لنز 55-250 با لرزه گير جديد معرفي شد.
اين لنز به صورت جدا يا لنز كيت دوم دوربينهاي 60D- 600D- 550D از ماه آينده (جولاي)عرضه خوهد شد.
منبع كنون اروپا
Printable View
لنز 55-250 با لرزه گير جديد معرفي شد.
اين لنز به صورت جدا يا لنز كيت دوم دوربينهاي 60D- 600D- 550D از ماه آينده (جولاي)عرضه خوهد شد.
منبع كنون اروپا
http://media.the-digital-picture.com...IS-II-Lens.jpg
The EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II will be available from July 2011, priced at £329.99/€369.99 RRP incl. VAT
با توجه به قیمت ممکنه لنز خوبی باشه.شخصا خیلی مایلم رده ای اف اس کنون پیشرفت زیادی داشته باشه تا شاهد لنزهای خوب دیگری همچون 85-15 و 55-17 باشیم.
این هم مثل 18-55 ورژن 2 با مدل قدیمیش فرقی داره از لحاظ ساختاری یا فقط قیافه اش رو عوض کردن؟
خبر خوبیست .
دوستان لطفا اگر منبع مناسبی در اختیار دارید ، تفاوت های این ورژن با ورژن قبلی را ذکر کنید ...
بسیار ممنون .
سلام
میشه کمی بیشتر در مورد این لنز اطلاعات بدید؟
قصد خرید داشتم
از نظر اپتیک همان لنز هست یا کیفیتش هم پیشرفت کرده؟
ممنون
خط رو خط شدیم
این لنز امروز معرفی شده و زودتر از یکماه به بازار نمیاد (برای ایران 2 یا 3 ماه)و اطلاعات زیاد یا ریوو در موردش منتشر نشده. ولی نکته مهمی که بنده رو خوشحال کرد این بود که اولین علائم حیات بعد از زلزله در کنون مشاهده شد:::yess:::
دوستان سلام
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II specifications
http://up.vatandownload.com/images/l...l34xx8rdgq.jpg
http://www.dpreview.com/news/1106/11...5_200_ISII.asp
کسی از MFD این لنز اطلاع دارد؟
مثل همان لنز قبلی است؟ با توجه به بزرگنمایی به نظر میرسه همان 1.1 متر باشد
پست قبلی را ندیده بودم
بله کمترین فاصله فوکوس همان 1.1 متر است
آخرین خبرها از 55-250 II
این هم یه سری اطلاعات از این لنز
. Canon’s four-stop Image Stabilizer (IS) counters image blur during low light and handheld shooting, and the inclusion of an Ultra-low Dispersion (UD) lens element and Canon’s Super Spectra Coatings also ensure beautifully crisp, high contrast and glare-free images
پس با این حساب باید بدون شک این لنز رو به مراتب بهتر از برادر بزرگتر خود بدانیم
Super Spectra Coatings عدم انعکاس نور رو در داخل لنز رو تضمین میکنه یعنی Ghost و flare کنترل بهتری شده اند
و Ultra-low Dispersion (UD) هم کیفیت و شارپنس تصویر و CA رو ...
این لنز هم با قیمت 300$ بعد از لنزهای 300 و 400 جدید برای فروش عرضه شد.
http://shop.usa.canon.com/wcsstore/e...6isII_1_xl.jpg
کد:http://shop.usa.canon.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10051_10051_288151_-1?WT.mc_id=C126149
فکر میکنم کنون رکورد سریعترین تخفیف روی یک محصول جدید را شکست!
امروز این لنز در سایت فروش مستقیم کنون با 150$ تخفیف!! با قیمت 150$ به فروش میرسد.
سلام
کسی خبر داره که پای این لنز به ایران باز شده یا نه؟
اگه باز شده قیمتش چقدره؟
ممنون
با سلام و احترام
مطالب گفته شده صرفن در خصوص قیمت و آمدن یا نیامدن با بازار این لنز بوده حالا سوال اینجاست که کسی از دوستان این لنزو تهیه کرده از کیفیتش راضی بوده؟
سپاسگذار
نکته دیگه ای هم به ذهنم رسید شاید اینجا درست نباشه مطرح کردنش اینه که تو انجمن جایی رو ندیدم که یک بررسی کلی و اجمالی در خصوص لنزها با مارکهای مختلف انجام شده باشه و مقایسه ای انجام شده باشه .(شاید هم هست و من ندیدیم )
باز هم ممنون
چقدر عجیب ولی به هر حال موجود است
http://forum.akkasee.com/f61.html
این لنز توی بازار موجود هست ؟ نحوه تشخیصش از ورژن قبلیبه چه شکله ؟ آیا روی بدنهلنز چیزی نوشته شده ؟
مشخصات از جمله ورژن آن روی دهانه لنز نوشته میشود!
این لنز وارد ایران شده ؟چه حدود قیمتی دارد؟
در ورژن جدید مشخصه سری دوم (II) هم روی دهانه لنز نوشته میشود؟
دوستان گرامی
با توجه به قیمت مناسب و مشخصات متوسطی که این لنز دارد علاقه مند به خرید آن هستم. آیا دوستان گرامی تجربه ای با این لنز دارند؟ توصیه ای برای خریدن یا نخریدن؟
با احترام
من ورژن یک این لنز رو دارم ! خیلی هم راضی هستم ازش ( به جز جاهایی که نیاز به دیاف کمتر داشته باشم )
تا جایی هم که میدونم تفاوت ورژن دو با ورژن یک فقط تو کیفیت بدنه هست ! یعنی تو ورژن دو کیفیت ساخت بدنه اقتصادی تر شده ( نمیشه گفت پایین تر )
از لحاظ تله روی دوربین کراپدار شما رنجی بیشتر از 400 مم رو دارید که واقعا با این قیمت خیلی زیاده !
شارپنس بودنش هم که نسبت به قیمتش واقعا لنز شارپی هست !
تنها اشکالش اینه که موتور USM نداره ! که خوب با این قیمت هم خیلی طبیعی است اما با این وجود وقتی نو کافی برای عکاسی باشد ( مثلا در حیاط وحش ) عملکرد قابل قبولی از لجاظ فوکوس داره !
کلا اگه کسی پول نداشته باشه برای لنز بالاتر هزینه کنه برای تله این مورد واقعا لنز قابل استفاده و با ارزشی هست !
تصویر دو لنز کنار هم :
http://up98.org/upload/server1/01/z/...ukkrzbdm7l.jpg http://up98.org/upload/server1/01/z/...4f7j7cee2f.jpg
مقایسه دو لنز :
http://up98.org/upload/server1/01/z/...7icmj2invw.jpg
تشخیص خودکار سوژه محرک: With automatic panning detection
البته تو این جدول فقط بررسی فنی شده و مثلا به تفاوت کیفیت دو لنز پرداخته نشده
دوست خوب من چرا مردم رو گمراه میکنید ؟؟؟
ورژن دوم این لنز به مراتب با ارزش تر از ورژن قبلی هست
ضمنا عدسی و لنزهای به کار رفته در این لنز جدید از جمله عدسی های UD کیفیت و شاپنس رو در این لنز در وضعیت بهتری قرار میدن
این پست رو بخونید
http://forum.akkasee.com/showthread....l=1#post217199
من خودم شدیدا پیگیر خرید یک عدد از اینها بودم یعنی هستم و مسافری هم داشتم که میتونست برام بخره از اروپا اما با توجه به وضعیت اقتصادی اروپا قیمت این لنز یک مرتبه صعود کرد و ترجیه دادم موقع کریسمس و به قیمت ارزونتر بخرم ...
از نظر من کاملا به صرفه هست
کیفیت خیلی خوبی داره
رنج خیلی خوبی هم داره
قیمتش هم البته اگه بالاتر نره کاملا اقتصادی هست زمانی که بودجه برای خرید خانواده ی 70-200 ها وجود نداره ...
نمونه عکس:
http://up98.org/upload/server1/01/z/...uuegef5fmc.jpg
http://up98.org/upload/server1/01/z/...crgf81czy9.jpg
http://up98.org/upload/server1/01/z/...kbei7q7s9v.jpg
http://up98.org/upload/server1/01/z/...7eepk7zauu.jpg
http://up98.org/upload/server1/01/z/...2thud4k816.jpg
دوستان من هم میدونم که شاید این عکسها در شرایط ایده آل گرفته شده و نمیتونه ملاک انتخاب باشه، ولی خوب میتونه کمک رسان باشه
منبع : DPReview.com
با سپاس از راهنمائي تان
من هم مي خواهم همان ورژن يك اين لنز را بخرم (300000 تومان با گارانتي نورنگار و 310000 با گارانتي ايده آل). نه پول لتز تله 2 ميليوني را دارم نه با دوربين كسب درآمد مي كنم. به عنوان علاقه مند به عكاسي و با كمك توضيحات شما همين لنز را خواهم خريد (من هم مثل شما 60D و 18-55 دارم!)
ارادتمند
با سلام و سپاس
چون من تصميم دارم حتماً لنز 55-250 را بخرم مساله برايم خيلي خيلي مهمه. با توجه به مشخصات دو لنز كه در پست شماره 22 (چند پست قبل) قيد شده و عيناً در Dpreview هم قابل مشاهده است (http://www.dpreview.com/products/com...50_4-5p6_is_ii) به نظر نميرسه اختلاف اپتيكي چنداني بين دو لنز وجود داشته باشه (همه چيز حتي وزن دو لنز عيناً يكيه). حتي پوشش روي لنزها هم عيناً يكيه. با توجه به سياست كانن در خصوص لنزهاي ارزان خود (مثلاً 18-55 IS و 18-55 IS II كه فقط در كيفيت بدنه با هم تفاوت دارند) بعيد نيست كه اين 55-250 IS II هم فقط با ISدر كيفيت بدنه متفاوت باشه. بسيار ممنون مي شم اگه بتونيد اطلاعات بيشتري ارائه كنيد.
ارادتمند
من کی گمراه کردم ؟ گفتم ورژن 1 رو دارم خیلی لنز با ارزشی هست !
منظورم هم از کیفیت ساخت پایین فکر کنم واضح بود ! ولی اگه شما متوجه نشدید دوباره میگم ! کیفیت ساخت پایین بدنه یه چیزه کیفیت عدسی ها و ... یه چیز دیگه ! که در ادامه گفتم احتمالا به خاطر پایین آوردن قیمتش باشه ! ( دوباره میگم مواد سازنده بدنه مثل لاستیک و ... )
اگه پست های قبل همین تاپیک رو مطالعه کرده باشد در مورد عدسی های به کار رفته قبلا بحث انجام شده دوست عزیز !
70-200 ورژن یک F2.8 در اختیارم هست ! با هر دو لنز هم کار میکنم ! اما چون 250-55 مال خودمه و 200-70 مال یکی از دوستام با هر دو کار میکنم هر موقع که نیاز باشه !
در این بحثی نیست که 200-70 کلا با این لنز قابل مقایسه نیست ! از جمله سرعت فوکوس ! لرزش گیر ! خوش دست بودن - شارپنس - کانتراست و کلا میشه گفت همه موارد !
اما چیزی که هست با لنز 250-55 هم ادم میتونه گلیم خودش رو از آب در بیاره !
درست مثل لنز 200-70 شارپ نیست ! سرعت فوکوس آنچنانی ندارد ! اندازش کوچیکتره ! اما عکس هایی که من خودم با این لنز میگیرم زیاد تفاوتی با 200-70 برام نمیکنه ! چون اولا کارم در اون حد حرفه ای نیست که لنگ دیاف 2.8 یا شارپنس بسیار بالا باشم ! ثانیا 300 تومان کجا و 2 میلیون کجا !
چناب چگینی با داشتن این لنز تا الان هیچ کمبودی از این لحاظ رنج حس نکردم ! اگه شد چند نمونه عکس که گرفتم با این لنز تو همین تاپیک میزارم !
سپاس مجدد.
با شما موافقم. براي كيفيت بهتر نمي توانم يك ميليون و هفتصد هزار تومان اضافه بپردازم. به نظر ميرسه همانطور كه شما گفتيد ورژن 1 و 2 اين لنز هم مانند ورژن 1 و 2 لنز 18-55 از نظر اپتيكي يكي باشند پس من امروز همان ورژن 1 را با گارانتي ايده آل خواهم خريد.
سپاس مجدد و عرض ارادت
عزیز اگه بتونی از یک صحنه با هر دو لنز عکس بگیری و بذاری خیلی عالی میشه. اگه سه پایه هم داری حتما استفاده کن تا دوربین تکون نخوره و کادر عوض نشه.
ی مطلب دیگه اینکه مواظب باش که عدد فاصله کانونی تو هر دو لنز و iso و سرعت شاتر و اندازه دیاف تو هردو عکس یکی باشه. جسارتا اول رو مد P با 55-250 مثلا روی فاصله کانونی 150 عکس بنداز، بعد 70-200 رو ببند و برو رو مد M و نور سنجی ای که تو عکس قبلی دوربین باهاش عکس گرفته، دستی بده به دوربین.
ببخشید اگه زیادی توضیح دادم. ما اینجا شاگردیمو درس پس میدیم. :oops:
با تمام احترام ! باشه نیست دوست عزیز
به این لینک هم نگاهی بندازید
http://www.dgrin.com/showthread.php?t=199690
فایل پیوست 19334
55 مم - لنز 250-55 ورژن 1
ساعت 5 صبح - غروب ماه - عکس روی دست و بدون 3 پایه گرفته شده ! اگزیف هم دارد
فایل پیوست 19336
229 مم - همون مشخصات قبلی !
خواهش میکنم ! ما هم شاگردیم !
همچین مقایسه هایی رو خیلی از سایت ها دارند !
اگر وقت شد حتما می کنم این کار رو !
با سپاس از راهنمائی دوستان
امروز EF-S 55-250 f/4-5.6 IS II از مرکز کامپیوتر پایتخت با گارانتی ایده آل به قیمت 280000 تومان خریداری شد. قیمت IS I نیز همین قدر بود.
ارادتمند
مطمئن هستید مارک دو رو به این قیمت خریدید ؟؟؟ مارک یک هم با همون قیمت ؟؟؟
میشه چند تا عکس از خود لنز و چند تا عکس با این لنز بگیرید برامون بزارید ؟؟؟
فایل پیوست 19343فایل پیوست 19344فایل پیوست 19345فایل پیوست 19346 البته که مطمئنم ! مدارکی هم که خواسته بودید:
در خصوص قیمت IS هم فروشنده گفت که موجود داره و قیمتش هم فرقی با IS II نداره. اگه مدرک می خواهید شماره فروشنده را برایتان در پیام خصوص بفرستم!
متشکرم.
این ارزون تر بودن سه دلیل داره:
1- قیمت هائی که در اینترنت یا در مغازه اعلام میشه قیمت های خرده فروشبه که در کشورهای اروپائی از 12% تا 22% مالیات بر ارزش افزوده بهش تعلق گرفته (و همچنین سود فروشنده). اگه این لنزها به صورت کلی و به صورت صادرات خریداری بشه سود خرده فروشی و مالیات بر ارزش افزوده درش نیست یعنی حدود 35% ارزونتره.
2- لنزی که من خریدم با جعبه سفیده نه جعبه قرمز (همه فروشنده ها به همین صورت می فروشند) یعنی لنز داخل جعبه یک دوربین دیگه بوده نه لنز تک فروشی. لنز همراه دوربین هم ارزونتر از قیمت تک فروشیه دیگه.
3- بیشتر مغازه ها این لنز رو با همین جعبه سفید و همین گارانتی حدود 300 می فروختند ولی مغازه ای که ازش خریدم ارزونتر می داد.
ارادتمند
امروز یکی از این لنزها گرفتم از همون جایی که اقایی چنگینی گرفته
این لنز لرزشگیرش صدای خرش خرش میده، این طبیعیه؟؟؟
امروز یکی از این لنزها گرفتم از همون جایی که اقایی چنگینی گرفته
این لنز لرزشگیرش صدای خرش خرش میده، این طبیعیه؟؟؟
لرزش گیر لنز من صدای ترق ترق بسیار ضعیفی داره که تا الآن که شما به صدای لرزش گیر اشاره کردید اصلاً منوجهش نشده بودم باید محیط ساکت باشه و گوش به لنز نزدیک تا متوجه صدا شد. الآن با 18-55 مقایسه کردم. صدای لرزشگیرش از 18-55 بیشتره. باید امتحان کنم ببینم تاثیری روی صدا در هنگام فیلمبرداریداره یا نه چون برای عکاسی که صدای بسیار ضعیفیه و تاثیری نداره. صدای اتوفوکوس به مراتب بیشتر از اونه.
بنده هم مثه خیلی از دوستان یه لنز 18-55 دارم و توی فکر رنج تله هستم
پول خرید لنز 70 - 200 و... هم الان ندارم داشته باشم هم الان برای من زوده
اما جدیدا یه چندین روزی با لنز 70 -200 آی اس اف 2.8 هم عکاسی کردم و......
و قطعا اون لنز با لنز 55- 250 قابل مقایسه نیست اما دیگه برای استفاده شخصی ام لنز مناسبی هست به خصوص قیمت پایینش واقعا چشم گیر هست.
فقط یه مشکل من دارم که بعضا مجبور هستم که با اف 2.8 کار بکنم چون جایی میرم که نور بعضا کم هست در شب و بالاخره اونجا همان لنز 70 -200 رو عکاسی می کنم پس می ماند عکاسی برای خودم توی نور که از لنز تله (همین طور هم واید !!!) خیلی خوشم میاد (یه سوال شاید پرسیدنش جای درستی نباشه اینجا واید ارزون قیمت مثه این وجود داره؟؟!؟!؟)
حالا توصیه دوستان این هست که آی اس 1 یا آی اس 2 رو بگیرم؟
این لنز ایراد خاصی نداره؟
اگر دوستان جایی توی شیراز می شناسند ممنون میشم پیام خصوصی بفرمایند که آی اس 2 رو داشته باشه
یه سوال اگر در فیلم برداری روی سه پایه دوربین هم نخواهد حرکت داشته باشه و دوربین فیکس باشه کارایی این لنز چه جوریه؟
این لنز اشکال خاصی نداره. شارپنس و وینیه تینگ معمولی داره (نه خیلی عالی و نه خیلی بد). من IS II دارم و ازش کاملاً راضیم. بایستی متناسب با قیمتش ارزیابیش کرد. USM نداره (با این قیمت انتظار هم نمی شه داشت ). وزن سبک و اندازه جمع و جورش خیلی خوبه. نشان دهنده فاصله فوکوس نداره (قیمت!) و هد لنز در هنگام فوکوس می چرخه (اگه از فیلتر پولاریزه استفاده می کنید مشکل ایجاد خواهد کرد). Review کامل رو می تونین اینجا ببینید (البته برای IS I که با IS II فرق زیادی نداره):
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
توصیه آخرش خیلی جالبه: گفته توصیه میکنه EF 70-200 f/4 L USM لنز بهتریه (و البته قیمتش دقیقاً سه برابر 55-250 هست! و IS هم نداره یعنی بدون سه پایه در حالت تله تقریباً نمیشه عکاسی کرد) EF 70-330 f/4-5.6 USM IS هم لنز بهتریه ولی نه خیلی بهتر (750000 تومان). نهایتاً گفته برای کسی که از 18-55 راضی هست و به لنز تله احتیاج داره مناسبه.
در خصوص واید متاسفانه در این رنج قیمت هیچ لنزی وجود نداره
سلام
نتیجه تست های آزمایشگاهی این لنز توسط سایت DxOMark مشخص شد.
فایل پیوست 19855
و مقایسه با نسخه قبلی
فایل پیوست 19856
نتیجه گیری :
نقل قول:
With this comparison on a Canon EOS 7D, we see a small advantage for the Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II with a DxOMark score of 8, 2 points more than its predecessor. This difference doesn’t come from the resolution. With a score of 42lp/mm and 44 lp/mm, for the 2 lenses, the sharpness didn’t improve. The distortion and vignetting are also identical.
But, the transmission of the new version is on average 1/3 stop brighter. And, the chromatic aberrations are better controlled in the corners at 55 mm.
Conclusion
Very little improvements, and no regressions, so overall Canon maintains the quality of its kit telephoto zoom.
In complement with the Canon EF-S 55-250mm IS II, this lens will enable amateur photographers to be prepared for most situations
با توجه به امتيازاتي كه DXOMARK به اين لنز و همچنين 18-200 داده (امتياز 55-250 بالاتر از 18-200 هست) و با توجه به قيمت، به نظر مي رسه خريد IS 18-55 به علاوه 55-250 IS II(مجموعاً 380000 تومان) بهتر از خريد يك 18-200 به قيمت 700000 تومان باشه.
این بیان از نظر اقتصادی میتونه درست باشه اما شما هیمشه برای رفتن از فوکال مثلا 22 به فوکال 135 یا برعکس ی پله باید رد کنی بنام تعویض لنز.
و در برخی موارد تا از این مانع رد شی صحنه مورد نظر رو از دست دادی.
همچنین همیشه باید ی لنز تو جیبت باشه. یا 18-55 یا 55-250
البته برای کسانی که رفع این مانع توجیه 400،000 تومنی نداشته باشه همون ترکیب دو لنز هم به صرفه تره هم 200 تا 250 رو هم اضافه داری (مثل خودم)
گفته شما كاملاً صحيح. داشتن 18-200 به عنوان يك لنز Walkaround عكاس رو از تعويض متوالي لنز بي نياز مي كنه ولي همانطور كه جنابعالي اشاره كرديد 400000تومان اختلاف قيمت براي من كه قابل توجيه نيست چون در ازاي اين 400000 تومان كيفيت اپتيكي بهتري دريافت نمي كنم : از نظر شارپنس، وينيه تينگ و ترانسميشن كه اختلاف چنداني ندارند و از نظر CA هم وضعيت 55-250 بهتره كلاً هم سايت DxOMark به 55-250 امتياز 8 داده و به 18-200 امتياز 6.
سلام
من دو روز پیش نسخه دوم این لنز را به قیمت 293 هزار تومان از فروشگاه کانن میدان انقلاب اصفهان خریداری کردم
لنز در جعبه سفید و با دو سال گارانتی می باشد و حدود ده دقیقه با دوربین خودم در مغازه تستش کردم .
با توجه به عکسهایی که با دوربین گرفتم می تونم موارد زیر را به عنوان نقات قوت و ضعف لنز اشاره کنم.
معایب
1- بدنه پلاستیکی بدون کیفیت
2- سرعت فوکوس بسیار پایین در نور فضای بسته بعنوان مثال اتاق با نور معمولی بطوری که بعضا با فوکوس دستی سریعتر می تونی به نتیجه برسی.
3-دیافراگم بسته هم باعث می شه در هر صورت محو شدگی پس زمینه جالب نباشه و برای داشتن بهترین حالت باید سوژه و پس زمینه با فاصله از هم باشند .
مزایا
1-قیمت بسیار مناسب
2-شارپنس خوب ( در واقع بیش از انتظار بنده )
3-اعواج تصویر قابل قبول در اول رنج که به راحتی با نرم افزار قابل تعدیل می باشد.
4-بر خلاف تصور بنده تصویر در انتهای رنج دارای وضوح و شارپنس قابل قبول می باشد
5-لرزشگیر بسیار کارآمد بوده و شما کاملا تفاوت روشن و خاموش بودن آن را در سرعتهای پایینتر از 1/60 و رنج بالای 100 احساس خواهید کرد.
در کل اطلاعات ارایه شده کاملا نظر شخصی بنده بوده و باز هم نظر شخصی من اینست که چنان چه کنون این لنز را به موتور USM مفتخر نماید و قیمت آن را خیلی تغییرندهد ، بسیار لنز با ارزشی خواهد شد و خیلی ها را از خرید لنزهای گران قیمت تله متوسط تا بلند بی نیاز می نماید.
بدنه لاستیکیش در حد پولی هست که دادید :دی
سرعت فوکوس هم اگر نور دیگه خیلی کم نباشه ( همون نور اتاق ) درسته در حد یو اس ام نیست ! ولی دیگه در اون حد هم نیست که بد تر از دستی باشه ! مگر در حالت لایو ویو و AF
و به طور حتم دیاف 5.6 قابل قیاس با 2.8 نیست ! ( حالا المان های ساخت بماند )
کلا با توجه به قیمتش لنز بسیار خوبی هست !
به نظر خود من یک خوبی هم که داره کوچیک بودن و سبک بودن لنز هست ( در مقایسه با دیگر تله ها )
مبارکتون باشه و امیدوارم از این لنز لذت ببرید
البته سوال شما مربوط به این تاپیک نیست
اما برای بی جواب نماندن:
در حالت معمولی دوربین برای تشخیص فاصله از سیستم تشخیص فازی استفاده میکنه که برای تشخیص فاصله از پرتوهای نوری که توسط آینه دوربین منعکس میشه و به صفحه فوکوس میرسه استفاده میبره.
اگه لنز رو باز کنی میتونی دقیقا بالای آینه یک صفحه فلزی رو ببینی که نقاط فوکوس روی اون مشخصه ( حواست باشه دست نزنی بهش!!!)
با توجه به اینکه سنسور دوربین پشت آینه است، برای گرفتن عکس آینه بالا میرود و نور به سنسور میرسد. که نتیجتا آینه روی این صفحه بسته میشود.
در حالت لایو ویو هم آینه باید بالا برود تا نور به سنسور برسد و شما نمایش زنده داشته باشی. در نتیجه دیگر پرتویی از آینه منعکس نمیشود که به صفحه فوکوس برسد.
پس دوربین چگونه فوکوس میکند؟ با سیستم تشخیص کنتراست که بر اساس کنتراست نقاط مختلف فاصله را تشخیص میدهد.
این سیستم یک ایراد بزرگ داردو آن هم زمان بر بودن این تشخیص.
البته در حالت لایو ویو هم با انتخاب فوکوس سریع ، برای لحظه ای آینه پایین میاید و با تشخیص فازی فوکوس صورت میگیرد که نتیجتا برای لحظه ای تمایش زنده تصویر قطع میشود.
سلام
تجربه دوستان از پرتره گرافی با این لنز چیه؟ من به شخصه اصلا از عکسهای چهره با این لنز در همه رنجها، راضی نیستم، احساس میکنم چهره ها رو پهن میکنه و صورت افراد رو چاق میکنه!!
سلام....
از دوستان عزیز اگر کسی قصد فروش این لنز را دارد خواشمند است اطلاع دهند.
با تشکر
سلام دوستان
من این جمله رو از سایت لنز های کانن خوندم،متوجه نشدم قضیه چیه !!! :دی می شه راجش توضیح بدید؟
این لنز تله زوم کانن که تنها بر روی دوربینهای SLR با حسگر APS-C Size قابل استفاده است، فاصله کانونی معادل 400-88 م م را بر روی این دوربینها فراهم می آورد...
من یه 1000D دارم اگه اینو روش نصب کنم معادل یه لنز 80-400 می شه؟ درست متوجه شدم؟ یا نه اشتباهه؟ دلیلش چیه؟ چرا اینطور می شه؟ مرسی...
با درود دوست عزیز بله بهمین صورت میشه که فرمودین 55x250mm اندازه ی اصلی فاصله ی کانونی این لنز است که وقتی روی دوربین شما بسته میشه بخاطر کراپ1.6 یا APS-C Size بودن سنسور دوربین 55 میلیمتر به 88 میلیمتر و 250 میلیمتر به 400 میلیمتر تغییر میکنه 55x1.6=88میلیمتر و 250x1.6=400 میلیمتر البته در مشخصات عکس (Exif عکس) عکسی را که با این لنز در فاصله ی کانونی مثلا 250 میلیمتر گرفته اید همون 250 میلیمتر قید میشه ولی در واقعییت 400 میلیمتر میباشد.
موفق باشید
سلام به همه
منم امروز نسخه دومشو از فروشگاه کانن میدان انقلاب اصفهان خریداری کردم به قیمت 430 هزار تومن ...
فرمایشات ایشون رو تایید می کنم متاسفانه فوکوس دقیق و سریعی نداره به طوری که ترجیح می دم دستی فوکوس کنم :)
در کـــــل به نظر بنده خیلی لنز مناسبیه... به امثال من که علاقه به داشتن لنز تله دارن و حرفه ای نیستند اینو پیشنهاد می کنم...
لرزشگیر این لنز هم نسخه یک و هم نسخه دو 4 Stops است که واقعا قوی و موثره فکر نمی کنم کمپانی کنون و نیکون روی لنزهایشان قوی تر از 4 Stops لرزشگیری داشته باشند البته لنز 18-55 میلیمتر هم در دو نسخه ی لرزشگیر دارش بهمین صورته (4 Stops) و بعضی از لنز های دیگر ولی این موضوع در لنزهای ارزان قیمت جالبه و با ارزش .
من هم اول با اين مفهوم كراپ و ضريب نا آشنا بودم ، و در سايه همين فروم با اين مفاهيم آشنا شدم (البته كمي زمان برد تا جا بيفته) / مطلبي كه شما نوشتيد به نظر گمراه كننده مياد ، يعني نه تنها كسي را راهنمايي نميكنه بلكه مي تواند گمراه كند / مطالب مفيد و آموزشي (صحيح) در اين مورد در فروم زياد هست (نيازي به دوباره گويي من نيست) فقط اينو بگم كه اين ضريب مثل ضريب مايل به متر نيست كه دوست خوبمون mohammad_55 بيان كردن (در واقعيت !!!!!) در واقعيت 250mm همان 250mm هست نه يكي كم نه يكي زياد مگر اين كه قوانين فيزيك نور دوباره نوشته بشه
تعریف بی چک و چونۀ قضیه این است:
زاویۀ دید 250 مم روی دوربین کراپدار معادل 400 مم روی دوربین فولفریم است.
حالا هر شخصی ممکنه با توجه به برداشتهای شخصیِ خودش تعریف بالا را 1000 جور دیگر ارائه کند.
دوستان این لنز برای کسی که نمیخواد زیاد هزینه کنه برای عکاسی از حیات وحش مناسبه ؟ ( میدونم سرعت فکوس خوبی نداره ولی با بودجه کمی که دارم باید با این یکی کنار بیام )
و اینکه الان قیمت ورژن II این لنز چقدره ؟ اصلا ارزش خرید داره برای کسی که نهایت 500 تومن بودجه داره ؟
یه سوال هم دارم که شاید عجیب باشه ولی با این لنز میشه مثلا از فاصله 2 متری از یه حشره بزرگ یه عکس ( شبیه ) به عکس های ماکرو گرفت ؟
ممنون
برای حیات وحش مناسب نیست اما اگر امکان تخصیص بودجۀ بیشتر نیست و خیلی هم دوست دارید در این رنج لنز داشته باشد، خوب ناگزیر باید با همین گزینه کنار بیایید...
دربارۀ سؤال دومتون، جواب منفی است. نمیشود با این لنز، از 2 متری عکسی که شما فکر میکنید را گرفت!
ممنون وحید عزیز ، به نظر شما با این بودجه میشه لنزی با همین کیفیت ولی فاصله کانونی بالاتر تهیه کرد ؟ ( لنز دانشجویی ! )
دوستانی هم که این لنز رو دارن ممنون میشم اگر یه عکس از یه خودکار یا یه سکه در کمترین فاصله فکوس ( 1.1 متر ) و فاصله کانونی 250mm اینجا قرار بدن .
سلام بفرمایید
فاصله کانونی ۲۵۰ روی دوربین ۵۰۰دی (کراپ)
فاصله همون ۱.۱ متر
اندازه اون موتور هم ۱.۵ سانت هستش
فایل پیوست 30238
سلام
با بزرگنمایی 0.31 شما قادر خواهید بود ثبت های مناسبی از پروانه، سنجاقک، گل و .. مواردی شبیه به این داشته باشید.
در این بزرگنمایی که در یک فاصله کانونی خاص بدست خواهد آمد در خصوص کیفیت این لنز میباید از دوستانی که این لنز رو دارند یا نمونه عکس از سایت های دیگر موضوع را پیگیری نمایید