کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ارزش در کاربرد متفاوت در سیستم ماکروست دوست من، 180 توان عکاسی یک به یک در فاصلهدورتری را داراست، لرزشگیر ندارد(نیاز هم ندارد)، سنگینتر است و نیاز به سه پایه دارینسوالی که پیش اومده برام اینه که فارغ از قیمت (عدم مجدودیت بودجه)، آیا حدود 700 هزار تومان اختلاف، ارزش داره که بجای 100mm Macro بیام و 180mm Macro رو بخرم ؟ اگر بله، این ارزشها چه مواردی هستند ؟
نتیجه اینکه اگر نیاز به عکاسی حشرات یا مورد ماکرو دیگری در فاصله دورتر دارین سراغ 180 برید
اما 100 سری ال از نظر من سلطان لنزهای ماکرو غیر 180 محسوب میشه: سبکتر سیلینگ مناسب شارپنس دیاف ثابت و مناسب کیفیت اپتیکی عالی و بهترین کیفیت ساخت .....
اگر نیاز به فاصله 180 احساس میشه گزینه بسیار عالی 180 سیگما هم گزینه خوبی هست.یا 150 جدید سیگما.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
این رو از سر نداشتن تجربه در زمینه لنزهای ماکرو میپرسم : آیا با لنز ماکرو، کار دیگری بجز ماکروگرافی هم میشه انجام داد ؟ ( در راستای انتخاب بین 100 و 180 ماکرو )
لنز های ماکرو برای عکاسی پرتره هم مناسب هستند البته اگر در رنج مطلوب پرتره باشند. مانند همین لنز ۱۰۰ که برای پرتره هم بکار می گیرند.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
این لنز با سی غیر ال از لحاظ کیفیت چقدر تفاوت دارند؟ به اختلاف قیمتشون می ارزه که سری ال خریداری بشه؟
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام.
من اين لنز رو داشتم كه هم براي ماكرو گرافي ازش استفاده مي كردم و هم براي پرتره.
يكي از نقاط ضعف اين لنز نداشتن لرزشگيرِ. كيفيت رنگ و شارپنس اين لنز واقعا عاليه و اگر فضاي حركت (زوم بك با پا) داشته باشيد، براي پرتره هم بسيار مناسبه. (البته پرتره هاي بسته) اما در مقايسه با سري L برتري از آن سري L است. هم به لحاظ وجود لرزشگير و هم ساخت بدنه و كيفيت اپتيك عالي.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي