مشکل دوربین های سونی از این لحاظ (نویز) بیشتر است.
مشکل دوربین های سونی از این لحاظ (نویز) بیشتر است.
با تشكرنوشته اصلی توسط Forum Manager
فكر مي كنم بهترين انتخاب همان A95 است چون نسخه جديد تر A80 مي باشد و به احتمال زياد تفاوت قيمت چنداني هم با A80 نخواهد داشت از تمامي دوستاني كه من را ياري كردند ممنونم.
نوشته اصلی توسط arad
اگر ا95 را خریدین به من هم بگین چطوره ؟راضی هستین؟من هم می خوام به جای ا80 که کم و گران شد ا95 بگیرم.
اگر زودتر بگین ممنون میشم.میخوام زودتر بگیرم
عیدتان مبارک
نوشته اصلی توسط aty
اگر ميخوايد كه دوربين خوبي در حدود 4مگا پيكسل بخريد، به LUMIX FZ10 هم توجه كنيد.
واقعا دوربين خوبيه! لنزاش مال لايكاست كه هم معروفه و هم كيفيت كارش خوبه. زوم 12 برابر داره و از همه بهتر اينكه مجهز به لرزه گيره
كارخانه سازندش پاناسونيكه...نميدونم چرا اينجا كمتر از دوربيناي پاناسونيك حرف ميزنن ولي به نظرم اين مورد دوربين خوبيه. در ضمن اكثر دوربيناي لوميكس لرزه گير دارن و اين در حاليكه در اين محدوده فقط دوربين كنون و اون هم فقط يه مدل لرزه گير داره!
نوشته اصلی توسط physboy
با سلام
مدلی که شما پیشنهاد کردین dms fz10 kاست؟http://www.pricegrabber.com/rating_g..._type=masterid
قیمت ان در ایران چنده؟
تا قبل از عيد كه قيمتي در حدود 500 هزار تومان داشت. احتمالا الان بايد كمتر باشد. در ضمن يك مدل بالاتر از اين دوربين(FZ20) هست كه نميدونم الان تو ايران باشه يا نه ولي اگه اون بياد قيمت اين مدلش كمتر هم ميشهنوشته اصلی توسط aty
متاسفانه نمی تونم بیشتر از 330 هزارتومان هزینه کنمنوشته اصلی توسط physboy
چیزی دیگری پیشنهاد دارین ؟
موفق باشید
من فکر نکنم قیمت Fz10 اینقدر باشه چون Fz20 قبل از عید من قیمت گرفتم 470 تومن...
نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
به هر حال در اون رنج قيمت شما يه مدل حتما داره......بهتره خودتون پرس و جو كنيد بازم....من بيشتر روي لوميكس تاكيد ميكنم چون اكثر دوربيناش لرزه گير دارن و اين براي تازه كارا ميتونه خيلي خوب باشه.تو پستاي قبلي هم مشخصات و نقاط ضعف اين دوربين هست. تو اين لينك هم ميتونيد مدلهاي مختلفشو ببينيد. به نظرم مدل FX5 در همون حدود قيمتش باشه!
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/
نميدونم تا به حال با آنالوگ كار كرديد يا نه ولي اين مدلش جالبه چونكه
راستش تا حالا کار عکاسی نکردم.ولی خیلی دوست دارم.رشته من هم کامپیوتر بودهنوشته اصلی توسط physboy
از وقتی هم با این سایت اشنا شدم بیشتر به عکاسی علاقمند شدم.دلم می خواد دوربینی بگیرم که پشیمان نشم
بیشتر نظرم روی کنون بود نمی دونم چی کار کنم