سلام به تمامی دوستان اگه کسی با این لنر تجربه ای داره ممنون می شوم اگه در اختیارم قرار بده ... مرسی
Printable View
سلام به تمامی دوستان اگه کسی با این لنر تجربه ای داره ممنون می شوم اگه در اختیارم قرار بده ... مرسی
دوستان عزیزی که 400-100 دارند :
1- عملا با وزن این لنز مشکلی ندارند ؟
2- سیستم پول-پوش چطور ؟
متاسفانه(؟!) بدجوری فکر منو مشغول کرده و هر چند تا خودم تست نکنم تصمیم قطعی حاصل نمیشه.
مدتهاست قصد خرید یک تله فتوزوم دارم و هنوز به نتیجه ای قطعی نرسیده ام.
من هم از اين دوستان يك سوال دارم
وقتي ميريد عكاسي حدودا چند درصد از شاتها رو با اين لنز ميگيريد ؟
ميخوام بدونم بيشتر از 200-70 استفاده ميكنيد يا از 400-100 ؟
چون واقعا در 200 به بالا هر جايي و از هر چيزي نميشه عكس گرفت با اينكه رنج خيلي وسوسه كننده اي داره ولي
چون من احتمالا فقط يكيشو ميخوام بخرم اين 200-70 اف 4 Is بدليل اپتيك بي نظيرش بدجوري وسوسم ميكنه
احتمالا خودم هم بايد يك سر برم پهلوي معدن لنز سايت يعني داريوش جان اقاجاني
سلام.نقل قول:
دوستان عزیزی که 400-100 دارند :
1- عملا با وزن این لنز مشکلی ندارند ؟
2- سیستم پول-پوش چطور ؟
من این لنز رو ندارم ، ولی میشه نظر بدم ؟ !
1- با وزن لنز دچار مشکل خواهید شد ، مخصوصا در حمل و یا پیاده روی های طولانی و حتی در عکاسی خیابانی .
2 - با پوش پول بودن لنز به هیچ وجه مشکلی حس نمیکنید و به راحتی با اون کنار میاید ، بطوریکه دوست دارید بقیه ی لنزهاتون رو هم با فشار حرکت بدید !
اگر قصد خرید لنزی دارید که صرفا تله باشد ، بهترین انتخاب است ، این لنز واقعا عالیست . از هر لحاظ .نقل قول:
مدتهاست قصد خرید یک تله فتوزوم دارم
اما فقط تله است ، یعنی وقتی جلوی چشم میگیرید ، عملا پنج متر جلوتر هستید ! حالا در 4 برابر زوم هم ضرب کنید ! عکسهای زیادی از این لنز دارم ، اگه خواستید آپلود کنم ؟
برای کارهای خیابانی ، و کارهای معمول تر من با 70-200 موافق ترم .
راستی ، عکسهای پرتره بی نظیری میشود با 100-400 گرفت .
سلام
واقعا از انتخاب این لنز راضی هستم
من زیاد با وزنش مشکل ندارم و میشه گفت لنز خوشدستیه و پول پوش بودنش امکان عمل خاصی رو با توجه به قابلیت تنظیم سفتی و شلی برای عکاس ایجاد میکنه
به لحاظ شارپ ، خیلی بیشتر از حد انتظار من بود ، روی 400 میلیمتر دیاف 5.6 با توجه به گشادی F واقعا شارپه ، عکسهایی که باهاش از ماه گرفتم منو به لحاظ شارپ شوکه کرد چون سابقه عکاسی از ماه رو با 70-200 سیگما با اکستندر 2ایکس داشتم
در آخر خیلی بین 100-400 و 70-200 F/4 جدید مردد بودم ، اما به این نتیجه رسیدم برای 70-200 F/4 Is یک میلیون یکم زیادی زیاده ، و تصمیم گرفتم خودمم از لحاظ تله و رنج کانونی کاملا بی نیاز کنم، روی بسته بودن کادر 100 ( روی کراپ 1.6 برابر 160)با توجه به 70 خیلی فکر کردم نتیجتا به این نتیجه رسیدم که میشه کمی دورتر ایستاد تا زاویه دید رو به دست آورد و از رنج تا 400 لذت برد ، من چندین تله داشتم و بعد چندین تعویض همیشه احساس کردم که 200 کمه ،70-200 سیگما کم بود و جدای از دیگر مشکلاتش با کانورتور 2 ایکس جنگی به دل نمیزد، 70-300 کانن هم رنج کاملی داشت اما 300 میلی مترش فاجعه بود و ...
امیر جان، سعید جان ...
بسیار ممنونم از توضیحات شما ، واقعا برام مفید بود. اگر یکی دوتا کراپ کوچک هم اینجا داشته باشیم که واقعا عالی است. ببخشید که اسباب زحمت خواهد بود . http://qsmile.com/qsimages/44.gif
در حاشیه : سعید جان این گپ 55 تا 100 الان برای شما مشکل ساز نیست ؟
امير و سعيد عزيز
ممنون از توضيحتون
من هم يك مقدار بايد فكر كنم ببينم چكار بايد بكنم ادم اينطور مواقع يا بايد باخودش بجنگه يا بره هر دو رو بخره كه با
توجه به اينكه من خيلي سنگين عكاسي نميكنم عاقلانه برام اينه كه يكيشو بخرم حالا احتمالا بايد يكسر برم پهلوي
داريوش ببينم كدوم اينها تو دل برو تره
اگه به تاریخ پست 1 نگاه کنیم میبینیم که برای 1 سال پیش هست !!!!
حالا قیمت 100-400 کانن چند هست؟
سلام..
من هم استفاده کردم ، ممنون سعید جان ، مخلصیم امیر
اما چندتا سوال .. شاید کمی بی ربط
اول اینکه چند کیلو ه ؟؟
بعد اینکه اگر میشه یکسری عکس ازش قرار بدید با چند تا لنز معروف مثل 17-70 مقایسه از نظر ابعاد.چون هرچی ازش عکس میبینم در مقایسه با تله زوم ها است و ذهنیت درستی از ابعادش ندارم...
بعد سعید جان این لذت بین 300 تا 400 چقدره؟؟یعنی ملموس هست .
من هم بدنبال یک تله هستم ، نظر خودم روی 50-500 سیگما است ، به نظرتون خوب میاد؟
این مورد را فراموش نکنید ما لرزه گیر سر خودیم البته :biggrin: :biggrin: :biggrin: ( امیر حالشو ببر ...)
.
سلام...
نادر جان ممنون....
با لنز های دمه دستی که ما فقیر فقرا دیده باشیم عکسی نداری....
سیستم لرزش گیر این لنز، نسل اول Canon است در حالیکه برخی از لنزها مثل
200-70 IS f/4.0 یا300-70 IS USM از نسل سوم بهره مند هستند.
نمونه عکسهای JPEG و RAW را در اینجا ببینید ( با تشکر از نادر عزیز :biggrin: ) :
کد:http://www.juzaphoto.com/eng/articles/canon_100-400_is_usm_review.htm
سلام....
جناب هژیر آذر ممنون.....
این لنز چرا اینهمه شارپه؟ :eek: :confused: دلمون رو برد ، عجب !!!!!! :rolleyes:
در فاصله كانوني 250 الي 400 اينطوري كه خوندم اين لنز فوق العادس و از 100 تا 250 يكم يافت تر از بقيه فاصله كانوني اونه در كل لنزيه كه قال قضيه فاصله كانوني تله رو ميكنه و آدم ديگه حوس فاصله هاي تله تر رو نميكنه
سلام...
بابک جان همین طوره که شما میفرمایید ، لنز بسیار معرکه ایست ، ایشالله قسمت همه بشود ( البته کنونی های عزیز )
سلام.
این از عکس من ، سعید هم عکس بزاره بهتره .
با اجازه از محمد امدادی عزیز.
http://www.filehigh.com/serve/19821/426886.jpg
دیافراگم 5.6 در 400 میلیمتر. ایزو 400 . 1/250 ثانیه .
http://www.filehigh.com/serve/19821/426887.jpg
این هم یک کراپ صد در صد .
امیدوارم تست به دربخوری باشه . سعید بهتر میتونه عکس بزاره .
به عمق میدان هم توجه کنید و به بوکه ...
سلام شب بخیر
دنبال چند تا عکس میگشتم که دیتیل بالایی داشته باشه که بتونه شارپ لنز رو مشخص کنه، اما فقط ملاک شارپ نیست یادمه عکسهای 70-200 سیگما با اکستندر و 70-300 کانن روی بیشترین رنج یعنی 400 و 300 کاملا بور بودند
و کنتراست مناسبی نداشتند و مخصوصا رنگ، اما این لنز رنگ و کنتراست خیره کننده ای داره که برای 400 میلیمتر خیلی مهمه
اما چند نکته دیگه به نظرم میرسه در مورد این لنز بگم : سرعت فوکوسش تا 200 میلیمتر در حد 70-200 F/4 کاننه و کاملا سریع از 200 تا 400 بصورت ریتمیک سرعت فوکوسش کندتر و با دقت بیشتر سرچ میکنه ، و باز هم میشه گفت برای چنین رنجی سریع محسوب میشه
یه ماکرو در مینیمم فاصله فوکوس
http://www.filehigh.com/serve/16205/427226.jpg
کراپ 100%
http://www.filehigh.com/serve/16205/427227.jpg
کاوه جان ، 1380 گرم
ملموس که هست ، مخصوصا برای بی نهایت ، توی فاصله نزدیک شاید زیاد حس نشه ، اینقدر ملموس هست که باید پول پوش لنزو 2 سانت کشید جلو :biggrin:
راستش 50-500 لنز شارپ و دارای رنج وسوسه کننده ایست اما وزنش فکر کنم در حدود 1700 گرم باشه و باید دید روی دوربین شما چه جوابی میده ، فکر کنم بهترین راه اینه که برید سیگل و لنز و تست کنید ، البته لنزهای hsm سیگما اصلا به لحاظ سرعت و دقت فوکوس به USm کانن نمیرسند
و بی نهایت
http://www.filehigh.com/serve/16205/427228.jpg
http://www.filehigh.com/serve/16205/427235.jpg
اینم عکس ماه 100-400 که خدایی خیلی ماهه ، اگه بخوام با عکس 70-200 سیگما با اکستندر 2 ایکس و 70-300
کانن مقایسه کنم باید بگم که انگار یه نسخه RAW از یه عکس رو یه بار با 7 استاپ شارپ کانورت کردید و یه بار دیگه با 0 استاپ !!
http://www.filehigh.com/serve/16205/427236.jpg
سلام....
مرسی سعید جان ....
دارم کم کم وسوسه میشم یه لنز بالای 300 تهیه کنم ، این لنز شما هم که ایشالله مبارک باشه ، خیلی لنز جالبیه ، انتخاب خوبی بود ، باز هم اگر شد در نور کم و شب ازش عکس بزار ببینیم ،
ماه شما هم که مثل خودت خیلی ماه........
هادی جان من یه عذر خواهی به شما بدهکار هستم ، الان که داشتم دوباره یه مروری میکردم متوجه این قسمت از پست شما شدم ، یکم جدیدا خودسانسوری! پیدا کردم :biggrin:
راستش رنج 55 تا 100 روی کراپ 1.6 میشه : 88 ، 160 که بیشتر میشه گفت برای پرتره کاربرد داره ، منم خیال دارم با یه 85 فیکس در آینده نزدیک این رنج رو پر کنم.
خواهش میکنم سعید جان. ممنون از پاسخ شما و نمونه عکسهایی که قرار دادید :)
چند نمونه عکس با این لنز ( آثار مایکل ریچمن ) :
کد:http://www.luminous-landscape.com/locations/amazon07.shtml
خوب بعد از يك سال و 12 روز خاك خوردن اين پست..دوستان الان قيمت اين لنز چند ميشه؟وآيا تو اين يك سال لنزي تو اين رنج اومده كه سر تر از اين باشه و بشه بهش فكر كرد؟
با توجه به پستاي شما دوستان و ديدن عكسهاي اين لنز بد جور وسوسه شدم اينو بگيرم ..دوستان لطف كنند بيان منو راهنمايي كنند:redface:
قیمت ندارم.
این لنز با در نظر گرفتن تمام پارامترها، در ماونت کنون، بسیار ارزشمند و بیهمتاست.
[IMG]http://i31.*******.com/10rtfsz.jpg[/IMG]
تصویر بالا در سایت canon بعنوان سمپل از لنز 300 مم با دیاف 4 قرار داده شده
سوالم اینه که ایا لنز 100-400 در 400مم با توجه به 100 مم تله بیشتر ودر اف 5.6 میتونه همچین عمق میدانی بده:think:
سلام
از دوستانی که این لنز رو دارن میخواستم اگه مقدوره عکسهای پرتره ای رو که با 100-400 گرفتن در این تاپیک قرار بدن .showan عزیز یک سری عکس گذاشته ولی الان از روی سرور پاک شده .:::blushing:::
من اين لنزو ندارم ولي اينا يه سري پرتره كه با اين لنز گرفته شده منتها با 1دي مارك 3:
البته ممكنه با ديدن اين عكسا از اينكه دنبال عكس پرتره با اين لنز ميگشتين پشيمون شين !!! آخه نميدونم اينا تو چه جور فستيوالي هستن كه مثل دزداي دريايي لباس پوشيدنو ژست گرفتن!!!کد:http://www.pbase.com/paul42/image/94990917
به نظر من در عكس پرتره يكي از مهمترين مسائل قيافه خود سوژه هست (اين يك نظر شخصي هست)
پس براي اينكه اين حالت براتون ايجاد نشه ، بهتره به پست 165 اين تاپيك يه سري بزنين ، عكس بچه هاي همين سايته كه با 100-400 گرفته شده:
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4216
کد:http://www.pbase.com/liquidstone/100_400is
آقای reza999 در مورد عكسی كه قرار دادید احتمالا با لنز فیكس 300 میلیمتر گرفته شده و كوتاهی عمق میدان و ماهیت بوكه منظم و زیبا كاملا وجود یك لنز فیكس رو توجیه میكنه!
درسته كه 400 میلیمتر عمق میدان كمتری میتونه داشته باشه و در اكثر عكسهای پرتره ای كه گرفتم سوژه رو از بك بكلی جدا میكنه اما نه باز به این كوتاهی و با این جنسیت بوكه!
اگر روی عكس ادیتی انجام نشده باشه نشان مبده كه عمق میدان انقدر كوتاهه كه به شانه راست سوژه كاملا بلور شده شاید بشه گفت 100-400 در 400 میلیمتر و f/5.6 در فاصله یک 70 سانتی متری نقطه فوکوس یک عکس پرتره کلوزآپ بلور میشه اما بوکه به مراتب بهم ریخته تری نسبت به این عکس داره
یک عکس بدون کراپ در 400 میلیمتر و F/5.6 از رفیق شفیق کاوه عزیز:::happy:::
میبینید که عمق میدان تا پشت شانه ها و بادی پشت سر کاملا حفظ شده!
[IMG]http://i36.*******.com/1fxqv8.jpg[/IMG]
سعید جان سلام: فاصله شما تا سوژه چقد بوده؟ چون من فكر میكنم این دو لنز در انتهای تله و ابتدا دیاف هایشان با MFD نباید زیاد فرقی داشته باشند. منظورم اینه که محو شدگی پس زمینه باید با رعایت موارد پیشین در هر دو یکسان باشد یا نزدیک بهم( منظورم عمق میدانی کم است). مخصوصا اینکه هر دو لنز از Magnification نزدیک بهم برخوردارند...........(فقط محو شدگی پس زمینه نه جنسیت بوکه)
300اف4= 1.5 m
100-400=1.8 m
من فکر میکنم با همین 400-100 هم بتوان آن محوی پس زمینه عکسی که دوستمان گذاشتند ایجاد کرد با توجه به همان کادر..... البته اطلاعات من با توجه به اینکه مدتی دنبال این دو لنز و مقایسه هایشان بودم اینگونه است و تنها روی کاغذ.... قطعا شما و دوستانی دیگر که این دو لنز را دارید صحبت هایتان سندیت بیشتری به این اطلاعات دارد.
ممنون
سلام
سعید جان فكر كنم اگه شما بتونی پرتره ای با لنز خودت در همون كادری كه canon سمپلش رو گذاشته نمایش بدی من واقای قشقایی تا حدود زیادی به جواب برسیم
ممنون:)
فاصله من با كاوه باید چیزی در حدود 7 یا 8 متر بوده باشه ، منظور منم دقیقا همین ماهیت بوکه است که در عکس میبینیم، لنزهای فیکس مرز تعیین شده ای رو در جداسازی محدوده فوکوس و عمق میدان دارند! چیزی که شاید در لنزی مثل 100-400 کمتر دیده بشه ، اما در مورد محو شدگی عمق میدان کاملا محوی داره به نسبت فاصله کانونی و بیشتر میشه گفت کلی دچار محو شدگی میشه تا بصورت شکلی و هندسی مثل لنزهای فیکس با بوکه منظمنقل قول:
سعید جان سلام: فاصله شما تا سوژه چقد بوده؟ چون من فكر میكنم این دو لنز در انتهای تله و ابتدا دیاف هایشان با mfd نباید زیاد فرقی داشته باشند. منظورم اینه که محو شدگی پس زمینه باید با رعایت موارد پیشین در هر دو یکسان باشد یا نزدیک بهم( منظورم عمق میدانی کم است). مخصوصا اینکه هر دو لنز از magnification نزدیک بهم برخوردارند...........(فقط محو شدگی پس زمینه نه جنسیت بوکه)
راستش من نتونستم عکسی رو با کادر و کراپ مورد نظر شما توی عکسهام پیدا کنم! عکسام زیاد شده و حسابی بهم ریخته شده و دیگه خودمم سر در نمیارم اما بازم میگردم تا عکسی مورد نظر رو پیدا کنمنقل قول:
سعید جان فكر كنم اگه شما بتونی پرتره ای با لنز خودت در همون كادری كه canon سمپلش رو گذاشته نمایش بدی من واقای قشقایی تا حدود زیادی به جواب برسیم
ممنون
سلام
یکی از دوستانم در نظر دارد تا این لنز رو تهیه کند اما چند روز قبل در مورد لنز canon EF 300mm L با قیمت حدودا 1.700.000 از من سوال کرد که کیفیت کدام یک بیشتر است ؟
و همینطور به همراه extender 2x II در 600mm کدامیک کیفیت بهتری دارند ؟ و این در حالی است که zoom 400mm
هم اهمیت زیادی برایش دارد
و همینطور یک سوال هم خودم داشتم : آیا 100.400 به همراه تله کانورتور 2x میتواند در zoom 800mm F.11 به جای تلسکوپ با کیفیت در عکاسی نجومی مورد استفاده قرار گیرد ؟
ممنون میشوم اگر مقایسه کنید
سلام دوست عزیز:::happy:::
400_100 یک لنز زوم است با رنج تقریبا" زیاد و کیفیت خوب.
ولی 300 یک لنز فیکس با کیفیت است در آن حرف اول را کیفیت خواهد زد اما قطعا" محدودیت هایی برای شما ایجاد خواهد کرد.
مسلما" کیفیت لنز 300 فیکس کانن از 400_100 بهتر است.
اما همیشه حرف اول را کیفیت نمی زند.
برای یک عکاس خبری CA و ویگنتینگ لنز اهمیتی ندارد اما امان از روزی که یه خطای فکوس داشته باشد.
اگر در کار شما سرعت فکوس، دقت فکوس و کیفیت حرف اول را می زند 300 فیکس کانن بهتر است.
اما اگر سرعت عمل و رنج لنز اهمیت بیشتری دارد400_100 بهتر است.
اول یک موضوعی را برایتان روشن کنم.نقل قول:
آیا 100.400 به همراه تله کانورتور 2x میتواند در zoom 800mm F.11 به جای تلسکوپ با کیفیت در عکاسی نجومی مورد استفاده قرار گیرد ؟
در برند کانن فقط در بدنه های 1d می توانید با دیافراگم 8 به بالا اتوفوکوس داشته باشید.
یعنی اگر دوربین شما مثلا" 40 دی باشد نمی توانید 400_100 رو به همراه تله کانورتور استفاده کنید.
و بی خیال استفاده از لنز های دوربین دیجیتال به عنوان تلسکوپ و کارهای نجومی شوید.....
موفق باشید.:::love2:::
ممنون دوست گرامی
البته من با 70.200 L F.4 به همراه extender 2x در 30d , 350 d استفاده میکنم و فقط AF ندارم و در اصل برای عکاسی نجومی از AF نمیتوان استفاده کرد فقط برای عکاسی از ماه AF کاربرد دارد .
اما با شما هم موافقم که از لنز نمیتوان به عنوان تلسکوپ با کیفیت استفاده کرد .
بسیار ممنون :::happy:::
سلام به همه دوستان میخواستم قیمت این لنز را بدونم و این که کجا میتونم پداش کنم
چون ظاهرا سخت گیر می اید
ممنون
سلام
من احتياج به يك لنز با زوم بالا تر از 70-200 دارم . البته اين لنز را در حدود 4 ماه پيش خريدم و جوابگو نبود براي كاري كه مي خواستم انجام دهم . متاسفانه كانورتور هم پيدا نكردم البته سيگما 1.4 . حالا تصميم دارم كه لنزم را با 100 - 400 عوض كنم. آيا از نظر شارپنس بودن و ديگر مزيت هاي كه براي 70-200 دوستان در انجمن مطرح كرد مي توان از اين لنز يعني 100 -400 توقع داشت يا نه . دوستان در اين مورد اگر امكان دارد براي خريد من را راهنماي كنند . من الان يك 70-200 بدون لزرشگير دارم با F4 و تصميم دارم كه با يك 100-400 عوض كنم !؟
خریدمشlol
1800
نورنگار
چند تا شات گرفتم کیفیت یه چیزی در حدود بارسلونای 2008-2009
البته در مقایسه با 17-85
با 1/20 واقعا عکسای خوبی گرفته تو رنج 400مم
نمیدونم اگه این is داره 17 85 چی توشه؟:::big grin2:::
این نتیجه 20 شات اوله
ولی رو 400 دی خداییش خیلی خنده دار شدهlol
یاهو
سلام
مباركه باشه ولي نور نگار هفته پيش با مسئول فروش حرف زدم نداشتند ؟ تازه آورده اند ؟ چون قرار بود باري در مراحل ترخيص داشته باشند تا پايان اين ماه خبري داريد ؟ يا دوباره تماس بگيرم؟
سلام
همین دیروز ترخیص شد
یه فیلتر هاما هم گرفتم ولی روش مچ نمیشه شاید بردم عوض کردم البته سیگما نداشت وگرنه حتما سیگما میگرفتم
رو قیمتشم کلا نور نگار منصفه ولی آقای عمادی قات زد :::big grin2::: بیخیال چونه ی اساسی شدم
میخوام یه 3 پایه بگیرم اگه دوستان یه راهنمایی کنن متشکر میشم
یاهو
سلام
امروز یک لنز 100-400 برای تست دست من بود.
در هنگام کار با این لنز با یک مشکل عجیب مواجه شدم.
وقتی لرزشگیر لنز روشن بود یک لرزش در ویوفایندر قابل مشاهده بود که در عکسها هم اثر می گذاشت!
یعنی وقتی لرزشگیر روشن بود عکسها شارپ نمی شدن. البته اگر چند لحظه فکوس رو نگه میداشتم این لرزش قطع میشد و عکس شارپ میشد.
دوستان با همچین مشکلی مواجه شدن؟این مشکل قابل رفع هست؟
بله کاوه جان
البته این اتفاق موردی پیش می آمد.در ابتدا این گونه نبود!بعد از چند شات لرزشگیر که کاملا بی صدا بود به صدا افتاد و این مشکل پیش آمد.آقای حمیدرضا مرادی هم که پیش من بود متوجه آن شد.
در هر دو مد لرزشگیر تست کردم که تفاوتی وجود نداشت.
امروز که دوباره تست کردم این لرزش در تصویر و ویزور وجود نداشت!
اگر لرزشگیر لنز دارای مشکل باشد امکان تعمیر آن هست؟اصولا هزینه های تعمیر آن به صرفه هست؟
ببینید لرزش در ویزور برای لنز های لرزه گیر دار در حالتی که لرزه گیر روشن و بر روی مد 1 است یک چیز عادی است و باید باشد و اگر اتفاق نیافتد باید به عملکرد آن شک کرد.مقداری صدای خفیف هم که وجود دارد.
اما اگر این موارد از حالت اصلی زیاد خارج شوند احتمالا مشکلی هست.
در مورد اینکه ارش دارد و یا اینکه با صرفه است و یا خیر یقینا با صرفه است ( برای لنز هایی از این دست )
در ایران هم قابل تعمیر است.می توانید در بخش مشکلات دوربین ( مربوط به تعمیرگاه مرکزی ) این موضوع را مطرح کنید تا مهندس قاسمی نظرشان را بدهند.اما با توجه به سابقه این موضوع در لنز دیگر ( 70-200 ) احتمالا قابل حل باشد
من هم این مساله اول ذهنم رو درگیر کرد ولی همونطور که آقای قبادیانی فرمودند امری عادیست.در ضمن روی خروجی من از اول هم تاثیری نمیگذاشت.فقط به نظرم یکم is کندتر از 70-200 عمل میکنه.این مورد هم طبیعیه؟طوری که وقتی میخواستم روی 300mm از چند پرنده در حال پرواز در زاینده رود بگیرم یک تامل خیلی کوتاه میکرد ولی روی 70-200 اینگونه نبود!(البته اصلا مشکل ساز نیست و فقط می خوام که بدونم:::happy:::)
سلام. دوستان یک سوال:
Extender EF 2x III روی لنز EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM سرعت فوکسش چطوره ؟ و آیا افت کیفیت زیادی رو شاهد هستیم؟ و آیا با Extender EF 1.4x III هم افت کیفیت زیاده؟
اگر سوالم تکراری هستش ، مدیران محترم حذف کنند پاسخ من رو.
سرعت فکوس ۱۰۰-۴۰۰ کنن با تله کانورتر ۲x به سرعت عکاس بستگی داره. به خاطر اینکه این لنز با این تله کانورتر اصلا فکوس اتوماتیک نداره. در ضمن اینجوری که دوستان کننی فرمودند این لنز با تله کنورتر ۱.۴ هم فقط روی بدنههای سری ۱d اتوفکوس داره. در مورد کیفیت لنز با ۱.۴ که نظری ندارم اما با تله کانورتور ۲x بعید میدونم چیز درست حسابی عاید کنه.
انشا الله بخری تا خیالت راحت بشه.چون چیزیه که داشتنش خالی از لطف نیست.من هم 400-100 با extender 2x دارم هم 200-70 f2.8 is البته ورژن قبلی شو.خلاصه هر کدام دنیائیه .اما در مورد سوالتنان که دوستان محبت کردند و جوابتو دادند.در 2x انو فکوس را از دست میدی و باید دستی فوکوس بکنی .بدون شک افت کیفیت خواهی داشت اما اگر نور مناسب داشته باشی و از سه پایه استفاده بکنی کیفیت خوب و قابل قبولی خواهی داشت.
در کل لنز باحالیه و حتی در مورد فوکوس بدون کانورتور نیز به عوامل متفاوتی بستگی دارد از جمله نور .
موفق باشید
این لنز چرا با الان با قیمت جهانیش ۳۰۰ دلار اختلاف قیمت داره ؟
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
مدتی قصد خرید لنز تله بین دو لنز سیگما 150-500 و کانن 100-400 رو دارم.عکاسی آماتور هستم.میخواستم از دوستان عزیز اگر زحمتی نیست یک عکس از ماه با 100-400 بزارند ببینم فرق اون با 150-500 تا چه حده.منظورم 100 میلیمتر تفاوت اونهاست.ممنون میشم کمک کنسد و نظر خودتونو در مورد دو لنز بگبد
با تشکر
من نيز 400-100 را توصيه مي كنم فوكوس سريعتر و شارپنس و رزولوشن بهتر
بعد از ارسال مطلبی را خوندم که می گفت: فاصله ماه با زمین در طول سال تغییر می کند. از این جهت حرف شما صحیح است.
اما در طول یک شب بنا به گفته جناب قبادی فاصله ثابت است و علت اینکه در افق ماه بزرگتر دیده می شود, وجود المانی برای مقایسه در نزدیکی آن است. ( ساختمان ها, درختان و ... )
کسی از دوستان عکسی از ماه با 100-400 نداشت بزاره؟
ممنون میشم کمک کنید
کمی کراپ شده با 500دی و 100-400 و ریسایز غیر حرفه ای.(چون اون موقع هیچی از ویرایش بلد نبودم و حتی با فرمت JPG عکس گرفتم)
فکر کنم پایین ترین کیفیت عکس با این لنز باشه
فایل پیوست 12306
:letter: اگزیفش هم موجوده!
کد:http://www.tamron-usa.com/lenses/learning_center/tools/focal-length-comparison.php
این عکس را اصغر محمدی عزیز با 350D و این لنز گرفته. اگزیف دارد
http://kasra1817.persiangig.com/image/moon.jpg
سلام به همه دوستان عزيز
از اونجايي كه تمام مطالب اين پست ها رو خوندم و خيلي وقته داشتن 100-400 جزو اهدافم شده
ميخواستم بگم كه قيمت دقيقش رو در ايران چطور ميشه فهميد و البته شخص با انصاف و فروشنده خوب براي خريد اين لنز با قيمت درست و سلامت خوب منظورم اعتماد به تاريخ ساخت لنز و سلامت كاملشه
ممنون ميشم اگر كسي از دوستان قيمت اون رو بهم بگه و جايي كه بتونم با خيال راحت خريد كنم
www .photozone. de
http://www.photozone.de/images/8Revi...6is_ff/kit.jpgکد:http://www.photozone.de/canon_eos_ff/609-canon100400f4556ff
سلام
دوستان عملکرد این لنز با بادی 60دی چگونه هست؟
وزن زیاد لنز و غیر فلزی بودن بادی مشکل افرین میشود یا خیر؟
از لحاظ سیستم فوکوس و تعداد نقاط فوکوس شرایط چگونه هست؟
برای پرنده گرافی با این سیستم فوکوسی که 60دی دارد چقدر به مشکل بر میخورم؟
معمولا برای پرنده گرافی 7 دی توصیه شده میخواهم بدانم با 60 دی چه محدودیت هایی خواهم داشت ؟
تعداد نقاط و سیستم فکوس بیشتر هنگامی که حرکت سریع هست مهم میشود دیگر ؟ نه؟ مانند عکاسی از پرنده ای که پرواز میکند؟
ممنون