سلام
مدتی است در انتخاب این دو لنز شک دارم !
کمک کنید لطفا که کدام رو بگیرم بهتر است ؟ اف 2.8 یا بازه 15 ؟
متشکرم
سلام
مدتی است در انتخاب این دو لنز شک دارم !
کمک کنید لطفا که کدام رو بگیرم بهتر است ؟ اف 2.8 یا بازه 15 ؟
متشکرم
سلام دوست عزیز.
شاید بهتر باشه برای رسیدن به جواب، اول مشخص کنی که در چه زمینه ای می خوای عکاسی کنی. اینطوری به نتیجه میرسی...
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
درست می فرمایید :
سالن همایش و تاتر و لند اسکیپ حیات وحش
سلام
دیافراگم بازتر Canon EF-S 17-55 f/2.8 برای سالن همایش و تاتر مناسب تر است.
در عکاسی Landscape لنزهای وایدتر، بیشتر استفاده میشوند شاید در این نوع عکاسی تفاوت 17 و 15 میلیمتر ملموس باشد.
برای عکاسی حیات وحش ( اگر منظور حیوانات و پرندگان باشد ) عموما نیاز به لنز تله دارید !
شاد باشید.
بیشتر منظورم این بود که این لنز 17-50 می ارزه 200 تا 300 تومن بیشتر بدم بگیرمش ؟
با سلام
من با هیچ کدوم از این لنزا کار نکردم ولی لنزها بر حسب دیاف بازتر قیمتشون تقریبا زیاد بالا میره مثلا لنز 50mm f1.8 با قیمت حدوده 120هزار تومان ولی لنز 50mm f1.4 با قیمتی حدوده 450-500 حالا ببینید اگه این لنز دیافراگم 1 داشته باشه دیگه قیمتش نجومی میشه
پش این اختلاف قیمت بیشتر بخاطره دیاف بازتر(وشایدم بخاطره ثابت بودنش در تله 55ش) به جستجو وتحقیقاتون ادامه بدین(انشاله بهترینوپگزینه رو انتخاب کنین)
موفق باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
البته اختلاف قیمت 50 مم 1.8 و 1.4 فقط به خاطر0.4 دیاف بازتر نیست(البته این خودش تقریبا 1.5 برابر نور بیشتر هست).بوکه نرمتر(تعداد بیشتر پره های دیافراگم) کیفیت ساخت بهتر و خروجی بهتر هم دخیله در این اختلاف قیمت...
اما...
با توجه به اینکه اول فرمودید سالن همایش و تئاتر تجربه اندک من 55 رو خیلی کوتاه میدونه و همینطور 85 (که خب کمی بهتره) دیاف2.8 قطعا برتری انکار ناپذیری هست اما کوتاه بودن فاصله کانونی هم مشکل ساز میشه...اکثر اوقات توی این موارد نمیتونید از یک حدی پیشتر برید و به سوژه نزدیک بشید که خب این مشکل ساز هست.شاید با یک لنز همه اون موارد رو نشه داشت ولی با دو لنز...مثلا یکی از همین لنزها و دیگری یک 200-70 اف 2.8 آی اس(هر دو ورژن عالین)ولی خب هزینه سر به فلک میکشه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اگر بیشتر برای تاتر و سالن همایش می خواهید بله می ارزه و اگر هر از گاهی برای عکاسی از تاتر و همایش می خواهید و اکثرا برای طبیعت و کلا outdoor می خواهید خیر نمی ارزد.
هر دو لنز کیفیت و شارپنس بسیار خوبی دارند (تا آنجا که من می دانم 17-55 یه مقدار شارپتره) ولی خوب 17-55 سنگین تره و شنیدم که دوستان گفتند از مشکلاتش اینه که گرد و غبار به راحتی داخل آن می رود ولی فکر می کنم با احتیاط و مراقبت بیشتر این مشکل پیش نمیاید. از طرفی 15-85 واید بیشتر( مفید برای طبیعت) و تله بلندتر ( تا حدی مفید برای پرتره) و قیمت پایینتری داره.
موفق باشید.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوست عزیز
چون دوربین شما ای پی اس سی هست خرید لنز واید 15 ام ام برای شما زیاد کاربردی نیس ولی چون میخواهید عکاسی از طبیعت داشته باشی باید نسببتا تله بهتری داشته باشید به نظر من70-200 اف 2.8 گزینه بهتری نسبت به این دو میباشد اگر در بودجه مشکل دارید و برند کنون نمیتوانید با قیمت خرید کنید برند سیگما بردارید
ببخشید اشتباه شده بود
ویرایش توسط dadasalam : Thursday 6 January 2011 در ساعت 00:20