سلام دوستان . خواهشمندم هر کسی اطلاعاتی راجع به این لنز داره ، معایب و محاسن ، لطفأ راهنمایی کنید . ممنونم
سلام دوستان . خواهشمندم هر کسی اطلاعاتی راجع به این لنز داره ، معایب و محاسن ، لطفأ راهنمایی کنید . ممنونم
بهترین لنز پرایم برای دوربین های کراپ (معادل لنز نرمال )و لنزی مناسب برای دوربین های فول فریم اگر بعدا قصد فول فریم دارید
به نظر من که نظر به قیمت و وزن و اندازه بسیار لنز خوبی است
مرسی آقای هراتی . میشه قیمت و مشخصاتش رو برام بنویسید؟
قیمت این لنز در بازار آمریکا 509 دلار هستش . اما لنز سیگما رو نمیدونم . برای عکاسی پرتره لنز canon 50mm f1.4 چطور لنزیه ؟ البته usm؟
با توجه به این ریویو هایی که دوستان قرار دادند ظاهرا این لنز دارای CA زیادی است !
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
ی جستجوی مختصر در مورد این لنز کردم. علی الظاهر در نیمه و کناره تصویر ی مقدار سافته و در دیافهای باز بیشتر (البته طبیعیه که بیشتر شه)
اگر هدف شما از خرید این لنز عکاسی پرتره است و خصوصا اگر دوربینتون فول فریم باشه، به نظر من فوکال 50 خیلی نتیجه بهتری خواهد داد.
تفاوت شارپنس لنزهای موجود کنون در این فوکال (50) بسیار عالیه. حتی لنز ارزان قیمت EF-50 f1.8 هم شارپنس عالی ای داره.
مضاف بر اینکه کاهش عمق میدان به واسطه فوکال بلندتر در عکاسی پرتره زمینه محوتری ایجاد میکنه که در جداکردن چهره از زمینه و درنتیجه زیبایی بیشتر عکس بسیار موثره.
من اگه بودم canon 50mm f1.4 رو انتخاب میکردم.
به نظرم حتیcanon 50mm f1.8 انتخاب بهتری است برای پرتره
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک