با سلام
من به عنوان یه تازه کار فقط لنز کیت 350D دارم وبرای خرید یکی دو لنزه دیگه در حال تحقیقم و فعلا تصمیمم خرید sigma 17-70 و canon 70-200 F/4L هستش (هرچند به قول یکی از اعضای محترم فروم لنز گرفتن از زن گرفتن هم سخت تره !!!)
من حین عکاسی از یه مکان مذهبی در محیطی محدود به کم بدون زاویه دید کنز کیت پی بردم و با رجوع به یکی دو تا کاتالوگ لنزهای Canon به این نتیجه رسیدم که زاویه دید قطری لنز کیت تقریبا 75 درجه است البته با کمی دقت بیشتر دیدم که زاویه دید یه لنز EF_S در 18 میلی متر تفریبا برابر با زاویه دید یک لنز EF در 28 میلی متر است و این برایم بسیار عجیب بود
حتی در مورد لنزهای Sigma هم چنین مسئله ای صادق است و سری DC لنزهای Sigma از لحاظ زاویه دید مثل سری EF-S لنزهای Canon هستند و برای همین نظرم نسبت به Sigma 17-70 تغییر کرده است چون زاویه دید این لنز در 17 میلی متر تقریبا 72 در جه است ولی زاویه دید مثلا لنز Sigma 28-70mm F2.8 EX DG در 28 میلی متر تقریبا 75 درجه است وحتی 3 درجه بیشتر از 17-70 !!!!
ولی در مورد اینکه رابطه ای بین زاویه دید لنز و سایز فیلتر لنز وجود داره یا نه ؟ اطلاعی ندارم
با این اوصاف گویا مجبورم قید 17-70 رو بزنم و به نظرم Canon EF 28-135mm F/3.5-5.6 IS USM گزینه بهتری باشه با رنج کانونی بیشتر و حتی زاویه دید بیشتر و داشتن لرزه گیر .
وحالا می فهمم چرا خلقی حیران 24-105 هستند.
از دوستان باتجربه و سابقه دار درخواست می کنم تا در این زمینه منو راهنمایی کنند .