با تشکر از آقا فرهاد و سایر دوستان که زحمت پاسخ را کشیدند.
راستش فکر کنم کمی متمایل به SLR-Like شدم! یکی از عللی که از دست A640 خودم خسته شده بودم این بود که نمی توانستم درست روی نقطه مورد نظر از سوژه فوکوس کنم یعنی فوکوس در اختیار دوربین بود گاهی چندین نقطه فوکوس نشان میداد اما نمیشد که یکی را انتخاب کنم فوکوس دستی هم آنقدر دنگ وفنگ داشت که معمولا قیدش را می زدم موقع عکاسی ماکرو هم فوکوس خیلی اذیت کننده بود و معمولا عمق میدان و فوکوس با هم جور در نمی آمدند. مسئله دیگر
محدوده واید بود که در یک اتاق متوسط جوابگو نبود. عکسهای indoor هم اینقدر تم نارنجی داشت که خودم را که هم می کشتم حتی با وایت بالانس دستی رنگ درست و حسابی به من نمی داد. اعتقاد به تصحیح نرم افزاری مثلا با فوتوشاپ هم ندارم چون خلاصه یک سری جزییات را از دست می دهید یعنی تحویل رنگ درست یک وظیفه سخت افزاری است (البته به نظر اینجانب!) البته باید اذعان کنم که تصاویری که از طبیعت و در نور طبیعی می گرفتم تقریبا بی نقص بود. ضمنا در مناطق ییلاقی هم به محض اینکه یک ذره مه می آمد پایین مدام اخطار لرزش نشان می داد و خیلی شانس می آوردم اگر یک عکس واضح می توانستم بگیرم ضمنا فقط یک حلقه برای بند گردنی داشت و من که می دیدم دوستانم چگونه با استفاده از بند گردنی و مهار دوربین جلو لرزش را می گرفتند خیلی غصه می خوردم:confused:
البته از مزایای این دوربین استفاده از باطری قلمی بود و من با یک شارژر رفرش دار سونی و 4جفت باطری اصلا مشکلی از جهت انرژی نداشتم.
فیلمبرداری این دوربین هم خوب بود ولی در صدابرداری گند می زد!
مجموع این مسایل و عشق خرید یک دوربین SLR باعث شد که در فروش دوربین فوق هیچ تردیدی نکنم!
اما حالا اساتید محترم بگویند اگر یک دوربین شبیه SLR بخرم و بعد ببینم که خروجی اش حتی به پای دوربین قبلی خودم هم نمی رسد چه کار کنم و به کی بگم؟!
لطفا مرا راهنمایی کنید که چه انتخابهایی برای خرید یک SLR-Like دارم ضمن اینکه می خواهم معایب دوربین قبلی ام را نداشته باشد و ضمنا حتما رینگ فوکوس دستی داشته باشد و یک لنز پدر مادر دار رویش باشد؟
یه سوال دیگه هم اینکه آیا این عکسهایی که در سایتهایی مثل dPREVIEW از sampleهای دوربینها می گذارند در شرایط خاص نورپردازی گرفته میشود؟ یا اینکه در حالت عادی هر کسی می تواند چنین عکسهایی بگیرد؟
با تشکر