سلام.
خب!من هرچی امتحان كردم هرچی فكر كردم دیدم واقعا با دوربینهای دیجیتنال نمیشه عكسی با عمق میدانی كه دوربینهای آنالوگ به عكس میدهد رو گرفت.نم دانم شما دوستان عزیز با من موافق هستید یا نه اما خوشحال میشم اگر نظراتتونو بخونم.
سلام.
خب!من هرچی امتحان كردم هرچی فكر كردم دیدم واقعا با دوربینهای دیجیتنال نمیشه عكسی با عمق میدانی كه دوربینهای آنالوگ به عكس میدهد رو گرفت.نم دانم شما دوستان عزیز با من موافق هستید یا نه اما خوشحال میشم اگر نظراتتونو بخونم.
دوست عزیز
اگر لطف کنید قبل از اینکه سوال کنید و سوال کنید؟ چرخی در فروم بزنید؟ سرچی بکنید؟ و مقالات بخش دوربین دیجیتال سایت و تاریکخانه دیجیتال رو مطالعه کنید.
گمان میکنم ۹۹۹ پاسخ برای ۱۰۰۰ سوالی که در آینده نزدیک خواهید پرسید پیدا خواهید کرد.
پیشنهاد میدم در دیتابیس ثبت نام هنگام تیک زدن قوانین سایت تغییری بدهید مبنی بر خواندن و سرچ کردن قبل از پست زدن
قرمز و بزرگ
خب !مثل اینکه دوستان قرار با این ادبیات گفتگو منو شرمنده خودشون بکنن.از دوستان گرامی از این همه الطاف بیشمارشون تشکر می کنم.واقعا شرمندم فرمودید.
منظور شما دوربین كامپكته یا slr دیجیتال ؟
در كامپكتها بدلیل كوچك بودن سنسور حق باشماست و عملا نمیشه كمق میدان رو كم كرد یعنی روی F2.8 هم شما عمق میدان زیادی دارید ولی در slr ها كه سنسور بزرگتری دارند میشه به عمق میدانهای بسیار كم هم رسید ولی در شرایط مشابه باز هم عمق میدان بیشتر از یك سنسور فول فریم است اگر باز هم سوالی دارید بفرمایید
اگه اشتباه نكنم خانمsanazsasaninia:confused:
ناراحت نشید ولی این دوستان مثل آقا آرش و دوستان دیگر اینقدر از این سوال های اماتوری كه مربوط به من و شماست جواب دادند كه دیگه .......(خوب اونهام حق دارند حرفه ای اند دیگه!:cool:)
من هم در بدو ورود به سایت جند تا از این پتو های خیس خوردم!!!:::big grin:::
خلاصه نكته ایی كه نادر خان فرمودن بسیار به جاست
شما با چه دوربینی یه این نتیجه رسیدید؟
سلام.
شاید حق با شما دوست عزیز باشه و من نباید زود عصبانی می شدم. اما این دوستان عزیز و حرفهایی هم باید بدونن خودشون هم یه روزی آماتور بودند و سر شار از سئوال.
در مورد دوربین كه پرسیده بودیددروبین من یه powershot s3isهست كه تازه خریدمش.به خاطر همین با عمق میدانش مشكل دارم.خدا خیر بده دوربینهای آنالوگ قدیمو آدم از عمق میدانی كه در عكسها بدست می آورد حظ می كرد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوباره سلام.
دوست عزیز ممکنه در رابطه با این نرمافزارها و نحوه عملکرد آن بیشتر توضیح بدید.
ممنون