پاسخ : EF 70-300 f/4-5.6L IS USM
سلام.جناب قشقایی اگر از زاویه دیگری نگاه کنیم و این لنز را با 100-400 مقایسه کنیم,شاید یک لنز سبکتر و کوچکتر و جدیدتر و فرضا سیلینگ بهتر برای عکاسانی که از 70-300 قبلی راضی نبودند گزینه ی خوبی باشد.
در مورد 70-200 ,حداقل میتوان در 200 دیاف 4 داشت یا 2.8,و اگر 4 را در نظر بگیریم تفاوت نهایت یک استاپ برای عده ای ارزشمند خواهد بود,ولی مشتاقم ببینم در عمل چگونه خواهد بود.
و اینکه چرا 100-400 جدید عرضه نشد؟قیمت این 70-300 کمی زیاد نیست؟
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
سلام
ضمناً طول این لنز کمتر از 200-70 اف 4 هست.به نظر میاد با زوم 300 احتمالاً این لنز موقع زوم کردن مثل مدل قبلی طولش افزایش پیدا میکنه بعنی Internal Zoom نیست؟!!!
باسلام
البته از روی عکس لنز که اینگونه به نظر نمیآید
http://a.img-dpreview.com/news/1008/...FSL-NO-CAP.jpg
ظاهرا باید اینترنال باشد
در مقابل این
http://media.the-digital-picture.com...S-USM-Lens.jpg
در مورد تله کانورتور هم سایت کنون آمریکا هیچ اظهار نظری نکرده
اگر تله کانورتور نخورد یک مقدار جای تعجب است
یعنی حال گیری است:::waw:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Soheil.Q
سلام.جناب قشقایی اگر از زاویه دیگری نگاه کنیم و این لنز را با 100-400 مقایسه کنیم,شاید یک لنز سبکتر و کوچکتر و جدیدتر و فرضا سیلینگ بهتر برای عکاسانی که از 70-300 قبلی راضی نبودند گزینه ی خوبی باشد.
در مورد 70-200 ,حداقل میتوان در 200 دیاف 4 داشت یا 2.8,و اگر 4 را در نظر بگیریم تفاوت نهایت یک استاپ برای عده ای ارزشمند خواهد بود,ولی مشتاقم ببینم در عمل چگونه خواهد بود.
و اینکه چرا 100-400 جدید عرضه نشد؟قیمت این 70-300 کمی زیاد نیست؟
ممنونم
مسلما کاربرد میتواند عامل تعیین کننده ای برای انتخاب یک لنز باشد. بعضی مواقع فقط و فقط یک دیافراگم باز میتواند برای یک عکاس تعیین کننده باشد و روی این موضوع شکی نیست.
من فکر میکنم وقتی میخواهیم ارزیابی کنیم حتما آیتم هایی مد نظرمان هست از فوکال لنت، دیافراگم، کیفیت ساخت، خروجی، لرزشگیر، قیمت و مواردی دیگر... برای ارزیابی هم تقریبا اطمینان دارم الزما وقتی معادله ارزیابی را در ذهنمان مد نظر قرار میدهیم آن خط الزاما خطی نیست که از یک یک نقاط مورد نظر ( منظور آیتم های مورد نظر یا نیاز هایمان ) بگذرد، بلکه میتواند یک منحنی باشد که از نزدیک ترین آن نقاط عبور کند. از این روی بعضی موارد دو لنزی که در ظاهر با یکدیگر شباهتی ندارند ممکن است برای عده ای از استفاده کنندگان کاربرد مشترکی داشته باشند یا دو لنز در ظاهر همسان در دو کفه متفاوتی از ارزیابی باشند.
در کل اشاره به این موارد بخاطر آنست که یک مصرف کننده چه بخواهد یا نخواهد روی انتخاب یک لنز ارزیابی خواهد داشت مهم آنست که با شناخت نیاز ها بدرستی بداند به کدام لنز نزدیک تر خواهد بود
با این دید، میتوان برای یک کاربر فرضی لنز 400-100 را در قیاس با این لنز در نظر گرفت. اما آن آیتم های ارزش گذاری در تقابل این دو لنز بنظرم اندکی بیشتر از حد معقول است. نسبت به ارزش گذاری که من مد نظر قرار دادم
من فکر میکنم برای ارزیابی دقیق تر نیاز هست نمونه عکسهای این لنز را در دید یا نظر استفاده کنندگان و سایت های دیگری در این خصوص پیگیر باشیم
ارادتمندتان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
]
اگر تله کانورتور نخورد یک مقدار جای تعجب است
یعنی حال گیری است:::waw:::
اتفاقا با این دیافراگم اگه tc بخوره عجیبه.البته با کلک زدن و سر دوربین رو شیره مالیدن یا با بیخیال شدن autofocus, به احتمال قریب به یقین میشه با tc هم استفاده ش کرد.
نفرمایید جناب ابراهیمی
پس 100-400 را چه میگویید حتما
استثناست دیگر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
نفرمایید جناب ابراهیمی
پس 100-400 را چه میگویید حتما
استثناست دیگر؟
مگه ۱۰۰-۴۰۰ با tc فکوس خودکار داره؟ :::waw:::
والا چی بگم
ظاهرا با 1.4مشکلی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
مگه ۱۰۰-۴۰۰ با tc فکوس خودکار داره؟ :::waw:::
سلام
100-400 در 400 میلیمتر با 1.4 در سری 1D اتوفکوس تک نقطه مرکزی دارد. اما من کم دیده ام که کسی استفاده کند.
با سلام
ریویو the-digital-picture
البته کمی ناقص
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
پوزش یکم ذوق زده شدم لینکو گذاشتم
بعد دیدم تهی است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
دوست عزیز لینک رو درست گذاشتید؟