-
Canon EF 70-300 f/4-5.6L IS USM
لنز 70-300 سري جديد كنون هم معرفي شد
http://www.dpreview.com/news/1008/ca...NO-CAP-001.jpg
البته F4-5.6 لنز يه كم تو ذوق ميزنه....اي كاش حداقل F ثابت داشت!!!!
توضيحات كاملتر در سايت DPREVIEW داده شده:
http://www.dpreview.com/news/1008/10...n70mm300mm.asp
عجيبه كه چرا اين شركت از سيستم لرزشگير جديد HYBRID IS استفاده نكرده!!!!!!
-
پاسخ : EF 70-300 f/4-5.6L IS USM
رنج عالی.
عالی برای دودلها بین 70-200 و 100-400.
قیمتش یکم زیاده!
نقل قول:
It is expected to be available towards the end of October for about $1,500.
کد:
http://dancarrphotography.com/blog/2010/08/25/canon-announces-a-new-70-300-4-5-5-6-l-is/
-
سلام
من شخصا هم به 100-400 علاقمند بودم هم به 70-200 اما
برای خرید هردو توجیهی پیدا نمی کردم یا هر دو یا هیچ کدام
اما اکنون اگر این لنز با تله کانورتور 1.4 کنون مانند 100-400
عملکرد خوبی داشته با شد واقعا ارزش پرداخت این قیمت را دارد
دوستان نظر شما چیست
-
سلام:
یکی دیگر از آپدیت های بسیار جالب کانن. این لنز از دید من جزو مجموعه ای از 200-70 های کانن خواهد بود. در اصل یکی دیگر به آن 4 مجموعه اضافه شد ولی این دفعه با کانورتر سرخود :)
خروجی این لنز طبق چارت MTF بسیار به لنز محبوب 200-70 لرزشگیر دار دیافراگم 4 نزدیک است با این دید که قیاس تله آن که 300 میلیمتر خواهد بود در اصل کیفیت بهتری نسبت به 200 با کانورتر 1.4 خواهد داشت. یا به بیانی دیگر این انتظار هست که بهتر باشد. میباید منتظر نمونه عکسهای آن باشیم.
یک رنج از فوکال لنت 300-70 با این کیفیت ساخت که جزو سری L این شرکت خواهد بود با دیافراگمی از 4 تا 5.6 میتواند از منظری همان 400-100 برای دوربین APS-H با کراپ 1.3 باشد. و روی فول فریم و کراپ هم میتواند این لنز زیر مجموعه ای از 4 لنز 200-70 این شرکت قرار گیرد همانطور که گفته شد با کانورتر سرخود :)
از این منظر و با این دید و با دقت به خروجی که طبق چارت های MTF از آن انتظار میرود شاهد یکی دیگر از شاهکارهای ارزان قیمت کانن خواهید بود. من فکر میکنم قیمت آن منطقی است
این لنز تنها 290 گرم از 200-70 لرزشگیر دار دیافراگم 4 سنگین تر است. در صورتی که قرار بر دیافراگم 4 ثابت میبوید قطعا وزن و ابعاد بیشتر میشد
البته این اول ماجراست میباید منتظر نمونه عکسهای آن و نظر استفاده کنندگان باشیم اما بر آورد من آنست که لنز بسیار ارزنده ایست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
یکی دیگر از آپدیت های بسیار جالب کانن. این لنز از دید من جزو مجموعه ای از 200-70 های کانن خواهد بود. در اصل یکی دیگر به آن 4 مجموعه اضافه شد ولی این دفعه با کانورتر سرخود :)
اینجوری که شما حساب می کنید 2 تا اضافه شد. یکی هم 8-15 کنن و این دفعه با واید کانورتر سر خود :::whistling:::
-
با سلام
تا چه فاصله كانوني ديافراگم 4 دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barca007
با سلام
تا چه فاصله كانوني ديافراگم 4 دارد؟
هر چقدر گشتم فعلا مشخصاتی در این خصوص ندیدم اما فکر میکنم تا چند روز آینده بتوان نمونه عکسهای آنرا پیدا کرد و مشخصات بیشتر و تغییرات دیافراگم را دید.
=======
آقای ابراهیمی سلام:
دروغ نگم یک بار برعکس جمله رو خوندم یکبار از کنار یکبار هم laptop رو سر و ته کردم اما هنوز متوجه نشدم توضیح بیشتری میدهید:::whistling:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
=======
آقای ابراهیمی سلام:
دروغ نگم یک بار برعکس جمله رو خوندم یکبار از کنار یکبار هم laptop رو سر و ته کردم اما هنوز متوجه نشدم توضیح بیشتری میدهید:::whistling:::
جناب قشقایی سلام.
شما خودتون -به درستی- لنزهایی که حتا فاصله کانونی یکسانی دارند رو هم رده یا هم خانواده نمیدونید. برای همینم حس کردم اینی که 70-300 با دیافراگم بسته رو هم رده لنز های 70-200 کنن خطاب کردید جدی نبوده منم خواستم در جواب شوخی شما شوخی کرده باشم و با زبون شوخی بگم که با اون حرفتون مخالفم.
پی نوشت: لپتاپ رو سر و ته نکنید. خراب میشه!
-
سلام
این لنز چند ویژگی خوب داره:
1-لرزشگیر موثر تا 4 استاپ
2-سیلینگ گردوغبار ورطوبت
3-قطر دهانه لنز 67 مثل 200-70 اف 4 که هزینه فیلتر هاش زیاد نیست
4-حداقل فاصله فوکوس 1200 میلیمتر که نسبت به مدل قبلی 300-70 حدود 30 سانتی متر کمتره
یه سوال:
توی این سایت کانن نوشته Extenders= NC به این معنیه که روی این لنز تله کانورترنصب نمیشه؟!!!
ضمناً طول این لنز کمتر از 200-70 اف 4 هست.به نظر میاد با زوم 300 احتمالاً این لنز موقع زوم کردن مثل مدل قبلی طولش افزایش پیدا میکنه بعنی Internal Zoom نیست؟!!!
ببخشید اضافه کنم قیمت توی انگلستان 1599 پوند برای تحویل در اکتبر!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
جناب قشقایی سلام.
شما خودتون -به درستی- لنزهایی که حتا فاصله کانونی یکسانی دارند رو هم رده یا هم خانواده نمیدونید. برای همینم حس کردم اینی که 70-300 با دیافراگم بسته رو هم رده لنز های 70-200 کنن خطاب کردید جدی نبوده منم خواستم در جواب شوخی شما شوخی کرده باشم و با زبون شوخی بگم که با اون حرفتون مخالفم.
سلام:
اینکه چرا این لنز را به نوعی جزوی از رده 200-70 های کانن حساب کردم و مبنای ارزیابی روی 200-70 دیافراگم لرزشگیر دار بود بخاطر وجه مشترک استفاده و کاربرد میتوان به به این موضوع نگاه کرد.
مسلما استفاده کنندگان لنز 200-70 F4is میتوانند با دقت به نیاز از تله کانورتر 1.4 روی آن لنز استفاده کنند و اتفاقا کیفیت مقبولی هم خواهند داشت آنچه که من روی 200-70 و تله کانورتر دیدم سرعت فکوس بطور محسوس کم نشد اما بقولی میتوان پذیرفت دقت اندکی پایین تر آمد. ولی خروجی مقبول بود.
به وجه اشتراک میپردازیم:
برای 200-70 لرزشگیر 4 استپ مشخصات سری L و رنج 98 الی 280 با دقت به قیمتی ( کانورتر + لنز ) حدود 1600 دلار و دیافراگم 5.6 در تمامی فوکال لنت ها
و این لنز لرزشگیر 4 استپ مشخصات سری L و رنج 70 الی 280 با دقت به قیمتی حدود 1500 دلار و دیافراگمی که حتی اگر همه رنج ها را 5.6 فرض کنیم ( که اینگونه نیست ) باز میتواند لنز مقبولی باشد.
در اصل علیرغم تفاوت فوکال لنت لنز این تاپیک با سری 200-70 لرزشگیر دار دیافراگم 4 محدوده کاربرد یکسانی میتوان برای آن تصور نمود میماند فقط و فقط تفاوت دیافراگم 5.6 که در چند سطر بالاتر عرض شد چرا میتواند قابل اغماض باشد.
بیشترین شباهت این دو لنز قیمت. خروجی بر مبنای MTF است ( البته هنوز برای ارزیابی خروجی این لنز زود است ولی فعلا معیار را MTF میگیریم )
و جاییکه استفاده کنندگان لنز 200-70 غالبا به محدوده رنج بالاتری نیاز پیدا میکنند.
این لنز دست خریداران کانن را برای انتخابی نزدیک به رنج 200-70 باز خواهد گذاشت میماند ارزش گذاری این موضوع که یک خریدار باید دقت داشته باشد آن 290 گرم وزن یا بستگی دیافراگم 5.6 ( از کدام محدوده؟ ) و اینکه اگر رنج عکاسی فردی بیشتر در محدوده 200 الی 300 است ( برای استفاده کنندگان 200-70 کانورتر نیاز خواهد بود )
من این موضوع را به لحاظ کاربردی مورد بررسی قرار دادم و یک خریدار میباید با دقت به اولویت ها انتخاب را انجام دهد. این لنز یا 200-70 ؟
و حتما قیمت ها، خروجی ها، با دقت به کانورتر که برای 200-70 ها اجبار خواهد بود میباید مد نظر باشد.
این جای بسی خوشحالی است که استفاده کنندگان حق انتخاب بیشتری خواهند داشت.
موفق باشید
-
سلام.جناب قشقایی اگر از زاویه دیگری نگاه کنیم و این لنز را با 100-400 مقایسه کنیم,شاید یک لنز سبکتر و کوچکتر و جدیدتر و فرضا سیلینگ بهتر برای عکاسانی که از 70-300 قبلی راضی نبودند گزینه ی خوبی باشد.
در مورد 70-200 ,حداقل میتوان در 200 دیاف 4 داشت یا 2.8,و اگر 4 را در نظر بگیریم تفاوت نهایت یک استاپ برای عده ای ارزشمند خواهد بود,ولی مشتاقم ببینم در عمل چگونه خواهد بود.
و اینکه چرا 100-400 جدید عرضه نشد؟قیمت این 70-300 کمی زیاد نیست؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
سلام
ضمناً طول این لنز کمتر از 200-70 اف 4 هست.به نظر میاد با زوم 300 احتمالاً این لنز موقع زوم کردن مثل مدل قبلی طولش افزایش پیدا میکنه بعنی Internal Zoom نیست؟!!!
باسلام
البته از روی عکس لنز که اینگونه به نظر نمیآید
http://a.img-dpreview.com/news/1008/...FSL-NO-CAP.jpg
ظاهرا باید اینترنال باشد
در مقابل این
http://media.the-digital-picture.com...S-USM-Lens.jpg
در مورد تله کانورتور هم سایت کنون آمریکا هیچ اظهار نظری نکرده
اگر تله کانورتور نخورد یک مقدار جای تعجب است
یعنی حال گیری است:::waw:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Soheil.Q
سلام.جناب قشقایی اگر از زاویه دیگری نگاه کنیم و این لنز را با 100-400 مقایسه کنیم,شاید یک لنز سبکتر و کوچکتر و جدیدتر و فرضا سیلینگ بهتر برای عکاسانی که از 70-300 قبلی راضی نبودند گزینه ی خوبی باشد.
در مورد 70-200 ,حداقل میتوان در 200 دیاف 4 داشت یا 2.8,و اگر 4 را در نظر بگیریم تفاوت نهایت یک استاپ برای عده ای ارزشمند خواهد بود,ولی مشتاقم ببینم در عمل چگونه خواهد بود.
و اینکه چرا 100-400 جدید عرضه نشد؟قیمت این 70-300 کمی زیاد نیست؟
ممنونم
مسلما کاربرد میتواند عامل تعیین کننده ای برای انتخاب یک لنز باشد. بعضی مواقع فقط و فقط یک دیافراگم باز میتواند برای یک عکاس تعیین کننده باشد و روی این موضوع شکی نیست.
من فکر میکنم وقتی میخواهیم ارزیابی کنیم حتما آیتم هایی مد نظرمان هست از فوکال لنت، دیافراگم، کیفیت ساخت، خروجی، لرزشگیر، قیمت و مواردی دیگر... برای ارزیابی هم تقریبا اطمینان دارم الزما وقتی معادله ارزیابی را در ذهنمان مد نظر قرار میدهیم آن خط الزاما خطی نیست که از یک یک نقاط مورد نظر ( منظور آیتم های مورد نظر یا نیاز هایمان ) بگذرد، بلکه میتواند یک منحنی باشد که از نزدیک ترین آن نقاط عبور کند. از این روی بعضی موارد دو لنزی که در ظاهر با یکدیگر شباهتی ندارند ممکن است برای عده ای از استفاده کنندگان کاربرد مشترکی داشته باشند یا دو لنز در ظاهر همسان در دو کفه متفاوتی از ارزیابی باشند.
در کل اشاره به این موارد بخاطر آنست که یک مصرف کننده چه بخواهد یا نخواهد روی انتخاب یک لنز ارزیابی خواهد داشت مهم آنست که با شناخت نیاز ها بدرستی بداند به کدام لنز نزدیک تر خواهد بود
با این دید، میتوان برای یک کاربر فرضی لنز 400-100 را در قیاس با این لنز در نظر گرفت. اما آن آیتم های ارزش گذاری در تقابل این دو لنز بنظرم اندکی بیشتر از حد معقول است. نسبت به ارزش گذاری که من مد نظر قرار دادم
من فکر میکنم برای ارزیابی دقیق تر نیاز هست نمونه عکسهای این لنز را در دید یا نظر استفاده کنندگان و سایت های دیگری در این خصوص پیگیر باشیم
ارادتمندتان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
]
اگر تله کانورتور نخورد یک مقدار جای تعجب است
یعنی حال گیری است:::waw:::
اتفاقا با این دیافراگم اگه tc بخوره عجیبه.البته با کلک زدن و سر دوربین رو شیره مالیدن یا با بیخیال شدن autofocus, به احتمال قریب به یقین میشه با tc هم استفاده ش کرد.
-
نفرمایید جناب ابراهیمی
پس 100-400 را چه میگویید حتما
استثناست دیگر؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
نفرمایید جناب ابراهیمی
پس 100-400 را چه میگویید حتما
استثناست دیگر؟
مگه ۱۰۰-۴۰۰ با tc فکوس خودکار داره؟ :::waw:::
-
والا چی بگم
ظاهرا با 1.4مشکلی ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
مگه ۱۰۰-۴۰۰ با tc فکوس خودکار داره؟ :::waw:::
سلام
100-400 در 400 میلیمتر با 1.4 در سری 1D اتوفکوس تک نقطه مرکزی دارد. اما من کم دیده ام که کسی استفاده کند.
-
با سلام
ریویو the-digital-picture
البته کمی ناقص
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
پوزش یکم ذوق زده شدم لینکو گذاشتم
بعد دیدم تهی است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
دوست عزیز لینک رو درست گذاشتید؟
من که ریویو ای نمیبینم؟!:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
دوست عزیز لینک رو درست گذاشتید؟
من که ریویو ای نمیبینم؟!:confused:
سلام
وب سایت The Digital Picture فعلا فقط یکسری صفحه به 6 لنز جدید Canon و دوربین Canon 60D اختصاص داده و هنوز اطلاعاتی را در آن درج نکرده.به مرور اطلاعات این صفحات بروز می شوند.
-
با سلام
دوستان لطفاً تائيد يا تكذيب نمائيد.
تصوير زير درمورد اين لنز نشان ميدهد كه ظاهراً طول لنز هنگام زوم از 70 تا 300 بصورت تلسكوپي افزايش پيدا ميكند.آيا درست است؟
http://photography-on-the.net/forum/...6&d=1282838512
-
با سلام
در سایت کنون آمریکا
حداکثر طول لنز را mm143 زده که همون انداره لنز است
این هم لینک
http://www.usa.canon.com/cusa/consum...Specifications
با احتساب این موضوع دیگر نباید افزایش طول داشته باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
سلام
ممنون از پاسختون
ولي تصوير چيز ديگه اي رو نشون ميده.
بطور كلي در ساير لنزهاي زوم كانن ،حتي درسري ال، هرجا كه زوم لنز از 2.5X بيشتر هست لنز عملاً هنگام زوم كردن Extend ميشود.مثال:
105-24 4.37X zoom
2.91X zoom 70-24
10.70X zoom 28-300
4.0X zoom100-400
با توجه به اينكه اين لنز هم 4.28X زوم هست فكر ميكنم مثل 200-70 نباشد و موقع زوم Extend شود.
خب اين ميتواند يك نكته منفي باشد.
ولي هنوز براي قضاوت زود است چون تاكنون عكسي از اين لنز در وضعيت هاي مختلف زوم نديده ايم.
سايت www.the-digital-picture.com هم در اين خصوص سكوت كرده است.
دوستان اگر از منابع معتبر اطلاعاتي كسب كردند لطفاً بازگو كنند.
-
سلام مجدد
يك سوال ديگر براي كساني كه اخبار اين لنز رو دنبال ميكنند اينست كه تغيير f لنز درحين زوم كردن به چه صورت است. مدل غير L آن چنين وضعيتي داشت:
70mm - f/4
85mm - f/4.5
135mm - f/5
200mm+ - f/5.6
يعني ديافراگم آن لنز در محدوده 200 ميليمتر يك گام از 200-70 اف 4 بسته تر است.
باتوجه به اينكه دهانه لنز 300-70 جديد 67 است و مدل غير ال دهانه 58 داشت آيا ميتوان انتظار داشت كه لنز جديد 300-70 عملكرد بهتري از اين حيث داشته باشد؟
بد نيست نقل قول دوتن از اعضاي سايت P.O.T.N را درباره اين موضوع ببينيم:
If it does not extend, I will eat my mouse..
if the 70-300L can still do F4 at 200mm, I will eat my mouse
-
سلام:
جستجو کردم هیچ عکسی از این لنز ندیدم.
ولی با دقت به عملکرد این لنز روی فکوس که هم inner focusing است هم از Floating System استفاده میکند با دقت به عملکردشان و با دقت به این متن از سایت کانن
نقل قول:
Lens extension via inner focusing and focus cam plus floating mechanism
من فکر میکنم ممکن است این لنز در حداقل فاصله فکوس دچار تغییرات در طول لنز خواهد شد به بیانی دیگر تصاویر قرار داده شد در اصل حداکثر تفاوت طول در حداقل فاصله فکوس خواهد بود.
اگر این موضوع صحت داشته باشد این لنز با تغییر فوکال لنت ازدیاد طول نخواهد داشت ولی با فکوس ( بستگی به این دارد که در MFD یا چقدر فاصله با آن ) احتمال تغییر در طول لنز هست. اگر یک لنز Fix front lens باشد که ظاهرا هست نباید مشکل خاصی این میان باشد. با دقت به مزایایی که از سیستم فکوس این لنز نصیب مصرف کننده خواهد شد.
البته این فقط براورد مکانیزم داخلی لنز EF 70-300 f/4-5.6L IS USM است و الزاما درست نیست. میباید منتظر حقیقت این ماجرا بود
مربوط به بحث:
کد:
http://www.canon.com/camera-museum/tech/room/inner.html
موفق باشید
-
سلام
http://www.usa.canon.com/uploadedima...NTS_760pxl.jpg
کد:
http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetArticleAct&articleID=3512
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID
سلام دوست عزیز
ممکنه بفرمائید دراین تصویر و لینکی که گذاشتید موضوع بخصوصی مدنظرتان هست یا صرفاً همان اطلاعات کلی که در سایت مربوطه ارائه شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
سلام دوست عزیز
ممکنه بفرمائید دراین تصویر و لینکی که گذاشتید موضوع بخصوصی مدنظرتان هست یا صرفاً همان اطلاعات کلی که در سایت مربوطه ارائه شده؟
سلام؛
احتمالا منظور Extend شدن المانهاي جلويي لنز در حالت زوم است.
-
با سلام
مي خواستم برمبناي چارتهاي MTF مندرج در سايت رسمي كانن ، مقايسه اي داشته باشم بين اين لنز و لنز 200-70 اف 4 ال آي اس از نظر كنتراست و شارپنس.
در فاصله كانوني 70 م م
300-70 اف 4-5.6 ------------------------------------------------200-70 اف 4 آي اس
http://www.usa.canon.com/CUSA/assets.../wide_tele.jpghttp://www.usa.canon.com/CUSA/assets...M/mtf_wide.gif
چنانكه از نمودار ميتوان قضاوت كرد دراين فاصله كانوني لنز 300-70 از نظر شارپنس بر لنز 200-70 برتري محسوسي دارد.واز نظر كنتراست چه با بازترين ديافراگم وچه با اف 8 ، لنز 300-70 كاملاً بر 200-70 در اين فاصله كانوني برتر است.
در فاصله كانوني حداكثر
300-70 اف 4-5.6 در 300 م م-----------------------------------------200-70 اف 4 آي اس در 200 م م
http://www.usa.canon.com/CUSA/assets...g/mtf_tele.jpghttp://www.usa.canon.com/CUSA/assets...M/mtf_tele.gif
دروضعيت تله رقابت شانه به شانه است ،يعني شارپنس لنز 200-70 اف 4 آي اس در 200 م م با اف 4 تقريباً با 300-70 در 300 م م با بازترين ديافراگم (5.6) برابراست(منحني مشكي رنگ نازك ممتد نشان دهنده شارپنس با بازترين ديافراگم است).
اما كافيست ديافراگم هردو لنز را تا 8 ببنديد تا معلوم شود هنوز 200-70 اف 4 آي اس ركورد دار است (منحني آبي رنگ نازك ممتد).
ولي از نظر كنتراست (منحني هاي مشكي و آبي ضخيم ممتد) چنانكه نمودارها نشان ميدهد هردو لنز بسيار نزديك به هم هستند و 200-70 فقط اندكي بهتر است.
نمي دانم اين تفسير از نمودارها چقدر با واقعيت منطبق باشد ولي اگر نمودارها نشان دهنده واقعيت باشند، كانن لنزي با شارپنس قابل رقابت با 200-70 اف 4 آي اس و باكنتراست بالاتر را دراين رده ها به بازار عرضه كرده است!
دوستان و اساتيد تفسير بنده از نمودارهاي mtf را اگر اشتباه دارد لطفاًً تصحيح كنند.
-
1100$ Canon EOS 60D Digital SLR Camera
Canon EF 8-15mm f/4 L USM Fisheye Lens 1400 $
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS L USM Lens 1500$
Canon EF 300mm f/2.8 L IS II USM Lens 7000$
Canon EF 400mm f/2.8 L IS II USM Lens 11000$
Canon Extender EF 1.4x III 500$
500 $ Canon Extender EF 2x III
از آدوراما
-
http://www.usa.canon.com/CUSA/assets.../wide_tele.jpghttp://www.usa.canon.com/CUSA/assets...M/mtf_wide.gif
http://www.usa.canon.com/CUSA/assets...g/mtf_tele.jpghttp://www.usa.canon.com/CUSA/assets...M/mtf_tele.gif
ايضاًً:
با جازه اساتيد محترم،
دوستان دلم نيامد درمورد موضوع مهم بوكه صحبتي نشود.
نمودارهاي فوق نمودار سمت راست مربوط به 300-70 اف 5.6-4 ال آي اس و سمت چپ 200-70 اف 4 آي اس است.
طبق تعريف مندرج در سايت رسمي كانن، منحنيهاي نازك مشكي و آبي نقطه چين هرچه به هم نزديكتر (و درحالت ايده آل اگر برهم كاملاً مماس) باشند نشان دهنده كيفيت بوكه بهتر لنز است.
خب آنطور كه نمودارهاي فوق نشان ميدهد لنز 300-70 از اين حيث اندكي بهتر از 200-70 است.
خوشحال ميشوم دوستان نظراتشان را دراين باره بفرمايند.
دوستان ضمناً براي مطالعه مطلبي مفيد درباره نمودارهاي MTF لنزها ونحوه تفسير آنها (كه بنده هم تفسيرهاي فوق را با استفاده از اين راهنما عرض كردم) به اين لينك رجوع كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
1100$ Canon EOS 60D Digital SLR Camera
Canon EF 8-15mm f/4 L USM Fisheye Lens 1400 $
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS L USM Lens 1500$
Canon EF 300mm f/2.8 L IS II USM Lens 7000$
Canon EF 400mm f/2.8 L IS II USM Lens 11000$
Canon Extender EF 1.4x III 500$
500 $ Canon Extender EF 2x III
از آدوراما
اینجا تاپیک EF 70-300 f/4-5.6L IS USM است و قیمت ها باید در تاپیک های مخصوص خودشون درج بشوند دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
اینجا تاپیک EF 70-300 f/4-5.6L IS USM است و قیمت ها باید در تاپیک های مخصوص خودشون درج بشوند دوست عزیز
امير جان درست ميفرماييد ولي چون بحث اين لنز از بقيه لنزها جدا شده و هنوز به بازار ارائه نشده تا قيمت فروشش باز بشه رقمهاي پيش فروش به نوعي درج شد تا نسبت ارزش به كيفيت بدست بياد.
من بيشتر فكر ميكردم اين لنز با قيمتي بيشتر ارائه بشه ولي از قيمت پيشنهادي كانن تعجب كردم.
به هر حال فرمايش شما كاملا درسته و ممنون.
-
Canon EXPO 2010
نویسنده وبلاگ از خوش ساخت بودن ، وزن مناسب و فوکوس سریع این لنز تعریف کرده است.
http://thephoblographer.files.wordpr...ses-8-of-9.jpg
نقل قول:
Canon showed off at its expo two new zoom lenses that are as different as night and day. On one side, the 70-300mm F4-5.6 L IS zoom lens offers a range of high-powered telephoto reach with a seemingly excellent image stabilization system. On the other side, the 8-15mm F4 L fisheye zoom lens offers a wide to really-super-ultra-wide angle, accomplishing some impressive optical gymnastics in the process. I spent some time with both lenses, and I was impressed (and at one point, amazed) by what I saw.
Canon 70-300mm F4-5.6 L IS
The 70-300mm lens got remarkably close to Canon’s demonstration subjects, a group of ice dancers in a mock-up of the Rockefeller Center ice rink. At full 300mm reach, I could capture sharp close-ups of the dancers’ faces as they spun on the faux ice.
Unfortunately, Canon didn’t let me use the lens with my own camera, or record the pictures on my own CF card; I had to use the EOS 60D they paired with the lens, and I couldn’t keep the pictures for analysis. However, from what I saw on the 60D’s screen, the lens managed to take incredibly clear, accurate pictures even at high speeds. The seeming sharpness is a testament to both the lens’s optical elements and its image stabilization system; my hands aren’t particularly steady, and a 300mm zoom would usually be a blur-fest under any conditions.
While the lens is certainly solid, it’s not particularly heavy and seemed very easy to carry on the 60D’s small frame. The focus and zoom rings are large and and grippable, and the three autofocus and stabilizer switches are similarly big, making thumbing the different settings and adjusting focus and zoom while staring into a viewfinder very easy. The autofocus seemed quite fast, rapidly locking on the faces of the ice dancers at full zoom.
طول لنز هم ثابت نیست
http://thephoblographer.files.wordpr...pg?w=150&h=100
عکس در سایز اصلی :
کد:
http://thephoblographer.files.wordpress.com/2010/09/chris-gampat-canon-expo-2010-thephoblographer-zoom-lenses-9-of-9.jpg
منبع به همراه عکس های بیشتر
کد:
http://thephoblographer.com/2010/09/02/canonexpo-hands-on-canon-70-300mm-f4-5-6-l-is-and-8-15mm-f4-l-fisheye-zoom-lenses/
-
سلام
این لنز افزایش طول داشته و اینترنال زوم نیست
البته فکر نمی کنم پوئن منفی برای لنز حساب شود و ظاهرا
rotate ندارد یعنی دهانه لنز نمی چرخد
با این اوصاف یک مقدار نظرها عوض خواهد شد آیا؟
-
دوستان اینهم عکسی که نشون میده این لنز موقع زوم افزایش طول پیدامیکنه:
http://farm5.static.flickr.com/4103/...6655ee4b_b.jpg
-
Hand On Preview
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS L USM Lens
یک ریویو خلاصه از وب سایت The Digital Picture
ریویو اصلی و کامل بعدا ارائه می شود.
نقل قول:
A full Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS L USM Lens review is planned.
I have had hands-on experience with a preproduction Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS L USM Lens and will share my preview thoughts with you
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-70-300mm-f-4-5.6-IS-L-USM-Lens-Review.aspx
-
متن زير برگرفته از ريويوي پست قبلي است :
نقل قول:
the Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS L USM Lens focuses very quickly and quietly without extending the lens or rotating the filter threads (important when using come filters including Circular Polarizer Filters)
بالاخره چي شد ؟
طول لنز موقع زوم تغيير مي كنه يا نه ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NASSIRI4080
متن زير برگرفته از ريويوي پست قبلي است :
بالاخره چي شد ؟
طول لنز موقع زوم تغيير مي كنه يا نه ؟؟
سلام
در هنگام Focus تغییر اندازه و چرخش المان جلویی را ندارد
ولی در هنگام زوم طول آن افزایش پیدا میکند( حدود 4.5 سانت)
-
سلام.
مشتاقم بدونم این لنز در قیاس با لنز 300-70 do چطوره.احتمالا با هم مقایسه نشدن تا الان؟ اگر شدن نتیجه چطور بوده لینکی هست؟...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
سلام.
مشتاقم بدونم این لنز در قیاس با لنز 300-70 do چطوره.احتمالا با هم مقایسه نشدن تا الان؟ اگر شدن نتیجه چطور بوده لینکی هست؟...
سلام:
شاید بتوان چارت های لنز این تاپیک و لنز مورد اشاره شما رو بررسی کرد یا در مورد طراحی این دو لنز صحبت کرد.
ولی تا این لحظه که این پست ارسال میشود من هنوز هیچ نمونه عکسی جز آن تک عکس سایت کانن در سایز اصلی ندیده ام. هر چقدر هم گشتم نمونه دیگری نبود. باید منتظر ماند
موفق باشید
-
واسه من چیزی که هنوز غیر قابل درک هست اینه که این لنز برای چه تیپ عکاسیای مناسبه؟
نه دیافراگم بازی داره که بگیم برای پرتره خوبه نه اونقدر بلند هست که بگیم برای حیات وحش مناسبه (تازه tc هم که نمیخوره) نه لنز ارزونیه که بگیم اونایی که پول ۷۰-۲۰۰ f/۲.۸ رو ندارند اینو میخرند، نه اونقدر سبکه که بگیم جای ۷۰-۲۰۰ f۴ رو میخواد بگیره. نه رنجی داره که بگیم یه لنز walkaround با کیفیته. واقعا من موندم که لنز ۷۰-۳۰۰ با این دیافراگم و این قیمت و این وزن به چه دردی میخوره. اونم تو برندی که لنز های ۷۰-۲۰۰ f۴ IS و ۳۰۰ f۴ IS رو داره.
-
ولی من فکر میکنم ترکیب این لنز با لنزی مثل 24-105 برای کسی که دوربین فول فریمی مثل 5D Mark II دارند ترکیب مسافرتی یا walk around بسیار عالی خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
ولی من فکر میکنم ترکیب این لنز با لنزی مثل 24-105 برای کسی که دوربین فول فریمی مثل 5D Mark II دارند ترکیب مسافرتی یا walk around بسیار عالی خواهد شد.
در این صورت فقط ۱.۷ kg وزن لنزها میشه. قیمت لنزها هم سر جمع میشه نزدیک ۳ تومن. دیگه این رو که walkaround نمیگن. (حالا دردسر عوض کردن لنز هم به کنار).
من اگه کاربر کنن بودم ترجیح میدادم لنز ۷۰-۲۰۰ IS f۴ رو داشته باشم که هم کیفیت خیلی خوبی داره، هم سبک تره، هم ارزون تره هم دیافراگم ۴ داشتم. اگه خیلی هم نیاز به رنج ۲۰۰-۳۰۰ داشتم، با یه tc ۱.۴x اون مشکل هم بر طرف میشد.
البته از یه نظر باهاتون موافقم، از این نظر که شاید بهترین استفاده از چنین لنزی همین باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
ولی تا این لحظه که این پست ارسال میشود من هنوز هیچ نمونه عکسی جز آن تک عکس سایت کانن در سایز اصلی ندیده ام. هر چقدر هم گشتم نمونه دیگری نبود. باید منتظر ماند
موفق باشید
کد:
http://www.ronmartblog.com/2010/09/sneak-peek-canon-ef-70-300-f4-56l-is.html
سلام.
اگه روی عکسها کلیک کنید یه صفحهٔ جدید باز میشه و اونجا میتونید عکس رو در اندازههای مختلف ببینید. برای دیدن عکس با اندازهٔ بزرگ روی "o" کلیک کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
شاید بتوان چارت های لنز این تاپیک و لنز مورد اشاره شما رو بررسی کرد یا در مورد طراحی این دو لنز صحبت کرد.
موفق باشید
با تشکر از شما جناب قشقایی باید بگم این سری لنزهای کنن با اون خط سبز رنگ واندازه های جمع و جورشون همیشه گوشه ذهن من رو به خودشون مشغول میکنن.این سوال برام پیش میاد که با توجه به رنج و وضعیت تقریبا مشابه دیافراگم(اینکه هیچ کدوم ثابت نیستند) برای کاربر کنونی که خواستار همین رنج هست تفاوت چقدره اگر احیانا به هم نزدیک باشن خرید نمونه ال با وزن حجم و قیمت بیشتر میتونه توجیه مناسبی برای خرید داشته باشه؟
درباره اون ترکیب سفری باز لنز دو عاقلانه تر به نظر میاد(صرفه نظر از کیفیت نادیده نمونه ال) اونهم به خاطر وزن وحجم کم.نمونه هاش هم که واقعا جالبه.توی یک سری از سایت ها هم خیلی ازش تعریف میشه.گرچه باز هم این سوال برام پیش میاد که چرا اصلا از این خانواده کنن صحبتی (دست کم توی این فروم)نیست که خب مربوط به این تاپیک نمیشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
واسه من چیزی که هنوز غیر قابل درک هست اینه که این لنز برای چه تیپ عکاسیای مناسبه؟
نه دیافراگم بازی داره که بگیم برای پرتره خوبه نه اونقدر بلند هست که بگیم برای حیات وحش مناسبه (تازه tc هم که نمیخوره) نه لنز ارزونیه که بگیم اونایی که پول ۷۰-۲۰۰ f/۲.۸ رو ندارند اینو میخرند، نه اونقدر سبکه که بگیم جای ۷۰-۲۰۰ f۴ رو میخواد بگیره. نه رنجی داره که بگیم یه لنز walkaround با کیفیته. واقعا من موندم که لنز ۷۰-۳۰۰ با این دیافراگم و این قیمت و این وزن به چه دردی میخوره. اونم تو برندی که لنز های ۷۰-۲۰۰ f۴ IS و ۳۰۰ f۴ IS رو داره.
سلام:
جواب این سوال بسیار ساده است. این لنز برای افرادی بدرد میخورد که رنج 300-70 با دیافراگم 4 الی 5.6 با خروجی خوب و کیفیت ساخت خوب و لرزشگیر خوب میخواهند یا روی کراپ یا روی فول فریم.
یادمان نرود این لنز تولیدی کارخانه ایست که در این میان لنزهایی چون 400-100 و چهار عدد 200-70 با دیافراگم های 2.8 و 4 و لنز 300-70 DO و لنزهایی با کاربرد های خاص دیگری هم دارد این موضوع حق انتخاب را برای یک کاربر روی دوربین فول فریم، کراپ 1.3 و کراپ 1.6 بیشتر میکند. قرار نیست این لنز جای لنز دیگری را بگیرد این لنز جای خودش، لنز بسیار ارزنده ایست. فرضا شما ممکن است از لنز 200-70 دیافراگم 4 استفاده کنید با tc به رنج بالاتری برسید. حال آنکه من ممکن بود برای از دست ندادن ابتدای رنج 70 میلیمتر روی فول فریم یا معادل 112 دوربین کراپ با حفظ رنج انتهایی 300 یا 480 (برای کراپ ) انتخاب من همین لنز باشد مبحث دیافراگم هم که ارزشگذاری دیگری خواهد داشت و مواردی از این دست...
نهایت آنکه من فکر میکنم هر چقدر حق انتخاب کاربر بیشتر باشد وجود هر لنزی این میان ارزشمند خواهد بود، این لنز هم از این قانون مستثنا نیست البته برای ارزیابی بهتر میباید منتظر نمونه عکسهای آن باشیم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
با تشکر از شما جناب قشقایی باید بگم این سری لنزهای کنن با اون خط سبز رنگ واندازه های جمع و جورشون همیشه گوشه ذهن من رو به خودشون مشغول میکنن.این سوال برام پیش میاد که با توجه به رنج و وضعیت تقریبا مشابه دیافراگم(اینکه هیچ کدوم ثابت نیستند) برای کاربر کنونی که خواستار همین رنج هست تفاوت چقدره اگر احیانا به هم نزدیک باشن خرید نمونه ال با وزن حجم و قیمت بیشتر میتونه توجیه مناسبی برای خرید داشته باشه؟
درباره اون ترکیب سفری باز لنز دو عاقلانه تر به نظر میاد(صرفه نظر از کیفیت نادیده نمونه ال) اونهم به خاطر وزن وحجم کم.نمونه هاش هم که واقعا جالبه.توی یک سری از سایت ها هم خیلی ازش تعریف میشه.گرچه باز هم این سوال برام پیش میاد که چرا اصلا از این خانواده کنن صحبتی (دست کم توی این فروم)نیست که خب مربوط به این تاپیک نمیشه...
سلام:
اتفاقا از این لنزها هم در فروم صحبت شده اگر خاطرم باشد کاوه جان از این لنز (DO 300-70 ) استفاده کرده بود نظر ایشان را جویا شوید. ظاهرا بوکه های متفاوتی هم دارند ممکن است به سلیقه برای عده ای یا حتی در وضعیت های خاصی به بوکه های خاصی از آنها هم رسید ولی در کل اولویت انتخاب اینگونه لنزها فقط وزن آنست جاییکه یک لنز 400 D0 فیکس از کانن میتواند با وزنی سبک برای عده ای روی دیافراگم 4 چاره ساز باشد. البته با قیمتی بالا
جوزا در سایت خود اگر خاطرم باشد لنز 400 دیافراگم 4 Do را با لنزهایی دیگر از کانن مقایسه کرده بود که خروجی چنگی بدل نمیزد. البته نمیدانم کدام سایت بود که به این نکته اشاره کرده بود کنتراست بعضی از نسخه ای آن لنز پایین است و ....
به هر شکل نظر کاوه عزیز را در خصوص 300-70 Do جویا شوید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
کد:
http://www.ronmartblog.com/2010/09/sneak-peek-canon-ef-70-300-f4-56l-is.html
سلام.
اگه روی عکسها کلیک کنید یه صفحهٔ جدید باز میشه و اونجا میتونید عکس رو در اندازههای مختلف ببینید. برای دیدن عکس با اندازهٔ بزرگ روی "o" کلیک کنید.
دانلود نمیشود؟ فقط در اندازه پیشفرض رویت میشود درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
دقیقا به درد کسایی می خوره، مثل من که نه پول کافی دارن تا لنزی مثل 100-400 رو بخرن و نه می تونن از علاقشون به مثلا عکاسی حیات وحش بگذرن :::happy:::، در ضمن 300 واسه حیات وحش کوتاهه ولی نه خیلی، باز هم کار راه اندازه، حداقل تو مدت استفاده ازش نحوه نزدیک شدن به پرندگان بدون ترسوندنشون رو یاد می گیری :)
در فاصله های کانونی کوتاه هم کیفیت خوبی داره، در 300 و در بازترین دیاف سافته، ولی با یک استاپ بستن دیافراگم باز نتیجه قابل قبوله، در کل با توجه به قیمت من از این لنز راضیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
جواب این سوال بسیار ساده است. این لنز برای افرادی بدرد میخورد که رنج 300-70 با دیافراگم 4 الی 5.6 با خروجی خوب و کیفیت ساخت خوب و لرزشگیر خوب میخواهند یا روی کراپ یا روی فول فریم.
میگن یه بار یه بنده خدایی میره توی یه شهر غریب و چون آشنایی نداشته توی شهر گم میشه. از یه آقای که نزدیکش بوده میپرسه که آقا من گم شدم، میشه بگین که من الان کجا هستم. اون شخص میگه که شما "اینجا" هستید.
مرد غریبه میگه که شما ریاضی دان هستید؟ اون آقا هم میگه بله، شما از کجا فهمیدید؟ غریبه جواب میده از اونجایی که جوابتون بسیار دقیق بود و به همون اندازه هم بدون استفاده.
سوال من اینه که برای چه تیپ عکاسیای این لنز میتونه مفید باشه. من فلسفه ۴ سری لنز ۷۰-۲۰۰ رو درک میکنم. حالت ایده آل داشتن لنز ۷۰-۲۰۰ f۲.۸ IS هست اما از اونجایی که بعضی وزن زیاد براشون مشکل هست و بعضی هم قیمت زیاد، کنن ۳ تا لنز دیگه رو در اون رده ایجاد کرده که اگر کسی یا مشکل وزن زیاد این لنز رو داشت یا بودجه این لنز رو نداشت انتخابهای دیگری هم داشته باشه. این کاملا قابل درک و منطقیه. اما در مورد این لنز من هنوزم نتونستم به چنین منطقی برسم.
دقت کنید که نمیگم منطقی وجود نداره، میگم من نفهمیدم و واقعا خوشحال خواهم بود اگر کسی جواب "قانع کننده" داشته باشه.
نقل قول:
نهایت آنکه من فکر میکنم هر چقدر حق انتخاب کاربر بیشتر باشد وجود هر لنزی این میان ارزشمند خواهد بود، این لنز هم از این قانون مستثنا نیست البته برای ارزیابی بهتر میباید منتظر نمونه عکسهای آن باشیم
مساله به هیچ وجه برند نیست. اگر نیکون هم بیاد و مثلا لنزی مثل 70mm f/۵.۶ بسازه با شارپنس بسیار بالا و کیفیت ساخت عالی ولی با وزنی بیشتر از ۷۰-۲۰۰ جدید نیکون و قیمتی حدود ۳۰۰۰$، از اونم نمیتونم بپذیرم. خوب در اون صورت هم ممکن کسی بیاد استدلال کنه که نیکون این لنز رو واسه کسانی ساخت که نیاز به ۲۰۰mm f/۵.۶ با کیفیت خوب دارن و این مشتری مداری نیکون رو میرسونه. خود شما می پذیرفتید؟
یعنی الان واقعا در این برند هیچ کمبود دیگهای نبود؟
نقل قول:
دانلود نمیشود؟ فقط در اندازه پیشفرض رویت میشود درسته؟
ظاهرا به علت قانون کپی رایت امکان ذخیره کردن عکسها نیست.
نقل قول:
دقیقا به درد کسایی می خوره، مثل من که نه پول کافی دارن تا لنزی مثل 100-400 رو بخرن و نه می تونن از علاقشون به مثلا عکاسی حیات وحش بگذرن ، در ضمن 300 واسه حیات وحش کوتاهه ولی نه خیلی، باز هم کار راه اندازه، حداقل تو مدت استفاده ازش نحوه نزدیک شدن به پرندگان بدون ترسوندنشون رو یاد می گیری
آخه مگه اختلاف قیمت این دو لنز چقدره؟ شمایی که ۱۵۰۰$ میدین بابت این لنز خوب ۱۰۰$ دیگه هم اضافه کنید که ۱۰۰-۴۰۰ رو بگیرید. من که فکر نمیکنم کنن به فکر افرادی بوده که علاقمند به عکاسی حیات وحش بودند و بودجشون کمتر از ۱۶۰۰$ و بیشتر از ۱۵۰۰$ بوده.
-
نقل قول:
آخه مگه اختلاف قیمت این دو لنز چقدره؟ شمایی که ۱۵۰۰$ میدین بابت این لنز خوب ۱۰۰$ دیگه هم اضافه کنید که ۱۰۰-۴۰۰ رو بگیرید. من که فکر نمیکنم کنن به فکر افرادی بوده که علاقمند به عکاسی حیات وحش بودند و بودجشون کمتر از ۱۶۰۰$ و بیشتر از ۱۵۰۰$ بوده.
شرمنده، اشتباه از من بود، من واژه "ال" رو تو اسم تاپیک ندیدم و عجله کردم، فکر کردم لنز خودم رو میگید که 640 تومن خریدم :::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
دقت کنید که نمیگم منطقی وجود نداره، میگم من نفهمیدم و واقعا خوشحال خواهم بود اگر کسی جواب "قانع کننده" داشته باشه.
حقیقت آنکه مطلبی نوشتم اما این قسمت از متن شما برای من مبهم بود برای ارسال مطلب نوشته شده نیاز هست در مورد این جمله بیشتر بدانم.
اگر برای شما مقدور است توضیح بیشتری میدهید؟ شما میدانید منطقی هست. پس تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل آنجاست اگر جواب قانع کننده باشد چه میشود یا اگر نباشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
حقیقا من هیچ وقت مایل نبودم نظرات خودم را ثابت کنم ( در فروم عکاسی ) بیشتر مایل به گفتگو هستم تا در این راستا مطالبی بیاموزم برای لحظه ای احساس کردم با دقت به جمله شما ممکن است اینگونه بنظر بیاید که میخواهم شما را قانع کنم.
صد البته هیچ نیازی به اینکار نیست، اصلا لطف و لذت این دنیا به سلیقه های گوناگون خواهد بود.
هیچ فکر کرده اید که شاید اصلا نیازی به قانع شدن نباشد؟!
من در خدمتم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
حقیقت آنکه مطلبی نوشتم اما این قسمت از متن شما برای من مبهم بود برای ارسال مطلب نوشته شده نیاز هست در مورد این جمله بیشتر بدانم.
اگر برای شما مقدور است توضیح بیشتری میدهید؟ شما میدانید منطقی هست. پس تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل آنجاست اگر جواب قانع کننده باشد چه میشود یا اگر نباشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
حقیقا من هیچ وقت مایل نبودم نظرات خودم را ثابت کنم ( در فروم عکاسی ) بیشتر مایل به گفتگو هستم تا در این راستا مطالبی بیاموزم برای لحظه ای احساس کردم با دقت به جمله شما ممکن است اینگونه بنظر بیاید که میخواهم شما را قانع کنم.
صد البته هیچ نیازی به اینکار نیست، اصلا لطف و لذت این دنیا به سلیقه های گوناگون خواهد بود.
هیچ فکر کرده اید که شاید اصلا نیازی به قانع شدن نباشد؟!
من در خدمتم :)
خوب ظاهراً باید برای انتخاب واژهها بیشتر دقت به خرج بدم چون ممکنه که کاملا منظورم اشتباه برداشت بشه. جملهام رو اینجوری اصلاح میکنم:
"... نمیگم که دلیلی وجود نداره. میگم من دلیلش رو نمیدونم و واقعا ممنون میشم اگر کسی دلیلش رو بتونه حدس بزنه و به من بگه. دلیلی که بشه پذیرفت که میتونه دلیل مدیران این شرکت هم باشه."
مسلما هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که دلیلی که میاره کاملا صحیح و منطبق بر نظر مدیران کنن هست اما بعضی از دلیل رو میشه فهمید که مدّ نظر نبودند.
البته حق با شماست، قرار نیست که من متقاعد بشم و مسلما متقاعد شدن یا نشدن من هم هیچ اهمیتی نداره. اما فقط از روی کنجکاوی خواستم بدونم که از این لنز چه استفاده خاصی میشه که با لنزهای دیگری که مزایایی هم نسبت به این لنز دارن امکانش نیست. یا اگر این لنز قراره انتخاب بیشتری به کاربران کنن بده، این انتخاب بین این لنز و چه لنزهای دیگهای هست. این چیزیه که من نمیفهمم.
اینکه فرمودید این لنز برای کسانی هست که بهش احتیاج دارند کاملا منطقیه اما هیچ اطلاعاتی نمیده. یعنی اگه این رو نمیگفتید هم هیچ فرقی نمیکرد. مثالی هم که آوردم صرفاً برای این بود که بگم این جملهٔ شما در عین درستی، حرف مفیدی نیست. قصدم نه توهین بود و نه چیزی از این قبیل.
من هم قصدم فقط یاد گیری و دونستن هست.
-
شاهد از غیب رسید !
Canon Professional Network یا همون CPN یک سری اطلاعات جدید روی وب سایت خود در باره لنز های جدید Canon منتشر کرده است. این اطلاعات شامل 3 ویدیو است که به بررسی این لنزها، ویژگی های جدیدشان ، خصوصیات کیفی و فیزیکی شان و اینکه چرا ساخته شده اند و به اصطلاح به Lineup لنزهای Canon اضافه شده اند اشاره ای دارد.
این اطلاعات و ویدیو ها در مورد لنز های زیر است.
Canon EF300mm f/2.8L IS II USM
Canon EF400mm f/2.8L IS II USM
EF 1.4x III Extender EF 2x III Extender
EF 8-15mm f/4L Fisheye USM
EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM
در مورد EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM نوشته است :
نقل قول:
Canon’s EF70-300mm f/4-5.6L IS USM telephoto zoom lens combines superb optical performance with a compact, sturdy design for superb shooting versatility and easy portability. The wide zoom range of the lens has appeal for a wide range of photographers looking to shoot portraits, action or nature images in superb detail. It also offers a four-stop Image Stabilizer for blur-free shots.
EF 70-300mm f/4-5.6 L IS USM
*Compact Design
*Four-Stop Image Stabilizer
*Fast and quiet AF Operation
*Super Spectra Coating
*Dust and weather sealing
کد:
http://cpn.canon-europe.com/content/education/technical/Inside_Canons_2010_L-series_lenses.do
-
تعدادی نمونه عکس این لنز از یکی از کاربران Pbase
(به همراه چند عکس برای مقایسه ابعاد و اندازه ! :) )
-
کامل ترین Review که تا به حال از این لنز منتشر شده ...
http://dancarrphotography.com/blog/2...0-200-f4-l-is/
به نظرم یک لنز جذاب و رویایی است.همیشه منتظر چنین لنزی بودم.چیزی شبیه به 70-300 DO اما با کیفیت اپتیک بسیار خوب و مناسب و فوکوس عالی و برطرف شدن ضعف های 70-300 DO .
شدیدا منتظر ورود این لنز با قیمت مناسب به بازار داخلی هستیم.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
کامل ترین Review که تا به حال از این لنز منتشر شده ...
http://dancarrphotography.com/blog/2...0-200-f4-l-is/
به نظرم یک لنز جذاب و رویایی است.همیشه منتظر چنین لنزی بودم.چیزی شبیه به 70-300 DO اما با کیفیت اپتیک بسیار خوب و مناسب و فوکوس عالی و برطرف شدن ضعف های 70-300 DO .
شدیدا منتظر ورود این لنز با قیمت مناسب به بازار داخلی هستیم.....
لنزی با این قیمت اگه شارپنس مرکز تصویرش کمتر بود جای تعجب داشت. همهٔ عکسها و نمونههای ۱۰۰% هم از مرکز کادر هستند. و البته همگی شارپن.
نقل قول:
All the 100% crops were taken right from the middle of the photo and this time I didn’t perform any corner sharpness tests simply because there were already so many permutations I figured you’d all get bored and not look at them anyway!
نکتهٔ جالب این تست، شارپنس عجیب و غریب ۷۰-۲۰۰ با تله کانورتر هست. من که تفاوت آنچنانی نمیبینم شاید ۷۰-۲۰۰ مقدار کمی شارپتر هم باشه. این ۷۰-۲۰۰ f/۴ کنن واقعا شاهکاره. اگه واقعا کیفیت تصویر در گوشههای این لنز اهمیت نداره، برتری ۷۰-۳۰۰ بر ۷۰-۲۰۰ چیه؟ ۷۰-۳۰۰ قیمتش از ۷۰-۲۰۰+tc هم گرونتر در میاد. تازه با دیافراگم بسته تر.
-
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 L IS USM Lens ISO 12233 Resolution Chart Results
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=738&Camera=453&Sample=0&FLIComp=0&APIComp=0&LensComp=0&CameraComp=0&SampleComp=0&FLI=4&API=0
شارپنس قابل قبول است طبق پیش بینیها ولی CA در تمام فوکال لنتها مشاهده میشود.(اگر نظر من درست نیست دوستان تصحیح بفرمایند)
-
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 USM L IS - Full Format Review
کد:
http://www.photozone.de/canon_eos_ff/570-canon70300f456islff
http://www.photozone.de/images/8Revi...is_ff/lens.jpg
-
سلام
بررسي توسط David E Jackson و داردسته سايت canonrumour
-
سلام دوستان عزیز
پیرو تست های http://www.the-digital-picture.com و مقایسه هایی که دیدم در ای سایت ، واقعا لنز شارپی هست و کنتراست مناسبی داره. نسبت به 100-400 که خیلی بهتر عمل میکنه ولی در مقایسه 70-200 f4 IS کمی عقبتر هست و 70-200 کمی شارپتر عمل میکنه. همچنین چند تا عکس 100% که با 5D انداخته شده بود دانلود کردم کیفیت و دقت و شارپ و کنتراست لنز خیلی عالی هست.
از نورنگار که پرسیدم گفتند این لنز فعلا موجود نیست و به در صورت سفارش براتون تهیه میکنیم و آخرین قیمتی که موجود داشتن بهم 1.700 گفتن. ولی با توجه به اینکه لنز جدیدی هست احتمال زیاد قیمتش کمی پایین تر بیاد و به نظر من فکر میکنم به 1.400 یا حتی 1.500 برسه ارزش خرید و انصراف از 70-200 داره . من متاسفانه تا چند وقتی به بازار تهران دسترسی ندارم و شهرستان هستم. دوستان اطلاعی از وضعیت قیمت این لنز در بازار دارن ؟
ممنون
-
کسی اصلا تو ایران این لنز رو دیده ؟ به نظر میاد که هیچکدوم از فروشگاه های آنلاین موجود ندارندش
-
سلام به همه
داشتم وسوسه میشدم واسه خریدن این لنز و به نظرم با شرایطی که داره میتوته روی دوربین من یه تله کوتاه خوب باشه اما چیزی که الان توجه منو به خودش جلب کرده و توی بعضی از سایت ها و فروم ها در موردش نوشتن اینه که رینگ زوم این لنز در جای بدی قرار داره و رینگ فوکوس در پشت اونه و این باعث میشه دست ناخداگاه در بعضی از شرایط به رینگ فوکوس بخوره و باعث بشه فوکوس بهم بخوره .....من تجربه لنزهای تله رو ندارم و میخواستم دوستان کمک کنند که آیا واقعا این یک معضل و اشتباه از سوی سازنده بوده که برعکس بقیه لنزها که رینگ زوم اول و بعد رینگ فوکوس هست و یا اینکه اینجوری باید باشه و آیا میشه در حالت اتوفوکوس رینگ فوکوس را قفل کرد ( در یکی از ویدیو های موجود یک کلید قفل مابین رینگ فوکوس و زوم هست که نمیدونم چه کاربردی داره ) ممنون از همه لطفا راهنمایی بفرمایید
-
فروشگاه های آنلاین ملاک نیست. بله من دیدم. هم تو مغازه هم دست عکاس ها
تغییر جای رینگ ها هم دلیلش اینه که کسی که این لنز را می خرد هدفش استفاده سریع از فوکال های متفاوت است و اولویت کاملاً با تغییر فوکال است و نه فوکوس برای همین رینگ زوم در جای بهتر و راحت تری تعبیه شده.
از طرفی شما الان رینگ فوکوس لنزی که داری را بگردان ببین دستت میخوره زوم عوض بشه؟؟! حالا بر فرض که فوکوس بهم خورد . . . یک نیم کلیک روی شاتر درستش میکنه.
اساساً چنین ادعایی با روندعکاسی با لنز های زوم در تناقض است : 1- انتخاب فوکال و کادر بندی 2- حفظ موقعیت و بی حرکت کردن دوربین و دست 3- فوکوس 4- فشردن شاتر
هرقدر هم سریع انجام دهید باز هم ترتیب همین است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
فروشگاه های آنلاین ملاک نیست. بله من دیدم. هم تو مغازه هم دست عکاس ها
تغییر جای رینگ ها هم دلیلش اینه که کسی که این لنز را می خرد هدفش استفاده سریع از فوکال های متفاوت است و اولویت کاملاً با تغییر فوکال است و نه فوکوس برای همین رینگ زوم در جای بهتر و راحت تری تعبیه شده.
از طرفی شما الان رینگ فوکوس لنزی که داری را بگردان ببین دستت میخوره زوم عوض بشه؟؟! حالا بر فرض که فوکوس بهم خورد . . . یک نیم کلیک روی شاتر درستش میکنه.
اساساً چنین ادعایی با روندعکاسی با لنز های زوم در تناقض است : 1- انتخاب فوکال و کادر بندی 2- حفظ موقعیت و بی حرکت کردن دوربین و دست 3- فوکوس 4- فشردن شاتر
هرقدر هم سریع انجام دهید باز هم ترتیب همین است.
ممنون از پاسختون اما..........اگر فیلمهای موجود در یوتیوب را مشاهده کنید میبینید که نه تنها عوض شدن رینگ زوم باعث سریع تر زوم کردن نشده بلکه باعث بد دست شدن دوربین و لنز و تعادل اونها و همچنین فشار بیش از حد به دست چپ شده
درمورد لنز دوربین خودم که احتمالا منظورتون 85-15 هست درسته که از نظر وضیعت مشابه 300-70 هست اما شما رینگ فوکوس 85-15 رو اصلا نمیتونید با رینگ فوکوس 300-70 مقایسه کنید.. شما وزن لنز ، طول لنز و هچنین قطر رینگ زوم رو ببینیند!!!! تفاوت بسیار فاحش هست که بخواهیم اصلا مقایسه کنیم !!!!
بعد چرا فکر میکنید فوکوس مهم نیست و در اولویت دوم قرار داره ؟!؟!؟!؟ فکر کنید عکاس میخواد از یه پرنده در حال حرکت عکس بگیره ! حالا کدوم مهمتره یه فوکال سریع و یه عکس تار چپل چلاغ یا یه عکس واضح؟؟؟؟ فکر کنم در عکاسی همون قدر که ثبت و شکار یک لحظه مهم هست وضوح وشفافیت اون عکس هم مهم هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejadi
ممنون از پاسختون اما..........اگر فیلمهای موجود در یوتیوب را مشاهده کنید میبینید که نه تنها عوض شدن رینگ زوم باعث سریع تر زوم کردن نشده بلکه باعث بد دست شدن دوربین و لنز و تعادل اونها و همچنین فشار بیش از حد به دست چپ شده
درمورد لنز دوربین خودم که احتمالا منظورتون 85-15 هست درسته که از نظر وضیعت مشابه 300-70 هست اما شما رینگ فوکوس 85-15 رو اصلا نمیتونید با رینگ فوکوس 300-70 مقایسه کنید.. شما وزن لنز ، طول لنز و هچنین قطر رینگ زوم رو ببینیند!!!! تفاوت بسیار فاحش هست که بخواهیم اصلا مقایسه کنیم !!!!
بعد چرا فکر میکنید فوکوس مهم نیست و در اولویت دوم قرار داره ؟!؟!؟!؟ فکر کنید عکاس میخواد از یه پرنده در حال حرکت عکس بگیره ! حالا کدوم مهمتره یه فوکال سریع و یه عکس تار چپل چلاغ یا یه عکس واضح؟؟؟؟ فکر کنم در عکاسی همون قدر که ثبت و شکار یک لحظه مهم هست وضوح وشفافیت اون عکس هم مهم هست
دوستمون تو توضیحاتش گفته که با یک نیم کلیک رویه شاتر حل می شه منظورش استفاده از فوکوس اتوماتیک دوربین بوده
-
نقل قول:
از نظر زمانی آخرین کاری که انجام میشه فوکوس است. مگر اینکه اول فوکوس کنید بعد زوم را تغییر دهید و کادر بندی کنید که نمی شود.
نقل قول:
حالا که به این اطمینان رسیده اید پس مشکلی نیست. لنز را نخرید. مسلماً اگر راه بهتری بود کنون هم عقلش می رسید . اتفاقاً بنده و یکی دو تا از دوستان هم به این نتیجه رسیدیم که برخی لنز ها دهنه شان زیادی بزرگ است و می خوایم دهنه صحیح را به اطلاع کنون برسانیم . . . شاید این مورد را هم گفتیم اصلاح کنند. :cool:
نقل قول:
حالا کدوم مهمتره یه فوکال سریع و یه عکس تار چپل چلاغ یا یه عکس واضح؟؟؟؟
هر دو دقیقاً به یک اندازه مهم است.
فوکوس را دوربین در لحظه انجام می دهد و زمان بر نیست . فوکال را عکاس باید تنظیم کند و باید سریع و با مهارت انجام شود. اهمیت این امر به حدی است که برخی شرکت ها سابقاً در فوکال های مشابه اقدام به طراحی و ساخت لنز های پاور زوم برای سرعت بالاتر در تغییر فوکال کرده بودند.
-
دوستان همه مطالب را یادآوری فرمودند، اما کسی در مورد رنگ این لنز چیزی نگفت.
نمیدانم Canon چه اصراری دارد که لنز های تله اش را با رنگ سفید نقاشی کند. ادعای Canon برای این مسئله بر این است که رنگ سفید باعث می شود تا لنز در برخورد طولانی با آفتاب کمتر گرم شود! خوب حالا اگر نان گندم (همان لنز های تله 400 به بالای Nikon) نخوردیم، دست مردم (البته در اینترنت) که دیدیم!! این رنگ سفید EF 70-200 من گاهی اوقات آنقدر جلب توجه کرده که منجر به دردسر و تنش شده است. آقا چرا عکس میگیری؟ از کجا میگیری؟ (فکر میکنند لنز 2000mm هست!) حالا یکی با Nikkor 200-400 بیاد رد بشه، شاید اینقدر جلب توجه نکند که مثلا 200-70 یا 400-100 جلب توجه می کنند.
300-70 اصولا یک رنج آماتوری و البته پرکاربرد در لنز های تله محسوب می شود و باور کنید رنگ سفید این لنز، خیلی از مواقع (حداقل در ایران) برای شما محدودیت ایجاد می کند. درست است که لنز زیبا تر می شود، اما در مکان های عمومی که عکاس مایل به متمایز شدن در میان جمع نیست، دقیقا خود گاو لنز سفید (آخ ببخشید، پیشانی سفید) است!! (البته که جمله آخر شوخی است).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejadi
سلام به همه
داشتم وسوسه میشدم واسه خریدن این لنز و به نظرم با شرایطی که داره میتوته روی دوربین من یه تله کوتاه خوب باشه اما چیزی که الان توجه منو به خودش جلب کرده و توی بعضی از سایت ها و فروم ها در موردش نوشتن اینه که رینگ زوم این لنز در جای بدی قرار داره و رینگ فوکوس در پشت اونه و این باعث میشه دست ناخداگاه در بعضی از شرایط به رینگ فوکوس بخوره و باعث بشه فوکوس بهم بخوره .....من تجربه لنزهای تله رو ندارم و میخواستم دوستان کمک کنند که آیا واقعا این یک معضل و اشتباه از سوی سازنده بوده که برعکس بقیه لنزها که رینگ زوم اول و بعد رینگ فوکوس هست و یا اینکه اینجوری باید باشه و آیا میشه در حالت اتوفوکوس رینگ فوکوس را قفل کرد ( در یکی از ویدیو های موجود یک کلید قفل مابین رینگ فوکوس و زوم هست که نمیدونم چه کاربردی داره ) ممنون از همه لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
من بعید میدانم مشکل خاصی باشد. معمولا آن رینگ فکوس آنقدر نرم نیست که به راحتی جابجا شود. البته با این لنز کار نکردم که نظر شخصی خودم رو دقیق تر بیان کنم. اگر به این نتیجه رسیده اید که لنز خوبی است و مشکل اپتیکی یا ایراد اساسی روی این لنز گزارش نشده است، موضوع رینگ فوکوس بعید میدانم مشکل خاصی ایجاد کند. ناگفته نماند که حتما عادت عکاسی میباید مد نظر باشد.
نکته مورد اشاره شما اگر اشتباه نکنم قفل زوم است تا در مواقع که از لنز استفاده نمیکنید طول لنز ثابت باشد
موفق باشید