سلام اساتید و دوستان محترم
من یک سوال داشتم، یک لنز 105- 16 سونی ارزون گیرم اومده، خواستم ببینم تبدیل واسه کنون براش هست و آیا میشه روی دوربین کنون ازش استفاده کرد؟
سلام اساتید و دوستان محترم
من یک سوال داشتم، یک لنز 105- 16 سونی ارزون گیرم اومده، خواستم ببینم تبدیل واسه کنون براش هست و آیا میشه روی دوربین کنون ازش استفاده کرد؟
سلام
حتی اگر پیدا هم بشود چون اتوفوکوس را از دست میدهید ارزشی نخواهد داشت
SONY A6000 + 18-55
ممنون، ولی الان برای داشتن یه لنز درحد 105-16 توی لنزای کنون باید حدود یک میلیون تومن و بیشتر هزینه کرد، به نظرتون این لنز سونی که واسه من 200 تومن درمیاد نمیارزه که لنز منوال و یدک باشه؟
دوستان کمک کنند، تبدیل داره واسه کنون یا نه؟
تبدیلش که موجود هست البته نمیدونم تو ایران پیدا میشه یا نه. نکته مهم اینکه با توجه به اختلاف بسیار کم فاصله رجیستر این دو ماونت، تبدیل مورد استفاده از نوع عدسی دار هست که یقینا باعث افت کیفیت میشه. گرفتاریهای تغییر دیافراگم هم جای خود
SONY A6000 + 18-55
درود بر همه اساتید و دوستان عزیز آیا میشه از لنزهای جدید روی بدنه های آنالوگ کنون استفاده کرد؟سوال دوم اتوفوکوس خواهیم داشت؟
سوال شما اندکی گنگ است. دوربین های آنالوگ کنون در خلال سالهای تولید با دو مانت FD و EF تولید شدند. هم اکنون لنز هایی که شما روی دوربین های دیجیتال کنون استفاده میکنید(به شرط EF بودن )، میتوانید روی آن دسته از دوربین های آنالوگ با این مانت استفاده کنید اما روی دوربن های مانت FD نمیشود
تا جایی که اطلاع دارم ، تبدیلی برای استفاده لنرهای EF روی مانت FD وجود ندارد. این کار نیز چندان معقولانه نیست زیرا به فرض استفاده از این لنز ها روی دوربین های مانت FD ، شما کنترل دیافراگم را از دست میدهید.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
سپاسگزارم در صورت استفاده از لنز جدید روی بدنه با مونت ef فوکوس خودکار خواهیم داشت؟