سلام
لنز کیت جدید STM کنون معرفی شد....
قیمت تخمینی 250 دلار اعلام شده است.....
اطلاعات تکمیلی تا دقایقی دیگر....
سلام
لنز کیت جدید STM کنون معرفی شد....
قیمت تخمینی 250 دلار اعلام شده است.....
اطلاعات تکمیلی تا دقایقی دیگر....
ویرایش توسط M.Mobin : Monday 13 January 2014 در ساعت 21:19
صرف نظر از امکانات عالی در سیستم جدید بی صدا و نرم بودن همینطور احتمالا سریعتر بودن و اپتیک بهتر این لنزها،یک مقداری از لنز قدیمی خوش تیپ تر شده.
اما بزرگتر شدنش کمی توی ذوق میزنه.به نظر خودم این لنزها باید خیلی کوچکتر باشند تا رغبت بیشتری برای حمل و نقل ایجاد کنند.مشکلی که خودم با 55-18 نکس دارم.سریع،نرم،بی صدا منتها قلنبه!
فکر کنید اگر از 55-18 قدیمی کوچکتر بود چه ترکیبی خوبی با 100 دی تشکیل میداد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
به نظر من همین که رینگ فوکوسش به حالت نرمال در اومده ، کلی حرکت مثبتیه !
قیمتی تومانی چقدر میشه؟بطور مثال الان نوع قبلی قیمت حدودی 400 است این چقدر میشه؟
شاید قیمت تخمینی 250 دلار اعلام شده باشه ولی نهایتا چون لنز کیت اصلی کنون هست همان قیمت 18-55 قبلی رو پیدا میکنه یعنی همان حدود 150 دلار ،ولی در ابتدا شاید با در نظر گرفتن قیمت 400 تومانی که شما از لنز قدیمی گفتید تا 800 تومان هم این لنز را بفروشند و به مرور قیمت کاهش یابد.....
این لنز با توجه به اینکه لنز کیت هست پیشرفت نسبتا خوبی داشته تعداد تیغه های دیافراگم که از 6 به 7 ارتقا داشته و المان ها هم از 11 تا که در 9 گروه بودن به 13 تا که در 11 گروه ارتقا داشته که دلیل بزرگتر شدن لنز هم فکر میکنم همین باشه.....
جدای ازون STM شدن لنز هم خیلی خوبه چون هم نویز صوتی لنز رو در فیلم کم میکنه و هم سرعت و دقت فوکوس رو به شدت افزایش میده که هم برای عکاسی موثر و هم برای اونایی که می خوان با هزینه کم در لنز فیلم برداری حرفه ای داشته باشن.....
حالا این سیستم stm که در 18-55 اومده در سری لنزهای دیگه هم تغییر خواهد کرد منظورم اینه که بطورمثال در لنزهای دیگه هم این سیستم اضافه خواهد شد و باید منتظر باشیم؟
قطعا همین طوره اما به مرور زمان احتمال میدم اولویت با لنز های ارزان قیمت تر باشه......
تکنولوژی استفاده از فاز و کنتراست برای فوکوس ، با این لنز ها هست که به کمال میرسه و اگر دوربین های رده ی بالاتر کنون مثل 70D و 7DII با فاز و کنتراست کار کنن لنز های گران قیمت تر هم مجهز به این تکنولوژی خواهند شد......
ّ
سلام؛
ظاهرا نسبت به گذشتگانش پيشرفت خوبي داشته، چه از نظر اپتيكي و چه از نظر مكانيكي؛
و اين هم نتيجه گيري:
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سوالی که دارم اینه که این لنز در همه دوربینهای که قابلیت فیلمبرداری دارند بصورت اتو -فوکوس میکنه ؟منظورم در فیلمبرداری هست؟