟
نه من که خیلی راحت باهاش کنار اومدم. شبیه شوخی نیست کاربری مفید هم داره: مثلا سرعت شاتر، دیافراگم،سایز عکس، iso،و..... و یا برای فوکوس دستی که دقت بالایی لازم داره تو LCD می خواهید فوکوس کنید؟
آیا در دوربین های SLR كه نمایش زنده دارند نمی توان از LCD فوكوس كرد؟ یا منظورتان این است كه دقت لازم را ندارد؟باید ببینید که بدنه رو تغییر می دید یا برند رو مثلا اگه نیکون بخرید و بعدا تغییر برند به کنون بدید لنزهاش به همدیگه نمی خوره.
نه منظورم در همان محدوده نیكون است. (دیگه ما رو خیلی دست كم گرفتیدها!!:eek:
بله. مثلا لرزشگیر IS & OS در کنون و سیگما و یا A100 Sony لرزشگیر روی بدنه....
منظورم در خصوص Nikon D40 بوده.
از نظراتتان بسیار ممنونم
-
گفتنی ها رو جناب بهنام گفتند، اما . . .
نقل قول:
می توانم نتیجه گیری كنم كه این لنز در محدوده 55-18 عین لنز كیت عمل می كنه علاوه بر آن محدوده تله وسیع تری دارد؟
بله، و تا جایی که میدونم کیفیت بهتری هم دارد. (اگر اشتباه میکنم، دوستان دیگر تصحیح بفرمایند)
اما یک نکته: اگر میبینید که واقعا علاقه یا امکان هزینه یا حوصله خرید و عوض کردن لنز رو ندارید، بنظر من SLR نگیرید. اگر قرار است فقط همان یک لنز روی دوربینتان باشد، چرا SLR؟ یک SLR-Like بگیرید. با وزن کمتر، اندازه کوچکتر، قیمت کمتر، عدم نگرانی از بابت کثیف شدن سنسور و . . .
نقل قول:
آیا استفاده از ویزور به جایLCD خیلی عذاب آور است؟
شوخی میفرمایید؟ بنظر من که تا بحال با دوربینی که بجای ویزور باید از lcd استفاده کرد، کار نکرده ام، استفاده از lcd واقعا عذاب آور است.
در یک مسافرت بندگان خدایی که منو با دوربین SLR با آن هیبت (به نسبت اولترا کامپکت خودشان) دیده بودند و فکر کرده بودند که من دیگر آخر عکاسی هستم و اینها، از من خواستند که با دوربینشان ازشان عکس بگیرم . . . چشمتان روز بد نبیند . . . آخرش نفهمیدم چه کادری بستم تازه تاکید داشتند که نمیدونم چی بکگراند بیفته دقیقا پشت سرشون و این حرفها، نمیدونم خلاصه چه عکسی تحویلشون دادم و چقدر بهم فحش دادند، چرا؟ چون اولین باری بود که مجبور بودم از توی lcd کادربندی کنم و اصلا نمیفهمیدم چی به چیه، الان هم همینطوره.
بنابراین اینجور موارد کاملا بستگی به تجربه داره و نکته ای نیست که تبدیل بشه به معیار اصلی برای انتخاب دوربین.
نقل قول:
آیا در دوربین های SLR كه نمایش زنده دارند نمی توان از LCD فوكوس كرد؟ یا منظورتان این است كه دقت لازم را ندارد؟
اطلاعی ندارم!!
نقل قول:
منظورم این است كه تكنولوِجی ساخت لنزها همگام با خود دوربینها ارتقا یافته و در آینده خرید لنزهای با کیفیت تری را توجیه پذیر خواهند نمود؟
بنظر نمیرسد تکنولوژی ساخت لنز به سرعت تکنولوژی دوربینها در حال پیشرفت باشد، بنابراین از لنزهاتون به شرط عوض نکردن بدنه میتونید استفاده کنید.
نقل قول:
اگر لنزها را دیر به دیر (شاید اصلا!) و یا در مکان های تمیز عوض کنیم باز باید نگران نشستن غبارها روی سنسور بود؟
فکر میکنم بله ولی به میزان کمتر. گرچه من خودم هم نگران این موضوع هستم ولی فکر نمیکنم موضوع چندان مهمی باشد. (دوستان بیشتر راهنمایی بفرمایند)
نقل قول:
آیا لنزهایی که قابلیت اتصال به این دوربین را دارند خود دارای لرزشگیر هستند؟
بعضی بله و بعضی خیر.
-
سلام
نقل قول:
شوخی میفرمایید؟ بنظر من که تا بحال با دوربینی که بجای ویزور باید از lcd استفاده کرد، کار نکرده ام، استفاده از lcd واقعا عذاب آور است.
در یک مسافرت بندگان خدایی که منو با دوربین SLR با آن هیبت (به نسبت اولترا کامپکت خودشان) دیده بودند و فکر کرده بودند که من دیگر آخر عکاسی هستم و اینها، از من خواستند که با دوربینشان ازشان عکس بگیرم . . . چشمتان روز بد نبیند . . . آخرش نفهمیدم چه کادری بستم تازه تاکید داشتند که نمیدونم چی بکگراند بیفته دقیقا پشت سرشون و این حرفها، نمیدونم خلاصه چه عکسی تحویلشون دادم و چقدر بهم فحش دادند، چرا؟ چون اولین باری بود که مجبور بودم از توی lcd کادربندی کنم و اصلا نمیفهمیدم چی به چیه، الان هم همینطوره.
بنابراین اینجور موارد کاملا بستگی به تجربه داره و نکته ای نیست که تبدیل بشه به معیار اصلی برای انتخاب دوربین.
راستش, شاید فوكوس كردن در LCD به نسبت یك ویزور دقیق در اوایل كار سخت باشه, ولی كادر بندی كه ربطی به این حرفا نداره!!! :::confused2:::
با سلام مجدد
بالاخره تصمیم گرفتم SLR بخرم خب نظر اكثر دوستان D40 نیكون بود اما راستش باز هم كمی مردد هستم.
اولا در پست قبلی كسی به سوال:
آیا اگر کمی بودجه خود را برای خرید افزایش دهم به نتیجه بسیار بهتری خواهم رسید؟ ببینید بحث مقایسه مشخصات فنی و عملکردهای دوربین های مختلف (مثل Nikon D80, Canon 400D و غیره) را ندارم. برای من مهم این است كه مثلا اگر یك عكاس حرفه ای بخواهد بطور مثال از میدان آزادی یا یك كلبه روستایی در یك دشت پهناور در شرایط روز عكس تبلیغاتی بگیرد و این كار را برای هر یك از دوربین های فوق به طور مجزا با رعایت فاصله زاویه و شرایط نوری برابر انجام دهد. آیا می توان تفاوت فاحشی در خروجی ها مشاهده کرده و عکسها را به ترتیب کیفیت رده بندی کنیم ؟یا خیر؟ اختلاف ها ناچیز بوده و برای یک مشاهده گر نه چندان حرفه ای قابل اغماض می باشد؟ (فرض کنید عکسها همگی در سایز ِA4 چاپ شوند)
پاسخ نداد. نمی دانم چرا؟ شاید سوال چندان مناسب و درستی نباشد ولی به انتخابم خب كمك خواهد كرد.
مسئله دیگر اینكه فرض كنید مثلا Canon 400D و Nikon D40 و Olympus E510 همگی هم قیمت بودند! در اينصورت كدام را پيشنهاد مي فرموديد؟ آيا تفاوت شان قابل چشمپوشي است؟ يا نه امتيازات غيرقابل اغماضي نسبت به همديگر دارند؟ شايد پاسخ سوال قبلي من هم به نوعي در اين نتيجه گيري كمك كند/ راستش از اين نگرانم كه اين دوربين را بگيرم و بعد بگويند مثلا با 300 تومن بالاتر انتخاب بهتري مي توانستم داشته باشم.
سوال ديگه هم دارم اينكه اگر Nikon D40 را بگيرم چه تجهيزاتي نياز دارم نظير سه پايه ، فيلتر ، كيف و غيره اگه ممكنه يك ليست به من معرفي كنيد كه به طور دقيق مدل و قيمت داشته باشد. خدا را چه ديديد شايد زدم به سيم آخر و همه را امروز يكجا خريدم و خودم را خلاص كردمlol
با تشكر
-
نقل قول:
مسئله دیگر اینكه فرض كنید مثلا Canon 400D و Nikon D40 و Olympus E510 همگی هم قیمت بودند! در اينصورت كدام را پيشنهاد مي فرموديد؟ آيا تفاوت شان قابل چشمپوشي است؟ يا نه امتيازات غيرقابل اغماضي نسبت به همديگر دارند؟ شايد پاسخ سوال قبلي من هم به نوعي در اين نتيجه گيري كمك كند/ راستش از اين نگرانم كه اين دوربين را بگيرم و بعد بگويند مثلا با 300 تومن بالاتر انتخاب بهتري مي توانستم داشته باشم.
خوب اگر هم قیمت بودند که دیگه بحث 300 تومن اضافه مطرح نبود که :::confused2:::
اگر هم قیمت بودند بین 400d و d40 خوب معلومه که 400d. اما در مورد اولمپیوس اطلاعات چندانی ندارم.
اما وقتی بحث قیمت هست، شما باید ببینید که اضافه قیمت برای شما میارزه یا نه. آخه یکی براش 300 تومن چیزی نیست، یکی باهاش صد تا کار میخواد بکنه، خوب فرق میکنه، شما باید خودتون تصمیم بگیری. اما وقتی بحث قیمت مطرح میشه، میگم چرا 400d؟ چرا 350d رو انتخاب نمیکنید؟ البته الان نمیدونم که فرق قیمتشون چقدر هست ولی بالاخره پول سه پایه و کیف و مموری که از توش درمیاد اگر پول لنز در نیاد.
اما بین انتخاب d40 و 400d به لنز کیتشون هم فکر کنید اگر نمیخواهید لنز بخرید. چون اگر لنز 400d رو نتونید تحمل کنید، و مجبور بشید که لنز بخرید، تفاوت خیلی بیشتر از 300 تومن میشه.
-
سلام
نقل قول:
آیا اگر کمی بودجه خود را برای خرید افزایش دهم به نتیجه بسیار بهتری خواهم رسید؟ ببینید بحث مقایسه مشخصات فنی و عملکردهای دوربین های مختلف (مثل Nikon D80, Canon 400D و غیره) را ندارم. برای من مهم این است كه مثلا اگر یك عكاس حرفه ای بخواهد بطور مثال از میدان آزادی یا یك كلبه روستایی در یك دشت پهناور در شرایط روز عكس تبلیغاتی بگیرد و این كار را برای هر یك از دوربین های فوق به طور مجزا با رعایت فاصله زاویه و شرایط نوری برابر انجام دهد. آیا می توان تفاوت فاحشی در خروجی ها مشاهده کرده و عکسها را به ترتیب کیفیت رده بندی کنیم ؟یا خیر؟ اختلاف ها ناچیز بوده و برای یک مشاهده گر نه چندان حرفه ای قابل اغماض می باشد؟ (فرض کنید عکسها همگی در سایز ِA4 چاپ شوند)
نه, مطمئن باشید تفاوت چندانی نخواهد داشت....به گردن من!!!!
در ثانی,شما باید بعد از خرید SLR به سمت عكاسی با فرمت RAW و پروسس آن بروید و هر چقدر در این كار ماهرتر شوید, نقص و كمبود احتمالی دوربینتان را بهتر میتوانید بپوشانید.
دوربینهای فوق هم (به فرض محال) اگر هم قیمت بودند, مسلما" از نظر امكانات المپوس 510 از همه شان بالاتر بود, ولی من خودم از ابعاد و قیافه اش خوشم نمیاد!!!
بنده در طول این مدتی كه نظرات اساتید باتجربه فوروم را خوانده ام, به این نتیجه رسیدم كه سرمایه گذاری روی بدنه اشتباه است و به جایش میتوان روی لنز سرمایه گذاری كرد , چون هم افت قیمت لنز (در زمان فروش) كمتر از بدنه است و هم اینكه عمر مفید یك بدنه كمتر از لنز است!!!
300 تومن هم كم پولی نیست, حداقل یك لنزه!!!
چیزایی هم كه باید بخرید:
كیف+ 3پایه + مموری+فیلتر+كارتخوان+ دستمال لنز
و در آینده: فلاش و لنز و هود و شاید باتری زاپاس و باتری گریپ و ....
با تشكر از آقا وحید نازنین كه همیشه ما را درمی یابد!!
لطفا سایر دوستان هم در این مورد نظرات كارشناسی بدهند.
متشكرم. :letter:
-
خوب اگر به خواهید این برنامه را ادامه دهید (با لحن دوستانه بخوانید ) (راستش از اين نگرانم كه اين دوربين را بگيرم و بعد بگويند مثلا با 300 تومن بالاتر انتخاب بهتري مي توانستم داشته باشم. ) احتمالا تا چند روز دیگر به 40d می رسید چرا ؟!
خوب اختلاف D40 با 40x تقریبا 200 تومان است اختلاف 40x با D80 ( با لنز 18..55 )هم 300 تومان است و اختلاف D80 با شرایط بالا با 30d هم 230 تقریبا است و اختلاف 30d هم با 40d با لنز 18...55 معمولی 350 تومان است (تقریبا) خوب حالا کدام می خواهید انتخاب کنید ؟!
من هم مثل شما می خواهم یک دوربین بخرم و بین این همه برند مختلف برای خرید انتخاب یک مقدار سخت شده است اما هر کدام از این دوربینها شرایط خاص خودشان دارند (چه خوب چه بد)
مثلا 350d قیمت خوبی دارد و به کم نویزی در رده خودش معروف است
1. اما زیاد خوش دست نیست (این نظر من است)
2. لامپ کمکیaf هم ندارد و از فلاش برای این کار استفاده می کند
3. لنز کیتش هم کیفیتی خیلی خوبی ندارد
که مورد 3.4 در مورد 400d هم برقرار است
اما 400d پاک کننده غبار دارد (البته می گویند تاثیر فوق العاده ای ندارد اما بودنش بهتر از نبودنش است) 2مگاپیکسل بیشتر است و فوکوس 9 نقطه ای دارد قیمتش هم گرانتر است
در نیکون لامپ فوکوس وجود دارد و ارگومونیک بهتری دارد (این نظر شخصی من است )
اما در D40 فقط می توانی از لنز های Af-s ب صورت اتوماتیک فوکوس کنی 6 مکاپیکسل است و مسائل دیگر
اما قیمتش ارزان است
D80 مگاپیکسلی بیشتری دارد (نسبت به D40) یک Lcd اضافه دارد که اطلاعات خوبی می دهد و عکس های شارپی هم می اندازد فوکوس 11 نقطه ای دارد و یک سری امکانات اضافه دیگر هم دارد اما نویزش از 400d بیشتر است و قیمتش هم گرانتر است
در مورد دوربین های گرانتر (30d ,d200,40d…… ) هم با توجه به قیمتشان امکانات بیشتری دارند
حالا این دیگر به شما بستگی دارد که چه سلیقه و چه نیازی دارید و می خواهید چقدر پول برای بدنه هزینه کنید
-
امیدوارم دوستان هم نظراتشان بدهند تا ما را در یک انتخاب خوب یاری دهند
-
منتظران را به لب آمد نفس
لطفا صاحب نظران از ارائه راهنمايي پرهيز نفرمايند:::sleep:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
منتظران را به لب آمد نفس
لطفا صاحب نظران از ارائه راهنمايي پرهيز نفرمايند:::sleep:::
خوب تا صاحب نظران نظر بدن من هم یه خرده نظری می دم.
اگه باز هم مردد هستید بینSLR و لایک من به همه این رو می گم اگه در آینده می توانید پول خرج عكاسی كنید و وقت حوصله سرو كله زدن با لنزو فلاش و گرد وغبار لنزو...رو دارید SLR ....
اما اگه نه یه لایک....
-
نقل قول:
چیزایی هم كه باید بخرید:
كیف+ 3پایه + مموری+فیلتر+كارتخوان+ دستمال لنز
و در آینده: فلاش و لنز و هود و شاید باتری زاپاس و باتری گریپ و ....
می شه بگید که این وسایل که گفتید چنده حدوده قیمتشون خصوصاً اون چهار تای اولی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi_648
می شه بگید که این وسایل که گفتید چنده حدوده قیمتشون خصوصاً اون چهار تای اولی .
سلام
والا بهتره دوستان SLR دار بگن, حالا من میگم, اونها تصحیح كنند:
كیف از 30-20 تومان تا كوله های 200-150 تومانی و ..
كارت هم اگه SD باشه از 12 تومان تا 75 تومان و اگه CF باشه از 30 تا 160 تومان....
3پایه از 15 تومان تا ...
فیلتر رو اطلاع ندارم
دستمال لنز هم از مجانی تا یكی دو سه هزار تومان. :::big grin:::
-
1)ایا viewfinde در دوربینهای slr اذیت نمیکنند؟برای متال برای عکس گرفتن از یه گل یه وجبی از نمای 90 درجه,باید چی کارکرد؟(فکر میکنم باید دراز,دراز خوابید رو خاکا! ) :eek:
و کلا عملکرد viewfinder ؟(شبیه چشمیه دوربین فیلم برداریه؟)
2)آیا zoom های بالا در 6500 fuji قابل استفاده اند؟(با توجه به عدم وجود IS )
3)از نظر اندازه کداميک کوچکتر و خوش دست تر است؟(دوستاني که این دو را از نزديک ديده اند ) ندیدمشون:(
4)اگر به زوم بالا و ماکروی قوی نیازی نداشته باشم ,کدام دوربین را شما توصیه میکنید؟( fuji 6500, nikond40)
(راستش دلم با نیکون ولی از منظره یابش خیلی مترسم!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blae65
1)ایا viewfinde در دوربینهای slr اذیت نمیکنند؟برای متال برای عکس گرفتن از یه گل یه وجبی از نمای 90 درجه,باید چی کارکرد؟(فکر میکنم باید دراز,دراز خوابید رو خاکا! ) :eek:
و کلا عملکرد viewfinder ؟(شبیه چشمیه دوربین فیلم برداریه؟)
2)آیا zoom های بالا در 6500 fuji قابل استفاده اند؟(با توجه به عدم وجود IS )
3)از نظر اندازه کداميک کوچکتر و خوش دست تر است؟(دوستاني که این دو را از نزديک ديده اند ) ندیدمشون:(
4)اگر به زوم بالا و ماکروی قوی نیازی نداشته باشم ,کدام دوربین را شما توصیه میکنید؟( fuji 6500, nikond40)
(راستش دلم با نیکون ولی از منظره یابش خیلی مترسم!)
توی تاپیک خودتون جواب دادم!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darya_s
توی تاپیک خودتون جواب دادم!!
علبته به دوتاش.
از دوستان دیگر هم میخام جواب بدن!
http://www.akkasee.com/forum/showthr...ed=1#post58318
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blae65
علبته ! البته.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
علبته ! البته.....
علبته که "البته":::big grin:::
آقا کاوه شما هم به چه چیزایی گیر میدید ها.......!
لطفا سوالم رو هم جواب بدید.
-
آقا جان من
بنده فكر میكنم كه ما ها داریم حسن آقا رو گیج میكنیم
مطمئنا ایشون نه الان و نه حتی تا چند سال دیگه هم به برتری هایی كه شما از 350 دی میگید نیاز نخواهند داشت
شخصا گمان میكنم بیشتر این مقایسه ها برای كسی است كه یا میخواهد بدنه دوم بخرد یا سالها عكاسی كرده.
ولی برای بنده نوعی كه تا حالا تك لنز دستم نگرفتم همون راهنمایی كه تو دوربین دی 40 هست یه معلم بزرگه .
اینم بدونید اگه به شارپنس و گرمی رنگ اهمیت میدید كلا سمت نیكون برید.
والسلام
-
درباره grip که باید بگم واقعا فوجی حرف نداره. واقعا راحت و تودسته. نیکون هم مناسبه و به نظر من در رده نیمه حرفه ای ها بسیار خوش دست تر از کنون های مشابه هستش.
درباره استفاده تله های فوجی باید بگم که قابل استفاده هستش ولی وقتی برای کل دوربین با لنزش 400 تومن پول دادی چه انتظاری داری؟ نباید شارپنس و سرعت فوکوس فوق العاده ای انتظار داشته باشی. البته مال من 9600 هستش. من یخورده با اتوفوکوس در 300mm مشکل دارم در حالت کنتراست پایین گیج میزنه ولی یخورده پایینتر از 300 مشکلی ندارم. البته نباید یادمون بره که سرعت شاتر رو در تله ها از چه مینیممی انتخاب کنیم... شرمنده من خودم خیلی مبتدیم ولی چون یکی از دوستان 9600 داشت و روی دست رو 200mm با 1/4s عکس میگرفت و ناراضی بود!!!!! شما میتونید ایزو رو ببرید بالا تا از شاتر سریعتری استفاده کنید. فوجی نویز مناسبی در ایزوهای بالا داره که بخوبی با نرم افزار قابل کنترله. البته این روش واقعا جای IS رو نمیگیره.
من به شخصه برای تجربه اول رفتم سمت لایک. بزودی میرم سمت slr.
-
با سلام خدمت دوستان گرامی
من سه شنبه گذشته یعنی سوم مهر برای خرید به جمهوری رفتم. قصد داشتم یک دوربین فوجی 9600 برای یکی از دوستان بخرم که نامبرده خودش عکاس قابلی است ولی چون خیلی ضیق وقت داشت این مهم را به من سپرد البته اگر فکر می کنید القائات من در انتخابش اثر کرده بود:::big grin2::: باید بگویم! نه! فقط من هراز چند گاهی به آتلیه اش رفته و باهاش مشورت می کردم این بنده خدا هم شاید روزی 200 تا عکس در آتلیه اش می گیرد خیلی هم باذوق است اما مثل من حوصله اینترنت بازی را ندارد و خیلی گرفتار است مع الوصف، یک دوربین کنون دی 40 هم برای خودم می خواستم بخرم. اولا که برای خرید فوجی خیلی حالم گرفته شد چون مغازه ای که انتخاب کرده بودم نزدیک بود سرم را کلاه بگذاره. همان روز قصد داشتم اسم مغازه و یک عکس از سردرش گرفته در اینجا قرار دهم تا حسابی تنبیه شود ولی بعد گفتم شاید خوشایند سیاستهای مسئولین سایت نباشد منصرف شدم ولی واقعا ناراحت بودم این کلاه سرگذاشتن هم داستانی دارم که می ترسم سرتان را درد بیاورد. بالاخره یک فوجی به قیمت چهارصد و پنجاه هزار تومان خریدم. ولی برای خودم دوربینی نخریدم چون به هر مغازه ای که رفتم گفتند به جای نیکون چهل دی فلان مارک کنون را بخر خب ولی این حرفها که در من اثر نداشت فقط اینکه می گفتند باطری این دوربین گیر نمی آید و ممکن است در آینده ای نزدیک بی باطری شوم خیلی روم اثر گذاشت چون خیلی پیه باطری قبلا به تنم خورده بود. بنابراین گفتم خب یه کم بیشتر از دوستان سایت کمک بگیرم و ضمنا کمی دوربین فوجی را ورانداز کنم بعد! شاید نظرم عوض شد!!. دوربین را 5 شنبه به دوستم رساندم. البته بهتان گفته باشم آدم بدجنسی اصلا نیستم! به همین دلیل به این دوستمان هشدار داده بودم که این دوربین لرزش گیر ندارد ولی ایشان به کتشان نرفت و خیلی ناراحت شدند و گفتند که من تا حالا با دوربین های لرزش گیر دار کار نکرده ام مگر لنز هم لرزش گیر نیاز دارد مگر لنزهای قدیم لرزش گیر داشتند و الخ ... من هم حرفم را پس گرفتم و گفتم شما یه مدت دیگر سنتان زیاد می شود و دیگر شاید نتوانید کنترل لازم را روی دوربین داشته باشید (البته توی دلم گفتم!!) سرتان را درد نیاوردم عکسهای اولیه و اتوماتیک حسابی توی ذوق من زد. ایشان توی آتلیه اش ابتدا یک وسیله رادیویی روی کفشک فلاش نصب کرد که باعث فعال شدن کلی فلش و چتر و چیزهای دیگر می شد البته با وارسی های اولیه نتوانست دقیقا ارتباط دوربین را با این همه فلاش و سافت لایت و غیره برقرار کند اما نتیجه اصلا رضابت بخش نبود ایشان ساعتی با دوربین سروکله زد و کم کم عکسهایش بهتر می شد راستش من کمی شرمنده شده بودم!:redface::(
ولی ایشان از ارگونومی و پولی که بابت دوربین پرداخته بود راضی بود و می گفت فکر نکن با این پول چیز بهتری از این گیرت می آید.
البته من فکر می کنم ایشان در آینده با این دوربین عکسهای بهتری خواهد گرفت ولی راستش از اینکه من این دوربین را نخریدم خیلی خوشحالم :::big grin2::: خدمت دوستان محترمی که این مطلب را می خوانند سوءتفاهم نشود من دارم این دوربین را نقد نمی کنم و خوب می دانم که نقد یک دوربین کاری مشکل است و 100 درصد از عهده چومنی خارج است ولی احساس خوبی نداشتم و خب این نظر فکر کنم حق من باشد.
حالا در ادامه باز هم به این دوستم سرخواهم زد و برایتان گزارش خواهم نمود که به کجا رسیده است و اگر جالب باشد چند تا از عکسهایش را هم در این تاپیک خواهم گذاشت. ببینید آنچه را که من از این دوربین انتظار داشتم این بود که در حالت اتوماتیک یعنی برای کاربری که هیچ چیز از عکاسی نمی داند خروجی قابل قبولی داشته باشد ولی متاسفانه من (که کلی استاد عکاسی هستم!!) جز چند شات آبرنگی چیزی دستگیرم نشد.
به هر حال نتیجه این شد که من از این دوربین منصرف شدم. (بله آدم با چند تا عکس آماتوری آنهم اولین عکسها با یک دوربین ناآشنا که منصرف نمی شود! ولی خب من شدم دیگه! دست خودم که نبود!)
حالا دوستان صاحبنظر که واقعا نظراتشان کمک کننده است ولی من نمی دانم چرا خیلی به من کمک نمی کنند و وارد بحث نمی شوند (بابا ما زیاد مهمان شما نیستیم یه کم وقت بزارید دیگه) بفرمایند این مسئله باطری خیلی مهم است؟ خلاصه من تصمیم به خرید یک SLR گرفتم. ببینید یه کم تقصیر شما هم هست (اشاره به دوستان خوبی که نظراتشان آدم را زیرورو می کند) درسته که خرید یک دوربین در حد 500 هزار تومان اینقدر غمزه و قامیش نداره و این دوست بنده از پولی که برای فوجی داده بود اصلا ناراحت نبود ولی خب ایشان قصد دارد مدتی بعد یک کنون 200دی هم بگیرد بنده چی؟ باید با همین دوربین سر کنم و دیگه توجیهی ندارم که دوباره دوربین دیگری بخرم! (یک چیزی هم درگوشی خدمت تان عرض کنم که همسر بنده هم دیگه طاقتش سرآمده و از این همه توضیحاتی که من در مورد دوربین و انتخاب یک دوربین بهش میدم خسته شده! و چون فقط از عکس چاپ شده خوشش میاد و به فرآیندی که منجر به گرفتن یک عکس میشه هیچ علاقه ای نداره! این بحثها برایش کلافه کننده است و مدام بهم میگه اگر اینهمه تحقیق و دقت را در خرید ماشین می کردی الان هر ماه نباید این همه هزینه این ماشین کنیم!!)
بنابراین دوستان گرامی که مرا در این مخمصه انداخته اند (همه دوستانی که مقالات و نظرات خوبشان را خواندم) حالا خودشان آستین بالا زده و کار را تمام کنند. (کار مرا نه! پروسه خرید دوربین منظورم است) :mlaugh:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mastermehdi
من به شخصه برای تجربه اول رفتم سمت لایک. بزودی میرم سمت slr.
من هم مثل دوستمون تصمیم دارم یک دوربین بخرم برای گرفتن عکسهای خانوادگی و عکاسی از طبیعت ، اطلاعات زیادی هم در این مورد ندارم اما علاقه دارم که یاد بگیرم البته قبلاً یک کنن آ700 داشتم یه چند ماهی ازش استفاده کردم که متاسفانه دزدیدنش :( ولی همون موقع با خودم فکر میکردم کاش یکم بیشتر پول خرج می کردم و یک عدد اس 3 می خریدم .
الان هم که می خوام دوباره دوربین بخرم موندم که اس ال آر بخرم یا اس ال آر لایک دوست ندارم که وقتی یه اس ال آر لایک خریدم حسرت بخورم که کاش اس ال آر می خریدم البته خودم علاقه مندم که یکم حرفه ای تر عکاسی رو یاد بگیرم تمایل به اس ال آر دارم . می خوام ببینم که من اگر یه اس ال آر بگیرم مثلاً نیکن دی 40 برای کار کردن باهاش با مشکل روبرو نمی شم ؟ اصلا ارزشش رو داره که انقدر پول بدم؟ همچنین چون منابع مالیم محدوده نمی تونم مثل شما یک اس ال آر لایک بخرم و باهاش تمرین کنم و وقتی که راه افتادم برم یه دوربین اس ال آر بگیرم و هرچی که بگیرم دوربین اول و آخرمه .
-
سلام. خوب حالا مشخص شد که فقط SLR ها بین انتخاب های شما هستن.
حالا چرا 40دی ؟؟؟ اگه جای شما بودم تو برند Canon مثلا 400 دی با لنز های بهتر رو انتخاب می کردم.
-
سلام
اولا" كه دوستتان حق داشته لرزشگیر برایش مهم نباشد, چون توی آتلیه و روی 3پایه كه ....یك پیرمرد 89 ساله هم مشكلی نداره!!!!
دوما" آن مغازه دارها هم ....كردند كه گفتند باتریش گیر نخواهد آمد, مگه نیكون ایران خودروهه كه فروش, پایان معامله باشه!!!! یا مگه این مدل كم در ایران و سایر كشورهای همجوار فروش كرده كه بخواهی نگران آن باشی؟؟؟
سوما" من كه دوربین خودم رو خریدم, تا 4-3 ماه نتونستم عكسهای خوبی باهاش بگیرم و دوربین قبلیم عكسهای خیلی خوش آب و رنگتر و زیباتری بهم داده بود....كم مونده بود بفروشمش!!!! :::angry:::
-
برای من چند حالت برای خرید لایک بیشتر وجود نداشت:
1. بودجه کافی برای خرید slr و مخصوصا لنزها موجود نبود.
2. برای اشنایی و تجربه مناسب عکاسی در شروع کار.
من 9600 رو انتخاب کردم. از انتخابم هم پشیمونم و هم نیستم! پشیمون نیستم چون دوربین واقعا خوبیه. خیلی از ویژگیهاش منو راضی کرد. bracketing, focus ring, multi exposure, area focus و ..... بسیار جالب بود.البته من از multi exposure خیلی استفاده نکردم ولی در عوض با area focus خیلی کار کردم و واقعا ویژگیه خیلی خوبیه. تفکیک رنگ خوبی داره ولی تو یک سری از رنگهای صورتی کمی مشکل داره. من معمولا raw عکس میگیرم و در raw این مشکل رو ندارم..... پشیمون شدم چون مطالعه زیاد داشتم و پیشرفتم مناسب بود و حالا احساس میکنم که نیاز به دوربین بهتری مخصوصا لنز بهتری دارم.
لازم به ذکر میبینم که بگم عکاسی بدون post process واقعا خیلی چیزها کم داره. این یکی از برتریهای دیجیتال به آنالوگه که شما تواناییه پروسس عکساتون رو در خونه دارید. درسته که طرف باید واقعا عکاس باشه ولی این هم نکته ای هستش که در رسیدن به یک عکس خوب نقش کلیدی بازی میکنه. اینو به این دلیل گفتم که بگم در دوربین slr خروجی شمابدون post process میتونه گاهی اوقات فرق فوق العاده ای با لایک نکنه! من به شخصه با لنزهای معمولی کانون این موضوع رو تجربه کردم و باید بگم خروجی 9600 و fz-50 به مراتب بهتر از 400D با لنز کیتش بود! البته وصف لنز کیت کنون رو همه میدونن و نه اینکه فکر کنین اصلا به درد نمیخوره ولی....
اگه فردی هستین که برای آینده عکاسی خود برنامه وسیعی دارید حتما برید سمت slr. فکر خودتون رو هم فقط معطوف d40 نکنید از کنون 350D و 400D هم اصلا قافل نشین. البته لنز کیت نیکون کمی بهتره ولی به هر حال در آینده بایستی کلی پول لنز بدید.....
-
کد PHP:
اولا" كه دوستتان حق داشته لرزشگیر برایش مهم نباشد, چون توی آتلیه و روی 3پایه كه ....یك پیرمرد 89 ساله هم مشكلی نداره!!!!
جالب این است كه ایشان عكسهای بسیاری از طبیعت و مناظر و اماكن دارد و من كه گاهی با ایشان بوده ام شاهد بودم كه چگونه دوربین خود را آن لنز بلندش (البته بگویم دوربین اش آنالوگ بود -مربوط به قدیما) را طوری با بندها و چیزهای دیگر مهار كرده و عكس می گرفت كه آدم شاخ در می آورد. بنده حتما ایشان را تشویق می كنم در این فروم شركت كرده و انتقال تجربه كند چون طوری به عكاسی عشق می ورزد و سخن می گوید كه آدم متحیر می ماند
در مورد باطری هم آیا اطمینان دارید كه مشكل باطری گزافه گویی بوده و یا توصیه می كنید كه مثلا یك باطری زاپاس برای روز مبادا نیز بگیرم؟
کد PHP:
حالا چرا 40دی ؟؟؟ اگه جای شما بودم تو برند Canon مثلا 400 دی با لنز های بهتر رو انتخاب می کردم.
لطف می فرمایید محاسن این پیشنهاد را بفرمایید.
-
کد HTML:
من به شخصه با لنزهای معمولی کانون این موضوع رو تجربه کردم و باید بگم خروجی 9600 و fz-50 به مراتب بهتر از 400D با لنز کیتش بود!
یعنی منظورتان این است كه كنن موردنظر در بهترین حالت تنظیمات البته با لنز كیت خودش نمی تواند به پای فوجی یا پاناسونیك برسد؟
واقعا Post Processing تا این اندازه مهم است؟ تلقی من از پست پراسسینگ تنظیمات نور و روشنایی و شارپنس و تا حدی اعمال فیلترهای مورد نیاز به عكس در نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ است كه به نظر بنده اگر یك دوربین وظایف خود را بدرستی انجام دهد ما را از انجام این مراحل بی نیاز خواهد كرد. آیا تصور بنده اشتباه است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mastermehdi
برای من چند حالت برای خرید لایک بیشتر وجود نداشت:
1. بودجه کافی برای خرید slr و مخصوصا لنزها موجود نبود.
2. برای اشنایی و تجربه مناسب عکاسی در شروع کار.
من 9600 رو انتخاب کردم. از انتخابم هم پشیمونم و هم نیستم! پشیمون نیستم چون دوربین واقعا خوبیه. خیلی از ویژگیهاش منو راضی کرد. bracketing, focus ring, multi exposure, area focus و ..... بسیار جالب بود.البته من از multi exposure خیلی استفاده نکردم ولی در عوض با area focus خیلی کار کردم و واقعا ویژگیه خیلی خوبیه. تفکیک رنگ خوبی داره ولی تو یک سری از رنگهای صورتی کمی مشکل داره. من معمولا raw عکس میگیرم و در raw این مشکل رو ندارم..... پشیمون شدم چون مطالعه زیاد داشتم و پیشرفتم مناسب بود و حالا احساس میکنم که نیاز به دوربین بهتری مخصوصا لنز بهتری دارم.
لازم به ذکر میبینم که بگم عکاسی بدون post process واقعا خیلی چیزها کم داره. این یکی از برتریهای دیجیتال به آنالوگه که شما تواناییه پروسس عکساتون رو در خونه دارید. درسته که طرف باید واقعا عکاس باشه ولی این هم نکته ای هستش که در رسیدن به یک عکس خوب نقش کلیدی بازی میکنه. اینو به این دلیل گفتم که بگم در دوربین slr خروجی شمابدون post process میتونه گاهی اوقات فرق فوق العاده ای با لایک نکنه! من به شخصه با لنزهای معمولی کانون این موضوع رو تجربه کردم و باید بگم خروجی 9600 و fz-50 به مراتب بهتر از 400D با لنز کیتش بود! البته وصف لنز کیت کنون رو همه میدونن و نه اینکه فکر کنین اصلا به درد نمیخوره ولی....
اگه فردی هستین که برای آینده عکاسی خود برنامه وسیعی دارید حتما برید سمت slr. فکر خودتون رو هم فقط معطوف d40 نکنید از کنون 350D و 400D هم اصلا قافل نشین. البته لنز کیت نیکون کمی بهتره ولی به هر حال در آینده بایستی کلی پول لنز بدید.....
ببخشید اف میزنم این لایک همون لایکاست ؟
-
نقل قول:
ببخشید اف میزنم این لایک همون لایکاست ؟
نه جناب خليلي. منظور از لايك SLR-Like است كه به صورت خلاصه بيان شده. اين اصطلاح را اولين بار كاوه قبادي خيلي عزيز در اين فروم به كار برد و ماندگار شد.
-
شرمنده..... لایک = slr-like
دوست عزیزی که میگم از اعضای همین فروم هستش و اگه بگردید در این باره تو همین فروم چیزهایی پیدا خواهید کرد. منظور من این نبود که خروجیش بده ، هر کسی میدونه که از نظر کیفیت قابل مقایسه نیستند! مثل dynamic range و detail (یادمون نره که سنسوراشون چه از نظر جنس و چه از نظر اندازه با هم خیلی فرق میکنند) .... منظورمن به لنز کیتش بود و توجه به اینکه post precess نقش موثرتری داره. اصولا کسی که slr میخره یعنی جدی تر دنبال عکاسی هستش پس باید برای پروسس هم وقت بیشتر بذاره. من به شخصه نشنیدم کسی با slr عکس بگیره و پروسس نکنه. لینکهای خیلی خوبی برای این موضوع تو این فروم موجوده. پروسس تقریبا همون چیزیه که شما گفتید ولی نه به همین راحتی! مثلا برای از بین بردن dynamic range بایستی راه زیادی پیمود!
-
اقا حسن,من هم قصد خرید d40 رو دارم,قیمتی ازش ندارید؟
دوستانی که با d40 کار کردن,ماکروی 18-55 در حالت , تله 28 سانتی م است,یا واید؟
28 cm از بدنه در نظر گرفته میشود؟
-
محمد علی نازنین
قیمت دی 40 روزی كه من قیمت كردم (سوم مهر) بین 520 تا 550 هزار تومان متغیر بود. اگر با گارانتی پارسه خواستید بگیرید (گمان نكنم با گارانتي معتبرتري گيرتان بياد) دقت كنید روی برگه گارانتی كه حدودا اندزه یك كاغذ A6 است مهر برجسته داشته باشد ضمنا تاريخ اتمام گارانتي را هم حتما كنترل كنيد. تا سعي داريد دوربين پشت ويترين را هم نگيريد! اگر هم فروشنده در بازكردن دوربين و تست آن عجله زيادي به خرج داد قبل از كنترل گارانتي و محتويات جعبه و وارسي دوربين اجازه تست ندهيد! دوست عزيز اينجا ايران است و آدم كلاهش را بايد محكم بچسبد!
در خصوص سوالتان راستش درست متوجه نشدم ولي تا آنجائيكه ميدانم لنز كيت اين دوربين حالت ماكرو ندارد و شما بايد براي ماكرو لنز جداگانه اي خريداري كنيد. ضمنا در همين فروم جائي خواندم كه امكانات الحاقي براي لنز وجود دارد كه حالت ماكرو ايجاد مي كند و براي اغلب كاربران مبتدي (مثل بنده) كفايت مي كند. در اين خصوص اساتيد فروم بيشتر مي توانند توضيح دهند.
زياده حسارت شد! :)
-
28 cm از دهانه لنز در حالت تله تا جایی که شنیده ام
-
من باز یه نظر بدم! به نظر من اگه قصد مداوم عکاسی کردن رو دارید..... اگه دنبال کیفیت بالاتر با خرج کردن برای لنز ولو 2-3 تا هستید..... اگه آشنایی ولو محدود با عکاسی دارید و حالا قصد ادامه دادن دارید..... شک نکنید و برید سمت slr. این یک اشتباه بزرگی بود که من کردم (!) ولی البته خیلی هم پشیمون نیستم.
دوربینهای slr-like تعدادی تواناییهای ژیگولی دارند و البته بدرد بخور و لنزی دارند که فاصله کانونی مناسبی را برای شما فراهم میکند مثل 28-300. ولی به هیچ وجه جای slr را نمیتواند بگیرد. این را هم فراموش نکنید که برای شارپنس خیلی خوب و ....... نیاز به لنزهای خیلی خوب و احتمالا گران هست بنابراین از لنز کیت دوربین خود خیلی دلگیر نشید که مطمئنا نخواهید شد.
d40 گزینه بسیار عالی هستش ولی از مدلهای مشابه کنون هم غافل نشید.
پیشاپیش تبریک میگم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
لطف می فرمایید محاسن این پیشنهاد را بفرمایید.
شما دوربین رو می خرید.... درست؟؟؟
آیا با لنز کیتش کارتون راه می یفته؟؟:::love2:::
خوب اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید اصلا موردی نداره که 40D روبخرید ولی اگه مقداری در تنگنا باشید خوب بدنه سطح پایین تر با لنز بهتر و یا بیشتر، بهتره....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam_703
شما دوربین رو می خرید.... درست؟؟؟
آیا با لنز کیتش کارتون راه می یفته؟؟:::love2:::
خوب اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید اصلا موردی نداره که 40D روبخرید ولی اگه مقداری در تنگنا باشید خوب بدنه سطح پایین تر با لنز بهتر و یا بیشتر، بهتره....
بهنام جان فكر كنم اشتباهی شده بنده Canon 40D در نظر ندارم :confused: منظور بنده یك Nikon D40 است عزیزم.
تقصیر این كمپانی های معظم است كه مدلهاشان این قد مشابه است نمی دانم اسم در دنیا قحط است یا غلط نكنم مقاصد ماركتینگ و از این حرفها باز مطرح است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
بهنام جان فكر كنم اشتباهی شده بنده Canon 40D در نظر ندارم :confused: منظور بنده یك Nikon D40 است عزیزم.
تقصیر این كمپانی های معظم است كه مدلهاشان این قد مشابه است نمی دانم اسم در دنیا قحط است یا غلط نكنم مقاصد ماركتینگ و از این حرفها باز مطرح است.
شرمنده...:(
-
نقل قول:
یعنی منظورتان این است كه كنن موردنظر در بهترین حالت تنظیمات البته با لنز كیت خودش نمی تواند به پای فوجی یا پاناسونیك برسد؟
واقعا Post Processing تا این اندازه مهم است؟ تلقی من از پست پراسسینگ تنظیمات نور و روشنایی و شارپنس و تا حدی اعمال فیلترهای مورد نیاز به عكس در نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ است كه به نظر بنده اگر یك دوربین وظایف خود را بدرستی انجام دهد ما را از انجام این مراحل بی نیاز خواهد كرد. آیا تصور بنده اشتباه است؟
این دقیقا تصور من هم بود، اما با مطالعه بیشتر این فروم و دیدن عکسهای دوستان، کم کم نظرم داره بر میگرده و شروع به یادگیری فتوشاپ کرده ام که البته پست پروسس حوصله فراوانی میطلبد. اما کم کم متقاعد شدم که متاسفانه یا خوشبختانه، در صورت ورود به دنیای slr پست پروسس هم جزئی از روال عکاسی خواهد بود.
-
با سلام مجدد خدمت همفرومیهای عزیز
عجب داستانی شد قصه دوربین گرفتن ما، خدمت با سعادتتان داستان به اینجا رسید که بنده از گرفتن Slr_Like به توصیه دوستان منصرف گردیده و متمایل به Slr شدیم. حالا هم قرار است به اتفاق یكی از دوستان مشتركا به صورت قسطی از نورنگار دو دستگاه دوربین خرید نماییم یكی Canon 40D به همراه یك لنز اضافی برای دوستمان و یكی Nikon D40خشك و خالی برای اینجانب.
از شانس من Nikon D40 را نورنگار موجود نداشته و فقط دوربین های زیر موجود می باشد:
Canon 400D ------------------------------ 7500000
Canon 350D-------------------------------- 6300000
Canon 40D ------------------------------- 13500000
------------------------------------------------------------
Nikon D80 ------------------------------ 11300000
Nikon D40x -------------------------------- 7000000
علی ماند و حوضش! :redface:
فروم عکاسی را مجددا به دنبال مقایسه 400D--350D---D40x شخم زدم :hammer2:
جناب سام مقدم: خودشان 400 دی دارند اما 350 دی را پیشنهاد می کنند.
جناب توفیق: نقل قول = به نظر بنده 350 دی از دی40 نیکون در خیلی از موارد سرتر است.
جناب بهنام: نقل قول = در انتخاب 350 دی شک نکنید این دوربین از هر لحاظ بهتره دلیل هم زیاد داره ... سرعت عکاسی، تعداد نقاط فوکوس اتوماتیک و ...
جناب مجهول: نقل قول = شارپ تر و کم نویزتر بودن 350 نسبت به 400 دی و امکان مشاهده عمق میدان
جناب آرش: نقل قول = احتمالا هفته های آینده دی 40 اکس را می شود حدود 700 هزارتومان و یا کمتر خرید/.. اون موقع میشه روش حسابی فکر کرد. 19 اردیبهشت
حب برای من که تفاوت قیمت این سه مدل دوربین چون قسطی می خواهم بخرم زیاد مهم نیست روی دی 40 نیکون به جمع بندی رسیدم (با توجه به متمایز بودن لنز کیتش) و فکر کنم کار من را که به عکاسی طبیعت بیشتر علاقمندم را راه می اندازد. اما چند مسئله نگران کننده وجود دارد:
1- عدم امکان مشاهده عمق میدان
2- عدم امکان براکتینگ
3- رفتار نویزی بیشتر و شارپ کمتر
4- نظر برخی از دوستان که هر کی دی 40 اکس بخره عقلش پاره سنگ بر میدارد (نزدیک به این مضمون) -- البته به خاطر قیمتشالبته خودم به دلیل ناآشنایی :pest:با دوربین اس ال آر نمی توانم قضاوت مناسبی داشته باشم لذا دوستان مطلع را دعوت می کنم در این مورد نظر داده و بررسی نمایند.
متشکرم :drunk: