درود
یک نگاهی به این لینک که مقایسه لنز تامرون بدون لرزش گیر با کنون مورد بحث هست بکنید، احتمال می دهم براتون جالب باشه!
کلیک کنید!
نسخه بدون لرزشگیرش باید ارزانتر باشه!خب مهم ترین دلیلش همون قیمت هست. تامرون که تقریباً 4 میلیون تومان قیمت داره. سیگمارو نمیدونم. کلاً این دو برند حتی اگر کیفیت تصویر بهتری نسبت به سری L کنون ارائه بدند، بازهم نیازی به لرزشگیر و اپچر بازتر از 4 ندارم.
چرا باید 70-200 های کنون به این خوبی را نخرید؟
و به دنبال برندهایی رفت که سیستم های فوکوس کنون را مهندسی معکوس کرده اند.
به نظر من اگر خرید لنز از برندهای third party در مورد هر لنزی منطقی باشد در مورد 70-200 اشتباه محض است! حتی اگر پول بیشتری باید برای کنون داد.
مشکلات بالقوه و بالفعل موجود در این لنزها را قبلا بحث کردیم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
آقا نیما ما قبلا در این زمینه با هم مفصل صحبت کردیم و فرمایشتون هم متینه!
ولی بنظر من وقتی یک لنزی حالا اشتباه یا درست از دست مهندسین معکوس گر شرکت در رفته و خوب از آب درآمده چرا نباید سراغش رفت؟
حرفتون کاملا متینه مثلا لنز 300-70 سیگما واقعا ارزش فکر کردن هم نداره ولی 300-70 تامرون بحثش متفاوته!
و در پایان بنده شخصا حاضرم وقتی این دو لنز دقیقا یکی هستند و از نظر کیفیت نهایی حتی در دیاف یکسان تامرون بهتره به دو دلیل لنز تامرون را تهیه کنم (نظر شخصی)
1- دیاف F/2.8
2- وجود قابلیت ماکرو
تازه در نظر داشته باشید این لنز 200-70 هم بر اساس برخی گزارشات دوستان مشکلاتی داشته!
سوالی از حضور عزیزانی که لنز 200-70 f4 کنون را دارند، خواستم بپرسم. مدتی پیش فرصتی دست داد تا این لنز دوست داشتنی را روی دوربین ببندم و چند شات با آن بزنم. ورژنی که در اختیار داشتم ، نسخه لرزشگیر دار این لنز بود. اما وقتی که لرزشگیر لنز روشن بود، دائما صداهایی از درون لنز به گوش میرسید و حتی لرزشهایی نیز در حالت عادی بدون اینکه دست بر روی دکمه شاتر باشد، حس میشد. به نحوی که حتی احساس میشد که از درون بادی در حال لرزیدن است. این لرزش و صداها، وقتی که شاتر را تا نیمه فشار میدادم، قطع میشد و لنز به خوبی فکوس میکرد و عملکرد آن نرمال به نظر میرسید. حتی اگر لرزشگیر خاموش بود نیز هیچ صدایی به گوش نمیرسید و لرزش نداشت... قصد خرید لنز را داشتم اما این مورد را که مشاهده کردم از خرید منصرف شدم... به نظر دوستان این لرزش غیر طبیعی نیست؟
سلام
والا این طور که شما می فرماید باید اون لنز ایراد داشته یاشه چون به طور طبیعی این لنز و قتی دست روی شاطر دوربین نگذاشته و فکوس نکرده باشید باید هیچ گونه صدایی نداشته باشه امالرزش چرا تازه آن هم معلوم نمیشود مگر با بزرگ نمایی دیجیتال دوربین از طریق لایو ویو و وقتی فکوس میکنید باید صدای لرزش گیر بیاید و تصویر در لایو ویو ثابط شود باز آن هم در حالت بزرگ نمایی دیجیتال دوربین از طریق لایو ویو مشخص میگردد وگر نه بعد از گرفتن عکس میتوان متوجه شد
این لرزش و صداها که شما می فرمایید غیر عادی است زیرا در هنگامی که شاتر فشار داده نشده ، سیستم لرزشگیر لنز ، حتی با وجود سلکتور بر روی حالت لرزشگیر ، غیرفعال بوده و هیچگونه حرکت و لرزشی ندارد و با فشار شاتر ، لرزش و صدای ضعیفی ، احساس می شود .
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
اثر لرزشگیر از طریق چشمی و حتی بدون عکس گرفتن کاملا مشهود است ...
کافی است سلکتور لنز را بر روی مد لرزشگیر قرار داده و در فوکال لنت 200 ، بر روی دست و بدون فشار شاتر ، سعی در ثابت دیدن تصویر از طریق چشمی دوربین داشته باشید که کار مشکل و تقریبا ناشدنی است ... حال در همین وضعیت دکمه شاتر را تا نیمه بفشارید ، بطرز معجزه آسایی و براحتی هر چه تمام تر ، تصویر ثابت می شود .
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
البته منظور بنده از لرزش، لرزش تصویر نیست. بلکه لرزش فیزیکی خود لنز است که این لرزش به گونه ای است که گویا از درون بادی در حال لرزیدن است و این لرزش توسط دست حس میشود.