لنزهای ماونت FD یک زبانه دارند که با آزاد شدنش، می توانید با کشیدن آن غربیلک دیافراگم را ببندید. حلقه فلزی نزدیک ماونت دوربین را آزاد می کند آن زبانه. اکر پیدایش نکردید بگویید آموزش تصویری بگذارم.
لنزهای ماونت FD یک زبانه دارند که با آزاد شدنش، می توانید با کشیدن آن غربیلک دیافراگم را ببندید. حلقه فلزی نزدیک ماونت دوربین را آزاد می کند آن زبانه. اکر پیدایش نکردید بگویید آموزش تصویری بگذارم.
امیرحسین
دوتا اهرم هست که که حرکت میکنند ولی اون دکمه که میگید ازاد نمیشه اگه اموزش تصویری بزارید ممنونتون میشم
خيلي بعيده كه جايي بتونيد اندازه ها رو پيدا كنيد. به نظرم خيلي خودتونو درگيرش نكنيد ولي اگر خيلي مصمم ايد بايد از هر كدوم (FD و EF) يك بدنه و يك لنز (اوراقي باشه بهتره) داشته باشيد و شروع به كار كنيد.
اينم يك نمونه دست ساز با استفاده از لنزهاي اوراقي به جاي ساخت از اول:
fd_to_eos_diy_adapter.jpg
IMG_0639.JPGThe adapter is homemade from two mounts, the "negative" mount from a broken FD 2x converter glued, back to back, together with a "positive" mount from an broken Tamron EF lens. It makes for an adapter that enables the camera/lens combination to focus properly for about 100 meters give or take. I also have an ebay (glassless) adapter but it wouldnt let me focus past about 15 meters or so.
فرهاد حسيني
سلام دوستان
استفاده از لنز كانن FD دستي 50 اف 1.4 با كانورتور بر روي دوربين كراپ دار فقط براي فيلمبرداري چطوره ، براي عكاسي هم مشكل خاصي ايجاد ميكنه يا نه ، اگر درست متوجه شده باشم فقط كنترل ديافراگم دستي هست و اتو فوكوس نداريم درسته ؟
استفاده از اين لنز مشكلي براي دوربين ايجاد ميكند يا خير
تشكر از دوستان
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
در تکمیل فرمایشات جناب قبادی،
فقط نوع دارای المان اپتیکی هست که فوکوس در بینهایت را فراهم میکند.
اما همین نوع اپتیکی هم دو نوعه00197-1.jpgFD-EOS_ChristopherHill.jpg
که من فکر میکم نوع کاننی -با اون سیستم اپتیکی کامل متفاوت- برای تله های بلندتر ساخته شده و دیگری که ساخت شرکت های متفرقه هست لنزهای کوتاه تر رو ساپورت میکنه.
اگه در این مورد اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند لطفا.
Canon EOS 30D
یه سوال دارم
و اون اینکه اگه یه لنز fd 50mm f:1.4 به هوای استفاده از عمق میدان میشه این لنزو با یه تبدیل سوار دوربین کنم و ازش استفاده کنم یا اینکه یه لنز 50mm f:1.8 ef بخرم و خلاص.
لازم به ذکره که دلیل این انتخابم عمق میدان لنز fd میباشد.
ممنون میشم از راهنمایی دوستان.
AM
کسی تجربه استفاده از لنزهای Canon FD روی فول فریم های کنون مثل 5D iii یا 5D ii داره ؟
ایا خروجی Canon FD 135mm/2.5 S.C روی 5D iii قابل قبول هست ؟ مشکلاتی جز فوکوس داره ؟
و اینکه بهترین تبدیل که میشه تهیه کرد کدومه ؟ من میتونم از هر کشوری تهیه کنم
و اینکه از این لنزها کدوم ارزش استفاده رو دارن ؟
Canon FDn 24mm/2.8
Canon FDn 50mm/1.4
Canon FD 85mm/1.8 S.S.C
Canon FD 100mm/2.8 S.S.C
Canon FD 135mm/2.5 S.C
Canon FD 200mm/2.8 S.S.C
ممنون