یک لینک نزدیک به همین محتوا از همین سایت در تاپیک ( اگر خاطرم باشد ) قفل آینه بود در این جا هم باشد بی ربط به موضوع تاپیک نیست
Live View and Mirror Lock Up
کد:http://www.juzaphoto.com/eng/articles/live_view_mirror_lock_up.htm
یک لینک نزدیک به همین محتوا از همین سایت در تاپیک ( اگر خاطرم باشد ) قفل آینه بود در این جا هم باشد بی ربط به موضوع تاپیک نیست
Live View and Mirror Lock Up
کد:http://www.juzaphoto.com/eng/articles/live_view_mirror_lock_up.htm
آن ویدیوی قبلی میخواست بگوید که فشردن دکمه شاتر دوربین نیز یکی از مواردی است که باعث لرزش دوربین میشود. برای همین هم باید موقع فشردن آن، بسیار احتیاط کرد. در ویدیو نشان میداد که اصلا موقع فشردن شاتر وقتی به انگشت نگاه میکنید، نباید حرکتی در آن ببینید.
آیا استفاده از مد عکاسی پی در پی و با سرعت بالا ، تاثیری در تهیه عکسهای شارپ دارد؟
بله جناب روشن خیلی زیاد.
مهرداد
سلام بر دوستان خوب دکتر روشن و مهرداد عزیز:
بنظر من شاید اینگونه نباشد......( اگر چه در سایت جوزا اشاره شده بود که برگشت آینه ضربه ای شدید ایجاد میکند و دست کمی از بقیه عملکردها ندارد )
اما در جایی میخواندم محدوده 1 ثانیه الی 25/1 بدترین محدوده سرعت شاتر برای اثر پذیری لرزش ناشی از آینه و شاتر است. حال با دقت به این موضوع فرضا 40D یا 1D کانن یا D3 هر کدام اکر بخواهند به ماگزیمم سرعت عکاسی پیاپی دست یابند میبایست سرعت شاتر بیش از این محدوده باشد چون در غیر اینصورت نه 40D میتواند به 6 فریم در ثانیه برسد نه آن دو دوربین دیگر به 10 فریم چون مجموع زمان رفت و برگشت و بازو بسته شدن آینه و شاتر میبایست از 1 ثانیه بیشتر نباشد ضمن آن 6 یا 10 ثبت هم انجام شده باشد . حدودی بگویم سرعتی بالا 200/1 نیاز هست برای 40D و احتمالا بیشتر از آن ( در محدوده فرضی 500/1 ) برای آن دو دوربین......... تا بتوانند به ماگزیمم سرعت عکاسی پیاپی برسند. با توجه به این موضوع و دقت به آن که این سرعت ها بسیار از محدوده فرضی بیشتر است این احتمال هست تا در کمترین زمام ممکن که پیامد آن اثر لرزش مجموعه بر روی سنسور است ثبت را انجام دهد ( با کمترین اثر نسبت به سرعت های پایین تر ) حال اگر سرعت ها بالای 4000/1 رسید که چه بهتر...... منتها مقوله ای دیگر هم در این کار دخالت دارد که میتواند باعث شارپ نبودن تصویر باشد. یکی از آنها AI SERVO است که در ارتباط مسقیم با لنز میبایست قادر به پاسخوگی به این معمای شارپنس ( در عکاسی پیاپی ) باشد.
بله. هم در مواقعی که سوژه حرکت دارد و هم در مواقعی که احتمال لرزش دوربین وجود دارد و در عین حال نمی توان از سرعت شاتر بالا استفاده کرد، این مد میتواند کمک کننده باشد. در واقع بنابراصل احتمالات، احتمال تهیه یک یا چند عکس موفق، بیشتر خواهد شد.
در واقع سرعت شاتر در چنان شات موفقی، حتی ممکن است کم باشد اما در لحظهای که سوژه یا دست عکاس به حداقل حرکت خود رسیده، عکس گرفته شده است.
و البته بنا بر همان اصل احتمالات نیز ممکن است در چنین تسلسلی، حتی یک عکس هم بدرد بخور نباشد.
سلام
عملا لرزش ناشی از فشردن دکمه شاتر ،در فریم های میانی(فریم های اول و آخر)،بدون ارتباط به مهارت عکاس،از بین می رود.با توجه به اینکه دیگر متغیر ها(لرزش آینه و...)در هر دو روش تک فریم و چند شات سریع پی در پی وجود دارند .آیا استفاده از مد عکاسی پی در پی و با سرعت بالا ، تاثیری در تهیه عکسهای شارپ دارد؟
امین ظریف مهدیزاده
افشین جان صحبت شما درست است اما در عکاسی پیاپی نکته ای که باعث شارپ شدن عکسها می شودهمان طور که در ویدیو که جناب روشن گذاشته بودند شما با هر بار فشار دادن شاتر ضربه کوچکی به دوربین میزنید اما در عکاسی پیاپی اون ضربه اول دیگه تکرار نمیشود و همین عمل باعث شارپ شدن عکسهایی شما خواهد شد.
مهرداد
مهرداد جان من فرض را بر 3 پایه و ریموت گذاشتم لرزش دست در اثر فشار دادن دکمه شاتر یک پارامتر متغیریست که بسته به هر فرد متفاوت است. در این عکاسی پیاپی هر چقدر سرعت بالاتر باشد لرزش ناشی از آینه و شاتر کمتر خواهد بود ( فکر کنم من و شما یک نظر داشتیم :) در این حالت سرعت فکوس دوربین و لنز عامل تعیین کننده تری خواهد بود حال اگر فکوس در یک نقطه فیکس باشد که بهتر..... مثل آن لینکی که دکتر روشن در مورد خبرگزاری در پکن گذاشته بودند....
[QUOTE=nmroshan;96964]بله. هم در مواقعی که سوژه حرکت دارد و هم در مواقعی که احتمال لرزش دوربین وجود دارد و در عین حال نمی توان از سرعت شاتر بالا استفاده کرد، این مد میتواند کمک کننده باشد. در واقع بنابراصل احتمالات، احتمال تهیه یک یا چند عکس موفق، بیشتر خواهد شد.QUOTE]
دقیقا جناب روشن.من در این عکس چون نور کافی وجود نداشت وiso رو بیشتر از 400 نمیخواستم قرار بدم از این روش عکاسی پیاپی استفاده کردم.
[IMG]http://i34.*******.com/30ndv6h.jpg[/IMG]
F/4
S1/60 sec
iso 400
200mm
البته نمونه های زیادی دارم که اگر مایل بودید میتونیم 1 نگاهی بهشون بندازیم
مهرداد