جناب soha
باسلام.
دوربین 1000D از نظر کاربرد لنز ماکرو با دیگر دوربین های FOVC 1.6 یا اصطلاحاً کراپدار تفاوتی ندارد.
فکر میکنم درباره مقایسه لنزها بایکدیگر به اندازه کافی دراین تاپیک بحث شده و اطلاعات بیشتری نمیتوان اضافه کرد.
فقط میتوانم تجربه خودم در کاربا لنز 60mm کانن را به آن اضافه کنم. من بادوربین 500D لنز 60mm را انتخاب کردم چون:
1-ارزانتر است و برای کسی که نمی خواهد بطور جدی و تخصصی عکاسی ماکرو بکند یک انتخاب اقتصادی است.
2-سال ساخت آن جدیدتر است و باتوجه به پیشرفت سریع تکنولوژی لنز، قطعاً این به معنی تکنولوژی به روزتر این لنز است.
3-بمیزان محسوسی شارپتر است
4-جای خالی لنز 50mm اف1.4 را برای من تاحدودی پر میکندو برای پرتره نیم تنه ایده آل است
5-سبکتر است و ابعاد کوچک وجمع وجوری دارد (لنز 100 ماکرو برای من خیلی سنگین و بزرگ است) و برای دوربین کوچک و سبک شما مناسبتر است.
6-خیلی دقیق فوکوس میکند
با این توضیحات من لنز 60 م م را توصیه میکنم.
البته دو نکته را هم باید اضافه کنم:
اولاً لنز 60م م نسبت به لنز 100 م م موقع فروش دست دوم دیرتر مشتری پیدا میکند
ثانیاً اگر فقط برای حشره گرافی و عکاسی از موجودات زنده درمحیط طبیعی دنبال لنز ماکرو هستید باید لنزی بگیرید که فاصله کاری آن از سوژه زیاد باشد و از این حیث لنزهای 180 کانن و 150 ماکرو سیگما و پس از آنها 100 کانن ارجحیت دارند.
هرچند اگر سوژه حساس باشد به هرحال بانزدیک شدن به آن عکس العمل نشان میدهد و زیاد فرق نمی کند که شما در فاصله 10 سانتی متری آن باشید یا 15 سانتی متری.
موفق باشید.