مشکلی که برای فوکوس بوجود آمد این بود که بعد از مدتی استفاده عکاس متوجه شد در برخی عکس ها فوکوس نابجا ایجاد می شود یا حین عکاسی فوکوس گیج می زند و با توجه به اینکه از 70-200 انتظار داریم فوکوس بسیار دقیق و بسیار سریعی داشته باشد این مسئله به شدت در ذوق عکاس خواهد زد. در مورد تامرون من تجربه خوبی از لنز های آن دارم و به نظرم کیفیت ساخت خیلی بالایی دارند و اگر کسی دچار محدودیت مالی است به نظرم خرید آن با توجه به مقایسه خروجی و عملکرد با 70-200 کانن توجیه پذیر باشد.
دوست من
به عنوان کسی که هر دو نسخه لرزشگیر دار و بدون لرزشگیر لنزهای f4 کنون رو مدتها داشته ام و اتفاقا استفاده حرفه ای هم کرده ام, به شما اطمینان میدهم که نسخه لرزشگیر دار, یکی از بهترین لنزهای زوم کنون از لحاظ کیفیت اپتیک و کیفیت ساخت است.
اما در نهایت اینجا یک فروم است و هر کسی در بهترین حالت (که بهتر است چنین باشد) تجربه ها و اطلاعات موثق خود را به اشتراک میگذارد و در نهایت معیار تصمیم گیری, تجربه, نوع کاربری و مطالعه شخص شما خواهد بود که بهتر است منحصر به اینجا نباشد.
اگر باز هم نیاز به مشورت دقیق تر دارید, در پیام خصوصی در خدمتم که اینجا بی جهت شلوغ نشه
موفق باشید
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
Tamron 70-200mm f/2.8 SP Di VC USD Lens Image Quality
ضمنا توجه داشته باشید که کنون چند نسخه 70-200 دارد. همه آنها لنز های بسیار خوب و باکیفیت ساخت بالا و قابل اطمینانی هستند. بحث اینجا بر سر مقایسه این بهترین ها است. اکنون که چند پست در تاپیک مجاور را مطالعه کردم متوجه شدم ظاهرا شما نسخه اف4 لرزشگیر دار را خریداری کرده اید. در این صورت باید بدانید لنزی که شما خریده اید یکی از بهترین و شارپ ترین و قابل اتکا ترین لنز های زوم تولید شده است و بسیاری از عکاسان با وجود نسخه اف2.8تایپ2 نسخه اف 4 را بدلیل وزن خیلی خوب، لرزشگیر بسیار موثر و کیفیت ساخت بالا ترجیح می دهند.
موفق باشید
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
امیر جان جسارتا تو اینکه 70-200 اف 4 لنز خوبی است شکی نیست؛ اما کاربرد، عملکرد و خروجی لنز 70-200 اف 2.8 با اف 4 از آسمان تا زیر زمین فرق دارد و کسی که کاربرد مشخصی داشته باشد بدون شک با توجه به نیاز خود انتخابش را انجام میدهد، نه بر اساس وزن!
در مورد لنز 70-200 اف 2.8 بدون IS هم عملکرد فوکوس آن را جزء بهترین لنزها دیده ام. شاید لنز دوستتان مورد خاصی بوده باشد. همانطور که دوربین آکبند بنده مشکل فوکوس داشت.
سلام
دوستان من واقعا گیج شدم میخوام اولین لنز زوم را برای دوربین 70d کنون خریداری کنم و نظرم روی لنز Canon EF 70-200mm F/2.8L IS II USM می باشد اما یکی میگه در بعضی دیاف ها اوضاش داغونه یکی میگه مشکل فوکوس دارن واقعا موندم بخرم یا نخرم واقعا کمکم کنید من تجربه خرید ندارم و اینکه اشکالات تخصصی را تشخیص نمیدهم لطفا راهنمایی بفرمایید مهمتر اینکه از اینرنت خریداری میکنم . البته 50 مم و 18-135 کیت هم دارم . اگر کیفیت f با هم فرق میکنند کام بهترین کیفیت را دارد . میدونم نمیشود نسخه پیچید (جمله ای که قبل از هر راهنمایی در این انجمن زیاد به چشم میخورد ) سپاس
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
این لنزبدون شک کیفیت بسیاربالایی داره وازشاهکارهای کنون بحساب میادتنهاایراد70-200ورژن2وزن زیادشه که ممکنه سنگینیش کمی خسته تون کنه.هرعکاسی که بادی کنون داره ارزوی داشتن این لنزممتازوپرکاربردروداره
ویرایش توسط rasool p : Tuesday 28 March 2017 در ساعت 23:07